Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Wonder Woman: Recenze

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
10.06.2017 06:50:03

9/10

9/10Také mi přijde,  že je to zde spíše  fanclub marvelu když koukám na jejich hodnocení .Neříkám že byl film Wonder Woman megahit, mě osobně
vadila trochu natahující se stopáž, ale jinak sem byl velice spokojený. A jako
fanda DC comixu jsem rád, že to DC s filmy pěkně rozjíždí. No každého názor ale
za mě je Wonder Woman pěkný comixoví film , který rozhodně nenudí :D
383016
9/10Také mi přijde,  že je to zde spíše  fanclub marvelu když koukám na jejich hodnocení .Neříkám že byl film Wonder Woman megahit, mě osobně vadila trochu natahující se stopáž, ale jinak sem byl velice spokojený. A jako fanda DC comixu jsem rád, že to DC s filmy pěkně rozjíždí. No každého názor ale za mě je Wonder Woman pěkný comixoví film , který rozhodně nenudí *:D*
9/10
0 0
reagovat
09.06.2017 21:56:34

8/10

Fakt musím říct,  že jste MarvelZone. Tohle byl super film a ještě větší paráda že to bylo od DC. Jediná větší výtka by byla k délce filmu. Prostě tohle je super představení "nove" postavy a jen tak dál DC :+
383006
Fakt musím říct,  že jste MarvelZone. Tohle byl super film a ještě větší paráda že to bylo od DC. Jediná větší výtka by byla k délce filmu. Prostě tohle je super představení "nove" postavy a jen tak dál DC *:+*
8/10
0 0
reagovat
08.06.2017 09:18:50

6,5/10

Tak jsem včera konečně mrknul na nový DC flák a... jo, je to tam! Rozhodně nejlepší komiksovka Warnerů za posledních pár let. Jak už tu bylo řečeno mockrát, strašně to táhne ústřední dvojice, která má luxusní chemii a vcelku jsem uslintával i nad soundtrackem, který nejenže skvěle pracuje s Zimmerovým motivem, ale přidává i pár hodně zajímavých melodií navíc.

Absolutně se nicméně ztotožňuju s tvrzením, že ten film prostě měl být o půl hodinu kratší, protože na svou stopáž nemá dostatečně vyvážený tempo, ani zajímavej materiál. Akce nicméně bylo tak akorát a co se finále týče... digi bordelem bych to úplně nenazýval, protože podle takovýho mustru bychom museli úplně stejně strhat i finále Avengers 1 a 2 (a v podstatě každou komiksovku). Mnohem víc mi na něm vadilo spíš to, že bylo pitomoučký, kýčovitý a otřesně zahraný. Gadotka ještě vcelku ok, ale Thewlis vyloženě na Zlatou malinu. Ke cti mu slouží pouze fakt, že dementnější repliky mu asi scénáristi napsat nemohli a něco takovýho se s vážnou tváří hraje dost blbě.
382913
Tak jsem včera konečně mrknul na nový DC flák a... jo, je to tam! Rozhodně nejlepší komiksovka Warnerů za posledních pár let. Jak už tu bylo řečeno mockrát, strašně to táhne ústřední dvojice, která má luxusní chemii a vcelku jsem uslintával i nad soundtrackem, který nejenže skvěle pracuje s Zimmerovým motivem, ale přidává i pár hodně zajímavých melodií navíc. Absolutně se nicméně ztotožňuju s tvrzením, že ten film prostě měl být o půl hodinu kratší, protože na svou stopáž nemá dostatečně vyvážený tempo, ani zajímavej materiál. Akce nicméně bylo tak akorát a co se finále týče... digi bordelem bych to úplně nenazýval, protože podle takovýho mustru bychom museli úplně stejně strhat i finále Avengers 1 a 2 (a v podstatě každou komiksovku). Mnohem víc mi na něm vadilo spíš to, že bylo pitomoučký, kýčovitý a otřesně zahraný. Gadotka ještě vcelku ok, ale Thewlis vyloženě na Zlatou malinu. Ke cti mu slouží pouze fakt, že dementnější repliky mu asi scénáristi napsat nemohli a něco takovýho se s vážnou tváří hraje dost blbě.
6,5/10
0 0
reagovat
07.06.2017 15:18:51

8/10

Zaregistroval jsem se kvůli tomu, abych mohl tenhe film bránit, ale zdá se, že to není úplně potřeba. Kladných hodnocení zde vidím dost a ani já nemůžu hodnotit jinak. Film není sice dokonalý, ale je velmi dobrý. Ústřední dvojce funguje prostě výborně, naivní hlavní hrdinka je zdrojem humoru, který v rámci příběhu zaujímá přesně to místo, jaké má. Nikdo opravdu nehází nemístné vtípky během bitvy.
Akční scény jsou skvělé, vůbec mi nepřišlo, že by se děly bezdůvodně, naopak střídaní akce a pomalejších scén bylo vyvážené a nenudil jsem se ani na chvíli. Finále mi nepřišlo zbytečné, nějaké tam prostě být muselo. Ppokud chcete bojovat s bohem asi to fakt bez CGI nejde :D 
První část filmu je samozřejmě nádherná, bitva s Amazonkami super a celé to seznámení s Chrisem Pinem také. Jen by mě zajímalo, jak daleko je Themiscyra od Londýna, ale to je detail. :D
Mínusy jsou vlastně jen dva: Některé momenty se mohly zdůraznit o něco víc, nechat jim víc prostoru na úkor zbytečnějších scén, dalo by se to jistě ještě vylepšit.
Za druhé, Ares tam byl skoro až zbytečný. Nejenže se úplně sám prozradil, i když vlastně vůbec nemusel, nechal se opravdu snadno zabít. Vím, že s bohy je to tak, že se spíš jen zbavují své lidské schránky, ale stejně to nemění nic na tom, že by se na něj nepřišlo. Klidně by tam žádný Ares být nemusel a Wonder Woman by zjistila, že lidstvo je prostě hnus :D.
Na závěr jsem rád, že tam moc necpali feminismus, ženské hrdinky vždycky fungují, když se tam tyhle věci neřeší, divák to pak taky neřeší a prostě si to může užít. Celkově tedy dávám osmičku, svoje chyby to má, ale s hodnocením redakce se opravdu souhlasit nedá. Pro ty, kdo chápou systém Rottenů, nemůže být překvapující ani tamní hodnocení. V každém případě si udělejte vlastní názor.
382876
Zaregistroval jsem se kvůli tomu, abych mohl tenhe film bránit, ale zdá se, že to není úplně potřeba. Kladných hodnocení zde vidím dost a ani já nemůžu hodnotit jinak. Film není sice dokonalý, ale je velmi dobrý. Ústřední dvojce funguje prostě výborně, naivní hlavní hrdinka je zdrojem humoru, který v rámci příběhu zaujímá přesně to místo, jaké má. Nikdo opravdu nehází nemístné vtípky během bitvy. Akční scény jsou skvělé, vůbec mi nepřišlo, že by se děly bezdůvodně, naopak střídaní akce a pomalejších scén bylo vyvážené a nenudil jsem se ani na chvíli. Finále mi nepřišlo zbytečné, nějaké tam prostě být muselo. [spoiler]P[/spoiler][spoiler]pokud chcete bojovat s bohem asi to fakt bez CGI nejde *:D* [/spoiler] První část filmu je samozřejmě nádherná, bitva s Amazonkami super a celé to seznámení s Chrisem Pinem také. Jen by mě zajímalo, jak daleko je Themiscyra od Londýna, ale to je detail. *:D* Mínusy jsou vlastně jen dva: Některé momenty se mohly zdůraznit o něco víc, nechat jim víc prostoru na úkor zbytečnějších scén, dalo by se to jistě ještě vylepšit. [spoiler]Za druhé, Ares tam byl skoro až zbytečný. Nejenže se úplně sám prozradil, i když vlastně vůbec nemusel, nechal se opravdu snadno zabít. Vím, že s bohy je to tak, že se spíš jen zbavují své lidské schránky, ale stejně to nemění nic na tom, že by se na něj nepřišlo. Klidně by tam žádný Ares být nemusel a Wonder Woman by zjistila, že lidstvo je prostě hnus *:D*. [/spoiler]Na závěr jsem rád, že tam moc necpali feminismus, ženské hrdinky vždycky fungují, když se tam tyhle věci neřeší, divák to pak taky neřeší a prostě si to může užít. Celkově tedy dávám osmičku, svoje chyby to má, ale s hodnocením redakce se opravdu souhlasit nedá. Pro ty, kdo chápou systém Rottenů, nemůže být překvapující ani tamní hodnocení. V každém případě si udělejte vlastní názor.
8/10
0 0
reagovat
07.06.2017 07:25:30
Tagline pre tento film mal byť "Horrors of the First World War in all new family friendly PG-13!"

Neni to ani taký dumpster fire aký som čakal a neni to ani také dokonalé jak to tie reakcie robia. Strašne veľa tuku, a málo kvalitnej akcie (jak je tá v belgickom mestečku).
382814
Tagline pre tento film mal byť "Horrors of the First World War in all new family friendly PG-13!" Neni to ani taký dumpster fire aký som čakal a neni to ani také dokonalé jak to tie reakcie robia. Strašne veľa tuku, a málo kvalitnej akcie (jak je tá v belgickom mestečku).
0 0
reagovat
07.06.2017 00:33:15
ano, zapomel jsem uvest Thewlis patri mezi me nejoblibenejsi herce, to další palec nahoru. Ale proc tu pisete o milfkach? Koho tim myslite? Wright nebo Nielsen? Tak jako ne ze by to byly drzky, ale prece jen...
382807
ano, zapomel jsem uvest Thewlis patri mezi me nejoblibenejsi herce, to další palec nahoru. Ale proc tu pisete o milfkach? Koho tim myslite? Wright nebo Nielsen? Tak jako ne ze by to byly drzky, ale prece jen...
0 0
reagovat
07.06.2017 00:26:44

9/10

Ted jsem se vratil - Cernak Dolby Atmos. Super zážitek, super komiksovka, v této chvili me nenapada, která byla lepsi, tak strelim, ze v mem zebřičku komicsovek urcite v první petce. Vim, ze se tu hodne jede na Marvelu, ale priznam se, ze jak se zacalo jet vic filmu rocne, zacalo mi to trochu moc splyvat, zacalo to byt nejaky moc barevny a tak nejak hodne podobny. Tohle je něco jiného. Velmi osvěžující změna....A (promin, Disketo) Gal Gadot je kuuuunda!!!! :-)
382805
Ted jsem se vratil - Cernak Dolby Atmos. Super zážitek, super komiksovka, v této chvili me nenapada, která byla lepsi, tak strelim, ze v mem zebřičku komicsovek urcite v první petce. Vim, ze se tu hodne jede na Marvelu, ale priznam se, ze jak se zacalo jet vic filmu rocne, zacalo mi to trochu moc splyvat, zacalo to byt nejaky moc barevny a tak nejak hodne podobny. Tohle je něco jiného. Velmi osvěžující změna....A (promin, Disketo) Gal Gadot je kuuuunda!!!! :-)
9/10
0 0
reagovat
06.06.2017 23:57:31

8/10

Povedený film. Konečně to DC trefilo. Ano, jsou tam věci, za které by se dalo brblat, ale moc toho není a hlavně při tom filmu ani moc brblat nechcete. je to ok.
382802
Povedený film. Konečně to DC trefilo. Ano, jsou tam věci, za které by se dalo brblat, ale moc toho není a hlavně při tom filmu ani moc brblat nechcete. je to ok.
8/10
0 0
reagovat
06.06.2017 15:01:20

8/10

Nadšený nejsem ale spokojený rozhodně ano. Vůbec se mi hodně líbí linie nastolená Snyderem zaměřená na to, jak by vlastně náš reálný svět přijal
superhrdiny a naopak, jak by superhrdinové vnímali náš svět. Z tohoto
pohledu je charakterový oblouk WW od naivity a naděje k pragmatičnosti a
inverzní vývoj Chrise Pinea od pragmatičnosti k naději opravdu velice
dobře podaný a použitý jako kostra děje. Trochu je problém, že všechno
ostatní, včetně postav, bočních linek a nakonec i akčních scén je tam
tak nějak do počtu. Akční scény jsou super, to zas ne, ale u několika
jsem si říkal, že k ní nic podstatného nevedlo, prostě se stala. Opravdu
iritující byl překlad v titulcích, kde soustavně překládali "the
god-killer sword" jak "meč bohobijka". Za to ale samozřejmě tvůrci filmu
nemohou. Opravdu mě potěšilo závěrečné překvapení, které tvůrci v
trailerech dobře utajili, a usadili tak WW do DC pantheonu na
právoplatné místo vedle Supermana. Soundtrack byl strhující a závěrečné
titulky byly tak vizuálně vymazlené, že by si zasloužily vlastní film
:-)
382765
Nadšený nejsem ale spokojený rozhodně ano. Vůbec se mi hodně líbí linie nastolená Snyderem zaměřená na to, jak by vlastně náš reálný svět přijal superhrdiny a naopak, jak by superhrdinové vnímali náš svět. Z tohoto pohledu je charakterový oblouk WW od naivity a naděje k pragmatičnosti a inverzní vývoj Chrise Pinea od pragmatičnosti k naději opravdu velice dobře podaný a použitý jako kostra děje. Trochu je problém, že všechno ostatní, včetně postav, bočních linek a nakonec i akčních scén je tam tak nějak do počtu. Akční scény jsou super, to zas ne, ale u několika jsem si říkal, že k ní nic podstatného nevedlo, prostě se stala. Opravdu iritující byl překlad v titulcích, kde soustavně překládali "the god-killer sword" jak "meč bohobijka". Za to ale samozřejmě tvůrci filmu nemohou. Opravdu mě potěšilo závěrečné překvapení, které tvůrci v trailerech dobře utajili, a usadili tak WW do DC pantheonu na právoplatné místo vedle Supermana. Soundtrack byl strhující a závěrečné titulky byly tak vizuálně vymazlené, že by si zasloužily vlastní film :-)
8/10
0 0
reagovat
06.06.2017 09:27:35
a nemá náhodou malá Diana britskej přízvuk? nebo to bylo jen v traileru?
382746
a nemá náhodou malá Diana britskej přízvuk? nebo to bylo jen v traileru?
0 0
reagovat
06.06.2017 09:25:21
Všichni jsme pochopili, proč tam je, ale slovo šikovně bych teda nepoužil, když to celkem trhá uši :D
382743
Všichni jsme pochopili, proč tam je, ale slovo šikovně bych teda nepoužil, když to celkem trhá uši *:D*
0 0
reagovat
06.06.2017 09:19:32
Přízvuk amazonek je tam  kvůli Gal Gadot šikovně tím vyřešily její přízvuk.:+
382742
Přízvuk amazonek je tam  kvůli Gal Gadot šikovně tím vyřešily její přízvuk.*:+*
0 0
reagovat
05.06.2017 00:54:19

6-7/10

Ten rusky prizvuk amazoniek tam nemusel byt, finale fail, akcna scena WW vs zee germans dobra (dejavu Batman vs bad boys), Gal nadherna, pani Underwood milf. Film mohol byt kratsi tak o polhodku. Este stale som nevidel komix film, ktory by som si pustil este raz. Same shit different Marvel/DC movie.
382644
Ten rusky prizvuk amazoniek tam nemusel byt, finale fail, akcna scena WW vs zee germans dobra (dejavu Batman vs bad boys), Gal nadherna, pani Underwood milf. Film mohol byt kratsi tak o polhodku. Este stale som nevidel komix film, ktory by som si pustil este raz. Same shit different Marvel/DC movie.
6-7/10
0 0
reagovat
04.06.2017 22:42:48

8/10

Víte co mě napadlo po odchodu z kina? Že je velká škoda, že se točí málo filmů o 1. světové válce a příští rok to bude sto let od jejího konce a tak snad nějaký zajímavý vznikne. Wonder Woman z tohoto pohledu funguje v podstatě jako takové zamyšlení nad smyslem války jako takové. Samozřejmě v hodně zjednodušené a také naivní podobě. Díky slušně vypadající akci, která vypadá dost dobře to ale ani trochu nevadí. Dokonce ani samotné finále nebylo tak hrozné, jak jsem se obával. Nejlepší na filmu je ale Gal Gabot, protože se do té role prostě skvěle hodí a v kostýmu jí to vážně sluší. Důležité je také to, že se jedná konečně o první dobrý film s komiksovou superhrdinkou. Aspoň v něčem je DC první před Marvelem. ;)
382633
Víte co mě napadlo po odchodu z kina? Že je velká škoda, že se točí málo filmů o 1. světové válce a příští rok to bude sto let od jejího konce a tak snad nějaký zajímavý vznikne. Wonder Woman z tohoto pohledu funguje v podstatě jako takové zamyšlení nad smyslem války jako takové. Samozřejmě v hodně zjednodušené a také naivní podobě. Díky slušně vypadající akci, která vypadá dost dobře to ale ani trochu nevadí. Dokonce ani samotné finále nebylo tak hrozné, jak jsem se obával. Nejlepší na filmu je ale Gal Gabot, protože se do té role prostě skvěle hodí a v kostýmu jí to vážně sluší. Důležité je také to, že se jedná konečně o první dobrý film s komiksovou superhrdinkou. Aspoň v něčem je DC první před Marvelem. *;)*
8/10
0 0
reagovat
04.06.2017 22:39:48

KarelR

Jako bys nevěděl, co je zač Fox News. :D
382631
Jako bys nevěděl, co je zač Fox News. *:D*
KarelR
0 0
reagovat
04.06.2017 22:36:28
Mne to ohromne sadlo, je to sympatické a cool (ten nástup zo zákopov a následný boj o dedinu :+), vlastne mi tam vôbec nič nevadilo, dokonca ani hlavná predstaviteľka, ktorej skoro neherecký výkon sa k tej postave dokonale hodí.

Asi to bude tým, že je to skoro doslovný remake prvého Kapitána, akurát s obrátenými pohlaviami ústrednej dvojice.
382630
Mne to ohromne sadlo, je to sympatické a cool (ten nástup zo zákopov a následný boj o dedinu *:+*), vlastne mi tam vôbec nič nevadilo, dokonca ani hlavná predstaviteľka, ktorej skoro neherecký výkon sa k tej postave dokonale hodí. Asi to bude tým, že je to skoro doslovný remake prvého Kapitána, akurát s obrátenými pohlaviami ústrednej dvojice.
0 0
reagovat
04.06.2017 21:48:16

223 mega za vikend

Takze zadny film z DCEU neotevrel za mene nez 100 mega z muricy, na to, ze to ma tak spatne recenze a nasleduje po dvou neuspesnych filmech, je to docela sila. Feministky zase zadupali opevovanou konkurenci. SAVAGE
382627
Takze zadny film z DCEU neotevrel za mene nez 100 mega z muricy, na to, ze to ma tak spatne recenze a nasleduje po dvou neuspesnych filmech, je to docela sila. Feministky zase zadupali opevovanou konkurenci. SAVAGE
223 mega za vikend
0 0
reagovat
04.06.2017 21:30:47
Tak ja by som uz len pridal k tej staznosti, ze je malo cierna a ze uplne vynechali jej gay stranku a pritom cely zivot zije medzi zenami. To je nejaky druh diskriminacie, nie? 
382623
Tak ja by som uz len pridal k tej staznosti, ze je malo cierna a ze uplne vynechali jej gay stranku a pritom cely zivot zije medzi zenami. To je nejaky druh diskriminacie, nie? 
0 0
reagovat
04.06.2017 19:58:13
Na Fox News už si stěžujou, že je ta fiktivní amazonská princezna málo americká. Priceless :D:D link
382611
Na Fox News už si stěžujou, že je ta fiktivní amazonská princezna málo americká. Priceless *:D**:D* http://www.mediamatters.org/video/2017/06/02/fox-panel-investigates-whether-or-not-wonder-woman-movie-patriotic-enough/216768
0 0
reagovat
04.06.2017 19:25:53
Tesil som sa na to a v podstate som sklamany zo saly nevychadzal. Co sa mi u DC od MoS nestalo. Gal Gadot je tak strasne roztomile herecke drevo, ze sa na nu ani nemozete hnevat. Som proste do nej :D Zaciatok je naozaj strasne super, akcne sceny som si uzival, amazonky si super, Chris Pine je tiez super, ten zaver mi az tak nevadil resp. asi som bol na neho dostatocne pripraveny, aby som sa na to dokazal pozerat nie az tak kritickym okom. Ale vsetko medzi tym je strasne priemerne. Taka hra na istotu. Ale nevadi, ja som sa celkom bavil. A DC si moze gratulovat, lebo na JL pojdem urcite. Nie kvoli "paradnym" ukazkam, ale kvoli Gal Gadot. Citim sa ako nevybureny pubertak...
382608
Tesil som sa na to a v podstate som sklamany zo saly nevychadzal. Co sa mi u DC od MoS nestalo. Gal Gadot je tak strasne roztomile herecke drevo, ze sa na nu ani nemozete hnevat. Som proste do nej *:D* Zaciatok je naozaj strasne super, akcne sceny som si uzival, amazonky si super, Chris Pine je tiez super, ten zaver mi az tak nevadil resp. asi som bol na neho dostatocne pripraveny, aby som sa na to dokazal pozerat nie az tak kritickym okom. Ale vsetko medzi tym je strasne priemerne. Taka hra na istotu. Ale nevadi, ja som sa celkom bavil. A DC si moze gratulovat, lebo na JL pojdem urcite. Nie kvoli "paradnym" ukazkam, ale kvoli Gal Gadot. Citim sa ako nevybureny pubertak...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2018.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se