Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok v kostce 2015 - 2. část


ikona
Mr. Hlad
mz nejrok v kostcetéma
Nejlepší herečky, nejvíc cool momenty, filmové scény, které bychom chtěli zažít, nejlepší plakáty a spousta dalších věcí 

V druhé části našeho ohlédnutí za loňským rokem se podíváme na nejlepší herečky, nejvíc cool scény, nejerektivnější momenty, nejlepší soundtracky nebo plakáty.

ROK V KOSTCE - 1. ČÁST 

Redakční tip - Ant-Man

Není malých rolí. A není malých superhrdinů. Ant-Man v kinech obstál, a i když uspěl hlavně po komerční stránce a v rámci cíle představit důstojně na plátně nového superhrdinu (na tuhle letní výplachovku si jinak už nikdo moc nevzpomene), suverénně nejvíc bavil svým prvním plakátem... na kterém je jednoduše jen o fous větší než opravdový mravenec. Rozverný, odvážný a velmi originální plakát, který si dá na zeď opravdový gurmán.

 

Osobní tip Civala: Neutečeš - Retro stylovka, která si z většiny vystačí jen s malým odrazem v zrcátku, do kterého se vejde všechno: Žánrová příslušnost, žena v hlavní roli a samozřejmě i jistota, že blízko je hrůza, ze které lezou oči z důlků.

Osobní tip Imfa: Muž na laně má hned několik plakátů, ale z tohohle jde na mě vyloženě závrať. To dokáže jen pár fotek, tahle vás doslova vtáhne do děje. A všichni teď už víme, že Zemeckis neklamal tělem, ale v kině - a ještě lépe v IMAXu - dokázal pár lidem hodně rozklepat kolena.

Osobní tip KarlaR: Retro Šílený Max: Zběsilá cesta - O tom, že je většina moderních plakátů photoshopový mor, asi není potřeba dlouze psát. O to víc proto potěší kreslené klasika, jíž se loni dočkal i Šílený Max. A byla fakt pěkná!

Osobní tip Mr. Hlada: Star Wars: Síla se probouzí – Konkrétně myslím ty postery, které odkazovaly na původní trilogii, vsadili na retro styl a na nostalgii. A nebudu kecat, že to na mě nezapůsobilo. Známé barvy, známá stylizace, noví hrdinové a pocit, že tohle „fakt budou ty správné nové Star Wars“ mě zase donutily těšit se o trochu víc.

Osobní tip Rimsyho: Mládí - Jsem na starší. A proto jsem si původně dělal naděje, že na tom krásném plakátu sledují ti vypelichaní smetáci nestárnoucí Rachel Weisz. Jenže pohledy pánů Cainea a Keitela směřují k o poznání mladší anonymní krásce, bohužel. Přesto je podivná kombinace hereckých legend a (docela) vkusné ženské nahoty tahounem, po kterém jsem si kino ujít nenechal.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace