Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Parta kolem Batmana a Supermana mění plány

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek

Mr.Hlad

Proc jste tedy vsichni tak desne afektovani? 
390171
Proc jste tedy vsichni tak desne afektovani? 
Mr.Hlad
0 0
reagovat
Srdečný názor? Co to je? Zrovna když si myslím, že mě na internetu nemůže nic překvapit, lidi jsou schopný vymyslet další kravinu. :)
390170
Srdečný názor? Co to je? Zrovna když si myslím, že mě na internetu nemůže nic překvapit, lidi jsou schopný vymyslet další kravinu. *:)*
0 0
reagovat

Karamel z Marvelu!

Upřímně je mi tolik na kolik se cítím. Žádnou třetí světovou nedělám, je to pouhý srdečný názor. Není všem dnům konec to je fakt, až se mi bude marvel líbit rád to napíšu. Stres s tím nemá co dělat, jsou to pouhé reakce. Sranda je báječná věc, taky ji dokážu dobře preferovat. 
390169
Upřímně je mi tolik na kolik se cítím. Žádnou třetí světovou nedělám, je to pouhý srdečný názor. Není všem dnům konec to je fakt, až se mi bude marvel líbit rád to napíšu. Stres s tím nemá co dělat, jsou to pouhé reakce. Sranda je báječná věc, taky ji dokážu dobře preferovat. 
Karamel z Marvelu!
0 0
reagovat

John a Lares

Pánové, jsou to filmy. Když se vám líbí a mně nebo komukoliv jinému ne, není to konec světa. Až se mi bude film od DC líbit, rád to napíšu. Až se mi nebude líbit film od Marvelu, taky se to dozvíte. A není třeba čekat, stačí mrknout na Ant-Mana a na to, jak jsme z něj s Karlem nebyli nadšení nebo co si myslíme o druhém Thorovi. Ale tohle tu vysvětluju už bůhví pokolikáté. 

Dokud se ale budou v diskusi objevovat podobně afektované výkřiky o Marvel vs. DC a lidi k téhle pseudoválce budou přistupovat jako ke třetí světové, budu si z toho dělat srandu. Baví mě to a je to snadný. I díky vám, když se chováte jak fanynky Stmívání.

"Fuck Marvel Forever" Chlape kolik ti je, že ti comicsoví hrdinové takhle zvednou hladinku stresu? 
390167
Pánové, jsou to filmy. Když se vám líbí a mně nebo komukoliv jinému ne, není to konec světa. Až se mi bude film od DC líbit, rád to napíšu. Až se mi nebude líbit film od Marvelu, taky se to dozvíte. A není třeba čekat, stačí mrknout na Ant-Mana a na to, jak jsme z něj s Karlem nebyli nadšení nebo co si myslíme o druhém Thorovi. Ale tohle tu vysvětluju už bůhví pokolikáté.  Dokud se ale budou v diskusi objevovat podobně afektované výkřiky o Marvel vs. DC a lidi k téhle pseudoválce budou přistupovat jako ke třetí světové, budu si z toho dělat srandu. Baví mě to a je to snadný. I díky vám, když se chováte jak fanynky Stmívání. "Fuck Marvel Forever" Chlape kolik ti je, že ti comicsoví hrdinové takhle zvednou hladinku stresu? 
John a Lares
0 0
reagovat

Fuck Marvel forever!

Opět se tady nabízejí levný cukry s vařeným karamelem!
Nebudu řešit, jestli pointa vtipu je pravdivá či falešná. Tento článek opět a zase zavání jakousi nadbíhavou záležitostí, večně vyzdvihovat a posilovat jinak už zapadlý zesláblý materiál Avengers a cukrová vata dohromady. Co se týče Muže z Oceli ten se bere sakra vážně a vyšlo mu to velmi báječně. Negativa tam témeř neexistují! Když mrkneme na Superman se vrací, musíme brát jen tu nejsvatější trojci Superman, Batman a Spiderman, vychází nám muž v červené pláštěnce jako ten nejštastnější charakter. Neskrývá se za žádnou maskou, noviny o něm píšou jen v dobrém, nemá problémy s policií, netíží ho žádná temná minulost. Jeho síly neznají hranic, lidé vzhlížejcí k nebi ubezpečeni, že tam někde je on, jejich spasitel. At si říká kdo chce, co chce u pravého „Supermana“  jsou a budou zklamáni jen ti, kteří čekali polidštění hrdiny a zejména zlý cynikové, kteří se nedokáží se slzou v oku ohlédnout za těmi starými časy a zavzpomínat na staré doby se vším, co k nim patřilo. Ten pravý Supermanovský lesk už v listopadu v kině.
390162
[b][i]Opět se tady nabízejí levný cukry s vařeným karamelem! [/i][/b]Nebudu řešit, jestli pointa vtipu je pravdivá či falešná. Tento článek opět a zase zavání jakousi nadbíhavou záležitostí, večně vyzdvihovat a posilovat jinak už zapadlý zesláblý materiál Avengers a cukrová vata dohromady. Co se týče Muže z Oceli ten se bere sakra vážně a vyšlo mu to velmi báječně. Negativa tam témeř neexistují! Když mrkneme na Superman se vrací, musíme brát jen tu nejsvatější trojci Superman, Batman a Spiderman, vychází nám muž v červené pláštěnce jako ten nejštastnější charakter. Neskrývá se za žádnou maskou, noviny o něm píšou jen v dobrém, nemá problémy s policií, netíží ho žádná temná minulost. Jeho síly neznají hranic, lidé vzhlížejcí k nebi ubezpečeni, že tam někde je on, jejich spasitel. At si říká kdo chce, co chce u pravého „Supermana“  jsou a budou zklamáni jen ti, kteří čekali polidštění hrdiny a zejména zlý cynikové, kteří se nedokáží se slzou v oku ohlédnout za těmi starými časy a zavzpomínat na staré doby se vším, co k nim patřilo. Ten pravý Supermanovský lesk už v listopadu v kině.
Fuck Marvel forever!
0 0
reagovat

Trapáci

Upřímně řečeno mi už příjde tady ta redakční averze na Snydera a vůbec celý DC trapná. Chápu, že každému se líbí něco jného, ale redakce by měla být především nestranná, tady je hrozně znát jak milujou Marvel a nesnáší DC filmy, a hlavně ta osobní opakovaná kritika Snydera už je fakt pod pás. Já DC hrozně fandim, mám rád ten svět a filmy od nich mě baví, ať už jsou od Jenkins,Snydera nebo Ayera. A ikdyž BVS obsahoval spousty chyb tak splnil svůj účel a věřím, že Justice League bude stát za to. Ale to neznamená, že budu dokola kritizovat ty barevný akčňáky od Marvelu.
390146
Upřímně řečeno mi už příjde tady ta redakční averze na Snydera a vůbec celý DC trapná. Chápu, že každému se líbí něco jného, ale redakce by měla být především nestranná, tady je hrozně znát jak milujou Marvel a nesnáší DC filmy, a hlavně ta osobní opakovaná kritika Snydera už je fakt pod pás. Já DC hrozně fandim, mám rád ten svět a filmy od nich mě baví, ať už jsou od [url=https://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0ahUKEwiMmKe_g9HWAhUJ2BoKHXYdAe4QFggwMAA&url=https%3A%2F%2Fwww.csfd.cz%2Ftvurce%2F12736-patty-jenkins%2F&usg=AOvVaw0EGGuTcLUzkwngqea761ap]Jenkins[/url],Snydera nebo Ayera. A ikdyž BVS obsahoval spousty chyb tak splnil svůj účel a věřím, že Justice League bude stát za to. Ale to neznamená, že budu dokola kritizovat ty barevný akčňáky od Marvelu.
Trapáci
0 0
reagovat
Hlavní poselství toho rozhovoru je to, že se vlastně nemění vůbec nic. Aspoň z diváckého hlediska. Nebudou se snažit vyprávět nějaký jednotný příběh napříč všemi filmy, každý film se bude soustředit na svého hlavního hrdinu a jeho svět. Soudě podle filmů, tak převažuje ten "nový" přístup. Postavy se občas objeví ve filmu o někom jiném, objeví se easter eggy a tak dále. Tedy opravdu nic nového. Pokud se u Warnerů potají zamýšlelo něco jiného, jako diváci to nemáme možnost poznat.
Nadpis je tedy poněkud zavádějící, typický clickbait :D Filmy jsou stále provázané, nevěřím, že by natočili sólovku postavy, která v týmovce umře nebo něco podobného. Ono hlavně jde o to, že se okolo Reevsova Batmana vyrojila řada nesmyslných spekulací kvůli jednomu tweetu, teď už by snad každý měl chápat, co je do budoucna v plánu.
Ještě na závěr: Když si zajdete s kamarády na pivo jen jednou za půl roku a pak se nevidíte, neznamená to, že neexistujete ve stejném vesmíru. :D
390138
Hlavní poselství toho rozhovoru je to, že se vlastně nemění vůbec nic. Aspoň z diváckého hlediska. Nebudou se snažit vyprávět nějaký jednotný příběh napříč všemi filmy, každý film se bude soustředit na svého hlavního hrdinu a jeho svět. Soudě podle filmů, tak převažuje ten "nový" přístup. Postavy se občas objeví ve filmu o někom jiném, objeví se easter eggy a tak dále. Tedy opravdu nic nového. Pokud se u Warnerů potají zamýšlelo něco jiného, jako diváci to nemáme možnost poznat. Nadpis je tedy poněkud zavádějící, typický clickbait *:D* Filmy jsou stále provázané, nevěřím, že by natočili sólovku postavy, která v týmovce umře nebo něco podobného. Ono hlavně jde o to, že se okolo Reevsova Batmana vyrojila řada nesmyslných spekulací kvůli jednomu tweetu, teď už by snad každý měl chápat, co je do budoucna v plánu. Ještě na závěr: Když si zajdete s kamarády na pivo jen jednou za půl roku a pak se nevidíte, neznamená to, že neexistujete ve stejném vesmíru. *:D*
0 0
reagovat
Muf:   A teď bude pohádka u čem  :D :-
390137
Muf:   A teď bude pohádka u čem  *:D* *:-*
0 0
reagovat

dosty45

Ta scéna je EPIC?! :D LOL vždyť to vypadá jak něco z Bollywoodu, otřesný :-
390118
Ta scéna je EPIC?! :D LOL vždyť to vypadá jak něco z Bollywoodu, otřesný *:-*
dosty45
0 0
reagovat

rocketking

Ještě k Provázení DC filmů tak to je jednoduché.
Muži oceli se objeví odkaz na Bruce Wayna (viz. Satelit). V BvS se objeví odkaz na členy ligy spravedlivých a technicky na SqS (viz. vzpomínka na Robinův oblek a Jokera). SqS se objeví Batman a v podtitulkove scéně se objeví opět odkaz na budoucí Ligu Spravedlnosti. Takže myslím že ty filmy jsou provázané dost. 
390107
Ještě k Provázení DC filmů tak to je jednoduché. Muži oceli se objeví odkaz na Bruce Wayna (viz. Satelit). V BvS se objeví odkaz na členy ligy spravedlivých a technicky na SqS (viz. vzpomínka na Robinův oblek a Jokera). SqS se objeví Batman a v podtitulkove scéně se objeví opět odkaz na budoucí Ligu Spravedlnosti. Takže myslím že ty filmy jsou provázané dost. 
rocketking
0 0
reagovat

Robur

Jo jo, vaříme z vody jménem rozhovor s Johnsem ;)
390093
Jo jo, vaříme z vody jménem rozhovor s Johnsem *;)*
Robur
0 0
reagovat
Mě zase připadá, že posledních deset "tématických" článků a informací okolo DC filmů jsou různé fan fikce a názory z internetu, namísto skutečného dění a reálných dat. Vaříte z vody a jde to hrozně znát.
390091
Mě zase připadá, že posledních deset "tématických" článků a informací okolo DC filmů jsou různé fan fikce a názory z internetu, namísto skutečného dění a reálných dat. Vaříte z vody a jde to hrozně znát.
0 0
reagovat

Randal K.

To je docela dobře možné. Aquaman, Flash, Man of Steel 2, Batman: Suicide Squad se střízlivým rozpočtem (100-150 mil.) a dobrými scénáři. Pak teprve Justice League.
390087
To je docela dobře možné. Aquaman, Flash, Man of Steel 2, Batman: Suicide Squad se střízlivým rozpočtem (100-150 mil.) a dobrými scénáři. Pak teprve Justice League.
Randal K.
0 0
reagovat
Ja osobne by som na Snydera nehádzal žiadnu vinu. Vôbec. Man of Steel zmákol v rámci možností parádne, veď aj tu na moviezone vyfasoval 9/10. Problém prišiel, keď pod tlakom štúdia musel do jedného filmu napchať Wonder Woman, Supermana, Batmana, Lexa Luthora, atď. Tam sa to celé rozsypalo podobne ako sa rozsypal Raimimu Spider-Man 3, keď ho Sony dotlačilo do Venoma.

Keby DC a WB mali trpezlivosť a urobili samostatného Batmana a Man of Steel 2 pod Snyderovou taktovokou, ich dnešné problémy by neexistovali.
390086
Ja osobne by som na Snydera nehádzal žiadnu vinu. Vôbec. Man of Steel zmákol v rámci možností parádne, veď aj tu na moviezone vyfasoval 9/10. Problém prišiel, keď pod tlakom štúdia musel do jedného filmu napchať Wonder Woman, Supermana, Batmana, Lexa Luthora, atď. Tam sa to celé rozsypalo podobne ako sa rozsypal Raimimu Spider-Man 3, keď ho Sony dotlačilo do Venoma. Keby DC a WB mali trpezlivosť a urobili samostatného Batmana a Man of Steel 2 pod Snyderovou taktovokou, ich dnešné problémy by neexistovali.
0 0
reagovat
To je uz vec osobneho vkusu :)
390085
To je uz vec osobneho vkusu *:)*
0 0
reagovat
A ty výkruty, co u toho dělají, evokují čtverné skoky v krasobruslení? Ať si ty zpomalovačky klidně evokují co chtějí, ale proč vypadají tak uměle?
390084
A ty výkruty, co u toho dělají, evokují čtverné skoky v krasobruslení? Ať si ty zpomalovačky klidně evokují co chtějí, ale proč vypadají tak uměle?
0 0
reagovat

rocketking

Tie spomalovacky su zjavne umyselne stylizovane tak, aby na kratky okamih evokovali komiksove policka.
390083
Tie spomalovacky su zjavne umyselne stylizovane tak, aby na kratky okamih evokovali komiksove policka.
rocketking
0 0
reagovat

Dosty45

K čemu je 5 měsíců tréninku v preprodukci, když to nakonec stejně zprasí v postprodukci zpomalovačkami - link už i ten 18 let starý Matrix vypadal reálnější a přitom se odehrával ve "virtuální realitě" - link
Jako vážně, mezi těma scénama je skoro 20 let!
390082
K čemu je 5 měsíců tréninku v preprodukci, když to nakonec stejně zprasí v postprodukci zpomalovačkami - https://youtu.be/iuLbGNieLRY?t=2m30s To už i ten 18 let starý Matrix vypadal reálnější a přitom se odehrával ve "virtuální realitě" - https://youtu.be/3c8Dl2c1whM?t=56s Jako vážně, mezi těma scénama je skoro 20 let!
Dosty45
0 0
reagovat

Mimo téma

Omlouvám se za příspěvek  mimo téma...chci se zeptat jestli mě tady neporadí..nemůžu na vaších stránkách nikde najít TOP 10 Thrillerů z nedávné doby...jsou tam hojně zastoupený španělský filmy...bud jsem slepý nebo opravdu článek už není...děkuji za pochopení a za info...
390081
Omlouvám se za příspěvek  mimo téma...chci se zeptat jestli mě tady neporadí..nemůžu na vaších stránkách nikde najít TOP 10 Thrillerů z nedávné doby...jsou tam hojně zastoupený španělský filmy...bud jsem slepý nebo opravdu článek už není...děkuji za pochopení a za info...
Mimo téma
0 0
reagovat

tepla voda

Konecne prisli na nieco, co ostatni uz vieme par rokov.
390079
Konecne prisli na nieco, co ostatni uz vieme par rokov.
tepla voda
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se