Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Rogue One: Star Wars Story: Recenze

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek

The Joker

A mimochodem, oproti tobě přispívám ke čtvrtině článků. Kolik je čtyřikrát "ke všemu", ty to budeš určitě vědět rozumbrado ;)
369630
A mimochodem, oproti tobě přispívám ke čtvrtině článků. Kolik je čtyřikrát "ke všemu", ty to budeš určitě vědět rozumbrado *;)*
The Joker
0 0
reagovat

The Joker

Viděl a možná jsem čekal o fous víc. I když pořád je to hodně dobrej film s epesním Vaderem. Já ale hlavně reagoval na tvou větu: "A hlavně ti herci opravdu nemají žádné charisma nebo osobnost." A to že Donnie nemá charisma beru jako neuvěřitelně zcestný názor.
369629
Viděl a možná jsem čekal o fous víc. I když pořád je to hodně dobrej film s epesním Vaderem. Já ale hlavně reagoval na tvou větu: "A hlavně ti herci opravdu nemají žádné charisma nebo osobnost." A to že Donnie nemá charisma beru jako neuvěřitelně zcestný názor.
The Joker
0 0
reagovat
kvuli mistnimu hejt trejnu jsem cekal epizodu 7 a byl jsem nakonec velmi prijemne prekvapenej...
369627
kvuli mistnimu hejt trejnu jsem cekal epizodu 7 a byl jsem nakonec velmi prijemne prekvapenej...
0 0
reagovat

Princezna Leia

....dostala silny infarkt...pri letu z Londyna do LA :/

ACH JO
369626
....dostala silny infarkt...pri letu z Londyna do LA :/ ACH JO
Princezna Leia
0 0
reagovat
Asi jo, na hejtování seš tady expert Ty...
369625
Asi jo, na hejtování seš tady expert Ty...
0 0
reagovat
Kdyz se jeden snazi vyjadrit, co mu na nejakem filmu nefunguje a do toho pribehne verbst s jeho "to je hate, to je hate". To je uplna klasika MZ, ze?

A robure, uz jsi to aspon videl nebo klasicky mas potrebu vyjadrovat se ke vsemu? I kdyz uznavam, ze tobe se libi uplne kazdy studiovy film, takze je ve vysledku naprosto jedno, zda jsi jej videl nebo ne.
369623
Kdyz se jeden snazi vyjadrit, co mu na nejakem filmu nefunguje a do toho pribehne verbst s jeho "to je hate, to je hate". To je uplna klasika MZ, ze? A robure, uz jsi to aspon videl nebo klasicky mas potrebu vyjadrovat se ke vsemu? I kdyz uznavam, ze tobe se libi uplne kazdy studiovy film, takze je ve vysledku naprosto jedno, zda jsi jej videl nebo ne.
0 0
reagovat

Memphis

Pokud budu brát v potaz přetáčky, tak to asi dopadlo ještě dobře, ale prostě nevím no. Nefungovalo to na mě. TFA je u mě taky dost nízko, ale v kině jsem se bavil. Alespoň místama. Tady kromě konce snad vůbec.
369621
Pokud budu brát v potaz přetáčky, tak to asi dopadlo ještě dobře, ale prostě nevím no. Nefungovalo to na mě. TFA je u mě taky dost nízko, ale v kině jsem se bavil. Alespoň místama. Tady kromě konce snad vůbec.
Memphis
0 0
reagovat
A tlustej asiat je tam kdo? Joker je hodně marnej a urejpanej, to víme. Ale vždycky, když mu něco extra nesedne, tak si bude hledat i sebevětší peachoviny, jen aby si pořádně zahejtil.
Ale to patří k místímu koloritu asi jako Disk, mé dávné hejtění Avatara apod... Každej holt máme něco.
369620
A tlustej asiat je tam kdo? Joker je hodně marnej a urejpanej, to víme. Ale vždycky, když mu něco extra nesedne, tak si bude hledat i sebevětší peachoviny, jen aby si pořádně zahejtil. Ale to patří k místímu koloritu asi jako Disk, mé dávné hejtění Avatara apod... Každej holt máme něco.
0 0
reagovat
Co se tady člověk nedozví. Třeba že Donnie Yen nemá ani charisma, ani osobnost :D:D:D
369619
Co se tady člověk nedozví. Třeba že Donnie Yen nemá ani charisma, ani osobnost *:D**:D**:D*
0 0
reagovat

Jerec

Krásně napsaný.
369617
Krásně napsaný.
Jerec
0 0
reagovat

do_Od

32/100, 44/100, 40/100. ;) Procenta z ČSFD fakt neberu jako argument, přesně z důvodů, co popsal Joker, sorry. Warcraft kromě triků filmařsky selhává snad na všech úrovních — nulová expozice u většiny postav a scénář zoufale postrádající jakoukoliv dramaturgii. Když už kvůli tobě brouzdám po ČSFD, líbí se mi Marigoldův komentář: Trochu to připomíná film pro lidi, co zapomněli, jak má film vypadat.

Asi tak.

Godlike
Víceméně jo. Jestli Gilroy fakt předělával skoro půlku filmu, tak podle mě odved sakra dobrou práci. Už jsem to psal dole, film mě bavil velkou většinu stopáže, což jsem nemoh říct ani o TFA (Rathtars?!), a táhnul se jenom na konci během trošku nekonečný bitvy. Takže pro mě je Rogue One vejš než ten Disney průměr. Jenom se snažím říct, že tam vidím jistý nepopiratelný — a teď mě někdo bude proklínat — objektivní kvality. Civil War je další dobrej příklad. Není to špatnej film per se, jenom mě vůbec, ale vůbec nebavil. :D (Samozřejmě já mám k těm postavám pramalej vztah, ale nakonec dokážu pochopit, proč se to někomu líbí a nemám s tím nejmenší problém.)

Jerec
Han shot first. ;)

Jinak ale souhlasím s Jokerem, že tam trochu chyběla větší rozmanitost mezi postavama ve stylu Dannyho parťáků (remake), ale za nějakou zásadní výtku to nepokládám.

Druhou projekci chci dát mezi svátkama, pak to rozseknu definitivně. Už se asi nemůžete dočkat. :D
369614
32/100, 44/100, 40/100. *;)* Procenta z ČSFD fakt neberu jako argument, přesně z důvodů, co popsal Joker, sorry. Warcraft kromě triků filmařsky selhává snad na všech úrovních — nulová expozice u většiny postav a scénář zoufale postrádající jakoukoliv dramaturgii. Když už kvůli tobě brouzdám po ČSFD, líbí se mi Marigoldův komentář: Trochu to připomíná film pro lidi, co zapomněli, jak má film vypadat. Asi tak. [b]Godlike[/b] Víceméně jo. Jestli Gilroy fakt předělával skoro půlku filmu, tak podle mě odved sakra dobrou práci. Už jsem to psal dole, film mě bavil velkou většinu stopáže, což jsem nemoh říct ani o TFA (Rathtars?!), a táhnul se jenom na konci během trošku nekonečný bitvy. Takže pro mě je Rogue One vejš než ten Disney průměr. Jenom se snažím říct, že tam vidím jistý nepopiratelný — a teď mě někdo bude proklínat — objektivní kvality. Civil War je další dobrej příklad. Není to špatnej film per se, jenom mě vůbec, ale vůbec nebavil. *:D* (Samozřejmě já mám k těm postavám pramalej vztah, ale nakonec dokážu pochopit, proč se to někomu líbí a nemám s tím nejmenší problém.) [b]Jerec[/b] Han shot first. *;)* Jinak ale souhlasím s [b]Joker[/b]em, že tam trochu chyběla větší rozmanitost mezi postavama ve stylu Dannyho parťáků (remake), ale za nějakou zásadní výtku to nepokládám. Druhou projekci chci dát mezi svátkama, pak to rozseknu definitivně. Už se asi nemůžete dočkat. *:D*
do_Od
0 0
reagovat

The Joker

Já nepotřebuji ke štěstí, aby se postava dala charakterizovat jednou větou. To mi naopak přijde jako definice plochosti charakteru. Imho nesouhlasím s tím, že Han byl rebel; vždyť to byl přichcanej dobráček, kterej za celou svoji existenci v SW neudělal zhola nic kontroverzního. Jenom měl kecy. To tady kapitán Luna hned v první scéně chladnokrevně zastřelí "nevinného", což z něj rázem dělá komplikovanější postavu, než 95% ostatních v této Galaxii. Jistě, není to žádná hluboká psychologie, ale já jsem si na něj od té chvíle musel dávat pozor, že se z něj vyklube gauner, a tak do půlky filmu jsem mu prostě nevěřil. Jones na mě ani náhodou nepůsobila jako dvacetiletá cool rebelka "pro mladý", ale spíš jako vojenská verze Leii z původní trilogie; podobně hubatá, podobně akční, jen mnohem sympatičtější. Číňani měli roli naprosto jasnou - jeden "force sensitive" poloblázen, co umí kung-fu, a jeho kámoš s laserovým samopalem, kteří se k našim hrdinům přidali, protože zrovna neměli nic lepšího na práci a ta holka měla potenciál. Co bych o nich měl vědět víc? Jejich pohnutou historii s příběhem o zastřelené rodině a ztraceném pejskovi, oblíbený nápoj, barvu trenek?
Možná je to tím, že jsem od toho nečekal žádný konkrétní film, jen jsem tajně doufal ve svižné dobrodružství ze světa SW... a dostal jsem strhující spektákl, který mě emocionálně pokosil jako Vaderův meč nebohé rebely.
369609
Já nepotřebuji ke štěstí, aby se postava dala charakterizovat jednou větou. To mi naopak přijde jako definice plochosti charakteru. Imho nesouhlasím s tím, že Han byl rebel; vždyť to byl přichcanej dobráček, kterej za celou svoji existenci v SW neudělal zhola nic kontroverzního. Jenom měl kecy. To tady kapitán Luna hned v první scéně chladnokrevně zastřelí "nevinného", což z něj rázem dělá komplikovanější postavu, než 95% ostatních v této Galaxii. Jistě, není to žádná hluboká psychologie, ale já jsem si na něj od té chvíle musel dávat pozor, že se z něj vyklube gauner, a tak do půlky filmu jsem mu prostě nevěřil. Jones na mě ani náhodou nepůsobila jako dvacetiletá cool rebelka "pro mladý", ale spíš jako vojenská verze Leii z původní trilogie; podobně hubatá, podobně akční, jen mnohem sympatičtější. Číňani měli roli naprosto jasnou - jeden "force sensitive" poloblázen, co umí kung-fu, a jeho kámoš s laserovým samopalem, kteří se k našim hrdinům přidali, protože zrovna neměli nic lepšího na práci a ta holka měla potenciál. Co bych o nich měl vědět víc? Jejich pohnutou historii s příběhem o zastřelené rodině a ztraceném pejskovi, oblíbený nápoj, barvu trenek? Možná je to tím, že jsem od toho nečekal žádný konkrétní film, jen jsem tajně doufal ve svižné dobrodružství ze světa SW... a dostal jsem strhující spektákl, který mě emocionálně pokosil jako Vaderův meč nebohé rebely.
The Joker
0 0
reagovat
Gorecki: A kde jsem něco psal o "dobre vykreslenu postavu"? V těchto týmovkách očekávám takové ty účelové postavy, ale toho jsem se v R1 absolutně nedočkal. V případě hlavní můžu vinit spíš Jones (btw v Infernu je fakt strašná), ale Luna, tlustej asiat a ten z Night Of jsou jedno velké nic. A i to je nejspíš pořád lepší, než slepej, který byl totálně na pěst. Mikkelsen úplně zbytečný (tu hologram scénu dal snad v rámci přetáček doma v obýváku) a Mendelsohn s tou svojí postavou spíš takového zbytečného úředníčka, který jen někde postává... Hele, nevím. Je to film o třech aktech. První dva jsou úplně stejné a pěkně videoherní. Ten třetí začne teda konečně řešit zápletku, ale to už je trochu pozdě. Ten film je ve spoustě věcech lepší než TFA, ale určitě ne v práci s postavami a fan servicem. ;)
369606
Gorecki: A kde jsem něco psal o "dobre vykreslenu postavu"? V těchto týmovkách očekávám takové ty účelové postavy, ale toho jsem se v R1 absolutně nedočkal. V případě hlavní můžu vinit spíš Jones (btw v Infernu je fakt strašná), ale Luna, tlustej asiat a ten z Night Of jsou jedno velké nic. A i to je nejspíš pořád lepší, než slepej, který byl totálně na pěst. Mikkelsen úplně zbytečný (tu hologram scénu dal snad v rámci přetáček doma v obýváku) a Mendelsohn s tou svojí postavou spíš takového zbytečného úředníčka, který jen někde postává... Hele, nevím. Je to film o třech aktech. První dva jsou úplně stejné a pěkně videoherní. Ten třetí začne teda konečně řešit zápletku, ale to už je trochu pozdě. Ten film je ve spoustě věcech lepší než TFA, ale určitě ne v práci s postavami a fan servicem. ;)
0 0
reagovat

Joker

Ten for s popisom postav funguje na prequely, ale na RO ani nahodou, sorry. A najma, vytahovat tu tie najotrepanejsie sablonovite charakterove kontajnery typu "rebel" a "naivni dobracek" ako argument pre "dobre vykreslenu postavu" je trochu nefer. Bez sequelov su tie charaktery ploche az strach, vratane hlavneho zaporaka Vadera.
369599
Ten for s popisom postav funguje na prequely, ale na RO ani nahodou, sorry. A najma, vytahovat tu tie najotrepanejsie sablonovite charakterove kontajnery typu "rebel" a "naivni dobracek" ako argument pre "dobre vykreslenu postavu" je trochu nefer. Bez sequelov su tie charaktery ploche az strach, vratane hlavneho zaporaka Vadera.
Joker
0 0
reagovat
Jerec: Ano, ploché charaktery jsou i v původní trilogii. A teď samozřejmě budu tahat z Plinketta, ale tam si pořád dokážeš ty hlavní postavy nějak popsat: "Han je rebel, floutek,Luke zase naivní dobráček apod.". A teď mi něco řekni o Lunovi - ten je jako co? Nebo ti asiaté? To samé Jones. Ta se objeví a má to jako být 20-ti letá rebelka, protože mi to publikum Hunger Games v kinech fakt chceme. A hlavně ti herci opravdu nemají žádné charisma nebo osobnost. Nikdo tam nečeká charakterovou studii, ale bylo by dobré, kdyby tam každý plnil svojí roli jako třeba v těch Dannyho parťácích nebo Fast Five. Prostě taková ta klasická týmovka. Ale samozřejmě je to IMHO, jinak verbstové lehnou někde pod stromečkem.
369598
Jerec: Ano, ploché charaktery jsou i v původní trilogii. A teď samozřejmě budu tahat z Plinketta, ale tam si pořád dokážeš ty hlavní postavy nějak popsat: "Han je rebel, floutek,Luke zase naivní dobráček apod.". A teď mi něco řekni o Lunovi - ten je jako co? Nebo ti asiaté? To samé Jones. Ta se objeví a má to jako být 20-ti letá rebelka, protože mi to publikum Hunger Games v kinech fakt chceme. A hlavně ti herci opravdu nemají žádné charisma nebo osobnost. Nikdo tam nečeká charakterovou studii, ale bylo by dobré, kdyby tam každý plnil svojí roli jako třeba v těch Dannyho parťácích nebo Fast Five. Prostě taková ta klasická týmovka. Ale samozřejmě je to IMHO, jinak verbstové lehnou někde pod stromečkem.
0 0
reagovat

Jerec

+1000 internetu tobě :+:+:+
369596
+1000 internetu tobě *:+**:+**:+*
Jerec
0 0
reagovat
do_Od: A teď mi ukaž blockbuster, který by na ČSFD skončil v černém. Žádný není. Masový divák jde po vysokorozpočtových filmech a když je jeho hlavním požadavkem měřítko a "ať to není nuda", tak potom každý takový snímek je tak nějak "v pohodě". Samozřejmě při tom dnešním povrchním fanboyovském přístupu se ale tleská za kde co.

A že verbst tady v polovině příspěvků ostatní uráží a v té druhé jim říká, co si mají myslet protože "takhle to na světě totiž chodí"... No, když to nevadí redakci, tak asi ok.
369595
do_Od: A teď mi ukaž blockbuster, který by na ČSFD skončil v černém. Žádný není. Masový divák jde po vysokorozpočtových filmech a když je jeho hlavním požadavkem měřítko a "ať to není nuda", tak potom každý takový snímek je tak nějak "v pohodě". Samozřejmě při tom dnešním povrchním fanboyovském přístupu se ale tleská za kde co. A že verbst tady v polovině příspěvků ostatní uráží a v té druhé jim říká, co si mají myslet protože "takhle to na světě totiž chodí"... No, když to nevadí redakci, tak asi ok.
0 0
reagovat

do_Od

Někdy si spolu sednem, pustíme si Suicide Squad a za každej debilní střih, skok v ději nebo dialog si dáš panáka. Jsem zvědavej, za kolik dní začneš normálně fungovat. :D

Warcraft z těch tří filmů, co jsi vyjmenoval respektuju asi nejvíc.
369592
Někdy si spolu sednem, pustíme si Suicide Squad a za každej debilní střih, skok v ději nebo dialog si dáš panáka. Jsem zvědavej, za kolik dní začneš normálně fungovat. *:D* Warcraft z těch tří filmů, co jsi vyjmenoval respektuju asi nejvíc.
do_Od
0 0
reagovat

Memphis

Takže tobě přijde Rogue One režijně zvládnutej? Práce s postavama, výprava, atd.?
Jo, Warcraft to není. Ani Suicide Squad, kterej je ještě o level níž. Ale pro mě je ta jak říkáš "standardní Disney produkce" u filmové události roku fakt málo. Občanská válka je taky v kriplu, ale ta je alespoň natočená správně imo. Nevím, možná jsem jen přesycen tímhle produktem na jistotu a už mi to leze na mozek.

Ale aby mi tady někdo říkal, že jsem pozér s polovinou mozku, zatímco se tady hypuje dle mého dosti hloupej a nepříliš umě natočenej film, tak daleko jsem myslím ještě nedošel. Abrams to imho zvládnul prodat lépe (i když to taky byly hrozný member berries) a to nejsem nějak velkej fanoušek sedmiček.
369591
Takže tobě přijde Rogue One režijně zvládnutej? Práce s postavama, výprava, atd.? Jo, Warcraft to není. Ani Suicide Squad, kterej je ještě o level níž. Ale pro mě je ta jak říkáš "standardní Disney produkce" u filmové události roku fakt málo. Občanská válka je taky v kriplu, ale ta je alespoň natočená správně imo. Nevím, možná jsem jen přesycen tímhle produktem na jistotu a už mi to leze na mozek. Ale aby mi tady někdo říkal, že jsem pozér s polovinou mozku, zatímco se tady hypuje dle mého dosti hloupej a nepříliš umě natočenej film, tak daleko jsem myslím ještě nedošel. Abrams to imho zvládnul prodat lépe (i když to taky byly hrozný member berries) a to nejsem nějak velkej fanoušek sedmiček.
Memphis
0 0
reagovat

Jerec

"Naopak se tam podařilo ukázat, že v Galaxii "to žije"... zatímco v EPVII jako kdyby chcíp pes."
:+
369587
"Naopak se tam podařilo ukázat, že v Galaxii "to žije"... zatímco v EPVII jako kdyby chcíp pes." *:+*
Jerec
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se