Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok v kostce 2015 - 2. část


ikona
Mr. Hlad
mz nejrok v kostcetéma
Nejlepší herečky, nejvíc cool momenty, filmové scény, které bychom chtěli zažít, nejlepší plakáty a spousta dalších věcí 

V druhé části našeho ohlédnutí za loňským rokem se podíváme na nejlepší herečky, nejvíc cool scény, nejerektivnější momenty, nejlepší soundtracky nebo plakáty.

ROK V KOSTCE - 1. ČÁST 

Redakční tip - Rebecca Ferguson

 

Už to s těma rajcovníma scénama není tak veselý jako dřív. Staří "prasáci" nemládnou a točí míň a míň, Hollywoodu vládne korektnost a strach někoho nepobouřit, takže vzrušující scény chybí... a když už mají přijít, řítí se v rámci lobotomických sterilit typu 50 odstínů šedi. V takhle smutném světě se pak může vrýt nejvíc do paměti operní entrée neznámé Rebeccy Ferguson v Mission: Impossible 5, která v úchvatné róbě nejen že pokosí spoustu chlapíků a občas někomu svým rozkrokem zakroutí krkem, ale nebojí se u toho lascivně vystavovat své nožky. Jak si nakročí, aby přesně pálila... ach áno... to je výjev, který se i při své cudnosti zažral do mysli snad všech chlapů v kině.

 

Osobní tip Civala: Taneček v Krycí jméno U.N.C.L.E. - Ritchieho film má fajn stylizaci, soundtrack a ženu ve svém středu. Alicia Vikander je talentovaná a jako bruneta vypadá ještě o level líp, a když začne trsat okolo Armieho Hammera a občas ho, ehm, profackuje, je to velmi svěží teasing na trochu drsnější muchlovačku. Sladké, leč bez cukrkandlu.

Osobní tip Imfa: Asi cokoliv z Quantica - ale Hladovu seriálovou odbočku (viz níže) kopíruju jen proto, že všechny pořádné erektivní scény si rozebrali kolegové, ale hlavně... Priyanka Chopra je opravdu pádným důvodem, proč na tenhle seriál koukat. A hned v prvních pěti minutách pilotu otestuje zadní sedačky SUV z půjčovny tak neodolatelným způsobem, že jsem ji do téhle kolonky musel protlačit. 

Osobní tip KarlaR: Klácení Alison Brie v Milencích těch druhých - Že je Alison kočka víme už z Community, když se tedy pustila do komedie o sexuálních závislácích, bylo jasné, že to bude stát za to. Ne, neslintejte, žádné zásadní části těla před kamerou neskončily. I přesto jsou ale všechny erotické scény zatraceně hot!

Osobní tip Mr. Hlada: Asi cokoliv z Banshee - Ve filmu mě letos nic nezaujalo. Snad krom výše zmíněné Rebeccy Ferguson, takže budu trochu podvádět a šoupnu sem dost možná nejvíc cool seriál posledních let Banshee. Většinu času se v něm lidi mlátí nebo souloží, a když dojde na to druhé, je to fakt divočina. Ne kvůli tomu, že by bylo vidět skoro všechno, ale hlavně pro živočišnost a erotické dusno, které ze seriálu doslova teče. Ať už je zrovna na scéně kterákoliv z dam.

Osobní tip Rimsyho: Péče po zápase v Bojovníkovi - Rachel McAdams představuje manželku snů. Jen si představte, že máte za sebou boxerský zápas, rozmlácený obličej a šrámy po celém těle. A jediné, co chcete, je v klidu se vyspat. Ale když na vás skočí blonďatá bohyně a začne vám olizovat prsty, jdou tyhle bolístky stranou. Jake Gyllenhaal si to vyzkoušel a to mu musíme závidět.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace