Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok v kostce 2015 - 2. část


ikona
Mr. Hlad
mz nejrok v kostcetéma
Nejlepší herečky, nejvíc cool momenty, filmové scény, které bychom chtěli zažít, nejlepší plakáty a spousta dalších věcí 

V druhé části našeho ohlédnutí za loňským rokem se podíváme na nejlepší herečky, nejvíc cool scény, nejerektivnější momenty, nejlepší soundtracky nebo plakáty.

ROK V KOSTCE - 1. ČÁST 

Redakční tip - Přeskok autem v Rychle a zběsile 7 mezi mrakodrapy

 

Znáte to. Šinete si to po okresce, která je sympaticky zvlněná, a před vámi se začne rýsovat hup, na němž by si rád skočil nejen Bullit. Šlápnete na plyn, uklidníte se, že techničák ještě platí a havarijní pojištění je v cajku, políbíte na rozloučenou svou milou, zařvete Maminkóóó... a pak se neodlepíte od země ani o cenťák! Tak tohle se vám v Rychle a zběsile 7 stát nemůže. Bylo by parádní zkusit si pořádný polet. A pokud by měl proběhnout rovnou mezi dvěma luxusními mrakodrapy v exotické metropoli, navíc mezi roštěnkami, svalovci i artefakty, a zakončoval by ho efektní výskok z káry, pak by šlo o splněný sen všech Schumacherů z Horní Dolní.

 

Osobní tip Civala: Odlet Marťana - Líbilo by se mi postavit si z harampádí vlastní raketu, uklidnit se při vědomí, že někdy holt stačí na špičku nějaká plachta nebo tropiko, no a pak hurá ke hvězdám. Něco mi ale říká, že vesmírné cestování v reálu nebude taková pohodička...

Osobní tip Imfa: V podstatě celý děj American Ultra - Hlad si na tenhle film v žebříčku vzpomněl. Premisa byla geniální. Budižkničema a hulič z maloměsta je ve skutečnosti spící superagent. Dokonce i obsazené to bylo slušně, ale natočené trochu bez fantazie. Takže kdybyste s dovolením udělali místo, zkusil bych to vlastnoručně spravit.

Osobní tip KarlaR: Začátek Jurského světa - Kdyby Jurský svět opravdu existoval, hned bych do něj chtěl jet. Samozřejmě kdykoliv před tím, než do něj dorazí ten klučina z Iron Mana 3...

Osobní tip Mr. Hlada: Koncert NWA v Straigh Outta Compton – Film o pionýrech gangsta rapu to dotáhl až na Oscary, vydělal hromadu peněz a hlavně byl sakra dobrý. A mohl za to i F. Gary Gray, který netočil další akademicko-nudný životopis, ale chtěl do kin poslat pořádný nářez. Scény z koncertů, kdy Ice Cube, Eazy E a Dr. Dre dokážou dostat do varu tisíce fanoušků a zároveň vytočit do ruda všechny policajty v publiku, jsou naprosto strhující. Naživo to muselo být nezapomenutelné.

Osobní tip Rimsyho: Setkání s letcem z Malého prince - Neměla by to být automaticky nejerektivnější scéna? No dobře, zpátky na zem, budu to radši hrát na emoce. Chtěl bych zažít setkání s letcem z Malého prince. Ideálně v dětském věku a ideálně kdyby nebyl pedofil. A určitě by měl mluvit hlasem Jeffa Bridgese a ukazovat mi všechny ty infantilní vynálezy, co má na zahradě. S takovými zážitky by dětství nikdy neskončilo. Fňuk!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace