Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok 2012 v kostce - 2. část


ikona
KarelR
mz nejrok v kostcetéma
Nejvydařenější soundtracky, nejerektivnější scény, nejlepší herečky, největší WTF... 

V druhé části našeho rekapitulačního pojednání dojedeme to, co jsme minule probrat nestihli. Je toho hodně, takže hurá do třídění vzpomínek!

ROK V KOSTCE - 1. ČÁST (od herce až po bizarnost roku)

Redakční tip: Eva Green hraje na klavír v Temných stínech

 

Eva Green ví, kde jsou její herecké kvality a umí jich dokonale využít. Ačkoliv se Burtonovy Temné stíny zrovna nepovedly a většina lidí si z nich pamatuje akorát směšného (směšného, ne zábavného) Johnnyho Deppa a do nebe volající logické kiksy, díky téhle francouzské dámě je ochotna spoustu problémů filmů přehlížet. Hlavně, když na sebe hodí červené šaty se sakra velkým výstřihem, usměje se jako největší potvora a začne zadkem hrát na piáno. Prostě ví.

 

Osobní tip Civala: Osahávačka u věšáku v The Artist - Bérénice Bejo je strašně krásná, a když svádí sebe sama u věšáku, zaklesnutá v saku svého vyvoleného, je to skoro stejně sexy, jako když v jiné scéně tančí. Nemusí ani mluvit.

Osobní tip imfa: Převlékání Genesis Rodriguez v Muži na hraně - Kouzlo téhle scény je zejména v její samoúčelnosti. V matném thrilleru se divák zachytává každé maličkosti a když tahle latinskoamerická sexbomba začne ve výtahu měnit svršky i spodky, je o nezapomenutelnosti této scény rozhodnuto. Pokud jste fandové, můžete se na ní těšit v Konečné, kde ale žádná podobně sexy scéna není (naštěstí se tu nesvléká ani Arnie, takže pohoda).

Osobní tip KarlaR: Jessica Chastain jde „do akce“ v Zemi bez zákona - Koukám, že loni Jessicu obdivoval i Hlad, mě ale tep rozhodně nezvýšila oblečeným postáváním u baru. Když se nicméně konečně rozhodla urvat si největšího tvrďáka v okolí, načež mu nakráčela do ložnice v rouše Evině... to už je jiná!

Osobní tip Mr. Hlada: Jessica Chastain a modré šaty v Zemi bez zákona - Země bez zákona je asi nejchlapáčtější film loňského roku. Pálí se tu whisky, všichni vypadají jako bezdomovci a jediným argumentem v hádkách je tvrdší palice a rychlejší pěst. No a když do baru plného podobně stavěných bouchačů přijede Jessica Chastain ve svých modrých šatech, objedná si a posadí se tak, aby všem okolo dala jasně najevo, že tady platí pravidlo "you can look, but you can´t touch", má člověka prostě v hrsti.

Osobní tip Dura: První setkání Batmana a Catwoman - Anne Hathaway byla zatraceně sexy už v Lásce a jiných závislostech a Nolan si to všiml také. Sladké „Ups!“ promění její vystupování z vyplašené pokojské v nefalšovanou dominu, Zimmer k tomu vykrádá Morriconeho a Bale odkopnutí berle z podlahy zírá na ty nohy v punčochách se švy, jak lezou do okna a mizí v noční temnotě. Jsem si jist, že mástr Wayne tu noc spotřeboval krabici papírových ubrousků.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace