Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku TOP 10: Nejlepší filmy dekády

příspěvky 81 - 100 Napsat příspěvek
Chybí:
Mad Max .. no comment
Až na krev .. no comment
V Bruggách .. malý film, mírně zapomenutý, pro hodně lidí srdcový na x shlédnutí..
Star Trek .. už proto, že každý v mém okolí, kdo třeba ani nemá rád seriál a nechtěl film vidět, každý pokyvoval.. good job!
Watchmen .. každý vidí překreslený komix. Ale jak překreslený! Jak troufale, dravě a přitom cool retro.. a kolik lidí co nemůžou vystát spidermany tohle naprosto dostalo..
Zdrojový kód - na Gyllenhaala jste zapoměli, film je to BOŽÍ
Možná ještě Tarantino by tu neměl chybět ;-)

Thats all. Samozřejmě je to všechno ryze objektivní :-D
332871
Chybí: Mad Max .. no comment Až na krev .. no comment V Bruggách .. malý film, mírně zapomenutý, pro hodně lidí srdcový na x shlédnutí.. Star Trek .. už proto, že každý v mém okolí, kdo třeba ani nemá rád seriál a nechtěl film vidět, každý pokyvoval.. good job! Watchmen .. každý vidí překreslený komix. Ale jak překreslený! Jak troufale, dravě a přitom cool retro.. a kolik lidí co nemůžou vystát spidermany tohle naprosto dostalo.. Zdrojový kód - na Gyllenhaala jste zapoměli, film je to BOŽÍ Možná ještě Tarantino by tu neměl chybět ;-) Thats all. Samozřejmě je to všechno ryze objektivní :-D
0 0
reagovat
Dlouho jsem tady nebyl, protože to vypadalo, že můj účet je ztracen.
Nyní jsem se pokusil ho opět nalézt, vyvinul jsem kvůli Vám maximální úsilí, jen abych opravil ten žebříček, co honosně nazýváte TOP10 dekády. A jestli Vás to nezajímá tak shame on you :-D

Souhlas či tichá tolerance:
Dokonalý trik, Temný rytíš, Sunshine, Potomci lidí, Vlk z WallStreet, Warrior

Neviděl jsem: Let č. 93

WTF:
Avatar, Kick Ass, Clerks 2

Avartar?? Ano, z hlediska triků a technologice jsem schopen uznat, že se jedná o přelomový film. Ale ten žebříček se jmenuje Nejlepší filmy.
Schválně, kolikrát jste si doma pustili Jak vycvičit draka, což je snad nebojím se tvrdit nejlepší animák posledních 10 let, který tady jednoznačně schází a kolikrát Avatar?

KickAss - sice jsem se v kině nudil, protože všechno vykecaly upoutávky, hlavní hrdina mi nepřijde ani trochu cool.. ale to je fuk. Co je hlavní - pokud něco, tak KingsMan. To přece nevadí, že nebyl první!! Je jednoznačně lepší, nařachanější nápadama a stravitelnější.

Takže za mě a většinu lidí z mého okolí, pokud nutno, opravdu Dráček a KingsMan před Avatarem a KickAss.

A Clerks?? To se mám opravdu pokusit se na to znova dodívat :-D Příjde Vám to jako výpověď nebo co?? Že se tam ti maníci kopou do zadku a nadávají, ok, tak Vás to baví, ale mezi top 10 dekády?? Really?? Napište mi někdo prosím, co v tom filmu mám jako přesně najít, abych to tam našel a nějak byl schopen ho ocenit.. myslím to uplně vážně..
332869
Dlouho jsem tady nebyl, protože to vypadalo, že můj účet je ztracen. Nyní jsem se pokusil ho opět nalézt, vyvinul jsem kvůli Vám maximální úsilí, jen abych opravil ten žebříček, co honosně nazýváte TOP10 dekády. A jestli Vás to nezajímá tak shame on you :-D Souhlas či tichá tolerance: Dokonalý trik, Temný rytíš, Sunshine, Potomci lidí, Vlk z WallStreet, Warrior Neviděl jsem: Let č. 93 WTF: Avatar, Kick Ass, Clerks 2 Avartar?? Ano, z hlediska triků a technologice jsem schopen uznat, že se jedná o přelomový film. Ale ten žebříček se jmenuje Nejlepší filmy. Schválně, kolikrát jste si doma pustili Jak vycvičit draka, což je snad nebojím se tvrdit nejlepší animák posledních 10 let, který tady jednoznačně schází a kolikrát Avatar? KickAss - sice jsem se v kině nudil, protože všechno vykecaly upoutávky, hlavní hrdina mi nepřijde ani trochu cool.. ale to je fuk. Co je hlavní - pokud něco, tak KingsMan. To přece nevadí, že nebyl první!! Je jednoznačně lepší, nařachanější nápadama a stravitelnější. Takže za mě a většinu lidí z mého okolí, pokud nutno, opravdu Dráček a KingsMan před Avatarem a KickAss. A Clerks?? To se mám opravdu pokusit se na to znova dodívat :-D Příjde Vám to jako výpověď nebo co?? Že se tam ti maníci kopou do zadku a nadávají, ok, tak Vás to baví, ale mezi top 10 dekády?? Really?? Napište mi někdo prosím, co v tom filmu mám jako přesně najít, abych to tam našel a nějak byl schopen ho ocenit.. myslím to uplně vážně..
0 0
reagovat
Nebylo to jednoduché sestavit, hlavně to není ryze kvalitativní žebříček, ale spíše nějak reflektuje blockbusterovost (až na výjimky) s místním buzzem a tím jak to ve mne rezonovalo a rád se k tomu vracím.

1) MAD MAX
2) Watchmen
3) Potomci lidí
4) Vlk z Wall Street
5) Star Trek
6) Jeden musí z kola ven
7) Gran Torino
8) Stardust
10) Pařba ve Vegas

Zvláštní "evropská cena": Nedotknutelní strašně zábavný film a už dnes klasický film. Za tubu dobu možná nej evropský film, co udělal díru do světa a je koukatelný prakticky pro všechny skupiny diváků. U nás doma se líbil všem. :)
332867
Nebylo to jednoduché sestavit, hlavně to není ryze kvalitativní žebříček, ale spíše nějak reflektuje blockbusterovost (až na výjimky) s místním buzzem a tím jak to ve mne rezonovalo a rád se k tomu vracím. 1) MAD MAX 2) Watchmen 3) Potomci lidí 4) Vlk z Wall Street 5) Star Trek 6) Jeden musí z kola ven 7) Gran Torino 8) Stardust 10) Pařba ve Vegas Zvláštní "evropská cena": [b]Nedotknutelní [/b]strašně zábavný film a už dnes klasický film. Za tubu dobu možná nej evropský film, co udělal díru do světa a je koukatelný prakticky pro všechny skupiny diváků. U nás doma se líbil všem. *:)*
0 0
reagovat
Když tak čtu vaše příspěvky, jsem hrozně rád, že žádný špatný film mi nedokáže zkazit předchozí dokonalý film :D
332866
Když tak čtu vaše příspěvky, jsem hrozně rád, že žádný špatný film mi nedokáže zkazit předchozí dokonalý film *:D*
0 0
reagovat
Memphis, Tony: Já teda nevím... u dvojky jsem se těžce nebavil a vlastně jsem 22JS podruhé nikdy znova neviděl. Takže to teď mám s Jump Street jako s Hangover, který oprávněně zmínil Tony. Podělanej sequel, který ti vezme chuť vrátit se k geniální jedničce.
332862
Memphis, Tony: Já teda nevím... u dvojky jsem se těžce nebavil a vlastně jsem 22JS podruhé nikdy znova neviděl. Takže to teď mám s Jump Street jako s Hangover, který oprávněně zmínil Tony. Podělanej sequel, který ti vezme chuť vrátit se k geniální jedničce.
0 0
reagovat
Já zapomněl na TTSS. Sorry, Gary.
332861
Já zapomněl na TTSS. Sorry, Gary.
0 0
reagovat

Joker

:+

Ale ta dvojka není zase tak špatná. Rozhodně nijak nepoškozuje odkaz geniálního prvního dílu.
332860
*:+* Ale ta dvojka není zase tak špatná. Rozhodně nijak nepoškozuje odkaz geniálního prvního dílu.
Joker
0 0
reagovat
IMHO s ezapomíná na Pařbu ve Vegas, škoda že to Philips tak pohřbil 2 katastrofálníma pokračovánima, jinak si myslím, že to není vůbec slabší, než 21JS.
332859
IMHO s ezapomíná na Pařbu ve Vegas, škoda že to Philips tak pohřbil 2 katastrofálníma pokračovánima, jinak si myslím, že to není vůbec slabší, než 21JS.
0 0
reagovat
Teď mi došlo, že jsem zapomněl na 21 Jump Street, které jsem v jednu dobu sjížděl pořád dokola... No, ta dvojka mi to nějak pokazila. :-
332856
Teď mi došlo, že jsem zapomněl na 21 Jump Street, které jsem v jednu dobu sjížděl pořád dokola... No, ta dvojka mi to nějak pokazila. *:-*
0 0
reagovat
uf, zabudol som na Pokánie :(:- dávam na štvrté miesto :D
332822
uf, zabudol som na Pokánie *:(**:-* dávam na štvrté miesto *:D*
0 0
reagovat

M.a.t.t.

Muze byt. :D

Ted
Napij se, at se neudusis. :D
332819
Muze byt. *:D* [b]Ted[/b] Napij se, at se neudusis. *:D*
M.a.t.t.
0 0
reagovat
Já jsem zas zapomněl Gran Torino, to bych možná hodil na tu desátou příčku místo Watchmen.
332816
Já jsem zas zapomněl Gran Torino, to bych možná hodil na tu desátou příčku místo Watchmen.
0 0
reagovat
Ano, na Dobrý ročník sem zapomněl. Rozhodně TOP 10...
332812
Ano, na Dobrý ročník sem zapomněl. Rozhodně TOP 10...
0 0
reagovat
Nolan, Tarantino, Fincher, Vaughn... hmmm :D

Nějak takhle to kdyžtak vidím za sebe. Jo, jsem divnej 8)

1) Gran Torino
2) Lítám v tom
3) Serenity
4) Potomci lidí
5) Clerks 2
6) Transformers
7) Whiplash
8) Dobrý ročník
9) Pokání
10) 50/50
332811
Nolan, Tarantino, Fincher, Vaughn... hmmm *:D* Nějak takhle to kdyžtak vidím za sebe. Jo, jsem divnej *8)* 1) Gran Torino 2) Lítám v tom 3) Serenity 4) Potomci lidí 5) Clerks 2 6) Transformers 7) Whiplash 8) Dobrý ročník 9) Pokání 10) 50/50
0 0
reagovat

M.a.t.t

Ostentativne kaslu u Tarantina...
332810
Ostentativne kaslu u Tarantina...
M.a.t.t
0 0
reagovat

mkubalikova

"Take jsem zjistila, ze nejvice absolutnich hodnoceni mam u Nolana, Tarantina, Finchera a Vaughna"

Nie si nahodou moje dvojca? :D
332807
"Take jsem zjistila, ze nejvice absolutnich hodnoceni mam u Nolana, Tarantina, Finchera a Vaughna" Nie si nahodou moje dvojca? *:D*
mkubalikova
0 0
reagovat
Vybrat svých deset nejlepších dekády (2005-2015) nebylo snadné. Nakonec jsem musel vynechat např. takové, které jsem si nesmírně užíval, ale zároveň sám cítím, že jejich hodnota víceméně končí u jejich popkornovosti (byť se jedná o náramný popkorn...). Výsledek tedy takovýto, ale pořadí je spíš orientační, takové klenoty je těžké srovnávat:

1. Raid 2: Berandal
2. Drive
3. Fury
4. Warrior
5. Interstellar
6. Mad Max: Fury Road
7. Departed
8. Hurt Locker
9. Rivals
10. Watchmen
332801
Vybrat svých deset nejlepších dekády (2005-2015) nebylo snadné. Nakonec jsem musel vynechat např. takové, které jsem si nesmírně užíval, ale zároveň sám cítím, že jejich hodnota víceméně končí u jejich popkornovosti (byť se jedná o náramný popkorn...). Výsledek tedy takovýto, ale pořadí je spíš orientační, takové klenoty je těžké srovnávat: 1. Raid 2: Berandal 2. Drive 3. Fury 4. Warrior 5. Interstellar 6. Mad Max: Fury Road 7. Departed 8. Hurt Locker 9. Rivals 10. Watchmen
0 0
reagovat
Jinak by nějakou mojí Top30 nebo tak udělalo i pár filmů, které jsem tady v diskuzi moc neviděl zmínit: Zkrocená hora, Marley a já, prodloužené cuty Alexandera a Watchmenů, Legendy z Dogtownů, Beze mě: Šest tváří Boba Dylana a nějak moc se zapomíná třeba na Mariňáka nebo Borata, kteřý je třeba humorem poplatný době releasu, ale i tak...
332757
Jinak by nějakou mojí Top30 nebo tak udělalo i pár filmů, které jsem tady v diskuzi moc neviděl zmínit: Zkrocená hora, Marley a já, prodloužené cuty Alexandera a Watchmenů, Legendy z Dogtownů, Beze mě: Šest tváří Boba Dylana a nějak moc se zapomíná třeba na Mariňáka nebo Borata, kteřý je třeba humorem poplatný době releasu, ale i tak...
0 0
reagovat

Za mě teda:

1. The Dark Knight
2. Interstellar
3. Drive
4. Warrior
5. Zodiac
6. The Social Network
7. The Wolf of Wall Street
8. Inception
9. (500) Days of Summer
10. The Prestige
332756
1. The Dark Knight 2. Interstellar 3. Drive 4. Warrior 5. Zodiac 6. The Social Network 7. The Wolf of Wall Street 8. Inception 9. (500) Days of Summer 10. The Prestige
Za mě teda:
0 0
reagovat
tak dám si aj ja rebríček bez zoradenia
1.Temny rytier
2.Pociatok
3.Dokonalý trik
4.Zodiac
5.Socialna siet
6.Cierna labud
7.Fontana
8.Tato krajina nieje pre starých
9.Skryta identita
10.Milionar z chatrce
Vlk z wall street
Gran torino
Django
Constantine
Kralovstvo nebeske
332735
tak dám si aj ja rebríček bez zoradenia 1.Temny rytier 2.Pociatok 3.Dokonalý trik 4.Zodiac 5.Socialna siet 6.Cierna labud 7.Fontana 8.Tato krajina nieje pre starých 9.Skryta identita 10.Milionar z chatrce Vlk z wall street Gran torino Django Constantine Kralovstvo nebeske
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se