Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku INFOGRAFIKA: Vysvětlení Interstellaru

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
JA o Mattovi takov vedel, ale celou dobu jsem myslel, ze dabuje TARSe :D
306238
JA o Mattovi takov vedel, ale celou dobu jsem myslel, ze dabuje TARSe *:D*
0 0
reagovat

KarelR

TARSa nadaboval Bill Irwin.
306239
TARSa nadaboval Bill Irwin.
KarelR
0 0
reagovat

gonzo

A kudy se lidi vracej do diskuzí, když ne přes to okno?

Říkám, co se děje tady mě netrápí, ale ten sloupec lidi normálně používaj a není cool, když tam na někoho nečekaně vyskočí spoiler. Je pár dní po premiéře a každej na to fakt neběží v první vlně.

btw. Zjistil jsem, že alarmující počet lidí nepoznal Damona po hlase. A tudíž nevěděli, že dabuje TARSe. Což jsem si osobně myslel, byla jeho role v tom filmu (a na Islandě byl proto, aby házel repliky na přímo place), takže jsem teda nečekal, že tam pak ještě bude :)
306237
A kudy se lidi vracej do diskuzí, když ne přes to okno? Říkám, co se děje tady mě netrápí, ale ten sloupec lidi normálně používaj a není cool, když tam na někoho nečekaně vyskočí spoiler. Je pár dní po premiéře a každej na to fakt neběží v první vlně. btw. Zjistil jsem, že alarmující počet lidí nepoznal Damona po hlase. A tudíž nevěděli, že dabuje TARSe. Což jsem si osobně myslel, byla jeho role v tom filmu (a na Islandě byl proto, aby házel repliky na přímo place), takže jsem teda nečekal, že tam pak ještě bude :)
gonzo
0 0
reagovat

pepanamornik

Očividně to přeložil někdo, kdo to neviděl. Jinak by Romilly nepovažoval za ženu :D
306233
Očividně to přeložil někdo, kdo to neviděl. Jinak by Romilly nepovažoval za ženu *:D*
pepanamornik
0 0
reagovat
Taky sem o něm naštěstí vůbec nevěděl až do premiéry, takže v sále pak jenom šokující překvapivej výdech: "TyvoletojeMattDamon!" Víc takovejch věcí do filmů!
306232
Taky sem o něm naštěstí vůbec nevěděl až do premiéry, takže v sále pak jenom šokující překvapivej výdech: "TyvoletojeMattDamon!" Víc takovejch věcí do filmů!
0 0
reagovat
Ja som o Mattovi vedel už pred pol rokom, keď som si prečítal, že bol s ostatnými na Islande. :)
306231
Ja som o Mattovi vedel už pred pol rokom, keď som si prečítal, že bol s ostatnými na Islande. *:)*
0 0
reagovat

gonzo

Par dni to imho smysl ma. Ja sel poprvy na Interstellar az v sobotu a ve ctvtek a v patek sem si diskuzi na vlastni nebezpeci prolizal. Vsichni chvalyhodne davali spoilery do spoileru a ja se z diskuze nedozvedel ani jedno prekvapeni. Ani toho MD, protoze Civalovi recenze nikdy nectu pozorne :D
306230
Par dni to imho smysl ma. Ja sel poprvy na Interstellar az v sobotu a ve ctvtek a v patek sem si diskuzi na vlastni nebezpeci prolizal. Vsichni chvalyhodne davali spoilery do spoileru a ja se z diskuze nedozvedel ani jedno prekvapeni. Ani toho MD, protoze Civalovi recenze nikdy nectu pozorne *:D*
gonzo
0 0
reagovat

ipkkis

Ale veď oni nelietali po tých planétach s tou veľkou loďou. Iba s tými malými, ktoré nepotrebovali taký veľký výkon na prekonanie gravitácie planéty.
306229
Ale veď oni nelietali po tých planétach s tou veľkou loďou. Iba s tými malými, ktoré nepotrebovali taký veľký výkon na prekonanie gravitácie planéty.
ipkkis
0 0
reagovat

KarelR

Hele to pravé okno nikdo nepročítá. Té posedlosti ohledně spoiler-free diskuzí nerozumím. Je po premiéře. Copak se bude chtít účastnit debaty někdo, kdo film ještě neviděl a kdo o ději nechce nic vědět? Pokud ano, tak to bude jeden případ ze stovky.


To už bych radši řešil to, že Cival v jinak spoiler-free recenzi hodí Matta Damona do P.P.S. na konec článku. Jakmile pak Michael Caine ve filmu vyprávěl o předchozích posádkách projektu Lazarus, hned mi bylo jasné, koho ještě ve filmu uvidíme.. Takže díky Civale! :)
306227
Hele to pravé okno nikdo nepročítá. Té posedlosti ohledně spoiler-free diskuzí nerozumím. Je po premiéře. Copak se bude chtít účastnit debaty někdo, kdo film ještě neviděl a kdo o ději nechce nic vědět? Pokud ano, tak to bude jeden případ ze stovky. To už bych radši řešil to, že Cival v jinak spoiler-free recenzi hodí Matta Damona do P.P.S. na konec článku. Jakmile pak Michael Caine ve filmu vyprávěl o předchozích posádkách projektu Lazarus, hned mi bylo jasné, koho ještě ve filmu uvidíme.. Takže díky Civale! :)
KarelR
0 0
reagovat

kyller

jo hodinky co umej morzeovku.... me to prijde jako jasny dukaz :)
306228
jo hodinky co umej morzeovku.... me to prijde jako jasny dukaz :)
kyller
0 0
reagovat

kyller gonzo


mne to skor pripadalo ze potrbovali pomocne rakety na prekonanie zemskej gravitacie ako je to aj teraz lebo rakety boli vacsie ako raketoplan takze mali velke mnostvo paliva ale aj na planete kde bola gravitacia 120% vzlietal v pohode
a skusim este jednu podivnost ktora mi prekazala ked prisiel Cooper do NASA povedali mu ze je jediny pilot ktory lietal a je najlepsi preco ho teda nekontaktovali sami ale cakali na niaku nahodu ktora ho privedie?
306226
mne to skor pripadalo ze potrbovali pomocne rakety na prekonanie zemskej gravitacie ako je to aj teraz lebo rakety boli vacsie ako raketoplan takze mali velke mnostvo paliva ale aj na planete kde bola gravitacia 120% vzlietal v pohode a skusim este jednu podivnost ktora mi prekazala ked prisiel Cooper do NASA povedali mu ze je jediny pilot ktory lietal a je najlepsi preco ho teda nekontaktovali sami ale cakali na niaku nahodu ktora ho privedie?
kyller gonzo
0 0
reagovat

ch3vr0n

Ty by si uveril niekomu niečo také, keby za tebou prišiel s pokazenými hodinkami? :D
306225
Ty by si uveril niekomu niečo také, keby za tebou prišiel s pokazenými hodinkami? *:D*
ch3vr0n
0 0
reagovat

kyller

jestli ji nikdo neveril, proc nedodala hodinky jako dukaz
306223
[spoiler]jestli ji nikdo neveril, proc nedodala hodinky jako dukaz [/spoiler]
kyller
0 0
reagovat
Někdo to už tak nějak zhruba přeložil do češtiny: link
306222
Někdo to už tak nějak zhruba přeložil do češtiny: http://share.pho.to/7r6fu/fu/original
0 0
reagovat
takova technicka.. ty souradnice si poslal ikdyz se pokousel predat zpravu "stay" ?

ja stim casovym paradoxem mam celkem problem. Kdyby Matthew drzel rypak a necucal si tam zavery z prstu a zustalo by se u "emzak" varianty, bylo by to stravitelnejsi. Stejne tak zastavka na vodni planetce. Na palube fyzik jako Brno a uplne asi k nicemu. Bapka prej leta vysila pritom jim az na planete doslo, ze ji to teprv pred chvili splachlo :) (to asi tolik dat poslat nemohla ne...) asi potrebuji jeste jedno zhlednuti...
306221
takova technicka.. ty souradnice si poslal ikdyz se pokousel predat zpravu "stay" ? ja stim casovym paradoxem mam celkem problem. Kdyby Matthew drzel rypak a necucal si tam zavery z prstu a zustalo by se u "emzak" varianty, bylo by to stravitelnejsi. Stejne tak zastavka na vodni planetce. Na palube fyzik jako Brno a uplne asi k nicemu. Bapka prej leta vysila pritom jim az na planete doslo, ze ji to teprv pred chvili splachlo :) (to asi tolik dat poslat nemohla ne...) asi potrebuji jeste jedno zhlednuti...
0 0
reagovat
Na konci Murph hovorila Cooperovi, že jej nikto neveril. Ostatní si mysleli, že to všetko vyriešila ona. Preto asi nikto nešiel za Brandovou. Inak ten začiatok ako tam spomínajú tí starí ľudia, pripomenulo mi to trochu Titanic. :D
306220
[spoiler]Na konci Murph hovorila Cooperovi, že jej nikto neveril. Ostatní si mysleli, že to všetko vyriešila ona. Preto asi nikto nešiel za Brandovou.[/spoiler] Inak ten začiatok ako tam spomínajú tí starí ľudia, pripomenulo mi to trochu Titanic. *:D*
0 0
reagovat
Hele na tagy asi teda kašlete, ale pište pls tak, aby žádnej spoiler nevylez v pravým okně s komentářema, tzn. nepište je na začátek postu. Thx :)
306219
Hele na tagy asi teda kašlete, ale pište pls tak, aby žádnej spoiler nevylez v pravým okně s komentářema, tzn. nepište je na začátek postu. Thx :)
0 0
reagovat

gonzo

IMO nemůžeš všechno pochopit a bejt si vším jistej (jako třeba já), o to dost možná Nolanovi šlo. O ty nekonečný debaty nad pivním mokem / v diskuzi na MovieZone :+
306218
IMO nemůžeš všechno pochopit a bejt si vším jistej (jako třeba já), o to dost možná Nolanovi šlo. O ty nekonečný debaty nad pivním mokem / v diskuzi na MovieZone *:+*
gonzo
0 0
reagovat

závěr?

Všude furt nějaké infografiky, všude se řeší, jestli bylo první vejce nebo slepice, každý machruje, jak to všechno pobral na poprvé, ale nikdo mi ještě spolehlivě nevysvětlil, co se stalo na konci.

1. Proč mám pocit, že Cooper je jediný, který se vypravil za Amélií? Proč za ni neletěl už někdo dříve? Vždyť ho po vyplivnutí z teseraktu našli u Saturnu. U Saturnu byla červí díra. Vždyť z té stanice museli být u Amélie už několikrát sami? To na ni zapomněli?
2. V jakém stavu je vlastně v závěru lidstvo? Uzdravili Zemi a vesele prozkoumávají vesmír na těchto stanicích? Nebo je Země v hajzlu a lidi bydlí jen na těchto stanicích a jen tak sedí ve vesmíru? Proč jsou sakra u toho Saturnu a ne na druhé straně červí díry? Na co čekají? Když už mají takovou technologii, tak proč už dávno nejsou někde jinde?

Jsem rozmrzelý, že to nechápu :(
306216
Všude furt nějaké infografiky, všude se řeší, jestli bylo první vejce nebo slepice, každý machruje, jak to všechno pobral na poprvé, ale nikdo mi ještě spolehlivě nevysvětlil, co se stalo na konci. 1. Proč mám pocit, že Cooper je jediný, který se vypravil za Amélií? Proč za ni neletěl už někdo dříve? Vždyť ho po vyplivnutí z teseraktu našli u Saturnu. U Saturnu byla červí díra. Vždyť z té stanice museli být u Amélie už několikrát sami? To na ni zapomněli? 2. V jakém stavu je vlastně v závěru lidstvo? Uzdravili Zemi a vesele prozkoumávají vesmír na těchto stanicích? Nebo je Země v hajzlu a lidi bydlí jen na těchto stanicích a jen tak sedí ve vesmíru? Proč jsou sakra u toho Saturnu a ne na druhé straně červí díry? Na co čekají? Když už mají takovou technologii, tak proč už dávno nejsou někde jinde? Jsem rozmrzelý, že to nechápu :(
závěr?
0 0
reagovat

gonzo

To je moje chyba, automaticky sem predpokladal ze se bavime pod recenzi k Interstellaru.
306214
To je moje chyba, automaticky sem predpokladal ze se bavime pod recenzi k Interstellaru.
gonzo
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se