Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Jurský park: V.I.M.

příspěvky 41 - 49 Napsat příspěvek

TedGeorge

Ne že by to byla vyloženě tragedie, ale šedivý průměr který zapadne a to je na film s takovým předchůdcem a jménem hodně málo. Něco jako Salvation v Terminátoří serii, obdobný případ, prostě fail :)
220101
Ne že by to byla vyloženě tragedie, ale šedivý průměr který zapadne a to je na film s takovým předchůdcem a jménem hodně málo. Něco jako Salvation v Terminátoří serii, obdobný případ, prostě fail *:)*
TedGeorge
0 0
reagovat
Nemusí vždy jít o nostalgii - mně se nedávno poštěstilo vidět to opět v kině a byl jsem výrazně nadšenější než tenkrát (raně pubertální "anti-hype" póza...). A říkal jsem si přesně to, co zmiňují Cival s durem o těch praktických efektech - dnes je možné stvořit digitálně de facto cokoliv, ale min. já osobně to nejspíš nikdy nebudu vnímat tak intenzivně jako ty "hmatatelné" detaily...
(a o Williamsovi se netřeba vůbec bavit - scéna příletu na ostrov na mě působila nejimpozantněji z celého filmu už tehdá a i teď se mráz po zádech opakoval)
220096
Nemusí vždy jít o nostalgii - mně se nedávno poštěstilo vidět to opět v kině a byl jsem výrazně nadšenější než tenkrát (raně pubertální "anti-hype" póza...). A říkal jsem si přesně to, co zmiňují Cival s durem o těch praktických efektech - dnes je možné stvořit digitálně de facto cokoliv, ale min. já osobně to nejspíš nikdy nebudu vnímat tak intenzivně jako ty "hmatatelné" detaily... (a o Williamsovi se netřeba vůbec bavit - scéna příletu na ostrov na mě působila nejimpozantněji z celého filmu už tehdá a i teď se mráz po zádech opakoval)
0 0
reagovat

Nostromo

Třeba taková dvojka (podle mě) chytá tu kritiku neprávem. Ono už tam nebylo to obrovský překvapení a šok z oživení dinosaurů, ale Spielberg tam stejně zaválel. V tom filmu je plno výbornejch scén, a jedna naprosto geniální a nepřekonaná. Ano, karavan na útesu...

S trojkou souhlasím, maximálně 6/10 a průměr.
220095
Třeba taková dvojka (podle mě) chytá tu kritiku neprávem. Ono už tam nebylo to obrovský překvapení a šok z oživení dinosaurů, ale Spielberg tam stejně zaválel. V tom filmu je plno výbornejch scén, a jedna naprosto geniální a nepřekonaná. Ano, karavan na útesu... S trojkou souhlasím, maximálně 6/10 a průměr.
Nostromo
0 0
reagovat
Jurský park je legenda, která zkrátka nezestárne. Navíc paradoxně loutky žádné full-CGI jen tak nezastoupí. Mimochodem, literární pokračování Ztracený svět, rovněž od Crichtona, je mnohonásobně lepší než filmový sequel, scénáristé se mohli inspirovat více..
220093
Jurský park je legenda, která zkrátka nezestárne. Navíc paradoxně loutky žádné full-CGI jen tak nezastoupí. Mimochodem, literární pokračování Ztracený svět, rovněž od Crichtona, je mnohonásobně lepší než filmový sequel, scénáristé se mohli inspirovat více..
0 0
reagovat
8/10

Jelikož k tomuto filmu mě netáhne kdovíjaká extra nostalogie, vidím ho trošku jinak. Nicméně pořád je to parádní film s úžasnýma trikama. Nedávno jsem se díval na všechny Jurské parky komplet za sebou a musím říct, že dvojka a trojka jsou fail.
220092
8/10 Jelikož k tomuto filmu mě netáhne kdovíjaká extra nostalogie, vidím ho trošku jinak. Nicméně pořád je to parádní film s úžasnýma trikama. Nedávno jsem se díval na všechny Jurské parky komplet za sebou a musím říct, že dvojka a trojka jsou fail.
0 0
reagovat
Ten hudební motiv je skvělej. Williams vládne (Star Wars, Indiana Jones, Harry Potter)
220090
Ten hudební motiv je skvělej. Williams vládne (Star Wars, Indiana Jones, Harry Potter)
0 0
reagovat
Paráda. Tohle je film, který ve mě probudil lásku ke kinematografii. Srdcovka. :+8)
220089
Paráda. Tohle je film, který ve mě probudil lásku ke kinematografii. Srdcovka. *:+**8)*
0 0
reagovat
Uaa.. Konečně:D:+ Jeden z mých nejoblíbenějších filmů a asi film, který jsem viděl nejvícekrát. A jak říká Duro, nechápu, jak se dinosaurům z "Juráče" ještě nic nevyrovnalo..

Dodnes mě štve, že jsem to nemohl vidět v kině a jen si pamatuju ty rozzářený oči rodičů, když přišli z kina domu...:)
220086
Uaa.. Konečně*:D**:+* Jeden z mých nejoblíbenějších filmů a asi film, který jsem viděl nejvícekrát. A jak říká Duro, nechápu, jak se dinosaurům z "Juráče" ještě nic nevyrovnalo.. Dodnes mě štve, že jsem to nemohl vidět v kině a jen si pamatuju ty rozzářený oči rodičů, když přišli z kina domu...*:)*
0 0
reagovat
To je proste dokonalý popcorn, 10/10. Najviac ma fascinuje, že tým trikom sa stále nedá nič vytknúť. Keď vychádza T-1000 z ohňa a mení sa na Roberta Patricka, už si pri tom človek hovorí "no áno, to je už dnes aj v televíznych filmoch", ale Stevenove dinosaury sú stále dokonalé.

Ale aj tak sú tam najlepšie scény typu "musíme sa zhupnúť na povraze resp. zliezť zo stromu skôr, než drbne to auto". :)
220085
To je proste dokonalý popcorn, 10/10. Najviac ma fascinuje, že tým trikom sa stále nedá nič vytknúť. Keď vychádza T-1000 z ohňa a mení sa na Roberta Patricka, už si pri tom človek hovorí "no áno, to je už dnes aj v televíznych filmoch", ale Stevenove dinosaury sú stále dokonalé. Ale aj tak sú tam najlepšie scény typu "musíme sa zhupnúť na povraze resp. zliezť zo stromu skôr, než drbne to auto". *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se