Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Kdo natočí Star Wars IX? A jak vypadají herci spin-offu?

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
fr3ak: Meh? Přesně tydlecty články přece nahrazuje každej den aktualizovaná sekce trailerů a hlavně taky lišta "na obzoru", kde se díky kartě filmu pokaždý dozvíš víc než ze sebedelší novinky... Tolik k jinejm chystanejm "serióznějším" projektům.

xxendxx: Hele a žes to šecko viděl před lety jenom jednou? Já měl totiž nämlich stejnej názor, ale dal sem si nedávno BR opáčko všech osmi dílů, a od pětky vejš je to fajt docela nářez, Cuarón tam rozhodně není osamocenej...
329049
fr3ak: Meh? Přesně tydlecty články přece nahrazuje každej den aktualizovaná sekce trailerů a hlavně taky lišta "na obzoru", kde se díky kartě filmu pokaždý dozvíš víc než ze sebedelší novinky... Tolik k jinejm chystanejm "serióznějším" projektům. xxendxx: Hele a žes to šecko viděl před lety jenom jednou? Já měl totiž nämlich stejnej názor, ale dal sem si nedávno BR opáčko všech osmi dílů, a od pětky vejš je to fajt docela nářez, Cuarón tam rozhodně není osamocenej...
0 0
reagovat
@fr3ak: Četlo by to tu a zobrazovalo reklamu méně lidí :) Thinkuj než něco nawriteuješ ;)
329046
@fr3ak: Četlo by to tu a zobrazovalo reklamu méně lidí :) Thinkuj než něco nawriteuješ ;)
0 0
reagovat
Trevorrow je super režisér. Jurský Svět by se 9 z 10 Yatesům rozsypal pod rukama vzhledem ke scénáři. A jestli něco SW svět potřebuje, tak je to právě dobrodružná poetika, které mělo Safety not Guaranteed na rozdávání, na to že se jednalo o film který vznikl podle inzerátu. :)
329048
Trevorrow je super režisér. Jurský Svět by se 9 z 10 Yatesům rozsypal pod rukama vzhledem ke scénáři. A jestli něco SW svět potřebuje, tak je to právě dobrodružná poetika, které mělo Safety not Guaranteed na rozdávání, na to že se jednalo o film který vznikl podle inzerátu. *:)*
0 0
reagovat
Yates je stejnej patlal jako Columbus a muze bejt jedine rad, ze je jeho jmeno spojovany s fenomenem jako je Potter. Ty filmy jsou sterilni remeslo bez napadu, stejne jako ty od Columbuse a tocit to malomocnej simpanz, tak by si WB zajistili, aby to o moc hur nedopadlo. Jedinej Potter, kterej me zaujaj, byla Cuaronova trojka. Ten jedinej totiz nevypada, jako by vypad z nejakyho "vyplivni generickej film" softwaru.

Trevorrov ma potencial. U jurskyho sveta byla rezie ten nejmensi problem. Hlavne at se drzi daleko od scenare.
329045
Yates je stejnej patlal jako Columbus a muze bejt jedine rad, ze je jeho jmeno spojovany s fenomenem jako je Potter. Ty filmy jsou sterilni remeslo bez napadu, stejne jako ty od Columbuse a tocit to malomocnej simpanz, tak by si WB zajistili, aby to o moc hur nedopadlo. Jedinej Potter, kterej me zaujaj, byla Cuaronova trojka. Ten jedinej totiz nevypada, jako by vypad z nejakyho "vyplivni generickej film" softwaru. Trevorrov ma potencial. U jurskyho sveta byla rezie ten nejmensi problem. Hlavne at se drzi daleko od scenare.
0 0
reagovat
Co si takhle aspoň na dva týdny dát voraz od psaní čehokoliv co má jakoukoliv spojitost s Marvelem, DC, Star Wars a komiksovými adaptacemi? Co tak začít psát o zajímavějších filmech, režisérech, plánovaných projektech co nejsou adaptací příběhu, kdy někdo zakopne o radioaktivní kámen a dostane z toho nějakou superschopnost...
Je opravdu nutné tu pořád tlačit do popředí tuhle zábavu pro jednodušší diváky? Rád bych si tu přečetl i něco serióznějšího.
329044
Co si takhle aspoň na dva týdny dát voraz od psaní čehokoliv co má jakoukoliv spojitost s Marvelem, DC, Star Wars a komiksovými adaptacemi? Co tak začít psát o zajímavějších filmech, režisérech, plánovaných projektech co nejsou adaptací příběhu, kdy někdo zakopne o radioaktivní kámen a dostane z toho nějakou superschopnost... Je opravdu nutné tu pořád tlačit do popředí tuhle zábavu pro jednodušší diváky? Rád bych si tu přečetl i něco serióznějšího.
0 0
reagovat

earthworm

A to byla pointa toho co jsem psal......I Yates má větší rukopis a tvář než Trevorrow. ;) Nepsal jsem, že mě Yates dokáže ustřelit prdel :)
329042
A to byla pointa toho co jsem psal......I Yates má větší rukopis a tvář než Trevorrow. *;)* Nepsal jsem, že mě Yates dokáže ustřelit prdel *:)*
earthworm
0 0
reagovat

Hastalavistabab

Kdyz nekdo umre, tak ten clovek o tom nevi, ale pro vsechny okolo je to hodne tezke....to same plati o debilovi ;) :)
329041
Kdyz nekdo umre, tak ten clovek o tom nevi, ale pro vsechny okolo je to hodne tezke....to same plati o debilovi ;) :)
Hastalavistabab
0 0
reagovat

Chermy

Novej Juráč jsem sice ještě neviděl, takže Trevorrowa nemůžu hodnotit, ale s tim Yatesem zas klídek :D Jeho Potterovský filmy jsou fajn až dobrý, ale od Star Wars přece jenom čekám, že mi ustřelí p*del.
329040
Novej Juráč jsem sice ještě neviděl, takže Trevorrowa nemůžu hodnotit, ale s tim Yatesem zas klídek *:D* Jeho Potterovský filmy jsou fajn až dobrý, ale od Star Wars přece jenom čekám, že mi ustřelí p*del.
Chermy
0 0
reagovat

bodion

Co to povídáš?! Jestli i z těch mála ukázek a fotek není na sto honů cítit autorská vize i rukopis a přené vedení JJ. Abramse, tak jsem asi zaujatý já. Dát to mladému talentu? Proč ne, naprosto souhlasím, jen nesouhlasím s tím, že je jím Trevorow. Určitě to není břídil, ale je pro mě asi stejnou zárukou talentu a režisérské vize jako Brad Bird...... prostě tam není vůbec nic. To i David Yates by mi udělal větší radost!
329038
Co to povídáš?! Jestli i z těch mála ukázek a fotek není na sto honů cítit autorská vize i rukopis a přené vedení JJ. Abramse, tak jsem asi zaujatý já. Dát to mladému talentu? Proč ne, naprosto souhlasím, jen nesouhlasím s tím, že je jím Trevorow. Určitě to není břídil, ale je pro mě asi stejnou zárukou talentu a režisérské vize jako Brad Bird...... prostě tam není vůbec nic. To i David Yates by mi udělal větší radost!
bodion
0 0
reagovat

HastaLaVista

A komu by si to dal tocit? Ziadny velky reziser sa neupise pod takto maximalne neautorsky projekt. Novacik sa zase zblazni lebo mu to krasne nakopne karieru, takze studio musi hladat nejaky najvyhodnejsi prienik.
Ist po ceste Marvelu problem nevidim, skor vidim problem v tom ci niekoho tie filmy budu zaujimat, SW ok, velka udalost...ale pozerat sa ako par povstalcov kradne plany hviezdy smrti? Alebo na 20 rocneho Hana Sola? Neviem si predstavit ten wow efekt kvoli ktoremu by na to mali chodit aj nefanusikovia SW

ToMedic- Prvykrat v zivote co nerozumiem po cesky:D
329037
A komu by si to dal tocit? Ziadny velky reziser sa neupise pod takto maximalne neautorsky projekt. Novacik sa zase zblazni lebo mu to krasne nakopne karieru, takze studio musi hladat nejaky najvyhodnejsi prienik. Ist po ceste Marvelu problem nevidim, skor vidim problem v tom ci niekoho tie filmy budu zaujimat, SW ok, velka udalost...ale pozerat sa ako par povstalcov kradne plany hviezdy smrti? Alebo na 20 rocneho Hana Sola? Neviem si predstavit ten wow efekt kvoli ktoremu by na to mali chodit aj nefanusikovia SW ToMedic- Prvykrat v zivote co nerozumiem po cesky:D
HastaLaVista
0 0
reagovat
To by nebol HastaLaVistaBab, keby svoj hate na Marvel tak nasilu netlacil do nesuvisiacich diskusii..?) Trevorrow je ako reziser cuduj sa svete podpisany pod 4 filmami a v case vzniku 9 epizody ich bude viac. Momentalny hollywoodsky trend je davat velke projekty potencialnym talentom...a nevidim v tom problem. Zatial dokazal, ze remeslu rozumie a vie pracovat pod tlakom.
329036
To by nebol HastaLaVistaBab, keby svoj hate na Marvel tak nasilu netlacil do nesuvisiacich diskusii..*?)* Trevorrow je ako reziser cuduj sa svete podpisany pod 4 filmami a v case vzniku 9 epizody ich bude viac. Momentalny hollywoodsky trend je davat velke projekty potencialnym talentom...a nevidim v tom problem. Zatial dokazal, ze remeslu rozumie a vie pracovat pod tlakom.
0 0
reagovat
Počkat, to jako dají další SW někomu kdo sotva natočil 3 filmy? To jako SW budou něco jak Marvelovky? Bude to vypadat pořád stejně ať to točí kdo to točí ?
329035
Počkat, to jako dají další SW někomu kdo sotva natočil 3 filmy? To jako SW budou něco jak Marvelovky? Bude to vypadat pořád stejně ať to točí kdo to točí ?
0 0
reagovat
Kucí a holkýý, mé mládí byla na tomto postaveno čekal jsem 18 let abych viděl pokračování a musím poznamenat že čím víc se to blíží sem rozčarován, při prvním ukázce jsem byl, úplně asi vystihnout pocity WOOW a pak jsme viděl Falcona a pocity které ani nemohu vyslovit protože jsme na táboře a jedna vedoucí mi řekla že to je krajně nevhodné, ale co kurva je to pecka ale přišli fotky a další a další a ono je to trošku jiné, ano bude to jiné o to jde že ano nic není stejné ale je to dobře ? Režie bude samozřejmě dobrá jak jinak. Našemu oblíbenému režisérovi to jde skor bitky ve vesmíru , každý zatlačí slzu a ne jenom jí. ovšem působí to tak barevně jako od mattela i ti herci nejsou to pravé ořechové, doufám že překvapí, jinak to bude nudnej obří blockbaster jako Avengers 2 ale i přes toto to bude mít tak mastné výdělky že i při totáním propadáku si bude Disney mastit někde v zadu kapsu a ne jenom jí. Co nám zbívá jenom věřit v to že to neposerou. Někdo si mne ruce a někomu to je u zadku, prosím ty filmové barbary které se řadí do to posledních dvou kategorií aby se schromáždily na loď která jede někde do Afriky.
329033
Kucí a holkýý, mé mládí byla na tomto postaveno čekal jsem 18 let abych viděl pokračování a musím poznamenat že čím víc se to blíží sem rozčarován, při prvním ukázce jsem byl, úplně asi vystihnout pocity WOOW a pak jsme viděl Falcona a pocity které ani nemohu vyslovit protože jsme na táboře a jedna vedoucí mi řekla že to je krajně nevhodné, ale co kurva je to pecka ale přišli fotky a další a další a ono je to trošku jiné, ano bude to jiné o to jde že ano nic není stejné ale je to dobře ? Režie bude samozřejmě dobrá jak jinak. Našemu oblíbenému režisérovi to jde skor bitky ve vesmíru , každý zatlačí slzu a ne jenom jí. ovšem působí to tak barevně jako od mattela i ti herci nejsou to pravé ořechové, doufám že překvapí, jinak to bude nudnej obří blockbaster jako Avengers 2 ale i přes toto to bude mít tak mastné výdělky že i při totáním propadáku si bude Disney mastit někde v zadu kapsu a ne jenom jí. Co nám zbívá jenom věřit v to že to neposerou. Někdo si mne ruce a někomu to je u zadku, prosím ty filmové barbary které se řadí do to posledních dvou kategorií aby se schromáždily na loď která jede někde do Afriky.
0 0
reagovat
Přesně tak, kvůli Donniemu se ten film posunuje o třídu výš. A Colin Trevorrow :+
329031
Přesně tak, kvůli Donniemu se ten film posunuje o třídu výš. A Colin Trevorrow *:+*
0 0
reagovat
Ta fotka je jak z nějaké asijské mlátičky se západnm castingem... Feeling SW to fakt nemá. Otázka je, zda je to špatně nebo dobře, to nechť rozsoudí čas. :-)
329020
Ta fotka je jak z nějaké asijské mlátičky se západnm castingem... Feeling SW to fakt nemá. Otázka je, zda je to špatně nebo dobře, to nechť rozsoudí čas. :-)
0 0
reagovat
Jak se tak dívám na tu fotku, mě snad začne ten Rogue One kvůli Donnieho i zajímat.
329019
Jak se tak dívám na tu fotku, mě snad začne ten Rogue One kvůli Donnieho i zajímat.
0 0
reagovat
Ten Ford je na tom plakatu strasne nuceny...
329018
Ten Ford je na tom plakatu strasne nuceny...
0 0
reagovat
Do riti, to nikoho nezaujíma slepý Donnie Yen ? :D
329017
Do riti, to nikoho nezaujíma slepý Donnie Yen ? *:D*
0 0
reagovat
Ahahaha :+:+
329016
Ahahaha *:+**:+*
0 0
reagovat
:- neeeeee
329015
*:-* neeeeee
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se