Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok 2012 v kostce - 2. část


ikona
KarelR
mz nejrok v kostcetéma
Nejvydařenější soundtracky, nejerektivnější scény, nejlepší herečky, největší WTF... 

V druhé části našeho rekapitulačního pojednání dojedeme to, co jsme minule probrat nestihli. Je toho hodně, takže hurá do třídění vzpomínek!

ROK V KOSTCE - 1. ČÁST (od herce až po bizarnost roku)

Redakční tip: Koláčová pomsta z Černobílého světa

 

Pomsta v podání Liama Neesona znamená, že vám zláme ruce, prohodí stěnou a pak dupne na krk. Pomsta v podání Octavie Spencer znamená, že se vyprázdní obsah svých střev do hrnce, upeče z toho koláč, s úsměvem vám ho naservíruje a bude se dívat, jak lahodně vylizujete zbytky. Těžko říct, co je horší.

 

Osobní tip Civala: Hunger Games - V podstatě všechny scény s nechutně nahastrošenou Elizabeth Banks pro mě byly totální WTF - ale aspoň nějaké zpestření těžce nudného velehitu.

Osobní tip imfa: Trhání hlavy v Prometheovi - V Prometheovi si lze lámat hlavu nad spoustou věcí. Včetně toho, že si budete lámat hlavu nad lámáním hlavy. Co řekl Fassbender ošklivého Inženýrovi, že mu za to třímetrový Mr. Olympia jedním pohybem vyrval kebuli z konektoru? Lindelof si určitě myslí, že to roztáčí naše závity k nevydržení. Já ale spal jako dřevo hned první večer po zhlédnutí.

Osobní tip KarlaR: Vesmírný seskok v Útěku z MS-1 - Kdo viděl, určitě chápe. Kdo zatím ne, ten si nechává ujít jedno z nejlepších záchranných finále všech dob, nad kterým si musí každý zaměstnanec NASA rvát vlasy z hlavy. Besson zkrátka ví, že výraz over-the-top zase jednou potřeboval redefinovat.

Osobní tip Mr. Hlada: Sekyra v Prometheovi - Vybrat nejvíc WTF moment z Promethea je sakra těžká práce, protože Scott a Lindelof se v nich nejspíš vyžívají. Ovšem už při první projekci, tedy v době, kdy člověk ještě neměl čas přemýšlet o všech těch mimóznostech, mě zarazil fakt, že Noomi Rapace běhá po vesmírné lodi se sekyrou. Jasně, je to ověřená a obvykle skvěle fungující hororová proprieta, ale i tak se člověk musí ptát, co do hajzlu dělá na vesmírné lodi sekyra? To letí přes půl vesmíru kácet stromy nebo co?

Osobní tip Dura: The Rock zpívá v Cestě na tajuplný ostrov 2 - Byl to opravdu příšerný film, ale scéna, ve které Dwayne Johnson u táboráku popadne ukulele a začne procítěně zpívat Michaelu Caineovi přetextované What a Wonderful World, se prostě vryje do paměti. Krumpáčem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace