Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Rogue One: Star Wars Story


ikona
KarelR
rogue onestar wars
Jak se povedl první galaktický spin-off? 

Nové Star Wars mají po premiéře, takže je chválí pár známějších tváří, na Twitter ale zaútočili především novináři, kteří jsou z Rogue One veskrze nadšení. V první řadě byste měli vědět, že ve filmu není řada scén a záběrů z trailerů (nejspíš kvůli přetáčkám) a že se naopak povedlo zatajit spoustu důležitých zvratů. Rogue One tak sklízí chválu i za to, že kampaň skoro nic neukázala, zároveň se pak mluví o našlápnuté a správně opulentní akční jízdě.

 

Některým se film líbil víc než Epizoda VII a sem tam se objevují hlasy, že se blíží třetí nejlepší Star Wars hned po Epizodách IV a V. Jmenovitě sbírají palce nahoru Felicity Jones, Donnie Yen a Tudykův robot K-2SO, vyloženě skvělý pak má být i Darth Vader, jenž je prý zatraceně děsivý. Ano, zní to jako splněný sen (nemluvě o tom, že se jásá hlavně nad třetmí aktem a samotným koncem filmu). Hlavně fanoušci údajně budou v sedmém nebi, tak doufejme, že nám ve čtvrtek pustí to samé co Amíkům.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace