Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Kdo je Poslední z Jediů?

příspěvky 21 - 30 Napsat příspěvek

fallen

Mecano bol cely den na ceste zpoza Kosic do Prahy, s obedikom v Blave u kamosov :-)
378924
Mecano bol cely den na ceste zpoza Kosic do Prahy, s obedikom v Blave u kamosov :-)
fallen
0 0
reagovat

@sassan

Ten monolog Luka o Síle v jeho rodině, který zmiňuješ, je doslovná citace z RotJ (říká ho Leie na Endoru). Pro potřeby TFA byl sloučený se zvukovou stopou aktuálního Hamillova hlasu, ale de facto je to originál. Prostě se použil jako voiceover v traileru, protože ta lajna zní dobře a navozuje pocit kontinuity.
378922
Ten monolog Luka o Síle v jeho rodině, který zmiňuješ, je doslovná citace z RotJ (říká ho Leie na Endoru). Pro potřeby TFA byl sloučený se zvukovou stopou aktuálního Hamillova hlasu, ale de facto je to originál. Prostě se použil jako voiceover v traileru, protože ta lajna zní dobře a navozuje pocit kontinuity.
@sassan
0 0
reagovat
"Prečo panuje ten názor, že Rey musí byť potomkom Skywalkera alebo Kenobiho alebo nejakého iného slávneho jediho?"

...Takový názor nepanuje.Lidi jen spekulují nad možnostmi a některé z nich se přímo nabízejí.

"kde sa vzal ten názor, že každý force-sensitive musí byť potomkom nejakého jediho?"

...Opět špatně.Takový názor také neexistuje(a rozhodně ne u skutečných fandů).Ve světě SW(i novém kánonu) nejsou geny zděděné od někoho předchozího potřebné.V galaxii se prostě občas někdo takový narodí.Geny k síle nicméně opravdu přecházejí i na potomky a když umíral Yoda tak Lukovi kladl na srdce že co se naučil musí předat dalšímu Skywalkeru.Luke sám říkal ""The Force is strong in my family, my father had it, I have it, my sister has it. You have that power too.(poslední část věty se nachází jen v traileru na Ep.VII a neví se komu ji Luke říká)".Navíc i nová trilogie je oficialně o "dalších z rodu Skywalkerů".Technicky to splnuje Kylo Ren ale je tu pořád možnost že není jedinný nový Skywalker této třetí trilogie(ha-mrknutí na Rey).

Samozřejmě že Rey taky nemusí být vůbec s žádnou už známou postavou nijak příbuzná.
378913
"Prečo panuje ten názor, že Rey musí byť potomkom Skywalkera alebo Kenobiho alebo nejakého iného slávneho jediho?" ...Takový názor nepanuje.Lidi jen spekulují nad možnostmi a některé z nich se přímo nabízejí. "kde sa vzal ten názor, že každý force-sensitive musí byť potomkom nejakého jediho?" ...Opět špatně.Takový názor také neexistuje(a rozhodně ne u skutečných fandů).Ve světě SW(i novém kánonu) nejsou geny zděděné od někoho předchozího potřebné.V galaxii se prostě občas někdo takový narodí.Geny k síle nicméně opravdu přecházejí i na potomky a když umíral Yoda tak Lukovi kladl na srdce že co se naučil musí předat dalšímu Skywalkeru.Luke sám říkal ""The Force is strong in my family, my father had it, I have it, my sister has it. You have that power too.(poslední část věty se nachází jen v traileru na Ep.VII a neví se komu ji Luke říká)".Navíc i nová trilogie je oficialně o "dalších z rodu Skywalkerů".Technicky to splnuje Kylo Ren ale je tu pořád možnost že není jedinný nový Skywalker této třetí trilogie(ha-mrknutí na Rey). Samozřejmě že Rey taky nemusí být vůbec s žádnou už známou postavou nijak příbuzná.
0 0
reagovat
Prečo panuje ten názor, že Rey musí byť potomkom Skywalkera alebo Kenobiho alebo nejakého iného slávneho jediho? Alebo, že vznikla zo sily ako Anakin/Darth Vader? Nemôže byť jednoduchšie vysvetlenie?

Kde je mecano keď ho človek potrebuje? :D;)
378908
Prečo panuje ten názor, že Rey musí byť potomkom Skywalkera alebo Kenobiho alebo nejakého iného slávneho jediho? Alebo, že vznikla zo sily ako Anakin/Darth Vader? Nemôže byť jednoduchšie vysvetlenie? Kde je [b]mecano [/b]keď ho človek potrebuje? *:D**;)*
0 0
reagovat
Som jediny co sa uz v tych SW straca?
378906
Som jediny co sa uz v tych SW straca?
0 0
reagovat
Jasně, není to jeho dcera, že? ;)
Stejně jako Snoke není Plagueis. ;);)
378905
Jasně, není to jeho dcera, že? *;)* Stejně jako Snoke není Plagueis. *;)**;)*
0 0
reagovat
Ešte mi prosím vás niekto vysvetlite, kde sa vzal ten názor, že každý force-sensitive musí byť potomkom nejakého jediho? To sa mi nechce veriť, že by všetci jediovia z ep. I - III mali buď matku alebo otca s podobnými vlastnosťami. Veď ich bolo hrozne veľa nie?

Nemôže to byť proste len tak, že Rey sa proste narodila klasickým rodičom, ale má viac tých midichlorianov, či ako sa to volá?
378903
Ešte mi prosím vás niekto vysvetlite, kde sa vzal ten názor, že každý force-sensitive musí byť potomkom nejakého jediho? To sa mi nechce veriť, že by všetci jediovia z ep. I - III mali buď matku alebo otca s podobnými vlastnosťami. Veď ich bolo hrozne veľa nie? Nemôže to byť proste len tak, že Rey sa proste narodila klasickým rodičom, ale má viac tých midichlorianov, či ako sa to volá?
0 0
reagovat

Sweat55

To taky není tak docela pravda, protože v Klonových válkách, které oficiálně patří do kánonu je jedna paní..:) To že by byla Rey Kenobi by mi rozhodně nevadilo. Rozhodně jsem ale rád, že další Skywalker je ale snad vyloučen..
378902
To taky není tak docela pravda, protože v Klonových válkách, které oficiálně patří do kánonu je jedna paní..*:)* To že by byla Rey Kenobi by mi rozhodně nevadilo. Rozhodně jsem ale rád, že další Skywalker je ale snad vyloučen..
Sweat55
0 0
reagovat

Spiker

That's not true. That's impossible! :D Obi byl snad poslední Jedi kterej dodržoval pravidlo o vztazích. Jako chápu že měl času dost, ale prostě se mi nechce věřit, že by si krátil chvíli s nějakou ženou. Třeba Rey vznikla podobně jako Anakin, bez otce. 
378895
That's not true. That's impossible! *:D* Obi byl snad poslední Jedi kterej dodržoval pravidlo o vztazích. Jako chápu že měl času dost, ale prostě se mi nechce věřit, že by si krátil chvíli s nějakou ženou. Třeba Rey vznikla podobně jako Anakin, bez otce. 
Spiker
0 0
reagovat
Tak je Rey Kenobi, Je to sice absurdní, ale Sw bylo vždycky jeden velkej propletenec.:)
378882
Tak je Rey Kenobi, Je to sice absurdní, ale Sw bylo vždycky jeden velkej propletenec.*:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se