Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Šest adeptů na Batmana

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Nevím, kdy si už konečně uvědomíte, že můžou?
270153
Nevím, kdy si už konečně uvědomíte, že můžou?
0 0
reagovat
Kedy si už konečne uvedomíte, že Snyderovo a Nolanovo univerzum nemôžu existovať spoločne?
270152
Kedy si už konečne uvedomíte, že Snyderovo a Nolanovo univerzum nemôžu existovať spoločne?
0 0
reagovat
To je ale všechno v rovině co by kdyby, asi jako spekulace ohledně fotbalových přestupů před sezonou. :)
270149
To je ale všechno v rovině co by kdyby, asi jako spekulace ohledně fotbalových přestupů před sezonou. *:)*
0 0
reagovat
Promiň ale máš snad jeho místopřísežné prohlášení? Ten článek sice není žádné oficiální potvrzení, že ano ale taky se tam nikde nepíše, že určitě ne.
270148
Promiň ale máš snad jeho místopřísežné prohlášení? Ten článek sice není žádné oficiální potvrzení, že ano ale taky se tam nikde nepíše, že určitě ne.
0 0
reagovat
No on ji ale nedostal :-)
270147
No on ji ale nedostal :-)
0 0
reagovat
Nejde o to kolik za to dostane, jde o to, že tu nabídku dostal* a že ho samo studio chce. Víc zatím nepotřebuju, abych tuhle fantazii mohl živit dál ;)
270146
Nejde o to kolik za to dostane, jde o to, že tu nabídku dostal* a že ho samo studio chce. Víc zatím nepotřebuju, abych tuhle fantazii mohl živit dál ;)
0 0
reagovat
Vzdyt tam ale pisou, ze zadna takova nabidka nepadla.... tohle neni zadna zakulisni informace, jenom suche konstatovani jednoho cloveka...

"He could probably make $50 million for being in the movie 20 minutes,” my friend [who worked on The Dark Knight Rises and many other films produced by Legendary Pictures] observed. “And it would be worth every penny to the studio.”
270144
Vzdyt tam ale pisou, ze zadna takova nabidka nepadla.... tohle neni zadna zakulisni informace, jenom suche konstatovani jednoho cloveka... "He could probably make $50 million for being in the movie 20 minutes,” my friend [who worked on The Dark Knight Rises and many other films produced by Legendary Pictures] observed. “And it would be worth every penny to the studio.”
0 0
reagovat

!!!

link

I kdyby to nebyla pravda, dokud neuvidím potvrzenou informaci, že byl do role obsazen někdo jiný pořád v ten návrat věřím a doufám :+
270141
http://batman-news.com/2013/08/09/christian-bale-reportedly-offered-50-million-to-return-in-batman-vs-superman/ I kdyby to nebyla pravda, dokud neuvidím potvrzenou informaci, že byl do role obsazen někdo jiný pořád v ten návrat věřím a doufám *:+*
!!!
0 0
reagovat

Robur

Komiks je umělecká forma. Není to vizuál, není to žánr.

Velmi mnoho komiksů jsou žánrem reálná dramata. Mnoho Batman komiksů jsou skoro reálná dramata. A History of Violence, American Splendor, Ghost World, Le Bleu est Une Couleur Chaude, který letos vyhrál v Cannes, jsou vše "reálná dramata" a komiksové filmy zároveň.

269794
Komiks je umělecká forma. Není to vizuál, není to žánr. Velmi mnoho komiksů jsou žánrem reálná dramata. Mnoho Batman komiksů jsou skoro reálná dramata. A History of Violence, American Splendor, Ghost World, Le Bleu est Une Couleur Chaude, který letos vyhrál v Cannes, jsou vše "reálná dramata" a komiksové filmy zároveň.
Robur
0 0
reagovat
No, aby toho nebylo málo. 8) Z těch starších herců to je určitě jedna z lepších variant.
269776
[link="http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWildingNewsAndReviews/news/?a=84979"]No, aby toho nebylo málo.[/link] *8)* Z těch starších herců to je určitě jedna z lepších variant.
0 0
reagovat
Ta tlustá čára za Batmanem je správně, páč Elba je ideální Bond, že jo.8):D
269771
Ta tlustá čára za Batmanem je správně, páč Elba je ideální Bond, že jo.*8)**:D*
0 0
reagovat
Elba by byl ideální na Johna Stewarta, škoda ho cpát na Batmana.
269768
Elba by byl ideální na Johna Stewarta, škoda ho cpát na Batmana.
0 0
reagovat
___________________________________________________________

(To je tlustá čára, kterou končí debata o černým Batmanovi. Díky všem, co ji budou respektovat.)
269770
[b]___________________________________________________________[/b] (To je tlustá čára, kterou končí debata o černým Batmanovi. Díky všem, co ji budou respektovat.)
0 0
reagovat
Robur
Ne to by nešlo, kdyby byl Batman ze smíšeného manželství, tak by to komiksovým fandům zničilo jejich hrdinu z dětství. Wayneovi jsou vážená rodina ze 17. století, tak by bylo nemyslitelné, aby byla paní Wayneová černoška, fuj to by byla ostuda!

latentní rasisti

Za tohle chytnu BAN, ale co. Už se fakt proberte vy omezení kreténi! Nemám rád výrazy jako čecháčkovství, ale za hranicema týhle země je docela normální, že černoši chodí do školy, zakládají svoje společnosti a umí dokonce i telefonovat. Prošel jsem několik zahraničních diskuzí o Elbovi coby Batmanovi a nenašel jsem tam ani desetinu odmítavejch komentářů jako tady.
Pěkná byla třeba diskuze, kde byly desítky komentářů a pro a 2 proti, že je moc starej a že má blbě tvarovanou hlavu.
A fakt nechápu proč se tady ta diskuze zvrhla v to jestli má být Batman černej nebo ne. Mě je uplně u prdele jakej bude, já nechci černýho Batmana. Já chci aby Batmana hrál charismatickej drsňák. A Idris Elba je kurevsky charismatickej drsnák a opravdu neřešim jakou má barvu.

Jo a btw. Velká pecka!
269766
Robur Ne to by nešlo, kdyby byl Batman ze smíšeného manželství, tak by to komiksovým fandům zničilo jejich hrdinu z dětství. Wayneovi jsou vážená rodina ze 17. století, tak by bylo nemyslitelné, aby byla paní Wayneová černoška, fuj to by byla ostuda! [b]latentní rasisti [/b] Za tohle chytnu BAN, ale co. Už se fakt proberte vy omezení kreténi! Nemám rád výrazy jako čecháčkovství, ale za hranicema týhle země je docela normální, že černoši chodí do školy, zakládají svoje společnosti a umí dokonce i telefonovat. Prošel jsem několik zahraničních diskuzí o Elbovi coby Batmanovi a nenašel jsem tam ani desetinu odmítavejch komentářů jako tady. Pěkná byla třeba diskuze, kde byly desítky komentářů a pro a 2 proti, že je moc starej a že má blbě tvarovanou hlavu. A fakt nechápu proč se tady ta diskuze zvrhla v to jestli má být Batman černej nebo ne. Mě je uplně u prdele jakej bude, já nechci černýho Batmana. Já chci aby Batmana hrál charismatickej drsňák. A Idris Elba je kurevsky charismatickej drsnák a opravdu neřešim jakou má barvu. Jo a btw. [link="http://31.media.tumblr.com/3b42086161ac17b429c3c59f8056cd80/tumblr_mqoin02wdT1qzs45io1_r1_500.png"]Velká pecka![/link]
0 0
reagovat

Fanoušci komiksu vs. fanoušci komiksu

Ach jo, v těchto diskuzích vždy napíše někdo nějakou blbost a všichni se toho chytí, začnou se urážet atd. Není fanoušek komiksu jako fanoušek komiksu, někdo se pokládá za znalce, již po prvním přečtení kačera Donalda, a chce nám tu nahodit ošklivé káčátko. Proč ne černý Batman? Myslím, že i z hlediska tajné identity. Bruce vystupuje ve společnosti jako suverén, zná jej celé město, je prostě žádaný a najednou by tu byl černý Batman. Vůbec by to nevypadalo divně, kdyby ve filmu byla většina bílých a Bruce by byl černoch a čistě náhodou Batman taky.
Burton natočil komiksový film, ze kterého sálá atmosféra ze všech stran, Nolan natočil drama, které se drží komiksu zuby nehty, ale komiksová atmosféra pomalu nikde. Já je beru oba, takže pokud chce Snyder oslovit diváky a aby ve filmu byl efekt návratu Batmana, tak Keaton nebo Bale.
Komiks je dnes na denním pořádku, dostáváme ho v mnoha podobách, bohužel se dostane k těm, kteří jej prostě nechápou a myslí si, že na celkovou historii jde jen, tak zapomenout. Myslím, že černého Batmana by nepovolilo ani DC, když teď rozjeli 52ku. Batmana žeru odmalička a změny nesnáším, tudíž beru klasického Batmana.
269755
Ach jo, v těchto diskuzích vždy napíše někdo nějakou blbost a všichni se toho chytí, začnou se urážet atd. Není fanoušek komiksu jako fanoušek komiksu, někdo se pokládá za znalce, již po prvním přečtení kačera Donalda, a chce nám tu nahodit ošklivé káčátko. Proč ne černý Batman? Myslím, že i z hlediska tajné identity. Bruce vystupuje ve společnosti jako suverén, zná jej celé město, je prostě žádaný a najednou by tu byl černý Batman. Vůbec by to nevypadalo divně, kdyby ve filmu byla většina bílých a Bruce by byl černoch a čistě náhodou Batman taky. Burton natočil komiksový film, ze kterého sálá atmosféra ze všech stran, Nolan natočil drama, které se drží komiksu zuby nehty, ale komiksová atmosféra pomalu nikde. Já je beru oba, takže pokud chce Snyder oslovit diváky a aby ve filmu byl efekt návratu Batmana, tak Keaton nebo Bale. Komiks je dnes na denním pořádku, dostáváme ho v mnoha podobách, bohužel se dostane k těm, kteří jej prostě nechápou a myslí si, že na celkovou historii jde jen, tak zapomenout. Myslím, že černého Batmana by nepovolilo ani DC, když teď rozjeli 52ku. Batmana žeru odmalička a změny nesnáším, tudíž beru klasického Batmana.
Fanoušci komiksu vs. fanoušci komiksu
0 0
reagovat
prý vlna rasismu. a švejka bude hrát taky černoch. vždy se u některých rolí bude ohlížet na barvu pleti a ne na herecký talent, ať už je někdo černý, žlutý, bílý. vedlejší postavy se budou měnit podle chuti, alternativní verze postav se možná i objeví (morales jako spiderman), ale batman bude batman, superman superman, atd atd.

jinak se taky těším, až Elba bude mít vlastního hrdinu. Bude to cool.
269754
prý vlna rasismu. a švejka bude hrát taky černoch. vždy se u některých rolí bude ohlížet na barvu pleti a ne na herecký talent, ať už je někdo černý, žlutý, bílý. vedlejší postavy se budou měnit podle chuti, alternativní verze postav se možná i objeví (morales jako spiderman), ale batman bude batman, superman superman, atd atd. jinak se taky těším, až Elba bude mít vlastního hrdinu. Bude to cool.
0 0
reagovat
BTW, ono se černé dítě nemůže narodit smíšenému páru, aby Brucovo bohatství nemohlo být staré rodiny v USA? Budu muset překopat své znalosti o dědičnosti genů. Tímto končím s tématem, opravdu to bylo zahájeno jen možností vidět Elbu v této roli.
269749
BTW, ono se černé dítě nemůže narodit smíšenému páru, aby Brucovo bohatství nemohlo být staré rodiny v USA? Budu muset překopat své znalosti o dědičnosti genů. Tímto končím s tématem, opravdu to bylo zahájeno jen možností vidět Elbu v této roli.
0 0
reagovat

Rouder

Prdlačky, nemluvím o Goyerově inspiraci všemi možnými dílky, koneckonců tady se o tom pěkně rozepisují. A to i o zachování komiksových předloh. Já mluvím o tom, že Nolanův Batman NENÍ komiksovým filmem, je skoro reálným dramatem. Z Burtona na mě atmosféra Gothamu dýchala mnohem víc. Ačkoliv Nolan natočil o dost lepší filmy. Popisoval jsem svůj výsledný dojem z filmu, ne dodržení mytologie.
269747
Prdlačky, nemluvím o Goyerově inspiraci všemi možnými dílky, koneckonců [link="http://nafilmu.cz/2012/08/batman-v-rukou-christophera-nolana/"]tady[/link] se o tom pěkně rozepisují. A to i o zachování komiksových předloh. Já mluvím o tom, že Nolanův Batman NENÍ komiksovým filmem, je skoro reálným dramatem. Z Burtona na mě atmosféra Gothamu dýchala mnohem víc. Ačkoliv Nolan natočil o dost lepší filmy. Popisoval jsem svůj výsledný dojem z filmu, ne dodržení mytologie.
Rouder
0 0
reagovat
Omlouvám se, že jsem tuhle diskuzi s Elbou kdykoliv začínal.
269741
Omlouvám se, že jsem tuhle diskuzi s Elbou kdykoliv začínal.
0 0
reagovat

tonyclifton

Prepac ale to to važne nejde. Ja neviem či nevieš čítať ae uprimne mi vadiš. Ja važne nemam nič proti hocijakym ludom nech su biely, čierny, žlty, oranžovy, alebo zeleny s purpurovimi flakmi, ale važne ja mam Elbu rad, a aj keby bol z jupitera. Ale Batman ma byt behoch. Nič v zlom nechcem ti brať nazor ani nič podobne ale ta postava ma 74 rokov dlhu historiu a vazne dufam ze Batman nie prepac Bruce Wayne bude vzdy beloch, pretoze napr keby si cital komiksy tak by si vede ze existuje seria Batwing kde je v juznej afrike nasledovnik Batmana a je financovany samotnym Waynom. A proti tejto serii nemam nic. Keby chceeli urobit podobny vesmir tomu v New52 kludne by mohol hrat Alba Batwinga. Jak je libo ale Bruce Wayne nech zostane biely.
269740
Prepac ale to to važne nejde. Ja neviem či nevieš čítať ae uprimne mi vadiš. Ja važne nemam nič proti hocijakym ludom nech su biely, čierny, žlty, oranžovy, alebo zeleny s purpurovimi flakmi, ale važne ja mam Elbu rad, a aj keby bol z jupitera. Ale Batman ma byt behoch. Nič v zlom nechcem ti brať nazor ani nič podobne ale ta postava ma 74 rokov dlhu historiu a vazne dufam ze Batman nie prepac Bruce Wayne bude vzdy beloch, pretoze napr keby si cital komiksy tak by si vede ze existuje seria Batwing kde je v juznej afrike nasledovnik Batmana a je financovany samotnym Waynom. A proti tejto serii nemam nic. Keby chceeli urobit podobny vesmir tomu v New52 kludne by mohol hrat Alba Batwinga. Jak je libo ale Bruce Wayne nech zostane biely.
tonyclifton
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se