Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Rogue One: Star Wars Story: Recenze

příspěvky 281 - 300 Napsat příspěvek
Já si to evidentně užil víc jak redakce..... Ano Gareth Edwards moc dobrý režisér není. Neumí vůbec dynamiku... ani postav ani děje a proto se velká část děje docela táhne. Na druhou stranu, je to daleko lepší film, než s čím přišel před rokem Abrams (jak ho mám rád). Že se rebelové náhodně potkávají a ve jménu stejného cíle se k sobě přidávají? A co je na tom? O přátelství tam nepadne ani slovo ale sjednocení kvůli společnému nepříteli mi nepřišlo ani trochu násilné a postavy mě ve většině případů bavily. Ač o nich člověk nic neví, pořád mi byli sympatičtější, než kdokoli z Force awakens. A konečně! jsem si užil pořádnou bitvu, konečně mě nějaký robot bavil! Říkejte si co chcete, ale K-2SO to v 90% trefil.... a je pro mě nejzábavnější postavou celého universa. Konečně lidi umírali, konečně se člověk dočkal silného deus ex machina... ale 3D opravdu neexistuje, což mě ale nepřekvapuje, protože 3D se za těch x let povedlo jen Cameronovi a Cuaronovi, jinak je ta technologie úplně na tužku. No nic... dal bych filmu tak 70%, ale žádnému jinému SW filmu jsem nedal víc.... na strhující film z tohohle vesmíru stále čekám ;)
368989
Já si to evidentně užil víc jak redakce..... Ano Gareth Edwards moc dobrý režisér není. Neumí vůbec dynamiku... ani postav ani děje a proto se velká část děje docela táhne. Na druhou stranu, je to daleko lepší film, než s čím přišel před rokem Abrams (jak ho mám rád). Že se rebelové náhodně potkávají a ve jménu stejného cíle se k sobě přidávají? A co je na tom? O přátelství tam nepadne ani slovo ale sjednocení kvůli společnému nepříteli mi nepřišlo ani trochu násilné a postavy mě ve většině případů bavily. Ač o nich člověk nic neví, pořád mi byli sympatičtější, než kdokoli z Force awakens. A konečně! jsem si užil pořádnou bitvu, konečně mě nějaký robot bavil! Říkejte si co chcete, ale K-2SO to v 90% trefil.... a je pro mě nejzábavnější postavou celého universa. Konečně lidi umírali, konečně se člověk dočkal silného deus ex machina... ale 3D opravdu neexistuje, což mě ale nepřekvapuje, protože 3D se za těch x let povedlo jen Cameronovi a Cuaronovi, jinak je ta technologie úplně na tužku. No nic... dal bych filmu tak 70%, ale žádnému jinému SW filmu jsem nedal víc.... na strhující film z tohohle vesmíru stále čekám *;)*
1 0
reagovat
Naprostý souhlas s recenzí, bohužel. :-( Ty postavy jsou opravdu tragické, Rey byla po 5 minutách 100x zajímavější a sympatičtější, než Jyn po celém filmu. Vlastně jsem měl radost, že na konci všechny hlavní postavy pomřeli. A ta "videoherní" překombinovanost děje byla místy až úsměvná, obzvláště na konci: ("Musíme zapojit tohle a pak zmáčknout tamtem čudlík, abychom dali vědět, aby zničili štít, abychom mohli odvysílat plány, které musíme nejdříve identifikovat, a pak je rozsvítit zeleným světýlkem, a pak je ručně vyndat, a pak ještě nastavit anténu..." uf :-( Hudba je opravdu divná napodobenina Williamse, ale pokud na to bylo fakt tak málo času, tak se není čemu divit. No a ty odkazy na starou trilogii - sedmička to alespoň dělala s láskou a citem, tady to bylo tak násilné a zbytečné, až to místy bolelo.
368988
Naprostý souhlas s recenzí, bohužel. :-( Ty postavy jsou opravdu tragické, Rey byla po 5 minutách 100x zajímavější a sympatičtější, než Jyn po celém filmu. Vlastně jsem měl radost, že [spoiler]na konci všechny hlavní postavy pomřeli.[/spoiler] A ta "videoherní" překombinovanost děje byla místy až úsměvná, obzvláště na konci: [spoiler]("Musíme zapojit tohle a pak zmáčknout tamtem čudlík, abychom dali vědět, aby zničili štít, abychom mohli odvysílat plány, které musíme nejdříve identifikovat, a pak je rozsvítit zeleným světýlkem, a pak je ručně vyndat, a pak ještě nastavit anténu..." uf :-( [/spoiler] Hudba je opravdu divná napodobenina Williamse, ale pokud na to bylo fakt tak málo času, tak se není čemu divit. No a ty odkazy na starou trilogii - sedmička to alespoň dělala s láskou a citem, tady to bylo tak násilné a zbytečné, až to místy bolelo.
1 0
reagovat
Godzillu v té záplavě generických blockbusterů je potřeba ocenit.

Celkové budování napětí, scéna na letišti a první výkřik, zabití první nestvůry jsou nejsilnější momenty co si z kina odnáším za posledních několik let. Pokud si někdo stěžuje že tam málo ukázali z Godzilly samotné, byl to právě záměr režiséra točit to z pohledu bezvýznamnosti člověka. A snaha o trochu reálna kdy bychom v teoretické podobné situaci podobnou věc zažili jen přes obrazovky a kdybychom Godzillu viděli naživo, po tom co bychom na TO čuměli pár sekund s otevřenou pusou, zbytek našeho krátkého života bychom se akorát snažili utéct a zachránit si zadek.

A nestudovali její boj z nereálných kamerových filmových pohledů...
368987
Godzillu v té záplavě generických blockbusterů je potřeba ocenit. Celkové budování napětí, scéna na letišti a první výkřik, zabití první nestvůry jsou nejsilnější momenty co si z kina odnáším za posledních několik let. Pokud si někdo stěžuje že tam málo ukázali z Godzilly samotné, byl to právě záměr režiséra točit to z pohledu bezvýznamnosti člověka. A snaha o trochu reálna kdy bychom v teoretické podobné situaci podobnou věc zažili jen přes obrazovky a kdybychom Godzillu viděli naživo, po tom co bychom na TO čuměli pár sekund s otevřenou pusou, zbytek našeho krátkého života bychom se akorát snažili utéct a zachránit si zadek. A nestudovali její boj z nereálných kamerových filmových pohledů...
1 0
reagovat
trailer na Star Wars 8 nebude?
368983
trailer na Star Wars 8 nebude?
1 0
reagovat
Musím říct, že hodnocení Moviezone co se Star Wars týká nikdy věřit nebudu. Nejsem nějak extra velký fanda Star Wars, ale rád je mám. A když tu čtu takové plivání na film a pod tím vidím hodnocení TFA 9/10 tak jako sorry, ale problém bude asi jinde.

Stejně jako pořád nechápu ten posměch na Godzillu. Nebýt toho, že v tom filmu usekli bitvu na letišti, tak bych mu dal 10/10.
368980
Musím říct, že hodnocení Moviezone co se Star Wars týká nikdy věřit nebudu. Nejsem nějak extra velký fanda Star Wars, ale rád je mám. A když tu čtu takové plivání na film a pod tím vidím hodnocení TFA 9/10 tak jako sorry, ale problém bude asi jinde. Stejně jako pořád nechápu ten posměch na Godzillu. Nebýt toho, že v tom filmu usekli bitvu na letišti, tak bych mu dal 10/10.
1 0
reagovat

do_Od

Proboha nestraš. :D Desplatův soundtrack, minimálně střípky, doufám uslyšíme ve Valerianovi. Dost se na to těším.
368979
Proboha nestraš. *:D* Desplatův soundtrack, minimálně střípky, doufám uslyšíme ve Valerianovi. Dost se na to těším.
do_Od
1 0
reagovat

Memphis

Pěkný, ale s tím designem planet nesouhlas. Když nebudu počítat Scarif, který byl teda imho naprosto perfektní, tak jen úvod R1 přece ukázal hned několik dalších světů, ať už ten věčně zatažený farmland s Mikkelsenem nebo nějaký obchodní pás mezi dvěma asteroidy, tak trochu undergroundová stanice, pak tam sice byl Jedah, taková typická pouštní planeta, nicméně proč ne, imho proč by zrovna takových planet nemohlo být v galaxii nejvíc? Přidej lávovou pevnost Lorda Vadera a je vymalováno, naopak design planet a především teda lodí byl naprosto špičkovej a propracovanej do nejmenších detailů. Ty scenérie a vzlety byly jedna z nejlepších věcí na celém filmu.¨

Co naopak podepíšu je ten slabší, čti nevýraznej soundtrack. Giacchino, přestože jeho hudbu bezmezně miluju, tady zjevně nestíhal přijít s ničím konkrétním, s ničím, co by mě posadilo na zadek. Kdyby jo, dal bych plnej počet, takhle "jen" těch 9*. Na druhou stranu mám pocit, že Desplat by nebyl o moc lepší a to ani s delším časem na přípravu. Příště bych to klidně dal Djawadimu. Jeho OSTčka jsou u mě letos hodně vysoko, ať už seriálový (GoT, WW) nebo filmový (Warcraft).
368976
Pěkný, ale s tím designem planet nesouhlas. [spoiler]Když nebudu počítat Scarif, který byl teda imho naprosto perfektní, tak jen úvod R1 přece ukázal hned několik dalších světů, ať už ten věčně zatažený farmland s Mikkelsenem nebo nějaký obchodní pás mezi dvěma asteroidy, tak trochu undergroundová stanice, pak tam sice byl Jedah, taková typická pouštní planeta, nicméně proč ne, imho proč by zrovna takových planet nemohlo být v galaxii nejvíc? Přidej lávovou pevnost Lorda Vadera a je vymalováno, naopak design planet a především teda lodí byl naprosto špičkovej a propracovanej do nejmenších detailů. Ty scenérie a vzlety byly jedna z nejlepších věcí na celém filmu.[/spoiler]¨ Co naopak podepíšu je ten slabší, čti nevýraznej soundtrack. Giacchino, přestože jeho hudbu bezmezně miluju, tady zjevně nestíhal přijít s ničím konkrétním, s ničím, co by mě posadilo na zadek. Kdyby jo, dal bych plnej počet, takhle "jen" těch 9*. Na druhou stranu mám pocit, že Desplat by nebyl o moc lepší a to ani s delším časem na přípravu. Příště bych to klidně dal Djawadimu. Jeho OSTčka jsou u mě letos hodně vysoko, ať už seriálový (GoT, WW) nebo filmový (Warcraft).
Memphis
1 0
reagovat
ono je celkem jasne, ze fandove z toho budou udelani, zbytek populace asi ne, videl bych to na 5/10, max 6/10
368975
ono je celkem jasne, ze fandove z toho budou udelani, zbytek populace asi ne, videl bych to na 5/10, max 6/10
1 0
reagovat

RO>TFA

Ve me ten film neskutečně rezonuje. Musím to vidět co nejdřív znovu. TFA me po prvním shlédnutí nasralo, az pak jsem ten docenil zpětně. Ale RO je absolutně jinde. Mnohem lepší snad ve všem. Ta finální bitva byla totálně epická. Jen jsem hleděl s otevřenou pusou co se tam vše děje. Víc se začínam těšit na další spinoffy než na další pokračování rodu Skywalkeru. Hned večer jsem si pustil Novou naději a nemělo to chybu :-) Dneska Impérium a návrat a bude totální blaho :-)
368974
Ve me ten film neskutečně rezonuje. Musím to vidět co nejdřív znovu. TFA me po prvním shlédnutí nasralo, az pak jsem ten docenil zpětně. Ale RO je absolutně jinde. Mnohem lepší snad ve všem. Ta finální bitva byla totálně epická. Jen jsem hleděl s otevřenou pusou co se tam vše děje. Víc se začínam těšit na další spinoffy než na další pokračování rodu Skywalkeru. Hned večer jsem si pustil Novou naději a nemělo to chybu :-) Dneska Impérium a návrat a bude totální blaho :-)
RO>TFA
1 0
reagovat

Godzilla

K té proklínané Godzille. KONEČNĚ někdo pochopil, že obří monstrum se musí natáčet z podhledu (na jako po.ělaný Pacific Rim). A to, že Godzilla samotná vystupuje celkově tak ve třetině filmu a když už ji mnohdy vidíme, tak jen její části, dokládá tu monumentalitu, ve které se ukazuje, jak bezvýznamný člověk v té situaci je. Je jedno, jaké jsou tam lidské charaktery, je jedno jak postavy jednají, co dělají, jestli jsou dobré nebo špatné...jsou tam zbytečné a krásně to tam jde vidět. Cokoliv lidstvo udělá, je to zbytečné, protože nic nemá v rukou. Proto je Godzilla tak velká a je to i velký film, a přitom dost artový. Taky to byl asi jediný film, u kterého jsem tušil, co bych měl dostat a přesně to jsem dostal.

A Star Wars VII? Promiňte, ale větší režisérský fail jsme ještě v kině nezažil. Poprvé po Dark Knight Rises (vlastně podruhé, po Interstellaru) jsem si myslel, že vrátím vstupné...
368973
K té proklínané Godzille. KONEČNĚ někdo pochopil, že obří monstrum se musí natáčet z podhledu (na jako po.ělaný Pacific Rim). A to, že Godzilla samotná vystupuje celkově tak ve třetině filmu a když už ji mnohdy vidíme, tak jen její části, dokládá tu monumentalitu, ve které se ukazuje, jak bezvýznamný člověk v té situaci je. Je jedno, jaké jsou tam lidské charaktery, je jedno jak postavy jednají, co dělají, jestli jsou dobré nebo špatné...jsou tam zbytečné a krásně to tam jde vidět. Cokoliv lidstvo udělá, je to zbytečné, protože nic nemá v rukou. Proto je Godzilla tak velká a je to i velký film, a přitom dost artový. Taky to byl asi jediný film, u kterého jsem tušil, co bych měl dostat a přesně to jsem dostal. A Star Wars VII? Promiňte, ale větší režisérský fail jsme ještě v kině nezažil. Poprvé po Dark Knight Rises (vlastně podruhé, po Interstellaru) jsem si myslel, že vrátím vstupné...
Godzilla
1 0
reagovat
Otazka do plena. Bola vo filme scena kde si postava v ciernom klakne pri bactatanku? Kludne do spoileru. :) Moze byt film akykolvek ci nanho ist si moze polozit otazku kazdy jeden z nas ak pri nakupoch vianocnych darcekou s frajerkou a mamou na chvilku zmizne z dohladu a potom ho najdu v spolocnosti deti ked im zavadza pri hrackach zo SW. Potom pri otazke co nam ma mama dat pod stromcek co potrebujem do domacnosti ukazem na lampu v style hviedy smrti a myslim to smrtelne vazne. Zdeseny vyraz frajerky stoji zato :D :D . Moja vcerajsia skusenost :)
368968
Otazka do plena. Bola vo filme scena kde si postava v ciernom klakne pri bactatanku? Kludne do spoileru. :) Moze byt film akykolvek ci nanho ist si moze polozit otazku kazdy jeden z nas ak pri nakupoch vianocnych darcekou s frajerkou a mamou na chvilku zmizne z dohladu a potom ho najdu v spolocnosti deti ked im zavadza pri hrackach zo SW. Potom pri otazke co nam ma mama dat pod stromcek co potrebujem do domacnosti ukazem na lampu v style hviedy smrti a myslim to smrtelne vazne. Zdeseny vyraz frajerky stoji zato :D :D . Moja vcerajsia skusenost :)
1 0
reagovat

Memphis

tak tady je někdo se shodnym názorem. A mozna je to tim, ze starnu, nebo ze me odchovala stara trilogie, ale ve star wars u me vždycky byly silnejsi momenty ty bez akce. Proto i u Rogue One jsem si vic uzival první pulky, ladov novych informaci, prestoze to litani xwingu bylo chrochty chrocht. Hudba neurazila, dalo se to, ale zadnemu star wars albu od Williamse se to nemůže ani priblizit. To není zklamani, to bylo tusim obecne ocekavani. Cely film byl jizda, kterou jsem si paradne uzil. WTF moment byl na Yavinu, kde na me vybafly dve postavy, které v te chvili mely byt na palube jedne lodi smerujici kamsi. Take první scena s Vaderem mi prisla zvlastni, ta druha na konci filmu, prestoze kul, prestoze všude chvalena a vyzdvihovana, u me vyvolava především continuity problem s Vaderem a jeho schopnostmi v praxi v následujících trech filmech. No a posledních 5 vterin filmu me vylozene neskutecne nasralo. TO byl fakac jako krava a tam jsem mi spadla huba, ze tohle někdo pustil ven. Tam pevne doufam, ze do blucka s tim něco zkusej udelat, jinak je to proste jen smesne. TO me ovšem od ctvrtecniho imaxu ani v nejmensim neodradi :-) tech 8/10 je zaslouzenych, zadna z postav není mdla nebo spatne hraje, a s recenzi Karla samozrejme nesouhlasim :-)
368967
tak tady je někdo se shodnym názorem. A mozna je to tim, ze starnu, nebo ze me odchovala stara trilogie, ale ve star wars u me vždycky byly silnejsi momenty ty bez akce. Proto i u Rogue One jsem si vic uzival první pulky, ladov novych informaci, prestoze to litani xwingu bylo chrochty chrocht. Hudba neurazila, dalo se to, ale zadnemu star wars albu od Williamse se to nemůže ani priblizit. To není zklamani, to bylo tusim obecne ocekavani. Cely film byl jizda, kterou jsem si paradne uzil. WTF moment byl na Yavinu, kde na me vybafly dve postavy, které v te chvili mely byt na palube jedne lodi smerujici kamsi. Take první scena s Vaderem mi prisla zvlastni, ta druha na konci filmu, prestoze kul, prestoze všude chvalena a vyzdvihovana, u me vyvolava především continuity problem s Vaderem a jeho schopnostmi v praxi v následujících trech filmech. No a posledních 5 vterin filmu me vylozene neskutecne nasralo. TO byl fakac jako krava a tam jsem mi spadla huba, ze tohle někdo pustil ven. Tam pevne doufam, ze do blucka s tim něco zkusej udelat, jinak je to proste jen smesne. TO me ovšem od ctvrtecniho imaxu ani v nejmensim neodradi :-) tech 8/10 je zaslouzenych, zadna z postav není mdla nebo spatne hraje, a s recenzi Karla samozrejme nesouhlasim :-)
Memphis
1 0
reagovat

5-6/10

Average Joe, nie som fanda.

+ scenerie
+ (boj na planete, cela misia je z battlefront)
+ Darth
- Vtipkujuci malo vyuzity Donnie
- Infantilny humor robota, par vtipov sa podarilo
- Hlavna herecka

Horsie ako predosly star wars.
368966
Average Joe, nie som fanda. + scenerie + [spoiler](boj na planete, cela misia je z battlefront)[/spoiler] + Darth - Vtipkujuci malo vyuzity Donnie - Infantilny humor robota, par vtipov sa podarilo - Hlavna herecka Horsie ako predosly star wars.
5-6/10
1 0
reagovat
Mno .. sračkoidní nuda jménem Fantastická zvířata za 8/10 a nařáchlá SW military akce tady dostane slušně přes mandle?. Karle někdy tě nechápu ;) První půlka byla méně záživná ale závěr to vytáhnul slušně nahoru. Má to své chyby ale klady výrazně převyšují 7-8/10
PS: Lord Vader i přes malý prostor vládne a závěr (a ano myslím i poslední vteřiny) mi přišel jako krásné propojení. :)
368965
Mno .. sračkoidní nuda jménem Fantastická zvířata za 8/10 a nařáchlá SW military akce tady dostane slušně přes mandle?. Karle někdy tě nechápu *;)* První půlka byla méně záživná ale závěr to vytáhnul slušně nahoru. Má to své chyby ale klady výrazně převyšují 7-8/10 PS: Lord Vader i přes malý prostor vládne a závěr (a ano myslím i poslední vteřiny) mi přišel jako krásné propojení. *:)*
1 0
reagovat
Tak děláte si prdel?!
9/10 bez debat a půjdu vejš.

Hádat se s váma budu až se dopoledne vzbudím, protože fakt nedávám to nízký hodnocení a výčitky. Nedáváte vůbec smysl a je mi vás líto.
368963
Tak děláte si prdel?! 9/10 bez debat a půjdu vejš. Hádat se s váma budu až se dopoledne vzbudím, protože fakt nedávám to nízký hodnocení a výčitky. Nedáváte vůbec smysl a je mi vás líto.
1 0
reagovat
Ještě jsem chtěl napsat jednu věc, je to rozhodně odvázanější, než kterákoliv Marvelovka. Což je výrazný pozitivum.
368962
Ještě jsem chtěl napsat jednu věc, je to rozhodně odvázanější, než kterákoliv Marvelovka. Což je výrazný pozitivum.
1 0
reagovat
Mimochodem, nemusim asi dodávat, že nesouhlasím s jediným odstavcem v recenzi. ?)
368961
Mimochodem, nemusim asi dodávat, že nesouhlasím s jediným odstavcem v recenzi. *?)*
1 0
reagovat
Nebyl někdo z redakce přecejen nadšenější? Moc rád bych tu viděl i protirecenzi. :D

Protože takovejhle flak si Rogue One imho nezaslouží. Moc mě bavila první půlka, nenudil jsem se ani na chvilku. Drhnout to začalo až v tý druhý a během kapku roztahanýho finále, který bohužel nikam příliš negraduje. Všechny postavy a herci fajn, nakolik jim scénář dovolí, robot perfektní. Giacchino nepřekvapivě nepřekvapí, ale starý motivy recykluje s jistotou a rozhodně neurazí.

Co mě bohužel i podruhý docela mrzí, že vizuálně se pořád čerpá prakticky jenom z McQuarrieho. A to ještě z těch návrhů, který se nedostaly do původní trilogie. Velká část kouzla SW vždycky spočívala v objevování nových fantaskních světů a v originálním designu obecně (pro mě osobně minimálně z 30 %). Hoth, Dagobah nebo Bespin strčí kterýkoliv z nově představených světů hravě do kapsy. Hlavouni Disney a Lucasfilmu tohle buď nechápou, nebo nemají žádnou fantazii, anebo je za tím nějaký jiný rozhodnutí, který zas nechápu já. Přitom ve financích problém evidentně není.

Celkově to ale šlape, s postavama člověk soucítí a akce je dobrá a přehledná. Silných 8/10.

P.S. Godzilla je jeden z nejlepších blockbusterů posledních let.
368960
Nebyl někdo z redakce přecejen nadšenější? Moc rád bych tu viděl i protirecenzi. *:D* Protože takovejhle flak si Rogue One imho nezaslouží. Moc mě bavila první půlka, nenudil jsem se ani na chvilku. Drhnout to začalo až v tý druhý a během kapku roztahanýho finále, který bohužel nikam příliš negraduje. Všechny postavy a herci fajn, nakolik jim scénář dovolí, robot perfektní. Giacchino nepřekvapivě nepřekvapí, ale starý motivy recykluje s jistotou a rozhodně neurazí. Co mě bohužel i podruhý docela mrzí, že vizuálně se pořád čerpá prakticky jenom z McQuarrieho. A to ještě z těch návrhů, který se nedostaly do původní trilogie. Velká část kouzla SW vždycky spočívala v objevování nových fantaskních světů a v originálním designu obecně (pro mě osobně minimálně z 30 %). Hoth, Dagobah nebo Bespin strčí kterýkoliv z nově představených světů hravě do kapsy. Hlavouni Disney a Lucasfilmu tohle buď nechápou, nebo nemají žádnou fantazii, anebo je za tím nějaký jiný rozhodnutí, který zas nechápu já. Přitom ve financích problém evidentně není. Celkově to ale šlape, s postavama člověk soucítí a akce je dobrá a přehledná. Silných [b]8/10[/b]. P.S. Godzilla je jeden z nejlepších blockbusterů posledních let.
1 0
reagovat
tiez sa tesim, ze sa moje hodnotenie nezhoduje s redakciou i ked tych par chyb vidim. bolo to nasekane s vysokym tempom, niektore efekty zhadzovali sceny a pri uvodnych titulkoch som si spomenul na link aj ked rozumiem, ze to chceli odlisit.

mimo tychto veci sa mi to velmi pacilo a bavil sa, u mna to urcite prekonalo TFA a to ze edwards prispel vlastnym rukopisom beriem len ako plus.
368959
tiez sa tesim, ze sa moje hodnotenie nezhoduje s redakciou i ked tych par chyb vidim. bolo to nasekane s vysokym tempom, niektore efekty zhadzovali sceny a pri uvodnych titulkoch som si spomenul na https://www.youtube.com/watch?v=VeFzYPKbz1g aj ked rozumiem, ze to chceli odlisit. mimo tychto veci sa mi to velmi pacilo a bavil sa, u mna to urcite prekonalo TFA a to ze edwards prispel vlastnym rukopisom beriem len ako plus.
1 0
reagovat
Väčšinou sa moje hodnotenie plus-mínus zhoduje s tým na MZ, ale tentokrát je tomu (našťastie) inak. :)) Je pravda, že prvá pol hoďka je dosť mdlá a nevýrazná. Všetko to ale vynahradzuje druhá pólka filmu a hlavne vynikajúcich záverečných 15 minút korunovaných geniálnymi poslednými 2 minútami. Postavy sú naopak super a na konci filmu mi ich osud nebol ľahostajný. Casting vyzeral skvele už na papieri a v skutočnosti je to ešte lepšie. Humoru je tak akurát a zároveň si to drží aj ten svoj vážnejší tón. Okrem toho krásny vizuál a skvelá klasická SW hudba. Páčila sa mi aj tá náväznosť na predošlé diely a viacero drobností, ktoré si bežný divák zrejme ani nevšimol. Druhá projekcia je istá! :+ 9/10
368958
Väčšinou sa moje hodnotenie plus-mínus zhoduje s tým na MZ, ale tentokrát je tomu (našťastie) inak. *:))* Je pravda, že prvá pol hoďka je dosť mdlá a nevýrazná. Všetko to ale vynahradzuje druhá pólka filmu a hlavne vynikajúcich záverečných 15 minút korunovaných geniálnymi poslednými 2 minútami. Postavy sú naopak super a na konci filmu mi ich osud nebol ľahostajný. Casting vyzeral skvele už na papieri a v skutočnosti je to ešte lepšie. Humoru je tak akurát a zároveň si to drží aj ten svoj vážnejší tón. Okrem toho krásny vizuál a skvelá klasická SW hudba. Páčila sa mi aj tá náväznosť na predošlé diely a viacero drobností, ktoré si bežný divák zrejme ani nevšimol. Druhá projekcia je istá! *:+* 9/10
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se