Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Zavádí Marvel znovu studiový systém?

příspěvky 21 - 25 Napsat příspěvek
Pecka článek! :+
353056
Pecka článek! *:+*
0 0
reagovat
"Popis by vydal na knihu, ale my to zvládneme během dvou odstavců." - následuje 6 odstavců :D
Výbornej článek a chtěl bych se časem dopracovat k produkci podobně dobrých textů.

A k samotnému tématu - není mi herců líto. Sice nemají Downeyho 50 mega, ale k almužnám a nevolnictví "zlatého" věku to má taky daleko. A když holt diváci chodí na značky a série místo na herecká jména, projevit se to musí. Ruka trhu etc.
353055
"Popis by vydal na knihu, ale my to zvládneme během dvou odstavců." - následuje 6 odstavců *:D* Výbornej článek a chtěl bych se časem dopracovat k produkci podobně dobrých textů. A k samotnému tématu - není mi herců líto. Sice nemají Downeyho 50 mega, ale k almužnám a nevolnictví "zlatého" věku to má taky daleko. A když holt diváci chodí na značky a série místo na herecká jména, projevit se to musí. Ruka trhu etc.
0 0
reagovat
Nepíše se tohle po každém díle Avengers? :D Jako upřímně Hemsworth se aspoň dostal k těm dalším velkým produkcím (jako kdysi Worthington), ale ten člověk prostě nemá absolutně talent a patří do videoprodukcí. Evans je úplně marnej. Nebýt Marvelu, tak je rád za sequel Bulšitu. A podobně to má Cavill u DC - Stratton (ze kterýho nakonec odešel), Sand Castle atd., to jsou maximálně limit release. Oni prostě nejsou pořádní herci a ti skuteční s comicsy většinou jenom flirtují a nakonec stejně na nic nekývnou (Phoenix, Gyllenhaal atd.). A z Downeyho mám pocit, že jej už hraní zkrátka moc nebaví. Spíš se snaží vydělat co nejvíc prašulí pro rodinu.
353054
Nepíše se tohle po každém díle Avengers? *:D* Jako upřímně Hemsworth se aspoň dostal k těm dalším velkým produkcím (jako kdysi Worthington), ale ten člověk prostě nemá absolutně talent a patří do videoprodukcí. Evans je úplně marnej. Nebýt Marvelu, tak je rád za sequel Bulšitu. A podobně to má Cavill u DC - Stratton (ze kterýho nakonec odešel), Sand Castle atd., to jsou maximálně limit release. Oni prostě nejsou pořádní herci a ti skuteční s comicsy většinou jenom flirtují a nakonec stejně na nic nekývnou (Phoenix, Gyllenhaal atd.). A z Downeyho mám pocit, že jej už hraní zkrátka moc nebaví. Spíš se snaží vydělat co nejvíc prašulí pro rodinu.
0 0
reagovat
Imf prostě umí. Víc takových.:+
353053
Imf prostě umí. Víc takových.*:+*
0 0
reagovat
Super článek :))
353052
Super článek *:))*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se