Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Co slibuje americký The Raid?

příspěvky 21 - 26 Napsat příspěvek
Já mám poct, že spousta lidí je naštvaných už předem. Já přitom vidím celkem dost možností, jak tam ty emoce dostat bez toho, aby to bolelo a aby to fungovalo. Původní Raid se odehrával během několika hodin, když tohle bude delší časový horizont, jako že bude, může celá podzápletka s bratrem, pokud tam zůstane (nevidím důvod, proč ne), fungovat mnohem lépe, stejně tak vzájemné vztahy mezi hrdiny.

Navíc nikdo netvrdí, že do akce půjde šest lidí, vždycky můžou dostat podporu od lokálních, ať už od policie, uprostřed Afghanistánu od armády a podobně. Celá parta může fungovat jako band "poradců", kteří ukážou pověření a ostatní budou poslouchat, aniž by měli možnost se na něco ptát. Nebál bych se o to, myslím, že všichni moc dobře ví v čem byla síla Raid a nemají důvod se toho zbavovat.

Nehledě na to, že globálnější zápletka může znamenat to, že se klasický Raid rozjede až v pětatřicáté minutě a před tím bude jedna akční scéna v Brazílii s jiu-jitsu jedna v Indonésii se silatem
291054
Já mám poct, že spousta lidí je naštvaných už předem. Já přitom vidím celkem dost možností, jak tam ty emoce dostat bez toho, aby to bolelo a aby to fungovalo. Původní Raid se odehrával během několika hodin, když tohle bude delší časový horizont, jako že bude, může celá podzápletka s bratrem, pokud tam zůstane (nevidím důvod, proč ne), fungovat mnohem lépe, stejně tak vzájemné vztahy mezi hrdiny. Navíc nikdo netvrdí, že do akce půjde šest lidí, vždycky můžou dostat podporu od lokálních, ať už od policie, uprostřed Afghanistánu od armády a podobně. Celá parta může fungovat jako band "poradců", kteří ukážou pověření a ostatní budou poslouchat, aniž by měli možnost se na něco ptát. Nebál bych se o to, myslím, že všichni moc dobře ví v čem byla síla Raid a nemají důvod se toho zbavovat. Nehledě na to, že globálnější zápletka může znamenat to, že se klasický Raid rozjede až v pětatřicáté minutě a před tím bude jedna akční scéna v Brazílii s jiu-jitsu jedna v Indonésii se silatem
0 0
reagovat
Já taky z toho článku nemohu za boha vykoukat, v čem to nebude průser :) Bude se jezdit po světě, takže místo jedné nonstop akce to bude rozkouskované (čímž víceméně končí podobnost s The Raid 1). Jen 6 týpků (resp. minimálně jedna holka tam bude. A aspoň jeden černoch.) ze speciální jednotky směřuje k tomu, že chcípat budou pouze ti zlí a oškliví teroristé a drsní DEA hoši to projdou v rambo módu, aby v poslední bitvě jeden či dva padli za vlast a kamarády (ne jak v Raidu, kde jich do baráku naběhne dvacet a vyleze jeden rozlámanej). Umělé cpaní emocí do surových akčních filmů zavání patosem - emoce mají plynout z toho, že těm hrdinům věříme, co na obrazovce dělají a jaké to pro ně má následky, a ne, že jim Usáma před deseti lety zabil lásku jejich života.
Meh :-
291063
Já taky z toho článku nemohu za boha vykoukat, v čem to nebude průser :) Bude se jezdit po světě, takže místo jedné nonstop akce to bude rozkouskované (čímž víceméně končí podobnost s The Raid 1). Jen 6 týpků (resp. minimálně jedna holka tam bude. A aspoň jeden černoch.) ze speciální jednotky směřuje k tomu, že chcípat budou pouze ti zlí a oškliví teroristé a drsní DEA hoši to projdou v rambo módu, aby v poslední bitvě jeden či dva padli za vlast a kamarády (ne jak v Raidu, kde jich do baráku naběhne dvacet a vyleze jeden rozlámanej). Umělé cpaní emocí do surových akčních filmů zavání patosem - emoce mají plynout z toho, že těm hrdinům věříme, co na obrazovce dělají a jaké to pro ně má následky, a ne, že jim Usáma před deseti lety zabil lásku jejich života. Meh *:-*
0 0
reagovat

Davies182

Mno já třeba nekopu do Hollywoodu pořád a ve všem, ale na akci je tam obecně malý push - ve většině filmů je o ničem (a ani recenzenti to často nevidí).
291059
Mno já třeba nekopu do Hollywoodu pořád a ve všem, ale na akci je tam obecně malý push - ve většině filmů je o ničem (a ani recenzenti to často nevidí).
Davies182
0 0
reagovat
takze misto masakru cele jednotky tam bude jen 6 typku
misto akce bude vice kecani a hrani si na pribeh s teroristy...

no nevim...lepsi mi to neprijde snad v nicem :)
291058
takze misto masakru cele jednotky tam bude jen 6 typku misto akce bude vice kecani a hrani si na pribeh s teroristy... no nevim...lepsi mi to neprijde snad v nicem :)
0 0
reagovat
Prelozim vam to do cestiny, takze:
"Pridame emoce" = "Sorry, ale producenti po me chtej, abych tam kvuli navstevnosti narouboval i nejakou romantiku, takze oproti originalu se v nasem Raid bude vic kecat, natahovat dej a nudit divactvo zvasty o zlomenejch srdcich a rodinnych hodnotach hrdinu." Du blejt.
Nebudu staromilsky rvat ani soudit pred zhlednutim, ze Hollywood zprzni, na co sahne, ale vocad pocad.
291056
Prelozim vam to do cestiny, takze: "Pridame emoce" = "Sorry, ale producenti po me chtej, abych tam kvuli navstevnosti narouboval i nejakou romantiku, takze oproti originalu se v nasem Raid bude vic kecat, natahovat dej a nudit divactvo zvasty o zlomenejch srdcich a rodinnych hodnotach hrdinu." Du blejt. Nebudu staromilsky rvat ani soudit pred zhlednutim, ze Hollywood zprzni, na co sahne, ale vocad pocad.
0 0
reagovat

jediné co mě zajímá

"Tvůrce původního filmu Gareth Evans bude na všechno dohlížet a dorazí i kaskadéři a choreografové jedničky." - nalejme si čistého vína... RAID byl boží protože jej točili "action guys" svým srdcem... nejsem si úplně jistý že to Hollywood zvládne (i s jejich pomocí), protože se tam typicky tlačí na jiné hodnoty... stačí aby hlavního hrdinu nehrál "epický bijec", který se mlátí od svých 7mi let a bude po filmu. :-
291055
"Tvůrce původního filmu Gareth Evans bude na všechno dohlížet a dorazí i kaskadéři a choreografové jedničky." - nalejme si čistého vína... RAID byl boží protože jej točili "action guys" svým srdcem... nejsem si úplně jistý že to Hollywood zvládne (i s jejich pomocí), protože se tam typicky tlačí na jiné hodnoty... stačí aby hlavního hrdinu nehrál "epický bijec", který se mlátí od svých 7mi let a bude po filmu. *:-*
jediné co mě zajímá
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se