Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Jak si vykopat režisérský hrob

příspěvky 21 - 24 Napsat příspěvek
Osobně mi Yates přijde přechvalovaný.. Potter v jeho podání mi přišel příliš rozvlečná nuda, které chyběla dynamika.
Cuaron udělal z Pottera jiný svět po Columbusovi, ostatní režiséři se pak dál drželi jeho vize víceméně.
258487
Osobně mi Yates přijde přechvalovaný.. Potter v jeho podání mi přišel příliš rozvlečná nuda, které chyběla dynamika. Cuaron udělal z Pottera jiný svět po Columbusovi, ostatní režiséři se pak dál drželi jeho vize víceméně.
0 0
reagovat
Jenom poznámka, myslím, že Cuarón zase tak moc do Potterovské ságy nezasáhnul. Jasně, jeho třetí díl byl výborně natočený ale to je zkrátka tím, že ho točil kvalitní režisér. Stejně tak by to zvládli i jiní. Pravá změna přišla podle mě až s Yatesem, který vyloženě Pottera posadil do jiné ligy, změnil vizuál a udržel si neklesajicí (režijní, nikoliv obsahovou - za to může předloha) kvalitu po čtyři díly! A zrovna on, by si dle mě nejvíc zasloužil dostat se k něčemu velkému (a to Tarzan podle mě nebyl.. díky bohu za to)

Jinak článek perfektní, k poslední větě bych snad jen dodal, že to není ani tak na nás, jako spíš na svědomí těch lidí, kterých se to týká. Nesmíme zapomínat, že tak jak uvažujeme my, nemusí uvažovat i oni - mohou tu realitu kolem sebe vnímat úplně jinak. Ještěže jich je ale menšina a zatím nikdo, kdo by mě nějakým způsobem zajímal.
258486
Jenom poznámka, myslím, že Cuarón zase tak moc do Potterovské ságy nezasáhnul. Jasně, jeho třetí díl byl výborně natočený ale to je zkrátka tím, že ho točil kvalitní režisér. Stejně tak by to zvládli i jiní. Pravá změna přišla podle mě až s Yatesem, který vyloženě Pottera posadil do jiné ligy, změnil vizuál a udržel si neklesajicí (režijní, nikoliv obsahovou - za to může předloha) kvalitu po čtyři díly! A zrovna on, by si dle mě nejvíc zasloužil dostat se k něčemu velkému (a to Tarzan podle mě nebyl.. díky bohu za to) Jinak článek perfektní, k poslední větě bych snad jen dodal, že to není ani tak na nás, jako spíš na svědomí těch lidí, kterých se to týká. Nesmíme zapomínat, že tak jak uvažujeme my, nemusí uvažovat i oni - mohou tu realitu kolem sebe vnímat úplně jinak. Ještěže jich je ale menšina a zatím nikdo, kdo by mě nějakým způsobem zajímal.
0 0
reagovat
Amen amen.... Je mi z toho zle... ale na druhou stranu, třeba Hunger games překvapí, jako třetí Potter.. Ale, asi jsem před obědem moc hladovej a tak i naivní, ach jo, ono to snad nikdy neskončí :( :- :o :-
Mimochodem různorodá témata článku jsou super, jen tak dál, asi mě přemluvíte, abych vám měsíčně nějakej ten groš poslal. ;)
258485
Amen amen.... Je mi z toho zle... ale na druhou stranu, třeba Hunger games překvapí, jako třetí Potter.. Ale, asi jsem před obědem moc hladovej a tak i naivní, ach jo, ono to snad nikdy neskončí *:(* *:-* *:o* *:-* Mimochodem různorodá témata článku jsou super, jen tak dál, asi mě přemluvíte, abych vám měsíčně nějakej ten groš poslal. *;)*
0 0
reagovat
Pecka článek, akorát bych změnil ten název. Místo "Jak si vykopat režisérský hrob" na "Temná strana režisérské síly".

A trochu mě štveš, protože něco podobnýho někam "jinam" mám právě rozepsaný.
A je to horší než tohle :D
258481
Pecka článek, akorát bych změnil ten název. Místo "Jak si vykopat režisérský hrob" na "Temná strana režisérské síly". A trochu mě štveš, protože něco podobnýho někam "jinam" mám právě rozepsaný. A je to horší než tohle *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se