Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Gibson a Sebevražedný oddíl 2?

příspěvky 81 - 100 Napsat příspěvek

do_Od

Batman v kinech zklamal (vážně se mnou chceš hádat?), Suicide Squad byl v kinech úspěch.

Batman naprostou většinu kritiků a diváků naštval. Protože byl směšnej. Suicide squad to stejný.

Pokud chce studio budouvat velké komiksové universum, musí spoléhat na kvalitu, zajímavé postavy a dobré scénáře. DC v současné chvíli nemá ani jedno a už letos na to v kinech imho dojede. Ostatně o tom právě teď píšu téma.

Ale nic ve zlým, je to na hospodskej pokec....
373193
Batman v kinech zklamal (vážně se mnou chceš hádat?), Suicide Squad byl v kinech úspěch. Batman naprostou většinu kritiků a diváků naštval. Protože byl směšnej. Suicide squad to stejný. Pokud chce studio budouvat velké komiksové universum, musí spoléhat na kvalitu, zajímavé postavy a dobré scénáře. DC v současné chvíli nemá ani jedno a už letos na to v kinech imho dojede. Ostatně o tom právě teď píšu téma. Ale nic ve zlým, je to na hospodskej pokec....
do_Od
0 0
reagovat

do_Od

:)) ;)
373192
*:))* *;)*
do_Od
0 0
reagovat

Ted

Průserovost DC je celá založená na tom, že se vyměnilo pár režisérů (což se děje v Hollywoodu pravidelně a Marvel není výjimka) a že někdo někde řekl, že scénář k Batmanovi, WW a JL (ani jeden z těch filmů přitom ještě nešel do kin) stojí za ho*no.

Ehm, soudnost?
373191
Průserovost DC je celá založená na tom, že se vyměnilo pár režisérů (což se děje v Hollywoodu pravidelně a Marvel není výjimka) a že někdo někde řekl, že scénář k Batmanovi, WW a JL (ani jeden z těch filmů přitom ještě nešel do kin) stojí za ho*no. Ehm, soudnost?
Ted
0 0
reagovat

Sony

Je to pod pás, pár fanouškům ještě vadilo, že Batman zabíjel - což beru, byť to patřilo k jeho charakteru v tomhle filmu. Pro zbytek nemám pochopení ani sílu o tom dál polemizovat. ;)
373190
Je to pod pás, pár fanouškům ještě vadilo, že Batman zabíjel - což beru, byť to patřilo k jeho charakteru v tomhle filmu. Pro zbytek nemám pochopení ani sílu o tom dál polemizovat. *;)*
Sony
0 0
reagovat

Ted

No já se taky právě nesnažím psát o nějaké průserovosti. Naopak tvrdím, že se u DC o žádný průser zatím nejedná. Ale jestli se pletu tak se upřímně rád nechám poučit v čem ten fail spočívá. Zatím mi přijde že to je spíš nejaka aura neúspěchu a přehnaný reakce, který ale nejsou tolik opodstatněný.
373189
No já se taky právě nesnažím psát o nějaké průserovosti. Naopak tvrdím, že se u DC o žádný průser zatím nejedná. Ale jestli se pletu tak se upřímně rád nechám poučit v čem ten fail spočívá. Zatím mi přijde že to je spíš nejaka aura neúspěchu a přehnaný reakce, který ale nejsou tolik opodstatněný.
Ted
0 0
reagovat

Bobby

To porovnani pruserovosti DC Warneru a zacatku Marvelu je naprosta blbost.
373188
To porovnani pruserovosti DC Warneru a zacatku Marvelu je naprosta blbost.
Bobby
0 0
reagovat

"pomalejsi recenzenti a divaci?? WTF ;)

"a Snyder ať si před pomalejšími fanoušky napraví pověst vynikající JL"

presne tyhle typy argumentu jsou na stejne urovni jako BvS... (nelibi se mi)
373187
"a Snyder ať si před pomalejšími fanoušky napraví pověst vynikající JL" presne tyhle typy argumentu jsou na stejne urovni jako BvS... (nelibi se mi)
"pomalejsi recenzenti a divaci?? WTF ;)
0 0
reagovat

do_Od

:+:+ Naprostej souhlas. Já ani moc nechápu ten absolutní hate na Warnery a že se jim to sype pod rukama atd atd. Marvel taky ze začátku nebyl žádnej zázrak, měnili se herci (Rhodey, Banner), to propojení těch filmů minimálně ze začátku taky skřípalo (nesmyslný cameo Starka na konci Hulka) a nejsem ani přesvědčenej, že měli nějakej super promyšlenej plán do budoucna jak se Feige často tváří. Myslím, že ze začátku přemejšleli max. do prvních Avengers. Warneři dokázali nastartovat Fantastic Beasts, Lego univerzum a věřím, že se jim to po nějaký lehký změně kurzu povede i u DCEU. Ty filmy zatím vydělávaj slušný prachy, casting je IMHO naprosto v pohodě a nevidím důvod k ňákejm hysterickejm reakcím, úvahám o restartu a podobně.
373186
*:+**:+* Naprostej souhlas. Já ani moc nechápu ten absolutní hate na Warnery a že se jim to sype pod rukama atd atd. Marvel taky ze začátku nebyl žádnej zázrak, měnili se herci (Rhodey, Banner), to propojení těch filmů minimálně ze začátku taky skřípalo (nesmyslný cameo Starka na konci Hulka) a nejsem ani přesvědčenej, že měli nějakej super promyšlenej plán do budoucna jak se Feige často tváří. Myslím, že ze začátku přemejšleli max. do prvních Avengers. Warneři dokázali nastartovat Fantastic Beasts, Lego univerzum a věřím, že se jim to po nějaký lehký změně kurzu povede i u DCEU. Ty filmy zatím vydělávaj slušný prachy, casting je IMHO naprosto v pohodě a nevidím důvod k ňákejm hysterickejm reakcím, úvahám o restartu a podobně.
do_Od
0 0
reagovat
Gibsona mám rád, ale what the actual fuck?!

Suicide Squad 2 je aktuálně snad nejmíň vyhlíženej projekt od DC (Ayer sice představil super charaktery, ale mnohem víc mě zajímají v sólovkách nebo s Batmanem), dvojku si nedovedu představit. Jo kdyby Gibson dostal na starost třeba Jokera, to už by mě zajímalo. Ayer ať si nechá Gothamský buchty, Reeves ať nakopne Batmana (a profackuje Afflecka, aby se vzpamatoval) a Snyder ať si před pomalejšími fanoušky napraví pověst vynikající JL (kritici ho odepsali dávno, tam je to předem prohraný) a budu spokojenej. Ještě to chce někomu dát tu dvojku MoS, Ridley Scott byl pojenej k Batmanovi, Sup by mu ale imho sednul víc.

Mimochodem, MoS , BvS i SS jsou sice všechno kontroverzní filmy a může se pořád dokola omílat, jak je kritici strhali a jak v kinech zase tolik nevydělali (byť skoro miliarda v případě not-family-friendly BvS a jasný úspěch Suicide Squad vypovídá o opaku), ale celá ta internetová panika, jak je DCEU kompletně ve sra*kách už začíná být trochu k smíchu. Marvelu taky utekli režiséři, IM2 taky nebyl zrovna kritickej hit, Whedona fanoušci taky ukamenovali (byť neprávem) a doteď čekáme, až představí fakt kvalitního záporáka. Tím chci říct, že se to všechno hrozně zveličuje. Přitom ty filmy mají x měsíců a v některých případech i let do premiéry...
373185
Gibsona mám rád, ale what the actual fuck?! Suicide Squad 2 je aktuálně snad nejmíň vyhlíženej projekt od DC (Ayer sice představil super charaktery, ale mnohem víc mě zajímají v sólovkách nebo s Batmanem), dvojku si nedovedu představit. Jo kdyby Gibson dostal na starost třeba Jokera, to už by mě zajímalo. Ayer ať si nechá Gothamský buchty, Reeves ať nakopne Batmana (a profackuje Afflecka, aby se vzpamatoval) a Snyder ať si před pomalejšími fanoušky napraví pověst vynikající JL (kritici ho odepsali dávno, tam je to předem prohraný) a budu spokojenej. Ještě to chce někomu dát tu dvojku MoS, Ridley Scott byl pojenej k Batmanovi, Sup by mu ale imho sednul víc. Mimochodem, MoS , BvS i SS jsou sice všechno kontroverzní filmy a může se pořád dokola omílat, jak je kritici strhali a jak v kinech zase tolik nevydělali (byť skoro miliarda v případě not-family-friendly BvS a jasný úspěch Suicide Squad vypovídá o opaku), ale celá ta internetová panika, jak je DCEU kompletně ve sra*kách už začíná být trochu k smíchu. Marvelu taky utekli režiséři, IM2 taky nebyl zrovna kritickej hit, Whedona fanoušci taky ukamenovali (byť neprávem) a doteď čekáme, až představí fakt kvalitního záporáka. Tím chci říct, že se to všechno hrozně zveličuje. Přitom ty filmy mají x měsíců a v některých případech i let do premiéry...
0 0
reagovat
Kdyby to klaplo, tak by to bylo boží.
373184
Kdyby to klaplo, tak by to bylo boží.
0 0
reagovat

TedGeorge

No mlátil.....ono to je celý dosti zamotaný, po asi 30tiletech manželství a 40ti letech vztahu se rozvedl s Robyn Moore, v rozvodovém řízení jí bylo přiřknuto cca 400 mega (prý jedno z největších finačních vyrovnání jež bylo při rozvodu zaplaceno). Rozvod byl zapříčiněn ruskou pianistkou Oksanou Grigorievou. Po roce se jim narodil dcera načež se rozhodli se rozejít, Oksana soudně vymohla zákaz scházet se s dcerou, Gibson začal prý oprvadu hodně chlastat a v tomhle stavu volat Oksaně, ta si vše nahrávala. Došlo na fyzické vyhrožování, popis toho jak jí nechá zabít a zahrabat na zahradě a další věci. Po nocích taky Gibson objížděl kolem jejího domu, kde ho právě zastavil strážník s židovským jménem. Gibsona legitimoval a snažil se ho opilého dostat z auta. Gibson v opilosti řekl opravdu hodně nechutností o policajtovi, židech a celkově o tom jak mu židé kazí jeho práci. Bohužel dlouhou dobu již v US policie vozí kamery (jak v autě tak přímo na uniformě) a vše tedy bylo nahráno a v rámci úniků i zveřejněno. Gibson se omlouval, ovšem omlouval se ve stylu omluvy neomluvy (známe dnes z hradu). Aneb: "Omlouvám se za to že jsem Vás nazval špinavými židy, bohužel jsem Vás tak viděl a za to se omlouvám." Celé mlácení manželky nebo spíše partnerky se nikdy neprokázaloi tak za to Oksana inkasovala jeho prachy v rámci domluvy (cca 700 mega), takže kdo ví. Bývalá manželka Robyn Gibson (Moore) se dokonce při soudních líčeních postavila za Gibsona s tím že takové chování během xy let u něj nikdy nepozorovala. Teď je Gibson se scénáristkou Rosalind Ross a má s ní další dítě.

Gibson po té co to na něj vše prasklo a byl v Holywoodské klatbě odešel do ústraní a probojoval se zpět.

Ano Gibson je hovado jež se v něm probudilo po prolití mozku, ale něco ho nastartovalo, kdo ví co....jen ten násilník v něm nikdy nebyl, jen kecal.
373181
No mlátil.....ono to je celý dosti zamotaný, po asi 30tiletech manželství a 40ti letech vztahu se rozvedl s Robyn Moore, v rozvodovém řízení jí bylo přiřknuto cca 400 mega (prý jedno z největších finačních vyrovnání jež bylo při rozvodu zaplaceno). Rozvod byl zapříčiněn ruskou pianistkou Oksanou Grigorievou. Po roce se jim narodil dcera načež se rozhodli se rozejít, Oksana soudně vymohla zákaz scházet se s dcerou, Gibson začal prý oprvadu hodně chlastat a v tomhle stavu volat Oksaně, ta si vše nahrávala. Došlo na fyzické vyhrožování, popis toho jak jí nechá zabít a zahrabat na zahradě a další věci. Po nocích taky Gibson objížděl kolem jejího domu, kde ho právě zastavil strážník s židovským jménem. Gibsona legitimoval a snažil se ho opilého dostat z auta. Gibson v opilosti řekl opravdu hodně nechutností o policajtovi, židech a celkově o tom jak mu židé kazí jeho práci. Bohužel dlouhou dobu již v US policie vozí kamery (jak v autě tak přímo na uniformě) a vše tedy bylo nahráno a v rámci úniků i zveřejněno. Gibson se omlouval, ovšem omlouval se ve stylu omluvy neomluvy (známe dnes z hradu). Aneb: "Omlouvám se za to že jsem Vás nazval špinavými židy, bohužel jsem Vás tak viděl a za to se omlouvám." Celé mlácení manželky nebo spíše partnerky se nikdy neprokázaloi tak za to Oksana inkasovala jeho prachy v rámci domluvy (cca 700 mega), takže kdo ví. Bývalá manželka Robyn Gibson (Moore) se dokonce při soudních líčeních postavila za Gibsona s tím že takové chování během xy let u něj nikdy nepozorovala. Teď je Gibson se scénáristkou Rosalind Ross a má s ní další dítě. Gibson po té co to na něj vše prasklo a byl v Holywoodské klatbě odešel do ústraní a probojoval se zpět. Ano Gibson je hovado jež se v něm probudilo po prolití mozku, ale něco ho nastartovalo, kdo ví co....jen ten násilník v něm nikdy nebyl, jen kecal.
TedGeorge
0 0
reagovat

TedGeorge

O tom bití ženy, urážkách a chlastu to samozřejmě vím, ale mám dojem, že mu právě nejvíc v Hollywoodu uškodily ty protižidovské kecy. Mě je Gibson ukradený. Respektuju ho jako režiséra a herce, ale kamarádi bychom být nemohli. Pokud mu bylo odpuštěno budiž. Mě spíš přišlo dost vtipné to, že vyjednává právě z Warnery vzhledem k jejich minulosti a jeho minulosti.
373180
O tom bití ženy, urážkách a chlastu to samozřejmě vím, ale mám dojem, že mu právě nejvíc v Hollywoodu uškodily ty protižidovské kecy. Mě je Gibson ukradený. Respektuju ho jako režiséra a herce, ale kamarádi bychom být nemohli. Pokud mu bylo odpuštěno budiž. Mě spíš přišlo dost vtipné to, že vyjednává právě z Warnery vzhledem k jejich minulosti a jeho minulosti.
TedGeorge
0 0
reagovat

SocialniPripad

Tak antisemita... On byl alkoholik a krome antisemitskejch poznamek mlatil zenu, nadaval policajtum a jiste hejtoval uplne vsechno. Nicmene se zda, ze je z nejhorsiho venku a za ty poznamky a svoje chovani se musel omluvit uz snad 100x.

Ja sem taky ve svych nejlepsich chvilich chodil po Praze s dopravni znackou na zadech, zkousel podplacet policajty a to je jenom "tip of the iceberg"... Pisu to proto, ze dneska me nikdo nepopisuje jako "zivel majici problemy s policii", ale jako herce zajistujiciho filmu hlavni cenu v Cannes... :D

373178
Tak antisemita... On byl alkoholik a krome antisemitskejch poznamek mlatil zenu, nadaval policajtum a jiste hejtoval uplne vsechno. Nicmene se zda, ze je z nejhorsiho venku a za ty poznamky a svoje chovani se musel omluvit uz snad 100x. Ja sem taky ve svych nejlepsich chvilich chodil po Praze s dopravni znackou na zadech, zkousel podplacet policajty a to je jenom "tip of the iceberg"... Pisu to proto, ze dneska me nikdo nepopisuje jako "zivel majici problemy s policii", ale jako herce zajistujiciho filmu hlavni cenu v Cannes... *:D*
SocialniPripad
0 0
reagovat

SocialniPripad

Cokoliv, pokud z toho koukaj zajímavý prachy ;)
373176
Cokoliv, pokud z toho koukaj zajímavý prachy *;)*
SocialniPripad
0 0
reagovat

Uštěpačná poznámka

Neznámější antisemita z Hollywoodu vyjednává se studiem, které založili židovští bratři o režii filmu, jehož žánr, Gibson totálně kriticky strhal. Svět je bizarní místo!:D:D:D
373174
Neznámější antisemita z Hollywoodu vyjednává se studiem, které založili židovští bratři o režii filmu, jehož žánr, Gibson totálně kriticky strhal. Svět je bizarní místo!*:D**:D**:D*
Uštěpačná poznámka
0 0
reagovat

Axis

Říká se kaká. Language, please :D
373173
Říká se kaká. Language, please *:D*
Axis
0 0
reagovat
Jak jako zbláznil? BvS byla sračka, takže konečně režisér s dobrým názorem, ne? :)
373172
Jak jako zbláznil? BvS byla sračka, takže konečně režisér s dobrým názorem, ne? :)
0 0
reagovat
Pecka. Ukaž jim, Mele, jak se to dělá. Fandím.
373171
Pecka. Ukaž jim, Mele, jak se to dělá. Fandím.
0 0
reagovat
Na film sere pes, chceme dokument z natáčení, kamery stále kolem Gibsona a vklidu celovečerní stopáž!
373169
Na film sere pes, chceme dokument z natáčení, kamery stále kolem Gibsona a vklidu celovečerní stopáž!
0 0
reagovat
Gibson to vezme s tym, ze mu potom daju prachy na nieco historicke.
373168
Gibson to vezme s tym, ze mu potom daju prachy na nieco historicke.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se