Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku První reakce: Rogue One: Star Wars Story

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek

dashiva

Presne, kvalitu odhali az cas :D Vsak aj Avatar je zjavne totalny brak, ktory robi hanbu filmovej produkcii.;) Inak Arbiter to za mna napisal vystizne :+
368656
Presne, kvalitu odhali az cas *:D* Vsak aj Avatar je zjavne totalny brak, ktory robi hanbu filmovej produkcii.*;)* Inak Arbiter to za mna napisal vystizne *:+*
dashiva
0 0
reagovat

Matt

tak to je jasné, ale oni si neuvedomujú, ako strašne riskujú, že príde Duro, a povie im, že sú úbožiaci :D

Ale inak toto je asi nejaký vzor, badateľný u každého filmu, ktorý sa pasuje na filmovú udalosť, a jeho kvality sú iné, než absolútne.
Avatar, Man of Steel, E7... pod recenziou extatické výkriky. A po pár rokoch vo akokeby všeobecne prevládajúci názor, že to bola vlastne "sračka".
368655
tak to je jasné, ale oni si neuvedomujú, ako strašne riskujú, že príde Duro, a povie im, že sú úbožiaci *:D* Ale inak toto je asi nejaký vzor, badateľný u každého filmu, ktorý sa pasuje na filmovú udalosť, a jeho kvality sú iné, než absolútne. Avatar, Man of Steel, E7... pod recenziou extatické výkriky. A po pár rokoch vo akokeby všeobecne prevládajúci názor, že to bola vlastne "sračka".
Matt
0 0
reagovat
Kéž by všechny faily, omyly přírody a nudný kraviny byly aspoň tak dobrý jako TFA.
368648
Kéž by všechny faily, omyly přírody a nudný kraviny byly aspoň tak dobrý jako TFA.
0 0
reagovat
Souhlas, ze ep.VII byl prumernej a pomerne nudnej a neoriginalni film s pro mne celkem protivnejma postavama. Na dalsi SW stejne jako jakukoli MARVELovku (ctete Disneyovku :_) se do kina zatim nechystam, kldine to porzivam doma o par mesicu pozdeji na HBO. A kdyz mne to po 1/3 filmu prestane bavit, muzu aspon delat neco uzitecnejsiho a nebo proste zbytek filmu prospat ;)
368647
Souhlas, ze ep.VII byl prumernej a pomerne nudnej a neoriginalni film s pro mne celkem protivnejma postavama. Na dalsi SW stejne jako jakukoli MARVELovku (ctete Disneyovku :_) se do kina zatim nechystam, kldine to porzivam doma o par mesicu pozdeji na HBO. A kdyz mne to po 1/3 filmu prestane bavit, muzu aspon delat neco uzitecnejsiho a nebo proste zbytek filmu prospat *;)*
0 0
reagovat

dashiva

Kritikov pocut casto najviac, i ked su v mensine. A ti su samozrejme ako inak "najobjektivnejsi" ;)
368646
Kritikov pocut casto najviac, i ked su v mensine. A ti su samozrejme ako inak "najobjektivnejsi" *;)*
dashiva
0 0
reagovat

epizoda 7

Byla nudná kravina, v životě bcyh si nemyslel, že budu v kině u Star Wars zívat nudou a přát si konec filmu :(:- Na tohle se ale těším :+:+
368645
Byla nudná kravina, v životě bcyh si nemyslel, že budu v kině u Star Wars zívat nudou a přát si konec filmu *:(**:-* Na tohle se ale těším *:+**:+*
epizoda 7
0 0
reagovat
Poslední Star Wars mi přišly stejné jako dražší Marvelovka. Objektivně kvalitní film, se zajímavými momenty, kdy nelitujete vydaných peněz za kino. Ale začíná to čím dál tím více vypadat jen jako načančané nic. Co se nakonec přejí.

Rogue One mohli udělat zajímavější a zariskovat, ale propírané přetáčky mě moc nadějemi nenaplňují.
368637
Poslední Star Wars mi přišly stejné jako dražší Marvelovka. Objektivně kvalitní film, se zajímavými momenty, kdy nelitujete vydaných peněz za kino. Ale začíná to čím dál tím více vypadat jen jako načančané nic. Co se nakonec přejí. Rogue One mohli udělat zajímavější a zariskovat, ale propírané přetáčky mě moc nadějemi nenaplňují.
0 0
reagovat

VII

TFA je pro mě taktéž bohužel jen zklamání, takže doufám, že Rogue One mě nezklame, jinak se Star Wars v kinech končím.

SocialniPripad: Ano nejsou tam jediové, ale je tam údajně brutální Darth Vader, tak na co jedie :)
368634
TFA je pro mě taktéž bohužel jen zklamání, takže doufám, že Rogue One mě nezklame, jinak se Star Wars v kinech končím. SocialniPripad: Ano nejsou tam jediové, ale je tam údajně brutální Darth Vader, tak na co jedie :)
VII
0 0
reagovat
ne, na VII nejde být nepřísný:D V kině zklamání roku a po druhém shlédnutí doma, kdy už to bylo fakt ´meh´ nemám chuť si to znova pustit. Rogue one beru jako spásu, protože jestli bude stát za hovno i tohle... :- ale zatím to teda tak nevypadá, ale uvidí se v pátek8)
368631
ne, na VII nejde být nepřísný*:D* V kině zklamání roku a po druhém shlédnutí doma, kdy už to bylo fakt ´meh´ nemám chuť si to znova pustit. Rogue one beru jako spásu, protože jestli bude stát za hovno i tohle... *:-* ale zatím to teda tak nevypadá, ale uvidí se v pátek*8)*
0 0
reagovat

VII

Tak koukam ze je zde vice obektivnich lidi co take jako ja videli VII jako vykradacku a slabotu.:)Na tohle do kina uz nepujdu.
368629
Tak koukam ze je zde vice obektivnich lidi co take jako ja videli VII jako vykradacku a slabotu.:)Na tohle do kina uz nepujdu.
VII
0 0
reagovat

zas nebuďte takí prísni na E7

po recenzii som dvihal obočie nad tými 10tkovými hodnoteniami.
Teraz sa zas čudujem, že niekto je schopný odpísať celý seriál kvoli pilotu.
Ani nemôžem napísať "kvoli nepodarenému pilotu", lebo ten produkt spĺňal všetko čo mal, a ako taký bol v podstate dokonalý (až na to, že to teda nebol dobrý svojstojný film, ale to ani nebolo cielom).

Ja som stále optimista, a verím, že drvivá väčšina s tých stoviek SW filmov, čo prichádzaujú, budú mať klasickú Marvel/Disney kvalitu za 7, a aspoň každý cca 10ty sa podarí nadpriemerne za 9 z 10.

BTW:
Neviete ako to vyzerá s aktuálnymi predikciami na OW?
Ja som našiel iba nejaké novembrové, kde sa držia suchárskeho odhadu 130-140 mega.
Je niekde štatistika predpredajov, resp. porovnanie voči E7?
368619
po recenzii som dvihal obočie nad tými 10tkovými hodnoteniami. Teraz sa zas čudujem, že niekto je schopný odpísať celý seriál kvoli pilotu. Ani nemôžem napísať "kvoli nepodarenému pilotu", lebo ten produkt spĺňal všetko čo mal, a ako taký bol v podstate dokonalý (až na to, že to teda nebol dobrý svojstojný film, ale to ani nebolo cielom). Ja som stále optimista, a verím, že drvivá väčšina s tých stoviek SW filmov, čo prichádzaujú, budú mať klasickú Marvel/Disney kvalitu za 7, a aspoň každý cca 10ty sa podarí nadpriemerne za 9 z 10. BTW: Neviete ako to vyzerá s aktuálnymi predikciami na OW? Ja som našiel iba nejaké novembrové, kde sa držia suchárskeho odhadu 130-140 mega. Je niekde štatistika predpredajov, resp. porovnanie voči E7?
zas nebuďte takí prísni na E7
0 0
reagovat
VII je omyl přírody, který se snad nebude opakovat. Na RO jsem zvědav, rozhodně si na to chci zajít a doufat, že konečně Disney vyprodukoval SW, které nejsou kopírkou sebe sama.
368616
VII je omyl přírody, který se snad nebude opakovat. Na RO jsem zvědav, rozhodně si na to chci zajít a doufat, že konečně Disney vyprodukoval SW, které nejsou kopírkou sebe sama.
0 0
reagovat
fr3eak: Přesně tak. Po Ep 7 failu, každé další "nové" Star Wars ignoruju.
368611
fr3eak: Přesně tak. Po Ep 7 failu, každé další "nové" Star Wars ignoruju.
0 0
reagovat
Výborně, skvěle, těším se. Jdu ve čtvrtek. :+

Ten hejt na na epizodu 7 moc nechápu. Vlastně chápu. Vím co na tom lidem vadí, ale já se prostě bavil, viděl jsem ji už několikrát a hodnocení je pro mě pořád stejné.

Jsem hodně zvědavý na tržby Rogue One, kdo ví jak bude fungovat oblíbenost Star Wars, když tam nejsou žádní jediové.
368607
Výborně, skvěle, těším se. Jdu ve čtvrtek. *:+* Ten hejt na na epizodu 7 moc nechápu. Vlastně chápu. Vím co na tom lidem vadí, ale já se prostě bavil, viděl jsem ji už několikrát a hodnocení je pro mě pořád stejné. Jsem hodně zvědavý na tržby Rogue One, kdo ví jak bude fungovat oblíbenost Star Wars, když tam nejsou žádní jediové.
0 0
reagovat

No po 7.

mají co napravovat
368604
mají co napravovat
No po 7.
0 0
reagovat

mecano

Já tam jdu taky od 19:30 na 3D s titulky :-)))
368594
Já tam jdu taky od 19:30 na 3D s titulky :-)))
mecano
0 0
reagovat
Ja bych řekl že jakýkoli nový díl/spin-of bude lepší než lonská probouzejíci se paskvilní síla:D
368591
Ja bych řekl že jakýkoli nový díl/spin-of bude lepší než lonská probouzejíci se paskvilní síla*:D*
0 0
reagovat

Spoiler time!

V podstatě vše, o čem se vážněji spekulovalo, se nakonec potvrdilo:

OST nedosahuje úrovně Williamsova, přesto nezklamává. Má spíš videoherní charakter.
Film je špinavý, válečný přesto s padnoucími vtípky.
Děj končí těsně před začátkem EPIV.
Leia, C-3PO a R2-D2 mají camea. Také se objeví Tarkin.
Drtivá většina povstaleckých postav zemře.
Několik easter-eggů k animáku Rebels.
Vesmírná bitva je epická.
Krennic jako výrazný záporák.
Císař se neobjeví.
Vader je až hororová postava - chladný a smrtící. Použije světelný meč a to brutálně.
368588
V podstatě vše, o čem se vážněji spekulovalo, se nakonec potvrdilo: OST nedosahuje úrovně Williamsova, přesto nezklamává. Má spíš videoherní charakter. Film je špinavý, válečný přesto s padnoucími vtípky. [spoiler] Děj končí těsně před začátkem EPIV. Leia, C-3PO a R2-D2 mají camea. Také se objeví Tarkin. Drtivá většina povstaleckých postav zemře. Několik easter-eggů k animáku Rebels. Vesmírná bitva je epická. Krennic jako výrazný záporák. Císař se neobjeví. Vader je až hororová postava - chladný a smrtící. Použije světelný meč a to brutálně. [/spoiler]
Spoiler time!
0 0
reagovat
tak ja jdu ve stredu v 7 vecer na Cernak, zatím druhé kreslo vyhrazeno pro bundu :-)
368586
tak ja jdu ve stredu v 7 vecer na Cernak, zatím druhé kreslo vyhrazeno pro bundu :-)
0 0
reagovat
No ja budem po TFA radšej opatrný, ničomu nebudem veriť až kým to sám neuvidím, dokonca ani recenzii tu na MZ :));)

Ako som tu už neraz písal, ep. VII u mňa klesá s každým ďalším pozretím. A tomu hodnoteniu na ČSFD sa vôbec nečudujem. Ep. I, II a III mali aspoň poriadnych záporákov a kvalitné súboje.
368585
No ja budem po TFA radšej opatrný, ničomu nebudem veriť až kým to sám neuvidím, dokonca ani recenzii tu na MZ *:))**;)* Ako som tu už neraz písal, ep. VII u mňa klesá s každým ďalším pozretím. A tomu hodnoteniu na ČSFD sa vôbec nečudujem. Ep. I, II a III mali aspoň poriadnych záporákov a kvalitné súboje.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se