Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Ve vesmíru nikdo neměří vaše IQ

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek
Ale můžu banovat. Takže žlutá karta, fakt už tu lidi nebavíš. 
381160
Ale můžu banovat. Takže žlutá karta, fakt už tu lidi nebavíš. 
0 0
reagovat

Mr. Hlad

A ty pizda no :D
381158
A ty pizda no :D
Mr. Hlad
0 0
reagovat

Akira7

Chlape, ty seš fakt tupej. 
381157
Chlape, ty seš fakt tupej. 
Akira7
0 0
reagovat

ad filosofování vs béčkovost

Já film beru vážně, nebo jako výplach. Nemám problém ani s jedním, ale kombinaci prostě nedávám. Hodnotím čistě z pohledu Promethea (tohle se už opravdu vidět nechystám), ale pokud se mám dívat na vědce putující ke vzdálené planetě (tedy se dá předpokládat že prošli nějakým výběrem, psychotesty atd) a dostanu potetované idioty, kteří se ztratí v tunelech které sami mapují (aniž by se někam propadli apod - taková scéna by asi byla moc drahá na natočení...) či hladí místní variaci na anakondu, tak mě to ve filosofickém filmu prostě uráží. Nevadí mi to v Armagedonu. Vadí mi to v Prometheovi.

Ostatně i poslouchat filosofování posádky hladící anakondu (potažmo scénaristy který do děje napíše posádku hladící anakondu) je asi tak zajímavé jako poslouchat filosofování Jadena Smithe.
381155
Já film beru vážně, nebo jako výplach. Nemám problém ani s jedním, ale kombinaci prostě nedávám. Hodnotím čistě z pohledu Promethea (tohle se už opravdu vidět nechystám), ale pokud se mám dívat na vědce putující ke vzdálené planetě (tedy se dá předpokládat že prošli nějakým výběrem, psychotesty atd) a dostanu potetované idioty, kteří se ztratí v tunelech které sami mapují (aniž by se někam propadli apod - taková scéna by asi byla moc drahá na natočení...) či hladí místní variaci na anakondu, tak mě to ve filosofickém filmu prostě uráží. Nevadí mi to v Armagedonu. Vadí mi to v Prometheovi. Ostatně i poslouchat filosofování posádky hladící anakondu (potažmo scénaristy který do děje napíše posádku hladící anakondu) je asi tak zajímavé jako poslouchat filosofování Jadena Smithe.
ad filosofování vs béčkovost
0 0
reagovat
Ono ani Alien nebol čistý béčkový slasher. Scott povedal, že Alien mu príde ako Béčko v Áčkovom kabáte ale povedal aj, že prvým filmom posunul latku vyššie. Tzn. on si uvedomuje, že Votrelec bol game changer. Silno pochybujem, že s týmto vedomím by sa rozhodol urobiť tupý slasher, keďže aj prvý Votrelec bol vyšším vývojovým stupňom béčkového žánru. 

V prvom Votrelcovi bola loď Nostromo akýsi medziplanetárny náklaďák a posádka tomu zodpovedala. Nebola to kolekcia vedcov, ale skôr bežných robotníkov (v úvodzovkách) a veci čo robili mali aj tak viac hlavu a pätu ako to čo robí posádka v Covenante.

Ospravedlňovať to, že kolonizátori a vedci sa len tak z prdele rozhodnú zmeniť trasu pedantne naplánovanej kolonizačnej misie, lebo sú smutní a unavení...a potom pobehujú po úplne neznámej planéte bez kyslíkových masiek (nikto sa nebál neznámych baktérií či mikróbov???)...to skrátka nejde.

To čo ako diváci máme v kine zažívať - strach, napätie, smiech, atď. sa odvíja LEN od postáv. K nim musíme mať vzťah inak ten zamýšľaný efekt vystrašiť nás, napnúť nás, primäť nás na filozofovanie, atď. nebude fungovať. Cameronovi Votrelci sú aj po rokoch klasikou z veľkej časti kvôli perfektne napísaným postavám - Ripley, Hicks, Hudson, Vasquez, Bishop. Celá koncepcia s vojnovým filmom je dobrá, akcia perfektne natočená, efekty super, hudba šlape, ale bez fungujúcich postáv a vzťahov medzi nimi by to nefungovalo.

A presne ako imf píše, zo škatulky blbých slasherov sme sa začali dostávať v 90-tych rokoch, pričom ani Alien jedným nebol už 79-tom. Máme rok 2017 a Scott to nepochybne vie. Čiže ja osobne nebudem 100 miliónovému veľkorozpočťáku ospravedlňovať chyby, ktoré by som čakal tak pri nejakej sračke na videu.

Treba vnímať napr. aj kontext Scottových posledných filmov, ktoré sú až príliš často na poli psychológie a postáv pomerne nezvládnuté či nezaujímavé. Robin Hood, Prometheus, Exodus a za mňa aj Marťan, ktorý mi prišiel neskutočne debilný. Aby sme neospravedlňovali dlhodobé zlyhávanie v jednom aspekte ako nejaký úmysel.

A BTW, IMHO pôvodný názov mal byť len Covenant (tzn. pokračovať v názvoch podľa vesmírnych lodí - začaté Prometheom), slovko "Alien" bolo doplnené len z čisto komerčných dôvodov. Momentálne teda  už sme uprostred tej novej trilógie, nie? Ono koniec Covenantu k prostredným dielom aj sedí - mega cliffhanger a dobro dostalo na prdel.
381154
Ono ani Alien nebol čistý béčkový slasher. Scott povedal, že Alien mu príde ako Béčko v Áčkovom kabáte ale povedal aj, že prvým filmom posunul latku vyššie. Tzn. on si uvedomuje, že Votrelec bol game changer. Silno pochybujem, že s týmto vedomím by sa rozhodol urobiť tupý slasher, keďže aj prvý Votrelec bol vyšším vývojovým stupňom béčkového žánru.  V prvom Votrelcovi bola loď Nostromo akýsi medziplanetárny náklaďák a posádka tomu zodpovedala. Nebola to kolekcia vedcov, ale skôr bežných robotníkov (v úvodzovkách) a veci čo robili mali aj tak viac hlavu a pätu ako to čo robí posádka v Covenante. Ospravedlňovať to, že kolonizátori a vedci sa len tak z prdele rozhodnú zmeniť trasu pedantne naplánovanej kolonizačnej misie, lebo sú smutní a unavení...a potom pobehujú po úplne neznámej planéte bez kyslíkových masiek (nikto sa nebál neznámych baktérií či mikróbov???)...to skrátka nejde. To čo ako diváci máme v kine zažívať - strach, napätie, smiech, atď. sa odvíja LEN od postáv. K nim musíme mať vzťah inak ten zamýšľaný efekt vystrašiť nás, napnúť nás, primäť nás na filozofovanie, atď. nebude fungovať. Cameronovi Votrelci sú aj po rokoch klasikou z veľkej časti kvôli perfektne napísaným postavám - Ripley, Hicks, Hudson, Vasquez, Bishop. Celá koncepcia s vojnovým filmom je dobrá, akcia perfektne natočená, efekty super, hudba šlape, ale bez fungujúcich postáv a vzťahov medzi nimi by to nefungovalo. A presne ako imf píše, zo škatulky blbých slasherov sme sa začali dostávať v 90-tych rokoch, pričom ani Alien jedným nebol už 79-tom. Máme rok 2017 a Scott to nepochybne vie. Čiže ja osobne nebudem 100 miliónovému veľkorozpočťáku ospravedlňovať chyby, ktoré by som čakal tak pri nejakej sračke na videu. Treba vnímať napr. aj kontext Scottových posledných filmov, ktoré sú až príliš často na poli psychológie a postáv pomerne nezvládnuté či nezaujímavé. Robin Hood, Prometheus, Exodus a za mňa aj Marťan, ktorý mi prišiel neskutočne debilný. Aby sme neospravedlňovali dlhodobé zlyhávanie v jednom aspekte ako nejaký úmysel. A BTW, IMHO pôvodný názov mal byť len Covenant (tzn. pokračovať v názvoch podľa vesmírnych lodí - začaté Prometheom), slovko "Alien" bolo doplnené len z čisto komerčných dôvodov. Momentálne teda  už sme uprostred tej novej trilógie, nie? Ono koniec Covenantu k prostredným dielom aj sedí - mega cliffhanger a dobro dostalo na prdel.
0 0
reagovat

Killda

no ale tady se přece na DC nadává, takže jen Marvel je pro zábavu ne? DC být nemůže protože má špatnou kritiku


Sam.Vimes
Já vím není to o Američanech co zahraňují svět, tak je to špatnej film, ano špatnej je, jenže s tím i všechny Marvelovky, který jsou po příběhové stránce stejný, efekty mě nezaJímaj, ty nedělaj příběh.

Zpět k Vetřelcovi povedený snímek, na který můžou nadávat lidé, kterým se líbí Marvel a co potřebují mít vše na talíři.
381152
no ale tady se přece na DC nadává, takže jen Marvel je pro zábavu ne? DC být nemůže protože má špatnou kritiku Sam.Vimes Já vím není to o Američanech co zahraňují svět, tak je to špatnej film, ano špatnej je, jenže s tím i všechny Marvelovky, který jsou po příběhové stránce stejný, efekty mě nezaJímaj, ty nedělaj příběh. Zpět k Vetřelcovi povedený snímek, na který můžou nadávat lidé, kterým se líbí Marvel a co potřebují mít vše na talíři.
Killda
0 0
reagovat

ghostrider

Hele asi bych i dal víc, kdyby ty samé problémy nebyly už u Promethea. Naštvanost se násobí. 
381148
Hele asi bych i dal víc, kdyby ty samé problémy nebyly už u Promethea. Naštvanost se násobí. 
ghostrider
0 0
reagovat
Za mě už to ztrácí smysl. Patřím tady mezi trolly, co tentokrát takovou smršť plivani nezkousne (ano, věci typu mazlení s hadem aka Prometheus a běhání po nový planetě bez ochranných masek aka Covenant mi taky lezou na nerva, ale prehlidnu to díky všemu ostatnimu) a vysoce se tady hodnotí často neuveritelnosti. Takže dekuju za  podporu, za svým si rozhodně,  jako spravnej troll stojím a pa u jinyho tématu. :o
381147
Za mě už to ztrácí smysl. Patřím tady mezi trolly, co tentokrát takovou smršť plivani nezkousne (ano, věci typu mazlení s hadem aka Prometheus a běhání po nový planetě bez ochranných masek aka Covenant mi taky lezou na nerva, ale prehlidnu to díky všemu ostatnimu) a vysoce se tady hodnotí často neuveritelnosti. Takže dekuju za  podporu, za svým si rozhodně,  jako spravnej troll stojím a pa u jinyho tématu. *:o*
0 0
reagovat

Dobra diskuze

Se zajmem procitam zajimavou diskuzi a myslim, ze z ceho je tabor 'spisepriznivcu' a priznivcu covenantu smutny a lehce rozladeny, jako napr. i ja, je to cislo 4z10 co dal recenzent Mr.Hlad... Argumenty co napsal Hlad i tady v reakcich jsou rozumne a uznavam je ALE protestuju proti te mire odsouzeni na jejich zaklade! 4 opravdu 4 jen :-(. To je fakt tak malo, vzdyt je to megakinofilm, bijak velky na ktery se ma jit a zjistit sam. 4 ale je jakoby receno od mzone ani nechodte, od Hlada moc silny signal a to mne mrzi... Jdete na to, kdo nebyl, a kdyz Vas to nastve, uzijte aspon ten vizual. Potrebuji vykoupeni - 4 of 10 neustojim :-) :-)
Ja na to musim podruhy jestli jsem opravdu viděl dobře, otevřeně...
381143
Se zajmem procitam zajimavou diskuzi a myslim, ze z ceho je tabor 'spisepriznivcu' a priznivcu covenantu smutny a lehce rozladeny, jako napr. i ja, je to cislo 4z10 co dal recenzent Mr.Hlad... Argumenty co napsal Hlad i tady v reakcich jsou rozumne a uznavam je ALE protestuju proti te mire odsouzeni na jejich zaklade! 4 opravdu 4 jen :-(. To je fakt tak malo, vzdyt je to megakinofilm, bijak velky na ktery se ma jit a zjistit sam. 4 ale je jakoby receno od mzone ani nechodte, od Hlada moc silny signal a to mne mrzi... Jdete na to, kdo nebyl, a kdyz Vas to nastve, uzijte aspon ten vizual. Potrebuji vykoupeni - 4 of 10 neustojim :-) :-) Ja na to musim podruhy jestli jsem opravdu viděl dobře, otevřeně...
Dobra diskuze
0 0
reagovat

Killda

Nepleť si prosím MZ uživatele a MZ trolly. Lidi, co vehementně odmítaj uvěřit a uznat, že se film někomu líbí jinak než jim (a píšou o tom jeden pološílenej post za druhým), rozhodně házíme do kategorie číslo dvě 8)
381138
Nepleť si prosím MZ uživatele a MZ trolly. Lidi, co vehementně odmítaj uvěřit a uznat, že se film někomu líbí jinak než jim (a píšou o tom jeden pološílenej post za druhým), rozhodně házíme do kategorie číslo dvě *8)*
Killda
0 0
reagovat
Killda: ?
381137
Killda: ?
0 0
reagovat
Vždycky jsem uživatele MZ považoval za filmově a umělecky vzdělané, ale, jak to tu pročítám, poměry se mění.
Redakce má pravdu, hrajete si tu na chytrý, stejně jako celej Covenant. Je to hloupý, protože si to hraje na něco víc (stejně tak DC), Marvel se vážně nebere a proto mu to bezproblému prochází. Když někdo nedokáže pochopit tak triviální věc, neměl by mít vůbec povoleno psát do filmových diskuzí... nebo mít občanku.
381136
Vždycky jsem uživatele MZ považoval za filmově a umělecky vzdělané, ale, jak to tu pročítám, poměry se mění. Redakce má pravdu, hrajete si tu na chytrý, stejně jako celej Covenant. Je to hloupý, protože si to hraje na něco víc (stejně tak DC), Marvel se vážně nebere a proto mu to bezproblému prochází. Když někdo nedokáže pochopit tak triviální věc, neměl by mít vůbec povoleno psát do filmových diskuzí... nebo mít občanku.
0 0
reagovat
super článek :+
381135
super článek *:+*
0 0
reagovat

davidb

Nepísal som že sa chovajú ako debili, ale že sú to vlastne také isté "červené tričká" o ktorých písal Imf v článku, čiže postavy určené ako mäso do mlynčeka.

Ale inak je pravda a musíš uznať že sa nechovajú najrozumnejšie. Príde odporný slizký mimozemšťan a oni stoja a kukajú ako vyjavený. Každý normálny človek by utekal, ja tiež, ty tak isto.
381133
Nepísal som že sa chovajú ako debili, ale že sú to vlastne také isté "červené tričká" o ktorých písal Imf v článku, čiže postavy určené ako mäso do mlynčeka. Ale inak je pravda a musíš uznať že sa nechovajú najrozumnejšie. Príde odporný slizký mimozemšťan a oni stoja a kukajú ako vyjavený. Každý normálny človek by utekal, ja tiež, ty tak isto.
davidb
0 0
reagovat
Hlad: jj, rozumím :). Nechtěl jsem ani prudit, ani se hádat, tohle mě ale z tvých textů vrtalo hlavou už dlouho ;)
381132
Hlad: jj, rozumím *:)*. Nechtěl jsem ani prudit, ani se hádat, tohle mě ale z tvých textů vrtalo hlavou už dlouho *;)*
0 0
reagovat
Možná že v tom vidím víc než tam je, ale stejně jako v Prometheovi, tak i v Covenantovi se mi líbí právě ta kombinace, kdy se z jedné strany (za mě poměrně zajímavě) filosofuje a z druhé strany brutálně umírá. Trochu v tom vidím Ridleyho snad až černý humor, protože mám tak trochu pocit, že si ve svém věku uvědomuje víc než kdy dřív smrtelnost a nicotnost života jednotlivce a do těchto filmů to trochu obtiskává. Člověk může být jakkoliv velký filosof s velkými plány třeba změnit svět k lepšímu, no blbou souhrou náhod ho může na chodníku srazit a brutálně rozválcovat náklaďák stejně jako kohokoliv jiného a tenhle veliký mozek s velikými myšlenkami v tu chvíli lusknutím prstu zmizí v zapomění. Takže za mě proč ne, naopak mě to takhle sedí a baví. Modlím se aby Ridley stihnul tuhle novou trilogii dokončit :D
381127
Možná že v tom vidím víc než tam je, ale stejně jako v Prometheovi, tak i v Covenantovi se mi líbí právě ta kombinace, kdy se z jedné strany (za mě poměrně zajímavě) filosofuje a z druhé strany brutálně umírá. Trochu v tom vidím Ridleyho snad až černý humor, protože mám tak trochu pocit, že si ve svém věku uvědomuje víc než kdy dřív smrtelnost a nicotnost života jednotlivce a do těchto filmů to trochu obtiskává. Člověk může být jakkoliv velký filosof s velkými plány třeba změnit svět k lepšímu, no blbou souhrou náhod ho může na chodníku srazit a brutálně rozválcovat náklaďák stejně jako kohokoliv jiného a tenhle veliký mozek s velikými myšlenkami v tu chvíli lusknutím prstu zmizí v zapomění. Takže za mě proč ne, naopak mě to takhle sedí a baví. Modlím se aby Ridley stihnul tuhle novou trilogii dokončit *:D*
0 0
reagovat

Karlos

Tak ono to pochopitelně bude individuální i co se týče toho Wagnera a Byrona a když to hodně zjednoduším, tak mi ta kombinace jednoduše nesedla. Neříkám, že by slasher nemohl být apriori chytrý, když to přeženu, tak třeba taková Fakulta nebo Vřískoty s tím pracovaly docela zajímavým způsobem. Ale já prostě nemám pocit, že by tady to kombinování zaprvé dávalo smysl a zadruhé fungovalo. A ve výsledku to v mých očích neskutečně kazí oba žánry. Užil bych si chytrou sci-fi s přesahem i béčkový krvák. Smíchat ale chytrou sci-fi s přesahem s béčkovým krvákem je bohužel zatraceně těžký a já myslím, že Scott to absolutně nezvládl. Rozpadá se mu to pod rukama na film, který je hloupý, i když chce být chytrý, respektive na film, který je chytrý, ale je strašně pitomý. Snad mi rozumíš. 

Navíc v případě Aliena je, jak píšeš, i problém v tom, že se tenhle experiment děje u série, která tyhle pokusy a úlety díky svojí síle ustojí. Ale ublíží jí to minimálně v tom, že až si někdy budu chtít já a asi nejen já pustit vetřelčí ságu, tak skončím u čtyřky, pak zkusím Promethea, kterého u scény "jdu sahat na toho srandovního hada" vypnu a ke Covenantu se vůbec nedostanu. Jestli ty jo, tak je to pochopitelně dobře a samozřejmě nemá smysl se o tom hádat, protože se dostáváme na úroveň "mě to takhle baví" a "mě to takhle nebaví" a můžeme maximálně ten druhý názor respektovat. S čímž myslím nebude mít většina lidí problém. 
381126
Tak ono to pochopitelně bude individuální i co se týče toho [spoiler]Wagnera a Byrona[/spoiler] a když to hodně zjednoduším, tak mi ta kombinace jednoduše nesedla. Neříkám, že by slasher nemohl být apriori chytrý, když to přeženu, tak třeba taková Fakulta nebo Vřískoty s tím pracovaly docela zajímavým způsobem. Ale já prostě nemám pocit, že by tady to kombinování zaprvé dávalo smysl a zadruhé fungovalo. A ve výsledku to v mých očích neskutečně kazí oba žánry. Užil bych si chytrou sci-fi s přesahem i béčkový krvák. Smíchat ale chytrou sci-fi s přesahem s béčkovým krvákem je bohužel zatraceně těžký a já myslím, že Scott to absolutně nezvládl. Rozpadá se mu to pod rukama na film, který je hloupý, i když chce být chytrý, respektive na film, který je chytrý, ale je strašně pitomý. Snad mi rozumíš.  Navíc v případě Aliena je, jak píšeš, i problém v tom, že se tenhle experiment děje u série, která tyhle pokusy a úlety díky svojí síle ustojí. Ale ublíží jí to minimálně v tom, že až si někdy budu chtít já a asi nejen já pustit vetřelčí ságu, tak skončím u čtyřky, pak zkusím Promethea, kterého u scény "jdu sahat na toho srandovního hada" vypnu a ke Covenantu se vůbec nedostanu. Jestli ty jo, tak je to pochopitelně dobře a samozřejmě nemá smysl se o tom hádat, protože se dostáváme na úroveň "mě to takhle baví" a "mě to takhle nebaví" a můžeme maximálně ten druhý názor respektovat. S čímž myslím nebude mít většina lidí problém. 
Karlos
0 0
reagovat

KARLOS

ty ale neprudíš vůbec, tentokrát i mě můj oblíbenej filmweb totálně namích tou nesmyslnou recenzí a plkama kolem nesmyslnosti Promethea, každej pravej filmfanouš to nemůže nechat bejt!!!!
381124
ty ale neprudíš vůbec, tentokrát i mě můj oblíbenej filmweb totálně namích tou nesmyslnou recenzí a plkama kolem nesmyslnosti Promethea, každej pravej filmfanouš to nemůže nechat bejt!!!!
KARLOS
0 0
reagovat
Hlad: Já se ale nehádám o tom, že to není dementní. Prsaté blondýny mají slušnou konkurenci, o tom fakt žádná.
Ale proč by slasher film neměl řešit Wagnera a Byrona? A proč jde obhajovat ty koniny mírnějším přístupem, což je právě jen kousek od té sebeironie a pomrkávání. Zrovna u tebe jsem zaznamenal, že ti tahle forma extrémně vadí. OK, každý máme nějakou specifickou míru snášenlivosti, o tom žádná. Ale něco vadit je jedna věc, druhá je něco kritizovat.
imf to popsal poměrně přesně, že je to kombinování různých ingrediencí. Na pohled dokonce nesourodých. Jenže pokud budu pokračovat v té analogii, pak by se jenom pilo čisté mléko, požívalo syrové maso a chroupala mrkev. Díky prukopníkům si dnes lae můžeme dát svíčkovou.
Vím, že vám vadí, že ty experimenty Scott dělá na všeobecně srdeční značce, ale jak je patrno - byť v menšíně, začínají se objevoval jedinci, kterým ty experimenty chuťí, byť třeba s výhradami.

A slibuju, že už přestávám prudit ;)
381123
Hlad: Já se ale nehádám o tom, že to není dementní. Prsaté blondýny mají slušnou konkurenci, o tom fakt žádná. Ale proč by slasher film neměl řešit [spoiler]Wagnera a Byrona[/spoiler]? A proč jde obhajovat ty koniny mírnějším přístupem, což je právě jen kousek od té sebeironie a pomrkávání. Zrovna u tebe jsem zaznamenal, že ti tahle forma extrémně vadí. OK, každý máme nějakou specifickou míru snášenlivosti, o tom žádná. Ale něco vadit je jedna věc, druhá je něco kritizovat. imf to popsal poměrně přesně, že je to kombinování různých ingrediencí. Na pohled dokonce nesourodých. Jenže pokud budu pokračovat v té analogii, pak by se jenom pilo čisté mléko, požívalo syrové maso a chroupala mrkev. Díky prukopníkům si dnes lae můžeme dát svíčkovou. Vím, že vám vadí, že ty experimenty Scott dělá na všeobecně srdeční značce, ale jak je patrno - byť v menšíně, začínají se objevoval jedinci, kterým ty experimenty chuťí, byť třeba s výhradami. A slibuju, že už přestávám prudit *;)*
0 0
reagovat
jak zoufalej člověk musí bejt, aby vytáhl marvel i tady...
381121
jak zoufalej člověk musí bejt, aby vytáhl marvel i tady...
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se