Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Batman vs Superman vs ... kdo dál?

příspěvky 21 - 31 Napsat příspěvek
No hlavně z hlediska Supermana je toho potřeba ještě tolik odvyprávět, k tomu by mu na parádní díl v klidu stačil Lex. Egomaniakální miliardář, kterýho by sralo, že kvůli Supermanovi neni rázem hlavní hvězda on a stal by se z něj ve vzteku regulerní záporák. Začne sabotovat třeba jaderný elektrárny, aby ukázal, že je Supík vlastně šmejd, ale vymkne se mu to z ruky.K tomu rozvinout vztah s Lois, práce v novinách. Ukázat bojuje i proti šmejdům ze země nejenom z vesmíru. Celý by to mohlo končit tím, že by mu ke konci k nějakýmu průseru podal pomocnou ruku Batman, kterýho inspiroval k tomu, aby se svýma schopnstma začal znovu konat dobro.
Za dva roky Batman vs. Superman, kde by se konci objevila WW a za další 2 roky Justice League, to by bylo tak těžké? Do toho by se stihnul jeden dva spin-offy
Ach jo...
291681
No hlavně z hlediska Supermana je toho potřeba ještě tolik odvyprávět, k tomu by mu na parádní díl v klidu stačil Lex. Egomaniakální miliardář, kterýho by sralo, že kvůli Supermanovi neni rázem hlavní hvězda on a stal by se z něj ve vzteku regulerní záporák. Začne sabotovat třeba jaderný elektrárny, aby ukázal, že je Supík vlastně šmejd, ale vymkne se mu to z ruky.K tomu rozvinout vztah s Lois, práce v novinách. Ukázat bojuje i proti šmejdům ze země nejenom z vesmíru. Celý by to mohlo končit tím, že by mu ke konci k nějakýmu průseru podal pomocnou ruku Batman, kterýho inspiroval k tomu, aby se svýma schopnstma začal znovu konat dobro. Za dva roky Batman vs. Superman, kde by se konci objevila WW a za další 2 roky Justice League, to by bylo tak těžké? Do toho by se stihnul jeden dva spin-offy Ach jo...
0 0
reagovat
To propojeni s televizi by imo mohlo velice cool. Arrow ma cele dve sezony porad stoupajici tendenci a i ten Amell se v tom podle me uz docela nasel a ja osobne uz bych to s tim drevem zas az tak nehrotil.

Skoda, ze se to nezacalo hybat driv... mohli na konec sezony hodit nejakou referenci na MoS... (nebo pripadne do dalsi sezony, pokud se to stiha)

Jedine, co by mi vadilo je, ze krom Arrowa by se pak pravdepodobne musely aspon na chvili objevit i ostatni postavy, coz by me u te drzky Laurel fakt nas*alo...
291680
To propojeni s televizi by imo mohlo velice cool. Arrow ma cele dve sezony porad stoupajici tendenci a i ten Amell se v tom podle me uz docela nasel a ja osobne uz bych to s tim drevem zas az tak nehrotil. Skoda, ze se to nezacalo hybat driv... mohli na konec sezony hodit nejakou referenci na MoS... (nebo pripadne do dalsi sezony, pokud se to stiha) Jedine, co by mi vadilo je, ze krom Arrowa by se pak pravdepodobne musely aspon na chvili objevit i ostatni postavy, coz by me u te drzky Laurel fakt nas*alo...
0 0
reagovat

Bay_watch

Toto nie je žiadny JLA film, rola Wonder Woman má byť pokiaľ viem minimálna, kým Cyborg sa ukáže pravdepodobne len na pár sekúnd ako hráč amerického futbalu Vic Stone.

Stále je to film hlavne o Supermanovi a Batmanovi. To, že sa snažia divákom predstaviť ďalších hrdinov ešte predtým, než sa predvedú naplno v JLA/sólovkách, je myslím, vzhľadom na stratégiu a pozíciu Marvel Studios vcelku pochopiteľné.

Ad Arrow:

Som veľkým priaznivcom Amella, ale vo filmovom DC univerze ho nechcem ani náhodou. Seriál a herci na CW jednoducho nemôžu kopať rovnakú ligu ako dvestomiliónové blockbustre.

291679
Toto nie je žiadny JLA film, rola Wonder Woman má byť pokiaľ viem minimálna, kým Cyborg sa ukáže pravdepodobne len na pár sekúnd ako hráč amerického futbalu Vic Stone. Stále je to film hlavne o Supermanovi a Batmanovi. To, že sa snažia divákom predstaviť ďalších hrdinov ešte predtým, než sa predvedú naplno v JLA/sólovkách, je myslím, vzhľadom na stratégiu a pozíciu Marvel Studios vcelku pochopiteľné. Ad Arrow: Som veľkým priaznivcom Amella, ale vo filmovom DC univerze ho nechcem ani náhodou. Seriál a herci na CW jednoducho nemôžu kopať rovnakú ligu ako dvestomiliónové blockbustre.
Bay_watch
0 0
reagovat
Druhé díly Iron Mana a Spider-Mana jsou krásným příkladem, jak tahle "camea" nacpaná do každé scény dokážou z filmu vysát veškerý život. Jo, kde jsou ty časy, kdy stačil jednoduchej, kompaktní příběh. :-
291678
Druhé díly Iron Mana a Spider-Mana jsou krásným příkladem, jak tahle "camea" nacpaná do každé scény dokážou z filmu vysát veškerý život. Jo, kde jsou ty časy, kdy stačil jednoduchej, kompaktní příběh. *:-*
0 0
reagovat

Noco

Jasné, narýchlo spravená šlichta, na ktorú si počkáme ešte minimálne 2 roky.. :D

Vysvetli mi prosím, čo je na tom "rýchle"? Cameo postavy, ktorá bude (zrejme) ešte v civile fakt nie je nič, čo by narušilo integritu filmu.
291677
Jasné, narýchlo spravená šlichta, na ktorú si počkáme ešte minimálne 2 roky.. *:D* Vysvetli mi prosím, čo je na tom "rýchle"? Cameo postavy, ktorá bude (zrejme) ešte v civile fakt nie je nič, čo by narušilo integritu filmu.
Noco
0 0
reagovat
Amell ať raději zůstane tam, kde je. Arrow je v rámci televizního seriálu super, ale ten herec je úplné dřevo.

Jinak jsem už docela znuděný tím vším, čím se ten film plní. Čím dál více mě to přestává zajímat. A to jsem komiksový fanda, a na Batmana nedám dopustit.
291676
Amell ať raději zůstane tam, kde je. Arrow je v rámci televizního seriálu super, ale ten herec je úplné dřevo. Jinak jsem už docela znuděný tím vším, čím se ten film plní. Čím dál více mě to přestává zajímat. A to jsem komiksový fanda, a na Batmana nedám dopustit.
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Vidím to stejně. :+

A jako Arrow i Flash by podle mě v tom filmu obstáli. Nemusej to být extra herci, když stejně budou mít (většinou) masku. A navíc by to prostě podle mně bylo hrozně fajn propojení toho vesmíru. Hlavně fakt doufám, že je nebudou přeobsazovat do filmu někým jiným.
291675
Vidím to stejně. *:+* A jako Arrow i Flash by podle mě v tom filmu obstáli. Nemusej to být extra herci, když stejně budou mít (většinou) masku. A navíc by to prostě podle mně bylo hrozně fajn propojení toho vesmíru. Hlavně fakt doufám, že je nebudou přeobsazovat do filmu někým jiným.
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

...

stále mi to smrdí strašne narýchlo spravenou šlichtou, DC chcú stoj-čo-stoj dohnať Marvel, holt Avengers tak zamávali Holywoodom že už nič nebude také ako predtým.
291674
stále mi to smrdí strašne narýchlo spravenou šlichtou, DC chcú stoj-čo-stoj dohnať Marvel, holt Avengers tak zamávali Holywoodom že už nič nebude také ako predtým.
...
0 0
reagovat
No propojit to s televizním univerzem by nebylo úplně od věci. Druhá série Arrow se zatím jenom zlepšuje (mají docela štěstí na záporáky) a na rozdíl od Agents jim to netrvalo skoro celou sérii. Nevím, jestli Amell je zrovna herec do AAA velkofilmu, ale nějaké cameo by utáhl...
291673
No propojit to s televizním univerzem by nebylo úplně od věci. Druhá série Arrow se zatím jenom zlepšuje (mají docela štěstí na záporáky) a na rozdíl od Agents jim to netrvalo skoro celou sérii. Nevím, jestli Amell je zrovna herec do AAA velkofilmu, ale nějaké cameo by utáhl...
0 0
reagovat
zatím to vypadá nejvíc jak TN52 Justice League. já nevim, ale ten film proste nemůže fungovat, anebo bude muset mít přes 3 hodiny.
291672
zatím to vypadá nejvíc jak TN52 Justice League. já nevim, ale ten film proste nemůže fungovat, anebo bude muset mít přes 3 hodiny.
0 0
reagovat
Čekám na moment, kdy Warneři zatrolí a oznámí, že z toho bude Justice League. Následně bude za trolla Disney, třetího Capa přesunou o měsíc dopředu (duben mu očividně hodně sedí) a místo něj půjdou do květnového ringu posunuté Star Wars VII.:))
291670
Čekám na moment, kdy Warneři zatrolí a oznámí, že z toho bude Justice League. Následně bude za trolla Disney, třetího Capa přesunou o měsíc dopředu (duben mu očividně hodně sedí) a místo něj půjdou do květnového ringu posunuté Star Wars VII.*:))*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se