Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hra o trůny: Filmové fantasy to můžou zabalit

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek

kyller

Tak to tě nepotěším, Hra o trůny bude o řešení vztahů (hlavně dějová linka z Králova přístaviště) po většinu doby. Teprve zhruba od poslední třetiny této sezóny se věci tak trochu zvrtnou. Zatím tam bude hlavně vyšetřování, kdo zabil Jona Arryna, výcvik Jona Sněha na Zdi a cesta Daenerys za "štěstím", ale to asi každého, kdo viděl první dva díly trklo. :)
199899
Tak to tě nepotěším, Hra o trůny bude o řešení vztahů (hlavně dějová linka z Králova přístaviště) po většinu doby. [spoiler]Teprve zhruba od poslední třetiny této sezóny se věci tak trochu zvrtnou. Zatím tam bude hlavně vyšetřování, kdo zabil Jona Arryna, výcvik Jona Sněha na Zdi a cesta Daenerys za "štěstím", ale to asi každého, kdo viděl první dva díly trklo. *:)*[/spoiler]
kyller
0 0
reagovat

Hairy_Ass

Tak čakal som v podstate to, čo nám priniesli. Akurát som nečakal, že riešenie vzťahov bude zaberať 90% každej epizódy. Keby to bolo stále zhruba z polovice také ako prvé minúty prvého dielu, tak by to bolo super. Ale ak má byť toto seriálová udalosť roka, tak to je na smiech.
199897
Tak čakal som v podstate to, čo nám priniesli. Akurát som nečakal, že riešenie vzťahov bude zaberať 90% každej epizódy. Keby to bolo stále zhruba z polovice také ako prvé minúty prvého dielu, tak by to bolo super. Ale ak má byť toto seriálová udalosť roka, tak to je na smiech.
Hairy_Ass
0 0
reagovat

knedle

Hmm, Malaz není jen o bitvách. (s dovolením budu citovat): "epičnost je zde v osudovosti a komplexnosti (jak světa, tak hlavně vztahů jednotlivých (nejen) hlavních postav)" - To pro Malaz platí snad ještě víc než pro Píseň (to nemyslím ve zlém, jen je to ještě více zjevné). Jinak se vším, cos napsal souhlasím. :+
199896
Hmm, Malaz není jen o bitvách. (s dovolením budu citovat): "epičnost je zde v osudovosti a komplexnosti (jak světa, tak hlavně vztahů jednotlivých (nejen) hlavních postav)" - To pro Malaz platí snad ještě víc než pro Píseň (to nemyslím ve zlém, jen je to ještě více zjevné). Jinak se vším, cos napsal souhlasím. *:+*
knedle
0 0
reagovat

kyller

A co jsi od seriálu čekal? Že tam budou bitvy jako z Alexandra Velikého nebo z Návratu krále? :D
199895
A co jsi od seriálu čekal? Že tam budou bitvy jako z Alexandra Velikého nebo z Návratu krále? *:D*
kyller
0 0
reagovat
RainMakeR: kdy se může očekávat nějaká velká bitva?:

neočekávej žádnou velkou bitvu (v této sérii),
pokud se to tam bude mlátit, bude to maximálně nějaké dvě mužů desítky proti sobe - teda pokud neudělají nějaký flashback (což imho těžko)

ona epičnost této předlohy není o velkolepých bitvách - to si budeš muset počkat na jiné série/knihy (malaz, černá legie, ... ?)
zde se nehraje na to "jak efektně zabít" (jako v spartakovi), ale na to "jak zabít" - a pokud možno s co nejmenšími rizikem (pod čím si představ třeba vraždu zezadu při vyjednávání...)

a abych dopověděl - epičnost je zde v osudovosti a komplexnosti (jak světa, tak hlavně vztahů jednotlivých (nejen) hlavních postav)

tot asi i odpoved pro do_Od - řežby budou, ale spíše decentní - nicméně pokud si překousl druhý díl, bude to jen lepší (= nebudou budovat vztahy tak tlačit do diváka - to už mají tímto za sebou) - ale zklamu te: je to středověké drama (s prvky fantasy)
199894
RainMakeR: kdy se může očekávat nějaká velká bitva?: neočekávej žádnou velkou bitvu (v této sérii), pokud se to tam bude mlátit, bude to maximálně nějaké dvě mužů desítky proti sobe - teda pokud neudělají nějaký flashback (což imho těžko) ona epičnost této předlohy není o velkolepých bitvách - to si budeš muset počkat na jiné série/knihy (malaz, černá legie, ... ?) zde se nehraje na to "jak efektně zabít" (jako v spartakovi), ale na to "jak zabít" - a pokud možno s co nejmenšími rizikem (pod čím si představ třeba vraždu zezadu při vyjednávání...) a abych dopověděl - epičnost je zde v osudovosti a komplexnosti (jak světa, tak hlavně vztahů jednotlivých (nejen) hlavních postav) tot asi i odpoved pro do_Od - řežby budou, ale spíše decentní - nicméně pokud si překousl druhý díl, bude to jen lepší (= nebudou budovat vztahy tak tlačit do diváka - to už mají tímto za sebou) - ale zklamu te: je to středověké drama (s prvky fantasy)
0 0
reagovat
Vďaka všetkým, čo objasnili, že sa nedočkáme žiadnych väčších bitiek a že vlastne ide len o klasickú vzťahovku z prostredia fantasy. Ušetrili ste mi čas. 8)
199892
Vďaka všetkým, čo objasnili, že sa nedočkáme žiadnych väčších bitiek a že vlastne ide len o klasickú vzťahovku z prostredia fantasy. Ušetrili ste mi čas. *8)*
0 0
reagovat

Balder

To su take veci, ktore si ludia ako ja vobec nevsimnu a nepozastavuju sa nad tym, a takych ludi je vacsina...
199891
To su take veci, ktore si ludia ako ja vobec nevsimnu a nepozastavuju sa nad tym, a takych ludi je vacsina...
Balder
0 0
reagovat
Balder Jsi hroznej šťoura, podobnými problémy trpí 90% filmů, bohužel většinou i těch, kteří se snaží hrát na historickou notu (ať už to je ten Robin Hood, Gladiator, Kingdom of Heaven, nebo seriály Řím či Pillars of the Earth), ale konec konců zkušenému oku neuniknou podobné kiksy i u Pána prstenů. Tohle je především fantasy, proto tam bude třeba hrad v Králově přístavišti (v seriálu většinou popisovaný jako hlavní město) přemrštěně vysoký, proto tam běhá rytíř s vlčí helmou, proto tam běhá rytíř se zbrojí posetou růžemi (samozřejmě kovovými).
199890
[b]Balder[/b] Jsi hroznej šťoura, podobnými problémy trpí 90% filmů, bohužel většinou i těch, kteří se snaží hrát na historickou notu (ať už to je ten Robin Hood, Gladiator, Kingdom of Heaven, nebo seriály Řím či Pillars of the Earth), ale konec konců zkušenému oku neuniknou podobné kiksy i u Pána prstenů. Tohle je především fantasy, proto tam bude třeba hrad v Králově přístavišti (v seriálu většinou popisovaný jako hlavní město) přemrštěně vysoký, proto tam běhá rytíř s vlčí helmou, proto tam běhá rytíř se zbrojí posetou růžemi (samozřejmě kovovými).
0 0
reagovat
Imho se moc bitev v GoT nedockame. Ani v knize (alespon v tech prvnich) to neni zadna slava, autor kolikrat bitvy vyresil stylem, ze jsme se az zpetne dozvedeli co se stalo a kdo vyhral.
199889
Imho se moc bitev v GoT nedockame. Ani v knize (alespon v tech prvnich) to neni zadna slava, autor kolikrat bitvy vyresil stylem, ze jsme se az zpetne dozvedeli co se stalo a kdo vyhral.
0 0
reagovat

Hairy_Ass

Ja tu nechcem do toho nejak rýpať (lebo je to podarený seriál a pozdáva sa mi na ňom takmer všetko, akurát neviem či si s tými rekvizitami nekusli moc veľké sústo) preto použijem radšej spoiler tag.

V prvom dieli mi napríklad udrelo do očí, keď jazdec, prihliadnúc k faktu, že sa jednalo o člena kráľovskej rodiny cválajúc do Winterfellu, mal na hlave prilbu ktorá mu očividne nesedela (čo by sa ešte dalo obkecať, keby sa jednalo o radového vojaka ktorý tu prilbu jednoducho dostal, avšak nie u člena kráľovskej rodiny, ako som už spomínal - a ktorému by mali prilbu vyrobiť na mieru).
Nadočnicové obluky s nánosníkom vôbec nevykrývali potrebné časti tváre, dokonca zátylok bol odkrytý úplne celý... áno, do tohto momentu ide stále o nepodstatné detaily... no kameraman ešte akoby naschvál zaostroval, a záber ponechával just statickým, až kým si jazdec nedal prilbu dole a neodhalil svoje krásne, esteticky upravené nagelované háro (žiaden batvat, žiadna prešívaná látka, alebo aspoň čiapočka, ktorú nosili v stredoveku aj úplní sedláci na hlavách - odhliadnúc od faktu že by mu tie vlasy od záťaže prilby splasli a vyzeral by potom už naozaj stredoveko a vierohodne).
Z praktického hladiska ozrejmím, stačilo by dotyčného silno udrieť tupým predmetom do hlavy a prilba by mu bez kombinácie vycpávanej prikrývky hlavy aj sama zaobstarala poriadny otraz mozgu.

Pochopím keď niekomu dajú na hlavu prilbu v tvare vlka, keď už nie efektívne, tak to pôsobí aspoň efektne. Ale čo tam vymýšľajú za niektoré dizajny (príkladom konkrétne prilby králových stráží, kde nánosník mi asociuje zobák, ale hlavne že ochranu krku už táto zbroj absolútne postráda - nie je to tak napokon vôbec doriešné, ani formou jednoduchej látkovej prešívanice, no hlavne že je prilba vizuálne vyčačkaná, ale prakticky do boja úplne nepoužiteľná. Stačilo by mu naraziť do nánosníku a celá prilba na hlave by sa mu posunula smerom nadol a nič by nevidel, lebo má absolútne nelogicky doriešené očnice (ktoré sú celé pretiahnuté smerom dopredu). Veď 90% útokov v týchto dobách bolo mierených na hlavu a potvrdzujú to aj nálezy oných nešťastníkov - takýto vojak by skončil na bojisku naozaj veľmi rýchlo) a to ma naozaj veľmi mrzí.

Mohol by som pokračovať a poukázať na štíty komparzistov, ktoré sú gumené rovnako, ako svojho času štíty v Scottovom Robinovi Hoodovi, na ktoré sa tu svojho času nadávalo. Ďalej na síce vierohodné, tlmené farebné kombinácie kostýmov, ktorých čistota a "nepoužívanosť" miestami upúta ... ale to nie sú veci ktoré by mi vadili. Buď ako buď, mať nedoriešené veci v pozadí len tak do počtu a pre nejaký ten celkový dojem ešte poberiem.
No absolútne ma zabíja, keď sa napríklad Sean Bean snaží seriózne zahrať Eduarda Starka (a to ho hraje výborne), no v pozadí sa mu tam prechádza banda "stráží" v asbolútne nevierohodných, krajne komických kostýmoch.
Buď mali všetkým nasadiť saské prilby, normanky, rannostredoveké prilby a uhrávať si to naozaj na drsný pseudostredovek, alebo radšej nosiť krúžkovky a batvaty na hlavách. Toto mi príde akoby "ani z voza, ani na voz."

A budem sa modliť, aby v nasledujúcich dieloch k žiadnemu masovému stretu armád nedošlo, pretože sa obávam, že to bude pre mňa osobne absolútne nepozerateľné a serióznosť GoT to aj napriek dobrým hereckým výkonom a kde tu solídnej atmosfére zarazí úplne do zeme.
199888
Ja tu nechcem do toho nejak rýpať (lebo je to podarený seriál a pozdáva sa mi na ňom takmer všetko, akurát neviem či si s tými rekvizitami nekusli moc veľké sústo) preto použijem radšej spoiler tag. [spoiler]V prvom dieli mi napríklad udrelo do očí, keď jazdec, prihliadnúc k faktu, že sa jednalo o člena kráľovskej rodiny cválajúc do Winterfellu, mal na hlave prilbu ktorá mu očividne nesedela (čo by sa ešte dalo obkecať, keby sa jednalo o radového vojaka ktorý tu prilbu jednoducho dostal, avšak nie u člena kráľovskej rodiny, ako som už spomínal - a ktorému by mali prilbu vyrobiť na mieru). Nadočnicové obluky s nánosníkom vôbec nevykrývali potrebné časti tváre, dokonca zátylok bol odkrytý úplne celý... áno, do tohto momentu ide stále o nepodstatné detaily... no kameraman ešte akoby naschvál zaostroval, a záber ponechával just statickým, až kým si jazdec nedal prilbu dole a neodhalil svoje krásne, esteticky upravené nagelované háro (žiaden batvat, žiadna prešívaná látka, alebo aspoň čiapočka, ktorú nosili v stredoveku aj úplní sedláci na hlavách - odhliadnúc od faktu že by mu tie vlasy od záťaže prilby splasli a vyzeral by potom už naozaj stredoveko a vierohodne). Z praktického hladiska ozrejmím, stačilo by dotyčného silno udrieť tupým predmetom do hlavy a prilba by mu bez kombinácie vycpávanej prikrývky hlavy aj sama zaobstarala poriadny otraz mozgu. Pochopím keď niekomu dajú na hlavu prilbu v tvare vlka, keď už nie efektívne, tak to pôsobí aspoň efektne. Ale čo tam vymýšľajú za niektoré dizajny (príkladom konkrétne prilby králových stráží, kde nánosník mi asociuje zobák, ale hlavne že ochranu krku už táto zbroj absolútne postráda - nie je to tak napokon vôbec doriešné, ani formou jednoduchej látkovej prešívanice, no hlavne že je prilba vizuálne vyčačkaná, ale prakticky do boja úplne nepoužiteľná. Stačilo by mu naraziť do nánosníku a celá prilba na hlave by sa mu posunula smerom nadol a nič by nevidel, lebo má absolútne nelogicky doriešené očnice (ktoré sú celé pretiahnuté smerom dopredu). Veď 90% útokov v týchto dobách bolo mierených na hlavu a potvrdzujú to aj nálezy oných nešťastníkov - takýto vojak by skončil na bojisku naozaj veľmi rýchlo) a to ma naozaj veľmi mrzí. Mohol by som pokračovať a poukázať na štíty komparzistov, ktoré sú gumené rovnako, ako svojho času štíty v Scottovom Robinovi Hoodovi, na ktoré sa tu svojho času nadávalo. Ďalej na síce vierohodné, tlmené farebné kombinácie kostýmov, ktorých čistota a "nepoužívanosť" miestami upúta ... ale to nie sú veci ktoré by mi vadili. Buď ako buď, mať nedoriešené veci v pozadí len tak do počtu a pre nejaký ten celkový dojem ešte poberiem. No absolútne ma zabíja, keď sa napríklad Sean Bean snaží seriózne zahrať Eduarda Starka (a to ho hraje výborne), no v pozadí sa mu tam prechádza banda "stráží" v asbolútne nevierohodných, krajne komických kostýmoch. Buď mali všetkým nasadiť saské prilby, normanky, rannostredoveké prilby a uhrávať si to naozaj na drsný pseudostredovek, alebo radšej nosiť krúžkovky a batvaty na hlavách. Toto mi príde akoby "ani z voza, ani na voz." A budem sa modliť, aby v nasledujúcich dieloch k žiadnemu masovému stretu armád nedošlo, pretože sa obávam, že to bude pre mňa osobne absolútne nepozerateľné a serióznosť GoT to aj napriek dobrým hereckým výkonom a kde tu solídnej atmosfére zarazí úplne do zeme.[/spoiler]
Hairy_Ass
0 0
reagovat
RainMakeR: Začátek Gladiátora je vlastně jen takový komorní škádlení, co? :D
199886
RainMakeR: Začátek Gladiátora je vlastně jen takový komorní škádlení, co? *:D*
0 0
reagovat
RainMakeR No, to pochybuju. :D
Balder Snad jen kromě těch lannisterských přileb (které se nekymácí, protože jsou připevněné koženým řemínkem pod bradou) tam žádné podivnosti nevidím.
199884
[b]RainMakeR[/b] No, to pochybuju. *:D* [b]Balder[/b] Snad jen kromě těch lannisterských přileb (které se nekymácí, protože jsou připevněné koženým řemínkem pod bradou) tam žádné podivnosti nevidím.
0 0
reagovat

bitvy v GoT

tak bitvy můžou jen překvapit pochybuju že se v tomto serialu(1 serii) odehraje team deadmatch jako v posledním díle Gods of Arena , kterej překonal vpodstatě i 300 :-)))
ale kdyby se aspon z poloviny přiblížili bylo by to fajnéé :)
ale něco ve stylu začátku Gladiatora snad dostanem :))
199883
tak bitvy můžou jen překvapit pochybuju že se v tomto serialu(1 serii) odehraje team deadmatch jako v posledním díle Gods of Arena , kterej překonal vpodstatě i 300 :-))) ale kdyby se aspon z poloviny přiblížili bylo by to fajnéé :) ale něco ve stylu začátku Gladiatora snad dostanem :))
bitvy v GoT
0 0
reagovat
Ja keď vidím tie nagelované účesy, gumené štíty a prilby s podivným dizajnom, ako sa im hompálajú na hlavách, namiesto toho aby ich istil poriadne hrubý batvat, alebo aspoň čiapka so silne utiahnutým remeňom, tak celá uveritelnosť onoho sveta je tatam.
Herci sú dobrí, podávajú naozaj seriózne výkony, no ja keď vidím nejakého komparzistu v pozadí, ako cez obrovskú prilbu nevidí a ani poriadne nevie kam kráča, celá serióznosť danej scény je tatam. Ach jaj.
199882
Ja keď vidím tie nagelované účesy, gumené štíty a prilby s podivným dizajnom, ako sa im hompálajú na hlavách, namiesto toho aby ich istil poriadne hrubý batvat, alebo aspoň čiapka so silne utiahnutým remeňom, tak celá uveritelnosť onoho sveta je tatam. Herci sú dobrí, podávajú naozaj seriózne výkony, no ja keď vidím nejakého komparzistu v pozadí, ako cez obrovskú prilbu nevidí a ani poriadne nevie kam kráča, celá serióznosť danej scény je tatam. Ach jaj.
0 0
reagovat
do_Od Magie s minimálně v této první sezoně moc nedočkáš. Nechci moc prozrazovat děj, ale seriál se odehrává v době, kdy nemá magie prakticky žádný účinek a tak jí nikdo nepoužívá.

RainMakeRKoukám, ty v tom máš slušnej zmatek. :D To není žádná matka a syn, ale sourozenci dvojčata. (tím se nic nemění na tom, že jde o incest). Bitev by v této sezoně mělo být několik (minimálně dvě), ale vzhledem k tomu, že jde o seriál, tak z nich asi moc neuvidíme (jestli vůbec něco).

duroAno, krvavé scény tam budou (a v dalších sezonách by měly být stále krvavější :D), bitvy taky, ale jak už jsem psal, tak vzhledem k rozpočtu to asi nebude velká sláva (možná, že uvidíme něco na způsob bitev z Říma, ale to jsem moc optimistický).



199879
[b]do_Od[/b] Magie s minimálně v této první sezoně moc nedočkáš. Nechci moc prozrazovat děj, ale seriál se odehrává v době, kdy nemá magie prakticky žádný účinek a tak jí nikdo nepoužívá. [b]RainMakeR[/b]Koukám, ty v tom máš slušnej zmatek. *:D* To není žádná matka a syn, ale sourozenci dvojčata. (tím se nic nemění na tom, že jde o incest). [spoiler]Bitev by v této sezoně mělo být několik (minimálně dvě), ale vzhledem k tomu, že jde o seriál, tak z nich asi moc neuvidíme (jestli vůbec něco).[/spoiler] [b]duro[/b][spoiler]Ano, krvavé scény tam budou (a v dalších sezonách by měly být stále krvavější *:D*), bitvy taky, ale jak už jsem psal, tak vzhledem k rozpočtu to asi nebude velká sláva (možná, že uvidíme něco na způsob bitev z Říma, ale to jsem moc optimistický).[/spoiler]
0 0
reagovat
Asi by sa malo uviesť na pravú mieru, že Hra o tróny nie je nejaká epická bojová heroic fantasy. Aspoň pokiaľ viem. Čitatelia ságy by mohli upresniť, či sa tam budú diať aj nejaké veľké bitky a krvavé scény.
199876
Asi by sa malo uviesť na pravú mieru, že Hra o tróny nie je nejaká epická bojová heroic fantasy. Aspoň pokiaľ viem. Čitatelia ságy by mohli upresniť, či sa tam budú diať aj nejaké veľké bitky a krvavé scény.
0 0
reagovat
2 díl si dám dneska večer
ale co se týče závěru posl. dílu
tam souloží nevlastní matka toho staršího syna ? nebo je to fakt čistej incest ?
v tom případě Lena Headay ftw :))

a ten trpaslík je skvělej :-D od prvního dílu oblíbená postava , dobře obsazená (tam asi stejně moc na výběr nebylo hmm)

dotaz na ty co znají knižní předlohu, kdy se může očekávat nějaká velká bitva ? :-)))
199875
2 díl si dám dneska večer ale co se týče závěru posl. dílu [spoiler] tam souloží nevlastní matka toho staršího syna ? nebo je to fakt čistej incest ?[/spoiler] v tom případě Lena Headay ftw :)) a ten trpaslík je skvělej :-D od prvního dílu oblíbená postava , dobře obsazená (tam asi stejně moc na výběr nebylo hmm) dotaz na ty co znají knižní předlohu, kdy se může očekávat nějaká velká bitva ? :-)))
0 0
reagovat
Po shlédnutí druhého dílu jsem na váškách. Emočně - naprosto bezvadné. Ale chybí mi stále ta epičnost, do půlky druhého dílu jsem měl pocit, že sleduju jenom vztahové drama z období středověku. Chápu, že ty vztahy jsou důležité a vše se točí okolo nich, ale sakra - chci nějakou řežbu. A trocha magie by mi taky nevadila. Každopádně jak říkám, těch emocí tam je dost a ty mě zatím drží nad vodou, ale doufám, že ve třetím díle už se dočkám něčeho lehce epic.
Btw. po dvou dílech už mám jasné oblíbence - dire wolfs :)
199873
Po shlédnutí druhého dílu jsem na váškách. Emočně - naprosto bezvadné. Ale chybí mi stále ta epičnost, do půlky druhého dílu jsem měl pocit, že sleduju jenom vztahové drama z období středověku. Chápu, že ty vztahy jsou důležité a vše se točí okolo nich, ale sakra - chci nějakou řežbu. A trocha magie by mi taky nevadila. Každopádně jak říkám, těch emocí tam je dost a ty mě zatím drží nad vodou, ale doufám, že ve třetím díle už se dočkám něčeho lehce epic. Btw. po dvou dílech už mám jasné oblíbence - dire wolfs :)
0 0
reagovat
Zatím docela nůďo :-)
199872
Zatím docela nůďo :-)
0 0
reagovat
@elenna barevné filtry - bylo to cílem - sever je chudý, hlavní obživa je lov (kožešiny, kůže), z toho moc barev nevykouzlíš; jih - přístavy jsou bohaté a střetávající se v nich různé vlivy + umístění je ně co jako severní Afrika - voda = oáza = bohatství
199854
@elenna barevné filtry - bylo to cílem - sever je chudý, hlavní obživa je lov (kožešiny, kůže), z toho moc barev nevykouzlíš; jih - přístavy jsou bohaté a střetávající se v nich různé vlivy + umístění je ně co jako severní Afrika - voda = oáza = bohatství
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se