Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Rogue One: Star Wars Story: Recenze

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek

do_Od

grrr... ;)
369583
grrr... ;)
do_Od
0 0
reagovat

Memphis

*triggered* Warcraft 74%, BvS 63%, Suicide Squad 67%... všechno nadprůměr, takže guláš maximálně tak podle hysterické menšiny, která je sice vždycky slyšet nejvíc, ale kromě toho bych na ní fakt nějak nespoléhal. ?)

Btw. Rogue One přesně mezi tyhle filmy pasuje, dějiny to sice nepřepíše, nabízí to ale plno věcí, kvůli kterým si ten film lze snadno oblíbit ;)
369582
*triggered* Warcraft 74%, BvS 63%, Suicide Squad 67%... všechno nadprůměr, takže guláš maximálně tak podle hysterické menšiny, která je sice vždycky slyšet nejvíc, ale kromě toho bych na ní fakt nějak nespoléhal. *?)* Btw. Rogue One přesně mezi tyhle filmy pasuje, dějiny to sice nepřepíše, nabízí to ale plno věcí, kvůli kterým si ten film lze snadno oblíbit *;)*
Memphis
0 0
reagovat
Je zajímavý, že většinu lidí tyhle nezábavný, špatný a z filmařského hlediska nefungující filmy, baví. ?) Doufám, že filmům nikdy "neporozumím" natolik, aby mě něco tak dobrýho jako Rogue One s*alo.
369581
Je zajímavý, že většinu lidí tyhle nezábavný, špatný a z filmařského hlediska nefungující filmy, baví. *?)* Doufám, že filmům nikdy "neporozumím" natolik, aby mě něco tak dobrýho jako Rogue One s*alo.
0 0
reagovat
Povinnost to není. Ale mě spíš zarážej ty výtky, kdy tady to někomu strašně vadi, ale u ostatních Star Wars je mu to putna a hlavně, že je to "srdcovka"
Tenhle film se opravdu vůbec nevymyká standardu předaleké galaxie. Ničím.
369580
Povinnost to není. Ale mě spíš zarážej ty výtky, kdy tady to někomu strašně vadi, ale u ostatních Star Wars je mu to putna a hlavně, že je to "srdcovka" Tenhle film se opravdu vůbec nevymyká standardu předaleké galaxie. Ničím.
0 0
reagovat
Jak pro mě byla EpVII strašlivým zklamáním, tak Rogue One naopak nehorázně překvapil. Konečně někdo natočil Hvězdné války tak, jak je chci vidět. 10/10
Subjektivně se dá každému filmu vytýkat ledasco, ale kritiku typu "stupidní Impérium" nebo "ploché charaktery" fakt nechápu, jako kdyby tomu v SW někdy bylo výrazně jinak. A že by mi první polovina filmu přišla nudná nebo pomalá... ani trochu. Naopak se tam podařilo ukázat, že v Galaxii "to žije"... zatímco v EPVII jako kdyby chcíp pes.
369579
Jak pro mě byla EpVII strašlivým zklamáním, tak Rogue One naopak nehorázně překvapil. Konečně někdo natočil Hvězdné války tak, jak je chci vidět. 10/10 Subjektivně se dá každému filmu vytýkat ledasco, ale kritiku typu "stupidní Impérium" nebo "ploché charaktery" fakt nechápu, jako kdyby tomu v SW někdy bylo výrazně jinak. A že by mi první polovina filmu přišla nudná nebo pomalá... ani trochu. Naopak se tam podařilo ukázat, že v Galaxii "to žije"... zatímco v EPVII jako kdyby chcíp pes.
0 0
reagovat

C.C.Baxter, BlackAdder

...v nekterych pripadech je hrozne tezke (spis nemozne), presvedcovat nekoho, ze film je, nebo naopak neni pecka...

Obcas mi to pripomina debatu (Cola vs Pepsi, xbox vs playstation) :)

Ja si myslim, ze film je pecka a mam takove tuseni, ze si to mysli vetsina, coz by mozna mohlo rozlousknout tento nazorovy "stret".

Ono kazdemu se (uz vubec ne filmar) nezavdecite...dulezite je, trefit tu vetsinu spokojenych lidi (recenzenti, obycejni panacci a panenky v kinech)...jo a malem bych zapomnel, penize jsou az na prvnim miste. :) ;)

369576
...v nekterych pripadech je hrozne tezke (spis nemozne), presvedcovat nekoho, ze film je, nebo naopak neni pecka... Obcas mi to pripomina debatu (Cola vs Pepsi, xbox vs playstation) :) Ja si myslim, ze film je pecka a mam takove tuseni, ze si to mysli vetsina, coz by mozna mohlo rozlousknout tento nazorovy "stret". Ono kazdemu se (uz vubec ne filmar) nezavdecite...dulezite je, trefit tu vetsinu spokojenych lidi (recenzenti, obycejni panacci a panenky v kinech)...jo a malem bych zapomnel, penize jsou az na prvnim miste. :) ;)
C.C.Baxter, BlackAdder
0 0
reagovat

Godlike

Chápu, že ten film někomu nesedne, přijde mu chladnej, postavy nesympatický atd... ale pořád nějak nedokážu přijít na to, proč se někomu může zdát tak špatnej nebo nefungující "ze základních filmařských hledisek". Jakkoli nesdílím vebstovo nadšení, tak minimálně takový ty 6/10 kvality standardní Disney produkce to prostě má. Tohle není žádnej nefungující guláš jako Warcraft nebo ty nový DC filmy (co jsem čet - neviděl jsem, ani nechci).

Toť mé dva centy.
369575
Chápu, že ten film někomu nesedne, přijde mu chladnej, postavy nesympatický atd... ale pořád nějak nedokážu přijít na to, proč se někomu může zdát tak špatnej nebo nefungující "ze základních filmařských hledisek". Jakkoli nesdílím vebstovo nadšení, tak minimálně takový ty 6/10 kvality standardní Disney produkce to prostě má. Tohle není žádnej nefungující guláš jako Warcraft nebo ty nový DC filmy (co jsem čet - neviděl jsem, ani nechci). Toť mé dva centy.
Godlike
0 0
reagovat
C.C.Baxter: Děkuju.

Jak včera hoši v MZ live rozebírali důvody, proč to drhne, že je tam moc postav a víme jak to dopadne atd... Tohle všechno by nevadilo, kdyby to prostě byl dobrej film. Bohužel není.
369574
C.C.Baxter: Děkuju. Jak včera hoši v MZ live rozebírali důvody, proč to drhne, že je tam moc postav a víme jak to dopadne atd... Tohle všechno by nevadilo, kdyby to prostě byl dobrej film. Bohužel není.
0 0
reagovat

verbst

Přece není povinnost fanouška SW, aby se mu líbily všechny filmy, seriály, knihy, komiksy a výrobky spjaté s universem. :))
369573
Přece není povinnost fanouška SW, aby se mu líbily všechny filmy, seriály, knihy, komiksy a výrobky spjaté s universem. *:))*
verbst
0 0
reagovat
WTF? Jako já beru, že různý lidi maj různý vkusy, nálady a představy, ale pokud někdo o sobě tvrdí, že je fanoušek Star Wars a pak ho mine tenhle film, tak je to buď pozér, kterej si na fandu jenom hrál, nebo člověk kterej od Star Wars chce něco, co Star Wars nikdy nebylo.
To je stejnej případ jak loňský hejtování sedmičky...
Takže sračky tady právě hážete vy, pseudofanoušci potřebující si odplivnout nad tím, že Star Wars zůstaly Star Wars.
369570
WTF? Jako já beru, že různý lidi maj různý vkusy, nálady a představy, ale pokud někdo o sobě tvrdí, že je fanoušek Star Wars a pak ho mine tenhle film, tak je to buď pozér, kterej si na fandu jenom hrál, nebo člověk kterej od Star Wars chce něco, co Star Wars nikdy nebylo. To je stejnej případ jak loňský hejtování sedmičky... Takže sračky tady právě hážete vy, pseudofanoušci potřebující si odplivnout nad tím, že Star Wars zůstaly Star Wars.
0 0
reagovat

Godlike

Asi jsme oba viděli jiné filmy... :D
369569
Asi jsme oba viděli jiné filmy... *:D*
Godlike
0 0
reagovat

verbst

Ten film nefunguje ze základních filmařských hledisek a je špatnej. Ale budiž, já nikomu neberu jejich vkus. Ale musíš tady házet sračky typu "někdo s půlkou mozku"? WTF?

A jestli je pro tebe "esencí" Star Wars závěrečná bezpáteřní chladná CGI bitka, tak si myslím kompletně minul onu esenci Star Wars. Ale jak by řekl ten násilím do hlášek tlačenej robot: Co já vím, mám jenom půlku mozku.
369567
Ten film nefunguje ze základních filmařských hledisek a je špatnej. Ale budiž, já nikomu neberu jejich vkus. Ale musíš tady házet sračky typu "někdo s půlkou mozku"? WTF? A jestli je pro tebe "esencí" Star Wars závěrečná bezpáteřní chladná CGI bitka, tak si myslím kompletně minul onu esenci Star Wars. Ale jak by řekl ten násilím do hlášek tlačenej robot: Co já vím, mám jenom půlku mozku.
verbst
0 0
reagovat
I na podruhé pecka. A ještě ucelenější zážitek.
Za ten tejden jsem do hlavy dostal víc ten soundtrack (fakt skvělá práce s úžasnejma momentama), pročetl si nějaký ty výtky a utvrdil se v tom, že stěžovat si na to, že jednou má Saw Gerrera plešku a pak vlasy, když mezi těma scénama je minimálně patnáct let, může fakt jen naprostej trotl.
Celej film je naprosto smysluplnej a člověk, kterej má aspoň půlku mozku musí vidět a chápat souvislosti naprosto bez problému.

Docela mi přijde paradoxní, že o kousek vedle se lamentuje nas tím, že Asassin's Creed nevyšel a že hry prostě nejdou zfilmovat, když třeba závěrečná bitka je tady v Rogue One esence všech Star Wars her a všechno, co jsme kdy chtěli vidět z tohodle světa na plátně.

Vader zněl naprosto skvěle (i když tu jeho závěrečnou scénu furt považuju za zbytečnou), napodruhé jsem si perfektně vychutnal guvernéra (mimochodem nikde není ani náznak toho, že by tady byl vejš jak ... a normáně ro zapadá i do kontextuNový naděje) a ani to cameo na konci nebylo tak hrozný.
K-2SO geniální a Chirrut s Bazem pomalu lepší dvojka jak Han se Žvejkem.

Fakt pecka a o kousíček lepší než The Force Awakens.
369565
I na podruhé pecka. A ještě ucelenější zážitek. Za ten tejden jsem do hlavy dostal víc ten soundtrack (fakt skvělá práce s úžasnejma momentama), pročetl si nějaký ty výtky a utvrdil se v tom, že stěžovat si na to, že jednou má Saw Gerrera plešku a pak vlasy, když mezi těma scénama je minimálně patnáct let, může fakt jen naprostej trotl. Celej film je naprosto smysluplnej a člověk, kterej má aspoň půlku mozku musí vidět a chápat souvislosti naprosto bez problému. Docela mi přijde paradoxní, že o kousek vedle se lamentuje nas tím, že Asassin's Creed nevyšel a že hry prostě nejdou zfilmovat, když třeba závěrečná bitka je tady v Rogue One esence všech Star Wars her a všechno, co jsme kdy chtěli vidět z tohodle světa na plátně. Vader zněl naprosto skvěle (i když tu jeho závěrečnou scénu furt považuju za zbytečnou), napodruhé jsem si perfektně vychutnal guvernéra (mimochodem nikde není ani náznak toho, že by tady byl vejš jak ... a normáně ro zapadá i do kontextuNový naděje) a ani to cameo na konci nebylo tak hrozný. K-2SO geniální a Chirrut s Bazem pomalu lepší dvojka jak Han se Žvejkem. Fakt pecka a o kousíček lepší než The Force Awakens.
0 0
reagovat

jonnas

Kéž by to bylo chytrý nebo aspoň vtipný ?)
369562
Kéž by to bylo chytrý nebo aspoň vtipný *?)*
jonnas
0 0
reagovat
Po druhém shlédnutí nedávno v Imaxu je to ještě lepší a už bych tomu dál víc jak 10*

Já jsem prostě z toho nadšen a víc takových SW filmů :+:+:+
369561
Po druhém shlédnutí nedávno v Imaxu je to ještě lepší a už bych tomu dál víc jak 10* Já jsem prostě z toho nadšen a víc takových SW filmů *:+**:+**:+*
0 0
reagovat

jonnas

dobryy
369557
dobryy
jonnas
0 0
reagovat
Něco pro hatery. :D
369530
[link="http://www.edna.cz/star-wars/novinky/edna-na-vyzvedach-jak-to-doopravdy-bylo-s-pretackami-rogue-one/"]Něco[/link] pro hatery. *:D*
0 0
reagovat

5/10

To bylo jedním slovem hrozný. To i ty member berries sedmičky byly lepší a hlavně zábavnější než tahle sebranka nejméně zajímavých postav (a herců) v historii Hvězdných válek, navíc poslepená v něčem, co se snažilo vypadat jako výprava a děj. Felicity otravná, Diego dřevěnej, Donnie nevyužitej, droid většinu času tlačenej na sílu. Měli si dát na konci pusu a odešel jsem z kina.

A jo, asi nejlepší Vader ever. Konečně to někomu došlo.
369516
To bylo jedním slovem hrozný. To i ty member berries sedmičky byly lepší a hlavně zábavnější než tahle sebranka nejméně zajímavých postav (a herců) v historii Hvězdných válek, navíc poslepená v něčem, co se snažilo vypadat jako výprava a děj. Felicity otravná, Diego dřevěnej, Donnie nevyužitej, droid většinu času tlačenej na sílu. Měli si dát na konci pusu a odešel jsem z kina. A jo, asi nejlepší Vader ever. Konečně to někomu došlo.
5/10
0 0
reagovat
"Vybornost" som pochopil na prvykrat. Teraz to uz bolo zalubenie;)
369514
"Vybornost" som pochopil na prvykrat. Teraz to uz bolo zalubenie*;)*
0 0
reagovat
"Zreje to" iba u ľudí, čo nepochopili výbornosť tohto filmu na prvý pokus. :D
369511
"Zreje to" iba u ľudí, čo nepochopili výbornosť tohto filmu na prvý pokus. *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se