Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí Star Wars IX? A jak vypadají herci spin-offu?


ikona
Mr. Hlad
colin trevorrowrogue onestar wars
Konečně víme, kdo natočí třetí část nové trilogie Hvězdných válek. A taky máme fotku hvězd Rogue One! 

Už asi po milionté bych měl psát takový ten klasický úvod o tom, že sedmé Star Wars budou mít premiéru v zimě a že se strašně těšíme. Takže teď na to kašlu a podíváme se rovnou na novinky.

J.J. Abrams bude režírovat jen sedmičku, už nějakou dobu víme, že osmý díl dostal na starost Rian Johnson, autor skvělého Loopera nebo Zmizení, a teoretizovalo se, že se postará i o devítku. Ale nepostará. Režisérem třetí části nejnovější trilogie bude Colin Trevorrow. Oficiálně. Autor Jurského světa má tak dost dobrý důvod, proč přenechat dinosaury někomu jinému.

 

Ale na devítku si počkáme nejmíň do roku 2019. První spin-off s podtitulem Rogue One však uvidíme už příští rok. Postará se o něj autor nové Godzilly Gareth Edwards a víme, že se bude odehrávat těsně před Epizodou IV a zjistíme, jak se rebelům dostaly do rukou plány Hvězdy smrti. Podle všeho by mělo jít o trošku temnější Hvězdné války a celému týmu ne zrovna hrdinských rebelů bude šéfovat Felicity Jones a pomáhat jí budou Diego Luna, Riz Ahmed, Jiang Wen a asijská mlátička číslo jedna Donnie Yen. Dorazí však třeba i Forest Whitaker, Ben Mendlesohn nebo Mads Mikkelsen. Každopádně pětici, díky níž v Nové naději rebelové uštědří Impériu pořádný kopanec do koulí, si můžete konečně prohlédnout i na prvním obrázku. Snad se brzy objeví další materiály.

Zámořští filmoví publicisti teď mimochodem vyfotili plakát od legendárního výtvarníka Drew Struzana...

 

 --- 

Vytáhni v hospodě: Benicio Del Toro potvrdil, že s ním studio jedná o roli záporáka do osmého dílu.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (43)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace