Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Úlet týdne: Superman a spol. bez humoru?

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek

KarelR

Souhlasim, vetsinou sme hubenejsi...
301681
Souhlasim, vetsinou sme hubenejsi...
KarelR
0 0
reagovat
KARLOS: Myslíš novou věc... třeba jako Strážce Galaxie? Případně Ant-Mana nebo Dr. Strange? :)) Hollywood (a vypravěčství obecně) odjakživa nechává příběhový kostry a mění především postavy. Takže Marvel imho zas tak extrémně na jistotu nejede, i když chápu, co jsi tím chtěl říct. Škatulka comicsový zábavy pro celou rodinu samozřejmě zůstává.

Will: V MZ diskuzích je přijetí Iron Mana 3 tak 50:50, to bez debat. Ale MZ diskuze ani zdaleka nejde brát jako "názor širšího publika" ;)
301680
KARLOS: Myslíš novou věc... třeba jako Strážce Galaxie? Případně Ant-Mana nebo Dr. Strange? *:))* Hollywood (a vypravěčství obecně) odjakživa nechává příběhový kostry a mění především postavy. Takže Marvel imho zas tak extrémně na jistotu nejede, i když chápu, co jsi tím chtěl říct. Škatulka comicsový zábavy pro celou rodinu samozřejmě zůstává. Will: V MZ diskuzích je přijetí Iron Mana 3 tak 50:50, to bez debat. Ale MZ diskuze ani zdaleka nejde brát jako "názor širšího publika" *;)*
0 0
reagovat
Will: OK, tek teď pro zajímavost uveď, z čeho všeho si těch 50/50 vypozoroval... Protože to budu psát poněkolikáté a Karel už to naznačoval - MZ není ani náhodou vhodnou skupinou pro posuzování toho, jak který film lidi vnímají a lidi okolo tebe taky ne, protože je to jen velmi malý a omezený vzorek...
Nejsem komixový geek, Marvel vlnu z poloviny ignoruju, z té druhé se odreaguju, ale že bych potřeboval dané filmy sjíždět víckrát, to ani náhodou, Mandarin mě sice sral, ale to je jedno... Hlavní je, že tvrzení, které se snažíš obhájit, je prostě mylné... Marvelovky jsou a dlouho ještě budou lidi lákat a bavit. Lidi totiž většinou raději tisíckrát to jedno a samé, než vyzkoušet nějakou novou a třeba i daleko lepší věc... Proč si myslíš, že Hollywood je podsledních deset let z osmdesáti procent nějaký druh sequelu? Protože pro běžné diváky je vždy mnohem pohodlnější jít na něco, co znají...
301678
Will: OK, tek teď pro zajímavost uveď, z čeho všeho si těch 50/50 vypozoroval... Protože to budu psát poněkolikáté a Karel už to naznačoval - MZ není ani náhodou vhodnou skupinou pro posuzování toho, jak který film lidi vnímají a lidi okolo tebe taky ne, protože je to jen velmi malý a omezený vzorek... Nejsem komixový geek, Marvel vlnu z poloviny ignoruju, z té druhé se odreaguju, ale že bych potřeboval dané filmy sjíždět víckrát, to ani náhodou, Mandarin mě sice sral, ale to je jedno... Hlavní je, že tvrzení, které se snažíš obhájit, je prostě mylné... Marvelovky jsou a dlouho ještě budou lidi lákat a bavit. Lidi totiž většinou raději tisíckrát to jedno a samé, než vyzkoušet nějakou novou a třeba i daleko lepší věc... Proč si myslíš, že Hollywood je podsledních deset let z osmdesáti procent nějaký druh sequelu? Protože pro běžné diváky je vždy mnohem pohodlnější jít na něco, co znají...
0 0
reagovat
KarelR> sure, akurat co som si tak priebezne vsimol reakcie boli asi tak 50:50. Neviem ci to boli hlavne komixovy geekovia ktorych sklamal Mandarin, ja komixovy geek niesom.

A ked 50% publika zareaguje negativne je to pre mna dost na to aby som povedal divaci. Aj napriek uzasnym trbam a skvelemu hodnoteniu. No ale samozrejme, kralovske my v tom zohrava tiez velku ulohu, ja to tak rad.
301675
KarelR> sure, akurat co som si tak priebezne vsimol reakcie boli asi tak 50:50. Neviem ci to boli hlavne komixovy geekovia ktorych sklamal Mandarin, ja komixovy geek niesom. A ked 50% publika zareaguje negativne je to pre mna dost na to aby som povedal divaci. Aj napriek uzasnym trbam a skvelemu hodnoteniu. No ale samozrejme, kralovske my v tom zohrava tiez velku ulohu, ja to tak rad.
0 0
reagovat

KarelR

:+

Je zvlastni, kdyz nekdo o sobe mluvi v prvni osobe mnoznyho cisla jako "my divaci". (My kral je dost podobny, ale kralovsky plural se uz moc nepouziva :))
301668
*:+* Je zvlastni, kdyz nekdo o sobe mluvi v prvni osobe mnoznyho cisla jako "my divaci". (My kral je dost podobny, ale kralovsky plural se uz moc nepouziva *:)*)
KarelR
0 0
reagovat

Will

Trojku hejtujou hlavně comicsový fandové, který nedostali Mandarina podle svejch představ. A pár dalších lidí. Jinak má ten film všude vysoký hodnocení (Rotteny 7/10, IMDb 7,4/10 CSFD 81%...) a dal 1,2 miliardy, takže úspěch na všech frontách. Na tohle svoje "diváky už to nebaví" fakt nenaroubuješ :D
301667
Trojku hejtujou hlavně comicsový fandové, který nedostali Mandarina podle svejch představ. A pár dalších lidí. Jinak má ten film všude vysoký hodnocení (Rotteny 7/10, IMDb 7,4/10 CSFD 81%...) a dal 1,2 miliardy, takže úspěch na všech frontách. Na tohle svoje "diváky už to nebaví" fakt nenaroubuješ *:D*
Will
0 0
reagovat
KarelR> myslis nieco ako ked divaci boli nadseny z IM, z IM2 sklamany a trojka ich nasrala? Jo presne tak to funguje aj u Marvelu. Akurat Marvel ma rozbehnutu viac nez jednu seriu.
301666
KarelR> myslis nieco ako ked divaci boli nadseny z IM, z IM2 sklamany a trojka ich nasrala? Jo presne tak to funguje aj u Marvelu. Akurat Marvel ma rozbehnutu viac nez jednu seriu.
0 0
reagovat
To, že je niečo cielené na decká ešte neznamená, že to aj tie decká budú automaticky chcieť. To nebola moja pointa.
301664
To, že je niečo cielené na decká ešte neznamená, že to aj tie decká budú automaticky chcieť. To nebola moja pointa.
0 0
reagovat

kyller

To je do istej miery pravda, lenze historia pozna mnozstvo pripadov filmov, ktore cielili aj na mladsie publikum a prepadli. Toto este samo o sebe neznamena uspech.

Inak Marvel je momentalne v takej pozicii, ze si moze dovolit aj ukroky stranou a stale by mu divaci jeden prepadak v pohode odpustili. Uvidime, ako to bude o par rokov, aj o Pixare sa hovorilo, ze kvalitu drzi tak vysoko, ze raz ten upadok prist musi a nakoniec aj scasti prisiel. Ale nie na poli trzieb, kde si stale drzi vysoky standard.
301663
To je do istej miery pravda, lenze historia pozna mnozstvo pripadov filmov, ktore cielili aj na mladsie publikum a prepadli. Toto este samo o sebe neznamena uspech. Inak Marvel je momentalne v takej pozicii, ze si moze dovolit aj ukroky stranou a stale by mu divaci jeden prepadak v pohode odpustili. Uvidime, ako to bude o par rokov, aj o Pixare sa hovorilo, ze kvalitu drzi tak vysoko, ze raz ten upadok prist musi a nakoniec aj scasti prisiel. Ale nie na poli trzieb, kde si stale drzi vysoky standard.
kyller
0 0
reagovat
Dôvod miliárd aj pri xy-tom dieli treba hladať v deťoch. Tie filmy sú proste cielené na decká, ktoré ale ešte nemôžu ísť do kina samé => do kina idú celé rodinky. Každý vie počítať a domyslí si už sám, čo tento jednoduchý multiplikačný efekt spraví s tržbami. Podobné je to aj s megaúspešnými animákmi. A ešte inak povedané. Jeden spokojný divák (alebo fanúšik, ktorý uteká s radosťou do kina) nerovná sa jeden lístok, ale podstatne viac. Obzvlášť pri týchto filmoch je kvalita úplne irelevantná. Dôležité je, aby sa to páčilo deťom. A deti týmito sériami nebudú presýtené nikdy, pretože jedna generácia odíde, druhá príde. Pokiaľ to nebude technicky o jednu dekádu zastaralé, všetko bude v ich očiach OK.

PS: Všetci si určite spomenieme, aké pytloviny sa nám páčili, keď sme boli my deti.
301658
Dôvod miliárd aj pri xy-tom dieli treba hladať v deťoch. Tie filmy sú proste cielené na decká, ktoré ale ešte nemôžu ísť do kina samé => do kina idú celé rodinky. Každý vie počítať a domyslí si už sám, čo tento jednoduchý multiplikačný efekt spraví s tržbami. Podobné je to aj s megaúspešnými animákmi. A ešte inak povedané. Jeden spokojný divák (alebo fanúšik, ktorý uteká s radosťou do kina) nerovná sa jeden lístok, ale podstatne viac. Obzvlášť pri týchto filmoch je kvalita úplne irelevantná. Dôležité je, aby sa to páčilo deťom. A deti týmito sériami nebudú presýtené nikdy, pretože jedna generácia odíde, druhá príde. Pokiaľ to nebude technicky o jednu dekádu zastaralé, všetko bude v ich očiach OK. PS: Všetci si určite spomenieme, aké pytloviny sa nám páčili, keď sme boli my deti.
0 0
reagovat
Nie tak uplne bez humoru :D
link
301656
Nie tak uplne bez humoru *:D* https://www.youtube.com/watch?v=nUMRC9yRjfk
0 0
reagovat
Mno, argument "diváky už to nebaví" bych tahal spíš u sérií jako Hangover nebo Expendables, kde se povedla jednička, ale dvojka už spoustu lidí odradila a na trojku prostě nepřišli. Oproti tomu Transformers nebo Piráti z Karibiku šli taky kvalitama dolů, ale čtvrtý díly furt daly miliardu. Jasně, je v tom z velký části setrvačnost, protože se producentům daří budovat punc události a vždycky úspěšně vzbuděj pocit "třeba to příště bude lepší". Ale není pochyb o tom, že ty série (stejně jako třeba Stmívání nebo Rychle a zběsile) maj armádu příznivců, který každej díl víceméně uspokojí a chtěj další.

Marvelovky bych tam nicméně netahal, protože ačkoliv se vždycky najdou nespokojený internetový diskutéři, ty filmy maj dost nerozbitně pozitivní diváký přijetí. Vždycky se pohybuje od "bylo to ok" k "bylo to super", a ačkoliv tam panuje jistá podobnost, aby to celý zapadalo do jednoho vesmíru, letos byly dvě marvelovky, který byly od všech předchozích hodně odlišný. A obě byly přijatý dost nadšeně, takže zrovna tady o nějakým "už to diváky nebaví" vůbec nemůže bejt řeč. Možná to půjde do hajzlu za pár let, ale zatím je negativ takový minimum, že by za jiný studia zaprodaly duši ďáblu.
301655
Mno, argument "diváky už to nebaví" bych tahal spíš u sérií jako Hangover nebo Expendables, kde se povedla jednička, ale dvojka už spoustu lidí odradila a na trojku prostě nepřišli. Oproti tomu Transformers nebo Piráti z Karibiku šli taky kvalitama dolů, ale čtvrtý díly furt daly miliardu. Jasně, je v tom z velký části setrvačnost, protože se producentům daří budovat punc události a vždycky úspěšně vzbuděj pocit "třeba to příště bude lepší". Ale není pochyb o tom, že ty série (stejně jako třeba Stmívání nebo Rychle a zběsile) maj armádu příznivců, který každej díl víceméně uspokojí a chtěj další. Marvelovky bych tam nicméně netahal, protože ačkoliv se vždycky najdou nespokojený internetový diskutéři, ty filmy maj dost nerozbitně pozitivní diváký přijetí. Vždycky se pohybuje od "bylo to ok" k "bylo to super", a ačkoliv tam panuje jistá podobnost, aby to celý zapadalo do jednoho vesmíru, letos byly dvě marvelovky, který byly od všech předchozích hodně odlišný. A obě byly přijatý dost nadšeně, takže zrovna tady o nějakým "už to diváky nebaví" vůbec nemůže bejt řeč. Možná to půjde do hajzlu za pár let, ale zatím je negativ takový minimum, že by za jiný studia zaprodaly duši ďáblu.
0 0
reagovat

Will

Tak este raz a posledny krat. Kritika na TF nadava ale divaci na to stale chodia, takze su asi spokojni. Preco mam dojem, ze to stale beries vyhradne cez svoj nazor, nazor par periodik a par diskutujucich ludi? Faktom je, ze na TF ludia chodia a v coraz vacsich poctoch, co je jasny dokaz. ze dostavaju to co chcu a ze ich to asi bavi. Nebavime sa o univerzalnych, ani objektivnych kvalitach, ani sme sa o nich nikdy nebavili, ale o pohlade bezneho ludu, ktory je podla trzieb viac spokojny. Preto je tvrdenie, ze to uz ludi nebavi, maximalne nezmysel, tak to uz konecne pochop. Je irevelantne, co si o filmoch myslis, ty ja, ci MZ, pretoze osobne by to tiez prial skor inym filmom. ;)
301645
Tak este raz a posledny krat. Kritika na TF nadava ale divaci na to stale chodia, takze su asi spokojni. Preco mam dojem, ze to stale beries vyhradne cez svoj nazor, nazor par periodik a par diskutujucich ludi? Faktom je, ze na TF ludia chodia a v coraz vacsich poctoch, co je jasny dokaz. ze dostavaju to co chcu a ze ich to asi bavi. Nebavime sa o univerzalnych, ani objektivnych kvalitach, ani sme sa o nich nikdy nebavili, ale o pohlade bezneho ludu, ktory je podla trzieb viac spokojny. Preto je tvrdenie, ze to uz ludi nebavi, maximalne nezmysel, tak to uz konecne pochop. Je irevelantne, co si o filmoch myslis, ty ja, ci MZ, pretoze osobne by to tiez prial skor inym filmom. *;)*
Will
0 0
reagovat
Jen ať se drží vážné dramatické noty. Jak mám rád i Marvelovky, tak jejich kopii snad nikdo nechce. A odlehčené momenty jsem i v MoS zaznamenal (zničený tahač rozesmál celé kino). V tomhle směru mi to přišlo dost podobné jako Nolanova trilogie (i když kouzlo s tužkou dlouho nikdo nezopakuje). Nějakých hlášek se určitě dočkáme, ale žádnou řachandu fakt nechci. Pokud další DC filmy budou pokračovat ve stejném duchu, bude to jedině dobře.
301646
Jen ať se drží vážné dramatické noty. Jak mám rád i Marvelovky, tak jejich kopii snad nikdo nechce. A odlehčené momenty jsem i v MoS zaznamenal (zničený tahač rozesmál celé kino). V tomhle směru mi to přišlo dost podobné jako Nolanova trilogie (i když kouzlo s tužkou dlouho nikdo nezopakuje). Nějakých hlášek se určitě dočkáme, ale žádnou řachandu fakt nechci. Pokud další DC filmy budou pokračovat ve stejném duchu, bude to jedině dobře.
0 0
reagovat

Davies182

+ úplný konec třeba. Vážně jsem se tam párkrát zasmál, ale už se dneska vyžaduje snad u každého filmu. :))
Spíš jde asi o to, že se chtějí vymezit vůči tomu komediálnímu stmelování Avengers a GOG, kde se prakticky všechny interakce plynoucí z rozdílnosti řešili formou sitcomu. Jasně, Avengers si taky dali na hubu, ale furt to bylo tak jak když Homer škrtí Barta a ostatní na to čumí. :-D
Humor mám rád, ale fakt by mi nevadilo, kdyby se Aquamen se Supíkem konfrontoval trochu vážněji. Zase na druhou stranu jsem názoru, že taková WonderWoman uplně vážně brát nejde.
301644
+ úplný konec třeba. Vážně jsem se tam párkrát zasmál, ale už se dneska vyžaduje snad u každého filmu. *:))* Spíš jde asi o to, že se chtějí vymezit vůči tomu komediálnímu stmelování Avengers a GOG, kde se prakticky všechny interakce plynoucí z rozdílnosti řešili formou sitcomu. Jasně, Avengers si taky dali na hubu, ale furt to bylo tak jak když Homer škrtí Barta a ostatní na to čumí. :-D Humor mám rád, ale fakt by mi nevadilo, kdyby se Aquamen se Supíkem konfrontoval trochu vážněji. Zase na druhou stranu jsem názoru, že taková WonderWoman uplně vážně brát nejde.
Davies182
0 0
reagovat
Matt> este raz, Trasformers maju stale miliardu a je to s kazdym dielom horsie a horsie ... ze na to chodia ludia neznamena, ze to je kvalitny film. Marvel je rozpohybovana zavedena znacka, nemozes cakat, ze divakov razatne ubudne jednym filmom. Ale rozhodne niesom sam s tymto nazorom.
301643
Matt> este raz, Trasformers maju stale miliardu a je to s kazdym dielom horsie a horsie ... ze na to chodia ludia neznamena, ze to je kvalitny film. Marvel je rozpohybovana zavedena znacka, nemozes cakat, ze divakov razatne ubudne jednym filmom. Ale rozhodne niesom sam s tymto nazorom.
0 0
reagovat
Mně se líbí, jak John reagoval na nucenou dovolenou Hasty v souvislosti s budoucností MovieZone.

K tématu: pozor, v MoS se najde poměrně dost odlehčujících scén (plošina, výslech, náklaďák...), BvS se od nastavené laťky IMO moc nevzdálí a to bude dobře.
301642
Mně se líbí, jak John reagoval na nucenou dovolenou Hasty v souvislosti s budoucností MovieZone. K tématu: pozor, v MoS se najde poměrně dost odlehčujících scén (plošina, výslech, náklaďák...), BvS se od nastavené laťky IMO moc nevzdálí a to bude dobře.
0 0
reagovat
Ďalšia novinka o filme scény s GCPD potvrdené :+
301640
Ďalšia novinka o filme [spoiler]scény s GCPD potvrdené[/spoiler] *:+*
0 0
reagovat
Ak film/storka funguje, nepozeram sa ci v nom je dostatok humoru(alebo ziadny). Samozrejme, kazdy ma rad trosku toho humoru v thrilleroch/dramach...

Ale, ak to s vaznostou myslia vazne, tak dufam ze mrtvi zostanu mrtvymi...V tomto je Marvel strasny ?)
301638
Ak film/storka funguje, nepozeram sa ci v nom je dostatok humoru(alebo ziadny). Samozrejme, kazdy ma rad trosku toho humoru v thrilleroch/dramach... Ale, ak to s vaznostou myslia vazne, tak dufam ze mrtvi zostanu mrtvymi...V tomto je Marvel strasny *?)*
0 0
reagovat
Když to bude jako u TDK trilogie, tak je to ok. Jsou to temný filmy, ale humoru je tam dost. Ale vypustit ho úplně je blbost, protože na to by potřebovali opravdu kvalitní scénář a v ten já upřímně nevěřim. MoS by humor pomohl jako mírné oživení a vytržení z té dusivé ultravážnosti, která je ale tak dusivá kvůli výslednému scénáři. Nadhled je potřeba u každýho filmu, i kdyby byl sebevážnější. A neplést nadhled s řachandou a neustálym pomrkáváním
301637
Když to bude jako u TDK trilogie, tak je to ok. Jsou to temný filmy, ale humoru je tam dost. Ale vypustit ho úplně je blbost, protože na to by potřebovali opravdu kvalitní scénář a v ten já upřímně nevěřim. MoS by humor pomohl jako mírné oživení a vytržení z té dusivé ultravážnosti, která je ale tak dusivá kvůli výslednému scénáři. Nadhled je potřeba u každýho filmu, i kdyby byl sebevážnější. A neplést nadhled s řachandou a neustálym pomrkáváním
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se