Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Rok 2012 v kostce - 2. část

příspěvky 1 - 16 Napsat příspěvek
Soundtrack: Arbitrage OST- Cliff Martinezuv ambientek se skvele zasazenou Bjork nakonec
Erotic: Dredd- Dirty mind a Olivia Thirlby
Herecka: Cody Horn- z Magic Mike nebo Aubrey Plaza- Safety Not Guaranteed
(trocha civilnejsiho hrani)
WTF: Babca a Adam Sendler v That's My Boy
Plakat: Zero dark thirty (zacerneny napis)
Hlaska: " If you insist " : by Dr. King Schultz
Coolervouci: Stavanata prestrelka z Djanga (ktera nejen dobre vypada ale i zni)
Zazit scena: Parba s Medou kde by slapky kaleli po podlaze,
snezilo by i uvnitr mistnosti a s karaoke RnR nakonec
253242
Soundtrack: Arbitrage OST- Cliff Martinezuv ambientek se skvele zasazenou Bjork nakonec Erotic: Dredd- Dirty mind a Olivia Thirlby Herecka: Cody Horn- z Magic Mike nebo Aubrey Plaza- Safety Not Guaranteed (trocha civilnejsiho hrani) WTF: Babca a Adam Sendler v That's My Boy Plakat: Zero dark thirty (zacerneny napis) Hlaska: " If you insist " : by Dr. King Schultz Coolervouci: Stavanata prestrelka z Djanga (ktera nejen dobre vypada ale i zni) Zazit scena: Parba s Medou kde by slapky kaleli po podlaze, snezilo by i uvnitr mistnosti a s karaoke RnR nakonec
0 0
reagovat

hláška

"Welcom to Scottland" :)
252529
"Welcom to Scottland" :)
hláška
0 0
reagovat
Uznávam, finále je hudobne naozaj silné... ale epickejšie veci by som ti tu mohol menovať dozajtra :)
252207
Uznávam, finále je hudobne naozaj silné... ale epickejšie veci by som ti tu mohol menovať dozajtra *:)*
0 0
reagovat
Taky se nechci hádat., ale budu muset :D Ne tak ono se tam najde obojí. ALe třeba než hudba k finále je epičtější máloco.
252205
Taky se nechci hádat., ale budu muset *:D* Ne tak ono se tam najde obojí. ALe třeba než hudba k finále je epičtější máloco.
0 0
reagovat
Bez toho, že by som sa chcel hádať - keď niekto povie, že Atlas mrakov mal "epickú, monumentálnu a veľkofilmovú hudbu", tak nech sa snažím, ako sa snažím, vôbec tomu nerozumiem. Podľa môjho názoru je 90% toho soundtracku tvorené hudbou, ktorá dokonale spĺňa definíciu slov "komorná" a "jemná", a keď už dôjde na akčnejšie tracky, tak je to také čudne zmätené a neisté. Akoby niekoho, kto neznáša Zimmera, donútili ho kopírovať.
46097
Bez toho, že by som sa chcel hádať - keď niekto povie, že Atlas mrakov mal "epickú, monumentálnu a veľkofilmovú hudbu", tak nech sa snažím, ako sa snažím, vôbec tomu nerozumiem. Podľa môjho názoru je 90% toho soundtracku tvorené hudbou, ktorá dokonale spĺňa definíciu slov "komorná" a "jemná", a keď už dôjde na akčnejšie tracky, tak je to také čudne zmätené a neisté. Akoby niekoho, kto neznáša Zimmera, donútili ho kopírovať.
0 0
reagovat
Nejlepší soundtrack: Atlas Mraků
Tohle se mělo jmenovat "Nejtěžší rozhodování" Geniální pocta v podobě Skyfall proti neskutečné epičnosti Atlasu mraků, vtipné rozvernosti Muppetů, guilty pleasure tóny Journey Island 2 a příjemné nostalgie v Hobitovi.
Nejerektivnější scéna: Převlékání Genesis Rodriguez v Muži na hraně
Důkaz místo slibů link
Nejlepší herečka: Rusovlasá bohyně Jessica Chastain
Nepamatuju si, kdy jindy si nějaká herečka takhle celou sezonu ukradla pro sebe. Kolik to je filmů, kde excelovala, 4, 5 za rok? WOW!
Nejvíc WTF scéna: Celý finále Cabin in the Woods
Tohle bylo původně v coolervoucích, ale díky Liamovi to putovalo sem. Ale hlavně psssst. ;)
Nejlepší plakát: Raubíř Ralf
Moc se mi líbí minimalistické alternativní plakáty a tohle mi opravdu sedlo.
Nejoblíbenější hláška: "I Have an Army." "We Have a Hulk."
Jak ze mě Avengers vyprchávají rychlostí kypřícího prášku v uzávěru od Kinder Vajíčka, tak tohle nezestárne nikdy.
Nejvíc coolervoucí scéna: Závěr Mezi vlky
Bez komentáře, myslím, že se mi na několik vteřin zastavilo srdce.
Scéna, kterou bychom chtěli zažít: létání v Kronice
O tom sním už dlouho, ale jednou si to splním, JEDNOU!!!!
46083
[b]Nejlepší soundtrack: Atlas Mraků[/b] Tohle se mělo jmenovat "Nejtěžší rozhodování" Geniální pocta v podobě Skyfall proti neskutečné epičnosti Atlasu mraků, vtipné rozvernosti Muppetů, guilty pleasure tóny Journey Island 2 a příjemné nostalgie v Hobitovi. [b]Nejerektivnější scéna: Převlékání Genesis Rodriguez v Muži na hraně[/b] Důkaz místo slibů http://www.youtube.com/watch?v=KvSEVwHAg1w [b]Nejlepší herečka: Rusovlasá bohyně Jessica Chastain[/b] Nepamatuju si, kdy jindy si nějaká herečka takhle celou sezonu ukradla pro sebe. Kolik to je filmů, kde excelovala, 4, 5 za rok? WOW! [b]Nejvíc WTF scéna: Celý finále Cabin in the Woods[/b] Tohle bylo původně v coolervoucích, ale díky Liamovi to putovalo sem. Ale hlavně psssst. *;)* [b]Nejlepší plakát: Raubíř Ralf[/b] Moc se mi líbí minimalistické alternativní plakáty a tohle mi opravdu sedlo. [b]Nejoblíbenější hláška: "I Have an Army." "We Have a Hulk."[/b] Jak ze mě Avengers vyprchávají rychlostí kypřícího prášku v uzávěru od Kinder Vajíčka, tak tohle nezestárne nikdy. [b]Nejvíc coolervoucí scéna: Závěr Mezi vlky[/b] Bez komentáře, myslím, že se mi na několik vteřin zastavilo srdce. [b]Scéna, kterou bychom chtěli zažít: létání v Kronice[/b] O tom sním už dlouho, ale jednou si to splním, JEDNOU!!!!
0 0
reagovat
U soundtrackov som aj ja uvažoval o Journey 2. To je úplne parádna dobrodružná muzička, ktorá by sa viac hodila k nejakej Múmiii alebo niečomu podobnému.

A hoci neznášam Wrath of the Titans, soundtrack je veľmi dobrý.

GoT: Je to fajn, ale dal som si to asi trikrát a omrzelo ma to, niet tam čo viacej objavovať, až príliš jednoduchá, priamočiara muzička...
46112
U soundtrackov som aj ja uvažoval o Journey 2. To je úplne parádna dobrodružná muzička, ktorá by sa viac hodila k nejakej Múmiii alebo niečomu podobnému. A hoci neznášam Wrath of the Titans, soundtrack je veľmi dobrý. GoT: Je to fajn, ale dal som si to asi trikrát a omrzelo ma to, niet tam čo viacej objavovať, až príliš jednoduchá, priamočiara muzička...
0 0
reagovat
Pro mě coolervoucí scéna byla z druhého Rozbřesku, kdy Aro utrhne hlavu Carlislemu Cullenovi a nikdo tomu nemohl uvěřit - ani já :o) a následná scéna alá: "kurva, tak to jste neměli!" i když jinak ten film za moc nestál.

Určitě bych chtěl zažít kalbu s Flashem Gordonem a třeba i s klukama z Prciček.
46141
Pro mě coolervoucí scéna byla z druhého Rozbřesku, kdy [spoiler] Aro utrhne hlavu Carlislemu Cullenovi a nikdo tomu nemohl uvěřit - ani já :o) a následná scéna alá: "kurva, tak to jste neměli!" [/spoiler] i když jinak ten film za moc nestál. Určitě bych chtěl zažít kalbu s Flashem Gordonem a třeba i s klukama z Prciček.
0 0
reagovat
Cival půjde bručet řekl bych :D
46144
Cival půjde bručet řekl bych *:D*
0 0
reagovat
Díky za Cloud Atlas & Journey 2. Osvědčilo se. A to zatím na první poslech.

Macejko, byly lepší věci. Ale poslouchá se to dobře.
46109
Díky za Cloud Atlas & Journey 2. Osvědčilo se. A to zatím na první poslech. [b]Macejko[/b], byly lepší věci. Ale poslouchá se to dobře.
0 0
reagovat
Soundtrack k Hobitovi je slaboučký jak čaj. Kromě hlavního motivu je to totální vata.
252190
Soundtrack k Hobitovi je slaboučký jak čaj. Kromě hlavního motivu je to totální vata.
0 0
reagovat
Soundtrack: duro to popsal naprosto přesně.

Hláška: "Argo fuck yourself." a polovina 21 Jump Street: "What the fuck are those things? I'm so confused right now."
252189
Soundtrack: [b]duro[/b] to popsal naprosto přesně. Hláška: "Argo fuck yourself." a polovina 21 Jump Street: "What the fuck are those things? I'm so confused right now."
0 0
reagovat
Soundtrack: Game of Thrones - Season 2. To si dáva na raňajky absolútne všetko, čo bolo v kinách minimálne za uplynulý rok.
Najlepšia herečka: Du-Na Bae. Sonmi z Cloud Atlasu zahrala geniálne.
Najviac WTF scéna: Celý Battleship... alebo John Carter blahosklonne a poeticky zahadzujúci teleportačnú vecičku v diaľavy, aby po dvoch sekundách zistil, že hups, kretén, teraz by sa mi hodila.
Najobľúbenejšia hláška: "Fuck you, science!" z 21 Jump Street.
Najviac coolervúca scéna: Finálny súboj Banea a Batmana.
252188
[b]Soundtrack:[/b] Game of Thrones - Season 2. To si dáva na raňajky absolútne všetko, čo bolo v kinách minimálne za uplynulý rok. [b]Najlepšia herečka:[/b] Du-Na Bae. Sonmi z Cloud Atlasu zahrala geniálne. [b]Najviac WTF scéna:[/b] Celý Battleship... alebo John Carter blahosklonne a poeticky zahadzujúci teleportačnú vecičku v diaľavy, aby po dvoch sekundách zistil, že hups, kretén, teraz by sa mi hodila. [b]Najobľúbenejšia hláška:[/b] "Fuck you, science!" z 21 Jump Street. [b]Najviac coolervúca scéna:[/b] Finálny súboj Banea a Batmana.
0 0
reagovat

OST

Kdyby někdo prahnul po rozšířené verzi nejzajímavějších soundtracků uplynulého roku, skromně si dovolím přidat odkaz. :)

Nebudu se rozepisovat ke každému bodu, ale pro mě byla nejvíc WTF scéna albinizace afroamerického astronauta v Iron Sky a po pečlivém prostudování si nejerektivnější scény rozebírají Black Widow a Catwoman, nepřekvapivě.
252182
Kdyby někdo prahnul po rozšířené verzi nejzajímavějších soundtracků uplynulého roku, skromně si dovolím přidat [link="http://prokrastinacepopkulturou.blogspot.cz/2013/01/tema-nejlepsi-soundtracky-roku-2012.html"]odkaz[/link]. *:)* Nebudu se rozepisovat ke každému bodu, ale pro mě byla nejvíc WTF scéna albinizace afroamerického astronauta v Iron Sky a po pečlivém prostudování si nejerektivnější scény rozebírají Black Widow a Catwoman, nepřekvapivě.
OST
0 0
reagovat
Soundtrack : Hobbit.
WTF : Celý Prometheus.
Plakát : Dark Knight Rises
Hláška : "Slabý Bůh" z Avengers. :)
Nejvíce nářezová scéna : Když se Thorin zvedne na hořícím stromů a jde proti Azogovi.
252178
Soundtrack : Hobbit. WTF : Celý Prometheus. Plakát : Dark Knight Rises Hláška : "Slabý Bůh" z Avengers. :) Nejvíce nářezová scéna : Když se Thorin zvedne na hořícím stromů a jde proti Azogovi.
0 0
reagovat
Soundtrack: souhlas s Cloud Atlas
Nejeretivnější scéna: Anne Hathaway kdykoliv v kostýmu Catwoman
Nejlepší herečka: asi souhlas s Chastain
WTF: cokoliv z Promethea
Plakát: Prcičky
Hláška: Puny God.
Nejvíc coolervoucí: asi závěrečná montáž z TDKR
Scéna, kterou bych chtěl zažít: Stifler!

A 21JS kvůli absenci české premiéry nepočítám.
252175
Soundtrack: souhlas s Cloud Atlas Nejeretivnější scéna: Anne Hathaway kdykoliv v kostýmu Catwoman Nejlepší herečka: asi souhlas s Chastain WTF: cokoliv z Promethea Plakát: Prcičky Hláška: Puny God. Nejvíc coolervoucí: asi závěrečná montáž z TDKR Scéna, kterou bych chtěl zažít: Stifler! A 21JS kvůli absenci české premiéry nepočítám.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se