Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Z Promethea 2 je Vetřelec

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
Echo, Eddie, Edge, Eastwood ... + prakticky jakékoliv cool slovo na E.

Rozhodně se na tohle těším mnohem víc, než ten pokus od toho afričana, Scott je trošku jiná liga.
331697
Echo, Eddie, Edge, Eastwood ... + prakticky jakékoliv cool slovo na E. Rozhodně se na tohle těším mnohem víc, než ten pokus od toho afričana, Scott je trošku jiná liga.
0 0
reagovat

Tony

Smazal sem tě, protože je to nechutné.
331694
Smazal sem tě, protože je to nechutné.
Tony
0 0
reagovat
Bude to Esmeralda a bude jí hrát Selena Gomez
331693
Bude to Esmeralda a bude jí hrát Selena Gomez
0 0
reagovat
Eric
331692
Eric
0 0
reagovat
Elmo
331691
Elmo
0 0
reagovat
331690
http://img.4plebs.org/boards/x/image/1399/83/1399837017012.jpg
0 0
reagovat
Eliáš
331689
Eliáš
0 0
reagovat
Eugene
331688
Eugene
0 0
reagovat
Emil
331687
Emil
0 0
reagovat
Elvis
331686
Elvis
0 0
reagovat

pepo

Edward ;)
331684
Edward *;)*
pepo
0 0
reagovat
evžen
331683
evžen
0 0
reagovat

pepo

Ewan
331682
Ewan
pepo
0 0
reagovat
ja som hlavne zvedavý ako sa bude volať android, lebo veľa cool mužských mien na E nezačína. ;)
331681
ja som hlavne zvedavý ako sa bude volať android, lebo veľa cool mužských mien na E nezačína. *;)*
0 0
reagovat
už zas :D Nejčastější diskuze na MZ. Čtyřka je super, jen to chce trochu otevřenosti tomu podivnýmu mixu humoru a hororu, kam ostatně jít dál po trojce než někam do totálního divna. A ano, trojku jedině tu delší.
331680
už zas *:D* Nejčastější diskuze na MZ. Čtyřka je super, jen to chce trochu otevřenosti tomu podivnýmu mixu humoru a hororu, kam ostatně jít dál po trojce než někam do totálního divna. A ano, trojku jedině tu delší.
0 0
reagovat

pepo

+1
331679
+1
pepo
0 0
reagovat

do_Od

Štvorka je totálny úlet. Má to niektoré vynikajúce scény ale posledná 20 minútovka je niečo tak strašné, že to zničí celý film. A trojku si daj rozšírenú verziu.
331678
Štvorka je totálny úlet. Má to niektoré vynikajúce scény ale posledná 20 minútovka je niečo tak strašné, že to zničí celý film. A trojku si daj rozšírenú verziu.
do_Od
0 0
reagovat
Mám rád strašně moc všechny 4 filmy (a AvP 1/2/3 a Alien Isolation). Co se filmů týče, možná budu trochu za kacíře, ale Resurrection mě baví snad nejvíc. Ta úchylně francouzká atmosféra, černý humor a vymazlená akce mě vždycky strašně chytne. Je to úplně něco jinýho než famózní depka ve trojce, brutální válečnej film ve dvojce, a libovej komorní horor v jedničce, ale baví to hrozně moc. Aspoň mě.
A co se těchto nových týče, po Prometheovi jsem opatrnej, ale pokud se tomuhle vyhne Lindelof tak to snad může dopadnout dobře. Martian vypadá že byl super. A Blomkamp sice podělal Elysium, ale ten District byl tak dobrej že mu zatím šanci dám rád.
331677
Mám rád strašně moc všechny 4 filmy (a AvP 1/2/3 a Alien Isolation). Co se filmů týče, možná budu trochu za kacíře, ale Resurrection mě baví snad nejvíc. Ta úchylně francouzká atmosféra, černý humor a vymazlená akce mě vždycky strašně chytne. Je to úplně něco jinýho než famózní depka ve trojce, brutální válečnej film ve dvojce, a libovej komorní horor v jedničce, ale baví to hrozně moc. Aspoň mě. A co se těchto nových týče, po Prometheovi jsem opatrnej, ale pokud se tomuhle vyhne Lindelof tak to snad může dopadnout dobře. Martian vypadá že byl super. A Blomkamp sice podělal Elysium, ale ten District byl tak dobrej že mu zatím šanci dám rád.
0 0
reagovat
Pětkou mě Blomkamp může jedině příjemně překvapit a osobně jí moc nevěřím, stejně tak tomu, že to nebude vyloženě natahovaná kaše, ať už začnou po dvojce, nebo po čtyřce.

Z pokračování Promethea mám samozřejmě mnohem větší radost, ale to přejmenování mi zase jako úžasný nápad nepřijde. Teda né snad, že bych chtěl titul "Prometheus 2" a že bych byl zklamaný ze začlenění titulu "Paradaise" (čož je ostatně původní pracovní název jedničky a poměrně přesně se ostatně spekulovalo, že bude tak jako tak obražen v názvu dvojky) a přídavek "Lost" tomu dává jen a jen další obzvláštnění.
Ale přímé navázání na Aliena, i přes to, že to nakonec nebude s původní sérií "spojeno", minimálně né do doby, kdy vyjdou další díly, mi šťastné nepříjde a zase to u fanoušků nalije oleje do ohně pod Scottem.
Tak jako tak, Prometheus byl možná překopán, ale pracuje se s původním plánem a ten zněl, že prequel bude minimálně dvoudílný...

Čtyřku do série počítat taky a určitě se na ní dívat i opakovaně... ale počítat s nemalým množstvím kopanců. Třeba co do námětu a sci-fi pozlátka je mnohem propracovanější a zajímavější jak trojka. Téma klonování a využití Vetřelců jako zbraně hezky bez obalu jsou hlavní devizy čtyřky. K nim pak patří i slušné zpracování, byť s popkornovou atmosférou, svižné tempo a fajn režijní nápady.
K záporům patří citelný úbytek na atmosféře, Béčkové ladění některých postav a především Bělásek, který sice na papíře musel znít velmi dobře, ale ve filmu fakt nefunguje...
331676
Pětkou mě Blomkamp může jedině příjemně překvapit a osobně jí moc nevěřím, stejně tak tomu, že to nebude vyloženě natahovaná kaše, ať už začnou po dvojce, nebo po čtyřce. Z pokračování Promethea mám samozřejmě mnohem větší radost, ale to přejmenování mi zase jako úžasný nápad nepřijde. Teda né snad, že bych chtěl titul "Prometheus 2" a že bych byl zklamaný ze začlenění titulu "Paradaise" (čož je ostatně původní pracovní název jedničky a poměrně přesně se ostatně spekulovalo, že bude tak jako tak obražen v názvu dvojky) a přídavek "Lost" tomu dává jen a jen další obzvláštnění. Ale přímé navázání na Aliena, i přes to, že to nakonec nebude s původní sérií "spojeno", minimálně né do doby, kdy vyjdou další díly, mi šťastné nepříjde a zase to u fanoušků nalije oleje do ohně pod Scottem. Tak jako tak, Prometheus byl možná překopán, ale pracuje se s původním plánem a ten zněl, že prequel bude minimálně dvoudílný... Čtyřku do série počítat taky a určitě se na ní dívat i opakovaně... ale počítat s nemalým množstvím kopanců. Třeba co do námětu a sci-fi pozlátka je mnohem propracovanější a zajímavější jak trojka. Téma klonování a využití Vetřelců jako zbraně hezky bez obalu jsou hlavní devizy čtyřky. K nim pak patří i slušné zpracování, byť s popkornovou atmosférou, svižné tempo a fajn režijní nápady. K záporům patří citelný úbytek na atmosféře, Béčkové ladění některých postav a především Bělásek, který sice na papíře musel znít velmi dobře, ale ve filmu fakt nefunguje...
0 0
reagovat
at už jsou venku aspon první teasery/ trailery !!!8):+
očekávání od obou filmů jsou velký! ovšem to bylo od Promethea taky že ? a jak jsme pak čučeli s otevřenou pusou nad tím nesmyslem :-D
331675
at už jsou venku aspon první teasery/ trailery !!!*8)**:+* očekávání od obou filmů jsou velký! ovšem to bylo od Promethea taky že ? a jak jsme pak čučeli s otevřenou pusou nad tím nesmyslem :-D
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se