Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok v kostce 2015 - 2. část


ikona
Mr. Hlad
mz nejrok v kostcetéma
Nejlepší herečky, nejvíc cool momenty, filmové scény, které bychom chtěli zažít, nejlepší plakáty a spousta dalších věcí 

V druhé části našeho ohlédnutí za loňským rokem se podíváme na nejlepší herečky, nejvíc cool scény, nejerektivnější momenty, nejlepší soundtracky nebo plakáty.

ROK V KOSTCE - 1. ČÁST 

Redakční tip - "That´s not how the Force works!"

Vidět Hana Sola zpátky v akci bylo super. Harrison Ford už sice nepostřílel tolik padouchů, rozhodně ale vysázel kupu hlášek a sršel svým tradičním šarmem. Epizoda VII ho dokázala vrátit do polohy, kdy není jen nerudný dědek. Takže mohl zabodovat třeba ve chvíli, kdy se mu John Boyega přizná, že vlastně dělal na "Hvězdě smrti 3" údržbáře. Jeho plán? Použít Sílu. Což je tak geniální plán, že si vyloženě zasloužil Fordovu stírací reakci. Ano, mohli jsme vybrat kupu jiných momentů. Tenhle nám ale v hlavě vyskočil jako první.

 

Osobní tip Civala: "Bye-bye. And fuck you." - Roztomilé a velmi stylové rozloučení Riggana s Birdmanem. Nashle.

Osobní tip Imfa: "Were you rushing or were you dragging?" - Cokoliv co vypadne z pusy J.K. Simmonsovi ve Whiplash je zlato, takže bych sem mohl nakopírovat celý jeho scénář, ale tahle otázka startuje scénu, ze které člověka mrazí i po roce. Jste moc rychlí nebo moc pomalí? V obou případech vám na hlavě přistane židle.

Osobní tip KarlaR: "Would it help?" - Nic nevystihuje moje klidné životní rozpoložení lépe. Proč se stresovat, když to ničemu neprospěje? Sem tam samozřejmě přiletí výjimka, veskrze ale můžu říct, že jsem Rudolfa Abela naprosto chápal.

Osobní tip Mr. Hlada: "Manners Maketh Man“ - Jo, šaty dělaj člověka. Ale když je do nich navlečený Colin Firth v Kingsmanech a vstoupí do hospody plné stoprocentních britských dacanů, kteří si přímo koledují o to, aby jim někdo rozmlátil o ksicht půllitr, tak to prostě zní tak nějak... skvěle.

Osobní tip Rimsyho: "Hitler je kámoš" - Hlášky si zásadně nepamatuju, takže mi jich moc v paměti neutkvělo. Ovšem Daladierův papoušek ze Ztraceni v Mnichově s nimi skutečně nešetřil. Jak často od nějaké filmové postavy uslyšíte, že „Hitler je kámoš“ nebo „Češi jsou sráči“? A to se cení!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace