Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Režisérská elita #6: Michael Bay

příspěvky 21 - 26 Napsat příspěvek
Já mám taky nejradši Ostrov, a klidně házejte šutry. Armageddon je na mě moc ukňouranej, Pearl Harbor patriotickej, Transformers nepřehledný a Skála...ke Skále jsem si prostě nikdy nějak nenašel cestu i když objektivně teď nemůžu nic vymyslet.

The Island mě nicméně vzal za uši (Jablonskyho životní práce), za srdce (scény "z provozu" zařízení, včetně Lincolnova objevu), za péro (Scarlett!!) i za koule (naháněčka na dálnici). Mám ten film fakt rád ?)
297629
Já mám taky nejradši Ostrov, a klidně házejte šutry. Armageddon je na mě moc ukňouranej, Pearl Harbor patriotickej, Transformers nepřehledný a Skála...ke Skále jsem si prostě nikdy nějak nenašel cestu i když objektivně teď nemůžu nic vymyslet. The Island mě nicméně vzal za uši (Jablonskyho životní práce), za srdce (scény "z provozu" zařízení, včetně Lincolnova objevu), za péro (Scarlett!!) i za koule (naháněčka na dálnici). Mám ten film fakt rád *?)*
0 0
reagovat
Já sem se naučil mít hodně rád Pearl Harbor.
297627
Já sem se naučil mít hodně rád Pearl Harbor.
0 0
reagovat
Já jsem docela Bayofil, takže se zařazením mezi elitu souhlasím. Režírovat výplachy umí skvěle. U scénáristický elity si na blockbustery můžete stěžovat.

Neminul mě žádnej, ale u nejlepšího bych si musel vybrat mezi Transformers, Skálou a Ostrovem. U nejhoršího mezi Revenge of the Fallen a Pearl Harbor (ačkoli se na oba jednou za čas rád podívám).

ad Příští měsíc: Trailer před T4 na Jupiter Ascending zvoucí na 31. července pobavil.
297626
Já jsem docela Bayofil, takže se zařazením mezi elitu souhlasím. Režírovat výplachy umí skvěle. U scénáristický elity si na blockbustery můžete stěžovat. Neminul mě žádnej, ale u nejlepšího bych si musel vybrat mezi Transformers, Skálou a Ostrovem. U nejhoršího mezi Revenge of the Fallen a Pearl Harbor (ačkoli se na oba jednou za čas rád podívám). ad Příští měsíc: Trailer před T4 na Jupiter Ascending zvoucí na 31. července pobavil.
0 0
reagovat
Ve smyslu kvality filmu az tak moc ne, ale ve star power, jmenem, znamosti, trademarky a vlivem sveho stylu na dalsi vyvoj kinematografie urcite je :-)

Ale od neho urcite nikdo neceka film o teplych kovbojich zerouci puding, ze? :-)
297618
Ve smyslu kvality filmu az tak moc ne, ale ve star power, jmenem, znamosti, trademarky a vlivem sveho stylu na dalsi vyvoj kinematografie urcite je :-) Ale od neho urcite nikdo neceka film o teplych kovbojich zerouci puding, ze? :-)
0 0
reagovat

elita?

Michael Bay a elita? Tady je nekdo docela mimo...
297617
Michael Bay a elita? Tady je nekdo docela mimo...
elita?
0 0
reagovat
Nejlepší: Ostrov (a to myslím vážně!)
Nejhorší: Transformers 3

[link]
297614
[b]Nejlepší:[/b] Ostrov (a to myslím vážně!) [b]Nejhorší: [/b] Transformers 3 [link="http://postimg.org/image/5028jyusz/"][link][/link]
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se