Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok v kostce 2015 - 2. část


ikona
Mr. Hlad
mz nejrok v kostcetéma
Nejlepší herečky, nejvíc cool momenty, filmové scény, které bychom chtěli zažít, nejlepší plakáty a spousta dalších věcí 

V druhé části našeho ohlédnutí za loňským rokem se podíváme na nejlepší herečky, nejvíc cool scény, nejerektivnější momenty, nejlepší soundtracky nebo plakáty.

ROK V KOSTCE - 1. ČÁST 

Redakční tip - Alicia Vikander

 

Skandinávská fešanda prožila snový rok. Ještě před pár měsíci by její jméno znal maximálně vrchní jménolog Mr.Hlad a pár fajnšmekrů, co to přehánějí se zálibou ve švédských herečkách. V roce 2015 se jí ale podařilo zazářit hned ve čtyřech filmech! Různé projekty různých kvalit, ale Alicia vždy patřila k jejich nejsvětlejším bodům. I v tuctové roli a s civilním projevem odtáhla Dánskou dívku, neztratila se v jinak slabém Dokonalém šéfovi, náramnou charismatickou okrasou se stala v Krycí jméno U.N.C.L.E. a kapitolou pro sebe sama je pak její robotická kreace - s luxusním zadkem nejen na plakátech - v progresivní Garlandové sci-fi Ex Machina. I mnohem slavnější ženské hvězdy můžou jen závidět. A navíc, dost to tu smrdí Oscarem...

 

Osobní tip Civala: Jessica Chastain - Je k zulíbání a má moc milý Instagram, který v uplynulém roce plnila krásou nejen svojí, ale i stověžaté Prahy. Smyslná zrzka navíc zase herecky obstála, protože v Pupurovém vrchu i v Marťanovi dokazovala, že si ženské herečky zaslouží stejnou výplatu jako mužští kolegové.

Osobní tip Imfa: Daisy Ridley je až příliš banální volba, ale všechny ostatní holky už byly rozebrané. A někdo to říct nahlas musí, protože vybrat novou tvář do nové kapitoly jedné z nejslavnějších ság prostě není žádná sranda, stačí si vzpomenout na Haydena Christensena. Daisy Ridley je ale obrovsky sympatická na plátně i mimo něj, umí hrát a "žerou" ji všechny věkové kategorie. Takovou trefu si snad u Disneyho museli vyrobit v laboratoři, ne?

Osobní tip KarlaR: Charlize Theron - Furiosa, Furiosa a ještě jednou Furiosa. Přejet bručícího Toma Hardyho není zrovna jednoduché, Charlize to ale zvládla s přehledem a dala nám jednu z nejlepších ženských postav posledních let. Na Oscary to sice nedotáhla, to ale vem čert. Mnohem důležitější je, že ji budou v téhle roli obdivovat i nastupující generace.

Osobní tip Mr. Hlada: Rebecca Ferguson – Mám rád překvapení na filmovém plátně a tahle sympatická Švédka byla překvapením zatraceně příjemným. V trailerech jsem z ní byl trochu nervózní. Čistě proto, že jsem mezi těmi známými ksichty netušil, o koho jde, ale Cruise a McQuarrie měli při castingu sakra kliku. Rebecca Ferguson je sexy, umí dobře hrát, vypadá jinak než typická hollywoodká kráska a je těžké z ní spustit oči, ať už mlátí lidí, ujíždí na motorce nebo balí Toma Cruise. A cokoliv, co teď chystá, chci vidět.

Osobní tip Rimsyho: Rachel McAdams - Loňský rok byl její. Nechme stranou dabérskou roli v Malém princovi nebo tragické Aloha, tahle kanadská představitelka neprvoplánových krásek zaujala hlavně v druhé sérii Temného případu. Svou troškou přispěla i do aktuální (ač pro nás budoucí) oscarové hitovky Spotlight, a kdyby Antoine Fuqua nebyl takový patlal, nechal by jí v Bojovníkovi naživu víc jak čtvrthodinu. Každopádně si Rachel připsala velmi slušný a na role rozmanitý rok.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace