Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo je Poslední z Jediů?


ikona
Mr. Hlad
daisy ridleyluke skywalkerstar wars
Jak to bude s názvem osmých Star Wars? A dozvíme se v nich něco o Rey a její minulosti?  

Čerstvý trailer na osmou epizodu Hvězdných válek nás ujistil, že jsme udělali dobře, když jsme The Last Jedi nacpali na jedno z předních míst nejočekávanějších filmů letošního roku. Zároveň toho ale moc nenaznačil. Do premiéry je však daleko, a tak si to tvůrci můžou šetřit, přeci jenom ale vykecali i něco nad rámec. Režisér Rian Johnson oficiálně potvrdil, že název The Last Jedi má být v jednotném čísle, takže Poslední Jedi, nikoliv Poslední Jediové. A podle všeho má jít o Luka Skywalkera, protože na konci Síla se probouzí se Rey vydala hledat poslední chrám Jediů a našla tam právě jeho. 

 

Asi bychom ale nebyli mimo, kdybychom napsali, že hlavní hrdinkou je a bude Rey. Johnson potvrdil, že se bude řešit i její minulost a rodiče, ovšem konkrétní být nechtěl. Prý se něco dozvíme, ale o co půjde, jednoduše neřekne, na nějaká jména a složitou historii si však budeme asi muset počkat do dalšího dílu. Jestli na to tedy vůbec dojde. Zároveň lze však vyloučit teorii, že Luke je otcem Rey. Prý nemá mít ani to nejmenší tušení, co je holka, která se objevila na jeho skála uprostřed oceánu, vůbec zač. 

No a pak samozřejmě existuje možnost, že to jsou všechno kecy a tvůrci si fanoušky vodí, jak se jim to zrovna hodí. Uvidíme v zimě.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace