Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Gibson a Sebevražedný oddíl 2?

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

Fightonidas

Čím víc se přemýšlí nad plánem Lexe Luthora, tím víc je promyšlenější a řekl bych, že i v podstatě bez chyby. Celý ten film je v podstatě bez chyby a hapruje jen v maličkostech.

Ještě jednou kopíruji můj předchozí příspěvek: Lex Luthor
Motivace: Lex Luthor nemůže vystát celou představu Supermana. Jeho motivace prozradí v tom rozhovoru na té vysoké budově přímo Supermanovi. ,,Jestliže je bůh dobrý, tak nemůže být všemocný. A pokud je všemocný, tak nemůže být dobrý." Pro blbé: Superman se jeví Luthorovi jako moc velkej dobrák, přitom Luthor by měl být ten největší dobrák. K tomu ještě při jeho proslovu v knihovně jsme zjistili, že se vedle něho cítí bezmocný, proto je důležitá Supermanova smrt. ˇ

Promyšlenost plánu: Spálí vojáky v poušti, tak aby to vypadalo že je zabil S. Batmana ani zas tak moc motivovat nemusel. Stačilo mu psát ty vzkazy a získat si Waynova zaměstnance, který mu posílal ty vzkazy a trpěl kvůli S. Batmanovi dával indicie ke kryptonitu. (celou dobu znal identitu S i B, proč protože na to měl prostředky, byl jeden z nejbohatších, každý kdo má alespoň trochu představivost, tak to pochopí, žil v Metropolis a např. pomocí Lois (že ji sledoval) se mohl dopátrat k identitě Supermana, nemusíme vědět všechno, ale zrovna tady je spousta logických možností jak by mohl vypátrat S. Vypátrat Batmana pro něho bylo snadné. Znal Bruce Wayna, takže když by na něho nasadil lidi, už jen kvůli podezření, tak by na něho brzy přišel, zase spousta možností jak na něho mohl přijít, ale ve filmu už na to nebylo místo). Potom prohledal tu Loď a pátráním v archivu se dozvěděl jak vytvořit Doomsdaye a řekl si, že když ho stvoří ze svojí krve, tak by ho mohl ovládat. Chtěl zoufale zabít Supermana a poskvrnit ho, takže to vymyslel takhle: Superman zabije Batmana (to pošpiní Supermana, už nebude za dobráka) a Doomsday zabije Supermana. Pokud by Batman dokázal zabít Supermana, tak by prostě Doomsdaye odvolal, protože si myslel že ho bude ovládat díky své krvi, asi si to nějak přečetl v tom archivu. Stejně mu to ale moc nešlo :) Samozřejmě bych to dokázal popsat lépe, ale ted na to nemám čas. Možná někdy jindy.
373638
Čím víc se přemýšlí nad plánem Lexe Luthora, tím víc je promyšlenější a řekl bych, že i v podstatě bez chyby. Celý ten film je v podstatě bez chyby a hapruje jen v maličkostech. Ještě jednou kopíruji můj předchozí příspěvek: Lex Luthor Motivace: Lex Luthor nemůže vystát celou představu Supermana. Jeho motivace prozradí v tom rozhovoru na té vysoké budově přímo Supermanovi. ,,Jestliže je bůh dobrý, tak nemůže být všemocný. A pokud je všemocný, tak nemůže být dobrý." Pro blbé: Superman se jeví Luthorovi jako moc velkej dobrák, přitom Luthor by měl být ten největší dobrák. K tomu ještě při jeho proslovu v knihovně jsme zjistili, že se vedle něho cítí bezmocný, proto je důležitá Supermanova smrt. ˇ Promyšlenost plánu: Spálí vojáky v poušti, tak aby to vypadalo že je zabil S. Batmana ani zas tak moc motivovat nemusel. Stačilo mu psát ty vzkazy a získat si Waynova zaměstnance, který mu posílal ty vzkazy a trpěl kvůli S. Batmanovi dával indicie ke kryptonitu. (celou dobu znal identitu S i B, proč protože na to měl prostředky, byl jeden z nejbohatších, každý kdo má alespoň trochu představivost, tak to pochopí, žil v Metropolis a např. pomocí Lois (že ji sledoval) se mohl dopátrat k identitě Supermana, nemusíme vědět všechno, ale zrovna tady je spousta logických možností jak by mohl vypátrat S. Vypátrat Batmana pro něho bylo snadné. Znal Bruce Wayna, takže když by na něho nasadil lidi, už jen kvůli podezření, tak by na něho brzy přišel, zase spousta možností jak na něho mohl přijít, ale ve filmu už na to nebylo místo). Potom prohledal tu Loď a pátráním v archivu se dozvěděl jak vytvořit Doomsdaye a řekl si, že když ho stvoří ze svojí krve, tak by ho mohl ovládat. Chtěl zoufale zabít Supermana a poskvrnit ho, takže to vymyslel takhle: Superman zabije Batmana (to pošpiní Supermana, už nebude za dobráka) a Doomsday zabije Supermana. Pokud by Batman dokázal zabít Supermana, tak by prostě Doomsdaye odvolal, protože si myslel že ho bude ovládat díky své krvi, asi si to nějak přečetl v tom archivu. Stejně mu to ale moc nešlo :) Samozřejmě bych to dokázal popsat lépe, ale ted na to nemám čas. Možná někdy jindy.
Fightonidas
0 0
reagovat
Mně přijdou tyhle filmy (Avengers, BvS, Nolanovi Batmani, ale třeba i Star Trek: Into Darkness) co se záporáckého plánu a vývoje situace vůbec jednak dost podobné a taky všechny hloupé a nedomyšlené. Při prvním zhlédnutí to vypadá chytře, hlavně o tom ale nezačít uvažovat. To ale neznamená, že jde nutně o špatné filmy (ba u některých naopak).

BvS má ale víc problémů, než chatrný Luthorův plán.
373470
Mně přijdou tyhle filmy (Avengers, BvS, Nolanovi Batmani, ale třeba i Star Trek: Into Darkness) co se záporáckého plánu a vývoje situace vůbec jednak dost podobné a taky všechny hloupé a nedomyšlené. Při prvním zhlédnutí to vypadá chytře, hlavně o tom ale nezačít uvažovat. To ale neznamená, že jde nutně o špatné filmy (ba u některých naopak). BvS má ale víc problémů, než chatrný Luthorův plán.
0 0
reagovat
Temný rytíř je jeden z nejlepších filmů, jaké jsem viděl. U mě je v top 10. A přesto to, že Harvey Dent nezastřelil Jokera v nemocnici poté, co mu vzal úplně všechno, je daleko dementnější než cokoliv v BvS.
Občanská válka je solidní marvelovka. Ale motivace a plán hlavního záporáka jsou mnohem chatrnější a hloupější, než cokoliv v BvS.
Ale kopněte si do Batmana se Supíkem, je to snadné co :D
373465
Temný rytíř je jeden z nejlepších filmů, jaké jsem viděl. U mě je v top 10. A přesto to, že Harvey Dent nezastřelil Jokera v nemocnici poté, co mu vzal úplně všechno, je daleko dementnější než cokoliv v BvS. Občanská válka je solidní marvelovka. Ale motivace a plán hlavního záporáka jsou mnohem chatrnější a hloupější, než cokoliv v BvS. Ale kopněte si do Batmana se Supíkem, je to snadné co *:D*
0 0
reagovat

Sony

Byl jsem tam, ale nikde jsem nenašel žádnej argument, který by vyvracel to co jsem napsal :D
373383
Byl jsem tam, ale nikde jsem nenašel žádnej argument, který by vyvracel to co jsem napsal :D
Sony
0 0
reagovat

DarkrayCZ

...mozna by bylo dobre, kdybys mrknul na diskuzi pod recenzi BvS...cca pred rokem se to ve velkem resilo...argumenty padaji z obou stran vicemene stejne... ;)
373378
...mozna by bylo dobre, kdybys mrknul na diskuzi pod recenzi BvS...cca pred rokem se to ve velkem resilo...argumenty padaji z obou stran vicemene stejne... ;)
DarkrayCZ
0 0
reagovat

Gorecki

Mohl bych tě poprosit o laskavost? Kde jsou v tom plánu chyby a nelogičnosti?
373377
Mohl bych tě poprosit o laskavost? Kde jsou v tom plánu chyby a nelogičnosti?
Gorecki
0 0
reagovat

Gorecki

Víš proč nešel zachránit S svoji matku? Možná proto, že nevěděl kde je a ikdyž má super vidění, tak by mu zabralo hodně dlouho než by ji našel.
373374
Víš proč nešel zachránit S svoji matku? Možná proto, že nevěděl kde je a ikdyž má super vidění, tak by mu zabralo hodně dlouho než by ji našel.
Gorecki
0 0
reagovat
FFS ved si precitaj vsetky moje reakcie :/
Uz na to kaslime.
373371
FFS ved si precitaj vsetky moje reakcie :/ Uz na to kaslime.
0 0
reagovat

Gorecki

A plan jsem ti popsal.
373364
A plan jsem ti popsal.
Gorecki
0 0
reagovat

Gorecki

Ty si asi trosku na hlavu co? Genialnost planu spociva v tom ze kdyz selze jedna cast nahradi ji druha (zalozni plany).
373362
Ty si asi trosku na hlavu co? Genialnost planu spociva v tom ze kdyz selze jedna cast nahradi ji druha (zalozni plany).
Gorecki
0 0
reagovat

Sony

No jo:D
373320
No jo*:D*
Sony
0 0
reagovat

Gorecki

...vzdyt ja te varoval :) ;) :))
373316
...vzdyt ja te varoval :) ;) :))
Gorecki
0 0
reagovat

DarkrayCZ

Ja som po tebe nechcel, aby si mi ten plan "vysvetlil". Ja ho predsa chapem, ale riesim nieco uplne ine. Takze este raz zacitujem moju prvu reakciu na teba:

"Popis mi plan Lexa Luthora a v com je genialny. Musi byt genialny. Je to Lex Luthor a hraje ho koktajuci Eisenberg."

Pisem tam, aby si mi ho POPISAL. Pretoze potom ti mozno docvakne, aky je ten plan dementny a uz vobec nie hodny niekoho, kto sa oznacuje za genia zlocinu. Ak to tam ani po utriedeni myslienok nevidis, neni o com:) Dovody, preco to tam ja vidim a ktore idu konkretne proti tym motivaciam, ktore spominas (napr. poskvrnenie SM ci jeho nasledne zabitie a pod.) som tu uz myslim dostatocne rozpisal pri reakcii na inych (vratane jedneho dietata) a nie je dovod sa opakovat. ;)
373313
Ja som po tebe nechcel, aby si mi ten plan "vysvetlil". Ja ho predsa chapem, ale riesim nieco uplne ine. Takze este raz zacitujem moju prvu reakciu na teba: "Popis mi plan Lexa Luthora a v com je genialny. Musi byt genialny. Je to Lex Luthor a hraje ho koktajuci Eisenberg." Pisem tam, aby si mi ho POPISAL. Pretoze potom ti mozno docvakne, aky je ten plan dementny a uz vobec nie hodny niekoho, kto sa oznacuje za genia zlocinu. Ak to tam ani po utriedeni myslienok nevidis, neni o com:) Dovody, preco to tam ja vidim a ktore idu konkretne proti tym motivaciam, ktore spominas (napr. poskvrnenie SM ci jeho nasledne zabitie a pod.) som tu uz myslim dostatocne rozpisal pri reakcii na inych (vratane jedneho dietata) a nie je dovod sa opakovat. *;)*
DarkrayCZ
0 0
reagovat

DODATEK

Místo kde pak S a B bojovali neměl v plánu, to mu jen dobře vyšlo. A jak se dozvěděl že tam spolu budou bojovat? Určitě monitoroval B a všiml si že se tam začal připravovat na Supermana, tak to spustil (bylo to i ve filmu řekl: ,,Noc nadešla."), následně unesl Lois a Marthu a už to jelo podle jeho plánu.

TEMNÝ RYTÍŘ - za to Jokerův plán byl závislej v podstatě jen na náhodách (scénaristickejch berličkách)
373311
Místo kde pak S a B bojovali neměl v plánu, to mu jen dobře vyšlo. A jak se dozvěděl že tam spolu budou bojovat? Určitě monitoroval B a všiml si že se tam začal připravovat na Supermana, tak to spustil (bylo to i ve filmu řekl: ,,Noc nadešla."), následně unesl Lois a Marthu a už to jelo podle jeho plánu. TEMNÝ RYTÍŘ - za to Jokerův plán byl závislej v podstatě jen na náhodách (scénaristickejch berličkách)
DODATEK
0 0
reagovat

Darktray

Nema cenu ztracet cas s timto trollem, vsak on si doted myslel, ze Lex nevi, kdo je Batman :D
373309
Nema cenu ztracet cas s timto trollem, vsak on si doted myslel, ze Lex nevi, kdo je Batman *:D*
Darktray
0 0
reagovat

Gorecki, Lex Luthor

Lex Luthor
Motivace: Lex Luthor nemůže vystát celou představu Supermana. Jeho motivace prozradí v tom rozhovoru na té vysoké budově přímo Supermanovi. ,,Jestliže je bůh dobrý, tak nemůže být všemocný. A pokud je všemocný, tak nemůže být dobrý." Pro blbé: Superman se jeví Luthorovi jako moc velkej dobrák, přitom Luthor by měl být ten největší dobrák. K tomu ještě při jeho proslovu v knihovně jsme zjistili, že se vedle něho cítí bezmocný, proto je důležitá Supermanova smrt. ˇ

Promyšlenost plánu: Spálí vojáky v poušti, tak aby to vypadalo že je zabil S. Batmana ani zas tak moc motivovat nemusel. Stačilo mu psát ty vzkazy a získat si Waynova zaměstnance, který mu posílal ty vzkazy a trpěl kvůli S. Batmanovi dával indicie ke kryptonitu. (celou dobu znal identitu S i B, proč protože na to měl prostředky, byl jeden z nejbohatších, každý kdo má alespoň trochu představivost, tak to pochopí, žil v Metropolis a např. pomocí Lois (že ji sledoval) se mohl dopátrat k identitě Supermana, nemusíme vědět všechno, ale zrovna tady je spousta logických možností jak by mohl vypátrat S. Vypátrat Batmana pro něho bylo snadné. Znal Bruce Wayna, takže když by na něho nasadil lidi, už jen kvůli podezření, tak by na něho brzy přišel, zase spousta možností jak na něho mohl přijít, ale ve filmu už na to nebylo místo). Potom prohledal tu Loď a pátráním v archivu se dozvěděl jak vytvořit Doomsdaye a řekl si, že když ho stvoří ze svojí krve, tak by ho mohl ovládat. Chtěl zoufale zabít Supermana a poskvrnit ho, takže to vymyslel takhle: Superman zabije Batmana (to pošpiní Supermana, už nebude za dobráka) a Doomsday zabije Supermana. Pokud by Batman dokázal zabít Supermana, tak by prostě Doomsdaye odvolal, protože si myslel že ho bude ovládat díky své krvi, asi si to nějak přečetl v tom archivu. Stejně mu to ale moc nešlo :) Samozřejmě bych to dokázal popsat lépe, ale ted na to nemám čas. Možná někdy jindy.
373307
Lex Luthor Motivace: Lex Luthor nemůže vystát celou představu Supermana. Jeho motivace prozradí v tom rozhovoru na té vysoké budově přímo Supermanovi. ,,Jestliže je bůh dobrý, tak nemůže být všemocný. A pokud je všemocný, tak nemůže být dobrý." Pro blbé: Superman se jeví Luthorovi jako moc velkej dobrák, přitom Luthor by měl být ten největší dobrák. K tomu ještě při jeho proslovu v knihovně jsme zjistili, že se vedle něho cítí bezmocný, proto je důležitá Supermanova smrt. ˇ Promyšlenost plánu: Spálí vojáky v poušti, tak aby to vypadalo že je zabil S. Batmana ani zas tak moc motivovat nemusel. Stačilo mu psát ty vzkazy a získat si Waynova zaměstnance, který mu posílal ty vzkazy a trpěl kvůli S. Batmanovi dával indicie ke kryptonitu. (celou dobu znal identitu S i B, proč protože na to měl prostředky, byl jeden z nejbohatších, každý kdo má alespoň trochu představivost, tak to pochopí, žil v Metropolis a např. pomocí Lois (že ji sledoval) se mohl dopátrat k identitě Supermana, nemusíme vědět všechno, ale zrovna tady je spousta logických možností jak by mohl vypátrat S. Vypátrat Batmana pro něho bylo snadné. Znal Bruce Wayna, takže když by na něho nasadil lidi, už jen kvůli podezření, tak by na něho brzy přišel, zase spousta možností jak na něho mohl přijít, ale ve filmu už na to nebylo místo). Potom prohledal tu Loď a pátráním v archivu se dozvěděl jak vytvořit Doomsdaye a řekl si, že když ho stvoří ze svojí krve, tak by ho mohl ovládat. Chtěl zoufale zabít Supermana a poskvrnit ho, takže to vymyslel takhle: Superman zabije Batmana (to pošpiní Supermana, už nebude za dobráka) a Doomsday zabije Supermana. Pokud by Batman dokázal zabít Supermana, tak by prostě Doomsdaye odvolal, protože si myslel že ho bude ovládat díky své krvi, asi si to nějak přečetl v tom archivu. Stejně mu to ale moc nešlo :) Samozřejmě bych to dokázal popsat lépe, ale ted na to nemám čas. Možná někdy jindy.
Gorecki, Lex Luthor
0 0
reagovat

Team do_Od a Bobby6killer

Tak jo. Já už jsem s k BvS vyjadřoval několikrát a pořád zastávám názor, že přes všechny chyby, které film má je BvS mnohem zajímavější a osobitější podívaná, než co produkuje Marvel. A důkazem je i tato diskuze, kde spolu opět diskutujeme a kvalitách/nekvalitách rok starého filmu. O jakém marvelovském filmu se kdy takhle diskutovalo. DC a WB udělalo několik špatných rozhodnutí a hlavně stáhli ocas, kdy neměli. Já jim to nemůžu vyčítat, jelikož tady jde o miliardy dolarů a nikdo si to nechce vzít na triko. WB bude teď tahat za kratší provaz a čekat na velký hit. Wonder Woman jim určitě nebude a typuji recenze kolem 6/10. JL bude v očích fanoušků boží, ale zas dojede na scénář a hnidopišství a pokrytectví diváku, kteří chtějí všechno servírované přímo pod nos. A Aquaman překvapí skvělými recenzemi, můj odhad 8/10, ale není to tak známá a divácky vděčná postava a moc nevydělá(doufám, že se teď hodně pletu).

Abych to nějak shrnul WB a DC točí komerčně méně úspěšné snímky a snaží se tuto rovnici zvrátit. I tak mohu říci, že MoS a BvS patří k tomu nejlepší z komiksových filmů(seriály do toho nepočítám, jelikož tam vládne DD) od třetí komiksové vlny, která započala 2008.
373302
Tak jo. Já už jsem s k BvS vyjadřoval několikrát a pořád zastávám názor, že přes všechny chyby, které film má je BvS mnohem zajímavější a osobitější podívaná, než co produkuje Marvel. A důkazem je i tato diskuze, kde spolu opět diskutujeme a kvalitách/nekvalitách rok starého filmu. O jakém marvelovském filmu se kdy takhle diskutovalo. DC a WB udělalo několik špatných rozhodnutí a hlavně stáhli ocas, kdy neměli. Já jim to nemůžu vyčítat, jelikož tady jde o miliardy dolarů a nikdo si to nechce vzít na triko. WB bude teď tahat za kratší provaz a čekat na velký hit. Wonder Woman jim určitě nebude a typuji recenze kolem 6/10. JL bude v očích fanoušků boží, ale zas dojede na scénář a hnidopišství a pokrytectví diváku, kteří chtějí všechno servírované přímo pod nos. A Aquaman překvapí skvělými recenzemi, můj odhad 8/10, ale není to tak známá a divácky vděčná postava a moc nevydělá(doufám, že se teď hodně pletu). Abych to nějak shrnul WB a DC točí komerčně méně úspěšné snímky a snaží se tuto rovnici zvrátit. I tak mohu říci, že MoS a BvS patří k tomu nejlepší z komiksových filmů(seriály do toho nepočítám, jelikož tam vládne DD) od třetí komiksové vlny, která započala 2008.
Team do_Od a Bobby6killer
0 0
reagovat

do_Od

Ked ono sa tym Darkrayom a Mr.Jokerom tak tazko odolava, sorry no:)
373300
Ked ono sa tym Darkrayom a Mr.Jokerom tak tazko odolava, sorry no:)
do_Od
0 0
reagovat
Najvacsi problem je v tom, ze medzi MoS a BvS chybaju minimlane dva filmy. A to solovka Supermana a Batmana. Popripade este Wonder Woman, ale to nie nevyhnutne. A este ako napisal niekto podomnou, Doomsday v tom filme vobec nemal byt.
373299
Najvacsi problem je v tom, ze medzi MoS a BvS chybaju minimlane dva filmy. A to solovka Supermana a Batmana. Popripade este Wonder Woman, ale to nie nevyhnutne. A este ako napisal niekto podomnou, Doomsday v tom filme vobec nemal byt.
0 0
reagovat

Godlike

Nope, Gorecki pitvá něco, co jsme všichni pitvali už před rokem a většina z nás nemá chuť se do toho pouštět znova, protože ani jedna strana stejně nezvítězí.

Prostě jste ztracení, sorry. O filmovou slast navíc pro mě ;)
373298
Nope, Gorecki pitvá něco, co jsme všichni pitvali už před rokem a většina z nás nemá chuť se do toho pouštět znova, protože ani jedna strana stejně nezvítězí. Prostě jste ztracení, sorry. O filmovou slast navíc pro mě *;)*
Godlike
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se