Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku 10 nejočekávanějších filmů do konce roku 2016

příspěvky 21 - 26 Napsat příspěvek
Arrival a Star Wars jsou povinností:) Možná taky toho Neon Demona a Higsaw Ridge. Zbytek klíďo píďo Blue ray rip někdy potom doma:D
363460
Arrival a Star Wars jsou povinností*:)* Možná taky toho Neon Demona a Higsaw Ridge. Zbytek klíďo píďo Blue ray rip někdy potom doma*:D*
0 0
reagovat

KARLOS

Volání netvora a Manchester by the Sea nemaj českou premiéru, no. A věci jako La La Land, Pasažéři, Silence nebo Pod rouškou noci máme až v lednu. ?)
363458
Volání netvora a Manchester by the Sea nemaj českou premiéru, no. A věci jako La La Land, Pasažéři, Silence nebo Pod rouškou noci máme až v lednu. *?)*
KARLOS
0 0
reagovat
Hmm, tak z té desítky bych vybral... ty Příchozí? A to ještě s vědomím, že mi styl Denise Villeneuvea úplně nesedí. SW a Zvířata v kině uvidím, ale když se podívám rok zpátky na atmosféru kolem sedmičky a na to, že se pořád považuju za velkého fanouška Pottera... pak začínám mít pocit, že ty nechtěné sequely s klidem dál pokračují. Strange mě nepřesvědčil vůbec, Statečné budu s klidným svědomím ignorovat jako doteď, Kubo mi příjde velmi přehypovaná (Laika má imo své nejlepší za sebou, ale tak asi to uvidím) a Reacher není můj šálek kafe.
Zbytek v čele s Pittem nevypadá zle, ale jakožto potencionální oskarovky mám teda jiné favority...
Jako třeba Monster's calls. Dost mě fascinuje, jak ten film u spousty lidí pluje pod radarem, přitom čuchám film roku.
Nebo Manchester by the sea. Jistě, tohle JE typická oskarovka, ale už dlouho sem se netěšil na film, který nemá ani nějak závratně dobrý trailer, ani není technicky vypiplaný k dokonalosti.
363455
Hmm, tak z té desítky bych vybral... ty Příchozí? A to ještě s vědomím, že mi styl Denise Villeneuvea úplně nesedí. SW a Zvířata v kině uvidím, ale když se podívám rok zpátky na atmosféru kolem sedmičky a na to, že se pořád považuju za velkého fanouška Pottera... pak začínám mít pocit, že ty nechtěné sequely s klidem dál pokračují. Strange mě nepřesvědčil vůbec, Statečné budu s klidným svědomím ignorovat jako doteď, Kubo mi příjde velmi přehypovaná (Laika má imo své nejlepší za sebou, ale tak asi to uvidím) a Reacher není můj šálek kafe. Zbytek v čele s Pittem nevypadá zle, ale jakožto potencionální oskarovky mám teda jiné favority... Jako třeba [b]Monster's calls[/b]. Dost mě fascinuje, jak ten film u spousty lidí pluje pod radarem, přitom čuchám film roku. Nebo [b]Manchester by the sea[/b]. Jistě, tohle JE typická oskarovka, ale už dlouho sem se netěšil na film, který nemá ani nějak závratně dobrý trailer, ani není technicky vypiplaný k dokonalosti.
0 0
reagovat
gfd
363454
gfd
0 0
reagovat
Pro mě je nejočekávanějším filmem Stoneův Snowden. Silně akutuální téma, ale věřím, že z toho bude nadčasový snímek. Obsazení je vynikající, Stone na to režijně pořád má a z vlažných amerických ohlasů si nic nedělám. Česká premiéra je 10. listopadu.
363453
Pro mě je nejočekávanějším filmem Stoneův Snowden. Silně akutuální téma, ale věřím, že z toho bude nadčasový snímek. Obsazení je vynikající, Stone na to režijně pořád má a z vlažných amerických ohlasů si nic nedělám. Česká premiéra je 10. listopadu.
0 0
reagovat
Já musím jít na Neon Demon. Asi bude docela fuška najít nějaké kino v okolí, které to promítá, ale trailer ve mně vyvolává vzpomínky na nějakou náladu, kterou chci prožít znovu, takže nad tím rukou nemávnu.
Ve vyjmenované nabídce pro mě žádné must-see není, ale že má Moviezone jiný vkus než já, jsem zvyklý.
363452
Já musím jít na Neon Demon. Asi bude docela fuška najít nějaké kino v okolí, které to promítá, ale trailer ve mně vyvolává vzpomínky na nějakou náladu, kterou chci prožít znovu, takže nad tím rukou nemávnu. Ve vyjmenované nabídce pro mě žádné must-see není, ale že má Moviezone jiný vkus než já, jsem zvyklý.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se