Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Spider-Man je z formy: Zaostal za předchůdci

příspěvky 21 - 24 Napsat příspěvek
Upřímně si přeju, aby to Efron, Franco, Rogen a Rose příští víkend pořádně rozsvítili, recenze maj skvělý link
292473
Upřímně si přeju, aby to Efron, Franco, Rogen a Rose příští víkend pořádně rozsvítili, recenze maj skvělý http://www.rottentomatoes.com/m/neighbors_2014/
0 0
reagovat
Čo by asi tak Spider-Manovi mohlo pomôcť? Zmena režiséra? Temnosť? Ďalší reštart :D? Každopádne ak budú takto ďalej pokračovať s takými rozpočtami tak zle skončia. Filmy o Venomoch a neviem čom všetkom ani nespomínam radšej.
292472
Čo by asi tak Spider-Manovi mohlo pomôcť? Zmena režiséra? Temnosť? Ďalší reštart *:D*? Každopádne ak budú takto ďalej pokračovať s takými rozpočtami tak zle skončia. Filmy o Venomoch a neviem čom všetkom ani nespomínam radšej.
0 0
reagovat
You're my new hero.
Až někdy vyrostu, chci být aspoň z půlky tak cool jako ty :D

Úvod, rejpnutí si do Jokera, "Fuck this shit" a ten konec :D

Když nemůžu spát, tak jsem se aspoň pobavil.

:+:+:+:+:+
292470
You're my new hero. Až někdy vyrostu, chci být aspoň z půlky tak cool jako ty *:D* Úvod, rejpnutí si do Jokera, "Fuck this shit" a ten konec *:D* Když nemůžu spát, tak jsem se aspoň pobavil. *:+**:+**:+**:+**:+*
0 0
reagovat
"I used to do speed — and sometimes a little cough syrup. Stay up all night, writing and writing, like 25 pages of dribble about the Sony and Spiderman, just to fucking write…"

Good morning, good afternoon, good evening. Ještě opivený se hlásím na konci víkendu se slibovanými zprávičkami ze světa ošklivého kapitalismu a obrovských tržeb hollywoodských fláků, na které žádný hipster zásadně nekouká. Ať se nám to nelíbí nebo nelíbí, tento víkend se nesl ve znamení Spidermana na speedu a jeho poutí za vytouženými 750 miliony a splacením obrovských nákladů, které tento vynucený projekt přinesl. Ale to už zase předbíhám. Ještě tu zmíním, že tentokrát to bude kratší a je to psáno opravdu ve velkém spěchu. Takže se předem omlouvám za tragickou gramatickou stránku této "věci". Tyhle úvody, které bych vlastně vůbec nemusel psát (já bych vlastně nemusel psát vůbec nic) jsou hrozný zlo a člověk se musí kousnout a přijít s odstavcem o ničem. No, dneska se mi to docela daří. Možná za to trochu může zbytkový alkohol v krvi. Ta dědova slivovice docela sedla. Ale víc se dozvíte někde v tom proudu myšlenek níže. Snad jste si nemysleli, že to bude jenom o tržbách? :D

1. The Amazing Spider-Man 2 - $92 US víkend, $369 posbíráno po světě.
Jsme pomalu u prvního odstavce a už sem otrávenej. Ne z alkoholu, ale z toho, že o tomhle film a jeho vyhlídkách se toho už napsalo tolik... Netřeba znovu opakovat, co Sony pustilo do světa ohledně nákladů a v rychlosti si odbydeme zhodnocení amerického víkendu. Je očekávanej. Otevřelo to pod Kapitánem a nedalo to stovku. Ale propadák to rozhodně není. S otvírákem kolem 90 milionů se dá hrát velký divadlo a na těch 220-230 to ten kocour v hlavní roli dotáhne. Dál ale ne. Godzilla, která to utne už za dva týdny, bude překvapením letní sezóny (dejte na mě a vlastně na všechny okolo) a reakce diváků jsou zatím taky dost rozporuplné. Jiná pohádka je svět. Joker si začal sypat na hlavu (pomohl jsem mu v tom, pravda) po prvních zklamavších evropských tržbách, ale Asie zase zaúřadovala. 10ti milionová neděle v Číně značí velký věci a pan Úžasný nebude mít zas tak velkej problém vyrovnat celosvětový tržby jedničky. Vzhledem k tomu, že Sony pořád zoufale hledá nové velké značky, tak bude pokračování v očekávaném termínu. Občas to chce velkého člověka aby uznal svojí chybu a veřejně se omluvil. Tak snad se k tomu ten Joker odhodlá :D

2. The Other Woman (2014) - $14,2 US víkend, $47 US celkem, $93 celosvětově
Chata na závětrné straně Vysočiny obsahovala dvě ženy. Chytré vysokoš......čky (trapně kopíruju unnecessary censorship, já vím). Holky se tam u ohně začali bavit o genialitě Twilightu, Sexu ve městě a 50 Odstínů Šedi. Kouřil sem si a dobře 45 minut sem si sliboval, že se k tématu nebudu vyjadřovat. No, nedal sem to. Dědova slivovička byla moc silná a já se vložil do hovoru. Tím špatným způsobem. Začal jsem opatrně naznačovat, že by klidně mohli svůj čas věnovat lepším filmům a knihám, a že jim něco velmi rád doporučím. Byl mi věnován cca 15ti minutový stěr, který vyvrcholil tím, že mi bylo řečeno, že neumím vařit a po vzoru kritizovaného Zdeňka Svěráka ve Vratných Láhavích (žehlil si někdy?) sem byl velmi nevybíravě poslán do prdele. Co z toho všeho vyplývá? Nerozumím ženám a nerozumím úspěchu filmu The Other Woman. Co už z traileru vypadá jako naprosté peklo s čím dál horšími a protivnějšími Leslie Mann a Cameron Diaz (výskyt bohyně KU nechápu) bude trvalka, která v zámoří možná nebude atakovat 100 milionů, ale těch 80 určitě. Jo, a musel sem příslibit, že se znovu podívám na všechny díly Twilightu a přečtu si 50 Odstínů. A co že sem za to obdržel výměnou?
Snídani... :(

3. Heaven is for Reall - Velkej US víkend, mnohem víc než by si to zasloužilo US celkově.
Děláte si ze mě pr.... ? Ono to klidně může jít až někam ke sto milionům. Připravte se na neuvěřitelnou záplavu polodementních náboženskejch filmů v dalších letech. Protože jak říkala Tina Fey na Glóbech : "This is Hollywood and if something kind of works, they'll just keep doing it..." Tak nějak doufám, že už se na stránkách moviezone nikdy nedočkám poslání do pekla za kritiku náboženskýho filmu co sem neviděl (trailer fakt stačil). Ne že bych si do toho pekla nezasloužil poslat, ale prosím za něco jiného než za splachování dementních filmů. Občas ta premisa fakt stačí...

4. Captain America: The Winter Soldier - $7,7 US víkend, $237 US celkem, $679 celosvětově
Na těchto tržbách není vůbec nic zajímavého. Jede se přesně podle plánu, který byl box office nolifery jako jsem já předestřen už po prvním víkendu tohoto skvělého filmu v kinech. 250+ v USA celkem, 700+ svět celkem. Vox Populi je jasné. Cap se povedl a zaslouží si každý dolar. Docela by mě zajímalo kdy ten Marvel poprvé narazí. Protože track record mají teda neskutečnej. Upřímně doufám, že to nebude u Strážců Galaxie. Na ten film se moc těším a Mývalovi věřím.

5. Rio 2 - $7,6 US víkend, $106 US celkově, $393 celosvětově
K nepřežití debilní exotičtí ptáci si vedou také přesně podle přepokládů a pravděpodobně dorovnají vysoké tržby jedničky. Bohužel, kvalitní Peabody a Mr. Sherman prodělávají vzhledem k obřímu rozpočtu desítky a desítky milionů, zatímco taškařice pro nejmenší v kinech funguje a svůj 100 milionový rozpočet už má jistě pokrytý. Na světě neexistuje spravedlnost a výkonní ptáci si uzmou veškerou kořist pro sebe. A ostatní aby pak třeli bídu s nouzí.

6. Brick Mansions - $3,5 US víkend, $15 Us celkem, ze světa nevíme
Poslední film Paula Walkera vyklízí pozice hodně rychle, ale zas takovej problém to není. Je to z produkční stáje Luca Bessona a nízkej rozpočet jasně naznačuje, že tady se nepočítalo s o moc většími čísly. Walker prostě s tímhle filmem Ameriku neobjevil. Nejenom podle Hladovy recenze se ale jedná o příjemnej odsýpající snímek, kterej pobaví. Buďme za to rádi, Paulovo rozloučení se stříbrným plátnem mohlo taky dopadnout o dost hůř. A až vám po něm bude smutno, tak sáhněte po výborném Eight Below nebo Running Scared.

7. Divergent - $2,1 US víkend, $143 US celkem, $250 celosvětově
Shailene směřuje ke 150ti milionům ze země za velkou louží a všichni jsou spokojení. Ale nás už všechny jistě zajímá, co předvede ve výborně vypadajícím The Fault in our Stars. Ten film bude pecka a 100 milionů z Ameriky vidím jako jistotu. Insurgent příjde až dlouho potom a jistě zase vydělá velké peníze.

8. The Quiet Ones - $2 US víkend, $6,7 US celkově, $7,9 celosvětově
Horor, kterej propadl. Lionsgate se rozhodl zaplatit kinodistribuci horůrku s minimálním rozpočtem a stejně na tom prodělá plno milionů. Pokud se ptáte proč, tak jste tu špatně a já to po stopadesáté vysvětlovat nebudu. Už jenom úžasně originální premisa "A university professor and a team of students conduct an experiment on a young woman, uncovering terrifyingly dark, unexpected forces in the process" naznačuje mnohé. Odeberte si z rovnice profesora a máte běžnej víkend.

9. God's Not Dead - $1,7 US víkend, $55 US celkem
Fuck this shit.

10. The Grand Budapest Hotel - $1,7 US víkend, $51 US celkem, nádherných $140 milionů celosvětově.
A po dvou náboženských lejnech, které se naštestí distribuují pouze v Americe si na konec spravíme chuť Wesem Andersonem a jeho výletem do Budapešti. Tenhle majstrštyk dostává zaslouženou pozornost a zaslouženě vydělává velký peníze.

Dále nestojí za pozornost nic.

Takže takhle bych to pojal. Dneska to bylo výjimečně kratší. Víkend mne fakt zmohl a já už se těším na postel. Doufám, že se vás aspoň něčím pobavil a pokud jste to nečetli a akorát jste přeskočili na poslední odstavec, tak vám tady nemám co říct. Snad jenom pozdravím všechny zastydlé puberťáky jako jsem já, dále pošlu pozdrav Popíčkovi do Kanady a přihlásím se zase za dva týdny u Godzilly. Kdyby existoval, tak bůh ví, že to bude pecka plnící Imaxy až do prázdnin. Tak jo, čus.

P.S Ostatně soudím, že Joker je mizerný "tipér" tržeb... ?):D
292468
"I used to do speed — and sometimes a little cough syrup. Stay up all night, writing and writing, like 25 pages of dribble about the Sony and Spiderman, just to fucking write…" Good morning, good afternoon, good evening. Ještě opivený se hlásím na konci víkendu se slibovanými zprávičkami ze světa ošklivého kapitalismu a obrovských tržeb hollywoodských fláků, na které žádný hipster zásadně nekouká. Ať se nám to nelíbí nebo nelíbí, tento víkend se nesl ve znamení Spidermana na speedu a jeho poutí za vytouženými 750 miliony a splacením obrovských nákladů, které tento vynucený projekt přinesl. Ale to už zase předbíhám. Ještě tu zmíním, že tentokrát to bude kratší a je to psáno opravdu ve velkém spěchu. Takže se předem omlouvám za tragickou gramatickou stránku této "věci". Tyhle úvody, které bych vlastně vůbec nemusel psát (já bych vlastně nemusel psát vůbec nic) jsou hrozný zlo a člověk se musí kousnout a přijít s odstavcem o ničem. No, dneska se mi to docela daří. Možná za to trochu může zbytkový alkohol v krvi. Ta dědova slivovice docela sedla. Ale víc se dozvíte někde v tom proudu myšlenek níže. Snad jste si nemysleli, že to bude jenom o tržbách? *:D* [b]1. The Amazing Spider-Man 2[/b] - $92 US víkend, $369 posbíráno po světě. Jsme pomalu u prvního odstavce a už sem otrávenej. Ne z alkoholu, ale z toho, že o tomhle film a jeho vyhlídkách se toho už napsalo tolik... Netřeba znovu opakovat, co Sony pustilo do světa ohledně nákladů a v rychlosti si odbydeme zhodnocení amerického víkendu. Je očekávanej. Otevřelo to pod Kapitánem a nedalo to stovku. Ale propadák to rozhodně není. S otvírákem kolem 90 milionů se dá hrát velký divadlo a na těch 220-230 to ten kocour v hlavní roli dotáhne. Dál ale ne. Godzilla, která to utne už za dva týdny, bude překvapením letní sezóny (dejte na mě a vlastně na všechny okolo) a reakce diváků jsou zatím taky dost rozporuplné. Jiná pohádka je svět. Joker si začal sypat na hlavu (pomohl jsem mu v tom, pravda) po prvních zklamavších evropských tržbách, ale Asie zase zaúřadovala. 10ti milionová neděle v Číně značí velký věci a pan Úžasný nebude mít zas tak velkej problém vyrovnat celosvětový tržby jedničky. Vzhledem k tomu, že Sony pořád zoufale hledá nové velké značky, tak bude pokračování v očekávaném termínu. Občas to chce velkého člověka aby uznal svojí chybu a veřejně se omluvil. Tak snad se k tomu ten Joker odhodlá *:D* [b]2. The Other Woman (2014)[/b] - $14,2 US víkend, $47 US celkem, $93 celosvětově Chata na závětrné straně Vysočiny obsahovala dvě ženy. Chytré vysokoš......čky (trapně kopíruju unnecessary censorship, já vím). Holky se tam u ohně začali bavit o genialitě Twilightu, Sexu ve městě a 50 Odstínů Šedi. Kouřil sem si a dobře 45 minut sem si sliboval, že se k tématu nebudu vyjadřovat. No, nedal sem to. Dědova slivovička byla moc silná a já se vložil do hovoru. Tím špatným způsobem. Začal jsem opatrně naznačovat, že by klidně mohli svůj čas věnovat lepším filmům a knihám, a že jim něco velmi rád doporučím. Byl mi věnován cca 15ti minutový stěr, který vyvrcholil tím, že mi bylo řečeno, že neumím vařit a po vzoru kritizovaného Zdeňka Svěráka ve Vratných Láhavích (žehlil si někdy?) sem byl velmi nevybíravě poslán do prdele. Co z toho všeho vyplývá? Nerozumím ženám a nerozumím úspěchu filmu The Other Woman. Co už z traileru vypadá jako naprosté peklo s čím dál horšími a protivnějšími Leslie Mann a Cameron Diaz (výskyt bohyně KU nechápu) bude trvalka, která v zámoří možná nebude atakovat 100 milionů, ale těch 80 určitě. Jo, a musel sem příslibit, že se znovu podívám na všechny díly Twilightu a přečtu si 50 Odstínů. A co že sem za to obdržel výměnou? Snídani... *:(* [b]3. Heaven is for Real[/b]l - Velkej US víkend, mnohem víc než by si to zasloužilo US celkově. Děláte si ze mě pr.... ? Ono to klidně může jít až někam ke sto milionům. Připravte se na neuvěřitelnou záplavu polodementních náboženskejch filmů v dalších letech. Protože jak říkala Tina Fey na Glóbech : "This is Hollywood and if something kind of works, they'll just keep doing it..." Tak nějak doufám, že už se na stránkách moviezone nikdy nedočkám poslání do pekla za kritiku náboženskýho filmu co sem neviděl (trailer fakt stačil). Ne že bych si do toho pekla nezasloužil poslat, ale prosím za něco jiného než za splachování dementních filmů. Občas ta premisa fakt stačí... [b]4. Captain America: The Winter Soldier[/b] - $7,7 US víkend, $237 US celkem, $679 celosvětově Na těchto tržbách není vůbec nic zajímavého. Jede se přesně podle plánu, který byl box office nolifery jako jsem já předestřen už po prvním víkendu tohoto skvělého filmu v kinech. 250+ v USA celkem, 700+ svět celkem. Vox Populi je jasné. Cap se povedl a zaslouží si každý dolar. Docela by mě zajímalo kdy ten Marvel poprvé narazí. Protože track record mají teda neskutečnej. Upřímně doufám, že to nebude u Strážců Galaxie. Na ten film se moc těším a Mývalovi věřím. [b]5. Rio 2[/b] - $7,6 US víkend, $106 US celkově, $393 celosvětově K nepřežití debilní exotičtí ptáci si vedou také přesně podle přepokládů a pravděpodobně dorovnají vysoké tržby jedničky. Bohužel, kvalitní Peabody a Mr. Sherman prodělávají vzhledem k obřímu rozpočtu desítky a desítky milionů, zatímco taškařice pro nejmenší v kinech funguje a svůj 100 milionový rozpočet už má jistě pokrytý. Na světě neexistuje spravedlnost a výkonní ptáci si uzmou veškerou kořist pro sebe. A ostatní aby pak třeli bídu s nouzí. [b]6. Brick Mansions[/b] - $3,5 US víkend, $15 Us celkem, ze světa nevíme Poslední film Paula Walkera vyklízí pozice hodně rychle, ale zas takovej problém to není. Je to z produkční stáje Luca Bessona a nízkej rozpočet jasně naznačuje, že tady se nepočítalo s o moc většími čísly. Walker prostě s tímhle filmem Ameriku neobjevil. Nejenom podle Hladovy recenze se ale jedná o příjemnej odsýpající snímek, kterej pobaví. Buďme za to rádi, Paulovo rozloučení se stříbrným plátnem mohlo taky dopadnout o dost hůř. A až vám po něm bude smutno, tak sáhněte po výborném Eight Below nebo Running Scared. [b]7. Divergent[/b] - $2,1 US víkend, $143 US celkem, $250 celosvětově Shailene směřuje ke 150ti milionům ze země za velkou louží a všichni jsou spokojení. Ale nás už všechny jistě zajímá, co předvede ve výborně vypadajícím The Fault in our Stars. Ten film bude pecka a 100 milionů z Ameriky vidím jako jistotu. Insurgent příjde až dlouho potom a jistě zase vydělá velké peníze. [b]8. The Quiet Ones[/b] - $2 US víkend, $6,7 US celkově, $7,9 celosvětově Horor, kterej propadl. Lionsgate se rozhodl zaplatit kinodistribuci horůrku s minimálním rozpočtem a stejně na tom prodělá plno milionů. Pokud se ptáte proč, tak jste tu špatně a já to po stopadesáté vysvětlovat nebudu. Už jenom úžasně originální premisa "A university professor and a team of students conduct an experiment on a young woman, uncovering terrifyingly dark, unexpected forces in the process" naznačuje mnohé. Odeberte si z rovnice profesora a máte běžnej víkend. [b]9. God's Not Dead[/b] - $1,7 US víkend, $55 US celkem Fuck this shit. [b]10. The Grand Budapest Hotel[/b] - $1,7 US víkend, $51 US celkem, nádherných $140 milionů celosvětově. A po dvou náboženských lejnech, které se naštestí distribuují pouze v Americe si na konec spravíme chuť Wesem Andersonem a jeho výletem do Budapešti. Tenhle majstrštyk dostává zaslouženou pozornost a zaslouženě vydělává velký peníze. [b]Dále nestojí za pozornost nic.[/b] Takže takhle bych to pojal. Dneska to bylo výjimečně kratší. Víkend mne fakt zmohl a já už se těším na postel. Doufám, že se vás aspoň něčím pobavil a pokud jste to nečetli a akorát jste přeskočili na poslední odstavec, tak vám tady nemám co říct. Snad jenom pozdravím všechny zastydlé puberťáky jako jsem já, dále pošlu pozdrav Popíčkovi do Kanady a přihlásím se zase za dva týdny u Godzilly. Kdyby existoval, tak bůh ví, že to bude pecka plnící Imaxy až do prázdnin. Tak jo, čus. P.S Ostatně soudím, že Joker je mizerný "tipér" tržeb... *?)**:D*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se