Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Nářez #36: Není nad starý dobrý Berserk

příspěvky 21 - 30 Napsat příspěvek

spoock

český dabing lepší ako anglický? trochu extrém ne?:D
273313
český dabing lepší ako anglický? trochu extrém ne?*:D*
spoock
0 0
reagovat
Berserk aka Japonské temné fantasy veledílo na moviezone? Tak to beru hned všemi 10ti klidně i 20ti :+
273312
Berserk aka Japonské temné fantasy veledílo na moviezone? Tak to beru hned všemi 10ti klidně i 20ti *:+*
0 0
reagovat
joo Berserk .
Pocit zmaru, beznádeje a zároven osudovosti aký u mna vyvolal záver u tohoto anime dokázala už len druhá renesance u Animatrixu.
273311
joo Berserk . Pocit zmaru, beznádeje a zároven osudovosti aký u mna vyvolal záver u tohoto anime dokázala už len druhá renesance u Animatrixu.
0 0
reagovat

2 markspuks:

ty barbare, správné anime je nejlépe koukat v japonštině, nejhorší dabing mi vždy přišel ten anglický, k anime se vůbec nehodí, mám dojem, že i čeština je u anime lepší
273310
ty barbare, správné anime je nejlépe koukat v japonštině, nejhorší dabing mi vždy přišel ten anglický, k anime se vůbec nehodí, mám dojem, že i čeština je u anime lepší
2 markspuks:
0 0
reagovat
spoock: naprosto souhlasím se vším co jsi napsal. Třetí film je mnohem detailnější než závěr seriálu a samotný závěr již dával tušit, že budou pokračovat ve zpracování dalších archů, na které se moc těším. Mangu mám přečtenou kompletní a jsou to vizuální i dějové hody.

markspuks: již existují na všechny tři filmy české titulky. I manga už je nějaký čas překládána do češtiny. Stačí jen chvíli hledat na internetu.
273309
spoock: naprosto souhlasím se vším co jsi napsal. Třetí film je mnohem detailnější než závěr seriálu a samotný závěr již dával tušit, že budou pokračovat ve zpracování dalších archů, na které se moc těším. Mangu mám přečtenou kompletní a jsou to vizuální i dějové hody. markspuks: již existují na všechny tři filmy české titulky. I manga už je nějaký čas překládána do češtiny. Stačí jen chvíli hledat na internetu.
0 0
reagovat

Guts je řezník

ten největší. :+
273307
ten největší. *:+*
Guts je řezník
0 0
reagovat
Minule som si stiahol animovanú trilógiu, ale až som zistil, že je to celé japonsky, tak to letelo z disku. :D

Na youtube som si pozrel útržky z anglicky dabovanej verzie, tak snáď sa k tomu neskôr vrátim.

273304
Minule som si stiahol animovanú trilógiu, ale až som zistil, že je to celé japonsky, tak to letelo z disku. *:D* Na youtube som si pozrel útržky z anglicky dabovanej verzie, tak snáď sa k tomu neskôr vrátim.
0 0
reagovat
Já se divím, že si tu někdo Berserkra všiml až teď, kdepak ty současné hollywoodské pseudo-pokusy s dětičkami v hlavních rolích. Tohle je panečku pořádné fantasy. A dokonce v ratingu, který by žádný hollywoodský producent pro mainstreamový film nikdy neschválil. :D
Alespoň nějaký ten trailer se tu mohl objevit:
link
273305
Já se divím, že si tu někdo Berserkra všiml až teď, kdepak ty současné hollywoodské pseudo-pokusy s dětičkami v hlavních rolích. Tohle je panečku pořádné fantasy. A dokonce v ratingu, který by žádný hollywoodský producent pro mainstreamový film nikdy neschválil. *:D* Alespoň nějaký ten trailer se tu mohl objevit: http://youtu.be/UmVRPj9yqoU
0 0
reagovat
Velka radost, videt Gutse tady :+

Jen doplnim, manga je teprve to prave brutalni peklo (napr. inkvizice), ktere bohuzel po dvou dekadach porad nekonci. Mno, alespon je co cist, pac Gutse neni nikdy dost...
273302
Velka radost, videt Gutse tady *:+* Jen doplnim, manga je teprve to prave brutalni peklo (napr. inkvizice), ktere bohuzel po dvou dekadach porad nekonci. Mno, alespon je co cist, pac Gutse neni nikdy dost...
0 0
reagovat
Pro ty, co nemají dost spíš doporučuji seriál, první dva díly jsou krácenou verzí většiny seriálu, naopak oceňuji poslední film, který naopak umocňuje závěr seriálu, který byl o něco horší.
Nejvíc mě potěšila zpráva, že tahle trilogie je prequelem a studio bude dělat i na pokračování, což je super.
Jedna z nejlepších mang/anime co jsem měl tu čest vidět, navíc fantasy evropský středověk!
273300
Pro ty, co nemají dost spíš doporučuji seriál, první dva díly jsou krácenou verzí většiny seriálu, naopak oceňuji poslední film, který naopak umocňuje závěr seriálu, který byl o něco horší. Nejvíc mě potěšila zpráva, že tahle trilogie je prequelem a studio bude dělat i na pokračování, což je super. Jedna z nejlepších mang/anime co jsem měl tu čest vidět, navíc fantasy evropský středověk!
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se