Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Snyderovi jeblo

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
Já jsem mladá generace a mám rad jak původního tak nového Supermana. Ha! A najednou vaše rozbory přicházejí vniveč! Nebo jsem to zlé 1% :D

Jinak navážet (I když tady to podle mě nedělá) musí. Konkurence to je! Btw že tu chcete obhajovat zrovna Thora (což bude prostě průser) nebo Ironmana (tam už to průser byl) :o
197240
Já jsem mladá generace a mám rad jak původního tak nového Supermana. Ha! A najednou vaše rozbory přicházejí vniveč! Nebo jsem to zlé 1% *:D* Jinak navážet (I když tady to podle mě nedělá) musí. Konkurence to je! Btw že tu chcete obhajovat zrovna Thora (což bude prostě průser) nebo Ironmana (tam už to průser byl) *:o*
0 0
reagovat
Otázne je, aký je vlastne ten Goyerov scenár. Ako bolo napísané v nejakej dávnejšej novinke - Hollywoodom sa ohľadom neho nešírili bohvieaké chvály.
197237
Otázne je, aký je vlastne ten Goyerov scenár. Ako bolo napísané v nejakej dávnejšej novinke - Hollywoodom sa ohľadom neho nešírili bohvieaké chvály.
0 0
reagovat
Bravo Snyder:D

Prostě řekl to, co je pravda. Taky mě nejdřív zarazilo to, že Superman tu přece byl před chvílí.

Ale ta pauza a mrtvo kolem toho projektu přece jen znamenalo, že to byl na dlouhou dobu poslední Superman. Takže Snyderovo vyjádření dává smysl: --doteď byl projekt Superman mrtvý, ale každý menší superhrdina má svůj film-- this is madness!!!

A Thor není snadným cílem jen tak pro nic za nic:)

A Iron Man nudil už v druhém díle, jeho vyjádření (3? 4?) taky pořád dává smysl. (Samozřejmě se na Shanova Iron Mana těším, ale pořád nečekám, že by šlo o nějakou extra změnu - hláškujicí milionář zachraňuje svět -- což nakonec může být lepší než celý Superman, to jo, ale několik dílů založených jen na tom je právě ta zbytečn sequelitida, které rozumím ----- narozdíl od Batmana, kde zatím oba dva filmy byli vlastně úplně jiné).

Když jsem jeho vyjádření četl poprvé, tak jsem si taky ťukal na čelo. Ale dává to smysl a alespoň se nebojí to říct (i když do DC stáje raději nereje:)
197236
Bravo Snyder:D Prostě řekl to, co je pravda. Taky mě nejdřív zarazilo to, že Superman tu přece byl před chvílí. Ale ta pauza a mrtvo kolem toho projektu přece jen znamenalo, že to byl na dlouhou dobu poslední Superman. Takže Snyderovo vyjádření dává smysl: --doteď byl projekt Superman mrtvý, ale každý menší superhrdina má svůj film-- this is madness!!! A Thor není snadným cílem jen tak pro nic za nic:) A Iron Man nudil už v druhém díle, jeho vyjádření (3? 4?) taky pořád dává smysl. (Samozřejmě se na Shanova Iron Mana těším, ale pořád nečekám, že by šlo o nějakou extra změnu - hláškujicí milionář zachraňuje svět -- což nakonec může být lepší než celý Superman, to jo, ale několik dílů založených jen na tom je právě ta zbytečn sequelitida, které rozumím ----- narozdíl od Batmana, kde zatím oba dva filmy byli vlastně úplně jiné). Když jsem jeho vyjádření četl poprvé, tak jsem si taky ťukal na čelo. Ale dává to smysl a alespoň se nebojí to říct (i když do DC stáje raději nereje:)
0 0
reagovat
staryho supermana nikdo z mladejch nevidel a novej superman se jim nejspis uz vykouril z hlavy. Smallville u nas uz taky moc nefrci. Myslim ze si vybavi litaciho panaka v plastence, o kterym vedi ze je asi hustej, ale nikdy s nim nikdo nic necet ani nevidel... proste vedi ze to tak ma bejt.
197235
staryho supermana nikdo z mladejch nevidel a novej superman se jim nejspis uz vykouril z hlavy. Smallville u nas uz taky moc nefrci. Myslim ze si vybavi litaciho panaka v plastence, o kterym vedi ze je asi hustej, ale nikdy s nim nikdo nic necet ani nevidel... proste vedi ze to tak ma bejt.
0 0
reagovat
Trošku prehnane... ona je svata trojice superhrdinu a potom ten zbytek. Tak to prostě je. Nejsem fanouškem Snydera, ale Nolan s WB si to osefujou. A scénář doladi někdo zkusenej. :)
197231
Trošku prehnane... ona je svata trojice superhrdinu a potom ten zbytek. Tak to prostě je. Nejsem fanouškem Snydera, ale Nolan s WB si to osefujou. A scénář doladi někdo zkusenej. :)
0 0
reagovat
Ja si taky myslim, ze Snyder haterstvi neni jeste uplne na miste. Ja to treba v recenzi nezminoval, protoze se o Supermana zas tak moc nebojim. a) jsou tam hodne silni producenti, ktere Snyder nemuze ignorovat (takze quality check nebude chybet), b) nepise scenar. Zpetne napr. Watchmeny povazuju za bezva film, ktery dokazal castecne Snydera zkrotit. Pokud by se to znovu povedlo alespon takhle, muzeme se dockat opravdu rebootovaneho Supermana, ktery nakope ostatnim zadek, protoze bude bruslit na hrane mezi vernosti predloze a vizualnim bugrem v pripustnych mezich. I po Sucker Punch se na to docela tesim.

A to navazeni do Marvelu tam byt musi... kdyz se rvou dva odveci nepratele (DC a Marvel), musi litat trisky... popravde mi to trochu chybelo, protoze WB mohli uspechem Batmanu mlatit Marvel po hlave uz davno, ale Nolan je prilis velky slusnak a DC prece jenom jeste nema zas tak moc rozjeto (vzdy spis tak max. jeden a pul projektu naraz). Nicmene prave tohle popichovani - a ze je u Marvelu do ceho pichat - by nas melo tesit. Bring it on. Vysledky budeme stejne na obou stranach resit nejdriv za dva roky. :)
197229
Ja si taky myslim, ze Snyder haterstvi neni jeste uplne na miste. Ja to treba v recenzi nezminoval, protoze se o Supermana zas tak moc nebojim. a) jsou tam hodne silni producenti, ktere Snyder nemuze ignorovat (takze quality check nebude chybet), b) nepise scenar. Zpetne napr. Watchmeny povazuju za bezva film, ktery dokazal castecne Snydera zkrotit. Pokud by se to znovu povedlo alespon takhle, muzeme se dockat opravdu rebootovaneho Supermana, ktery nakope ostatnim zadek, protoze bude bruslit na hrane mezi vernosti predloze a vizualnim bugrem v pripustnych mezich. I po Sucker Punch se na to docela tesim. A to navazeni do Marvelu tam byt musi... kdyz se rvou dva odveci nepratele (DC a Marvel), musi litat trisky... popravde mi to trochu chybelo, protoze WB mohli uspechem Batmanu mlatit Marvel po hlave uz davno, ale Nolan je prilis velky slusnak a DC prece jenom jeste nema zas tak moc rozjeto (vzdy spis tak max. jeden a pul projektu naraz). Nicmene prave tohle popichovani - a ze je u Marvelu do ceho pichat - by nas melo tesit. Bring it on. Vysledky budeme stejne na obou stranach resit nejdriv za dva roky. *:)*
0 0
reagovat
Nolan někde prohlásil, že tomu jenom pomohl k zelený a dál od toho dává ruce pryč, takže z jeho strany asi moc krocení nebude ?)
197227
Nolan někde prohlásil, že tomu jenom pomohl k zelený a dál od toho dává ruce pryč, takže z jeho strany asi moc krocení nebude *?)*
0 0
reagovat
Najlepší názov článku, aký som kedy videl, aj preto sem rád chodím. :D

Ale k veci. Ja si myslím, že Snyder je skôr fanatický fanúšik Supermana, preto začal s tým ostrelovaním iných superhrdinov, lebo inak tie jeho narážky fakt nechápem. Musím na druhú stranu uznať, že od jeho Supermana čakám veľa, hlavne teda z dôvodu, že za ním bude stáť Nolan, ktorý by ho mohol "skrotiť a ukázať mu správnu cestu".
197222
Najlepší názov článku, aký som kedy videl, aj preto sem rád chodím. *:D* Ale k veci. Ja si myslím, že Snyder je skôr fanatický fanúšik Supermana, preto začal s tým ostrelovaním iných superhrdinov, lebo inak tie jeho narážky fakt nechápem. Musím na druhú stranu uznať, že od jeho Supermana čakám veľa, hlavne teda z dôvodu, že za ním bude stáť Nolan, ktorý by ho mohol "skrotiť a ukázať mu správnu cestu".
0 0
reagovat

rcorp

No z poloviny máš pravdu. S touhle filosofií by totiž žádná druhá liga nebyla. Byli by tihle tři + všechno ostatní :D
197220
No z poloviny máš pravdu. S touhle filosofií by totiž žádná druhá liga nebyla. Byli by tihle tři + všechno ostatní *:D*
rcorp
0 0
reagovat
KarelR: Nic proti ale mám pocit, že současná mladá generace si po vyslovení slova Superman nebo Clark Kent představí spíše Toma Wellinga ze Smallville. ;)
197219
KarelR: Nic proti ale mám pocit, že současná mladá generace si po vyslovení slova Superman nebo Clark Kent představí spíše Toma Wellinga ze Smallville. *;)*
0 0
reagovat
KarelR: já bych zas imho řekl, že dnešní mladá generace už Routha stihla zapomenout (pokud ho vůbec viděla), takže si vybaví kresleného Supermana, toho starého, Smallville, všechny popkulturní narážky na Supermana a pak teprve "nojo, vlastně, on byl teď nedávno nějaký film". :)

A tihle šaškové jsou druhá liga, v první jsou Superman s Batmanem a Spider-Manem (ze superhrdinů, Mickey Mouse a spol. nepočítám :) ), zas to nemůžeš brát z pohledu komiksových geeků.
197223
KarelR: já bych zas imho řekl, že dnešní mladá generace už Routha stihla zapomenout (pokud ho vůbec viděla), takže si vybaví kresleného Supermana, toho starého, Smallville, všechny popkulturní narážky na Supermana a pak teprve "nojo, vlastně, on byl teď nedávno nějaký film". :) A tihle šaškové jsou druhá liga, v první jsou Superman s Batmanem a Spider-Manem (ze superhrdinů, Mickey Mouse a spol. nepočítám :) ), zas to nemůžeš brát z pohledu komiksových geeků.
0 0
reagovat
Slušný nadpis článku :+:)
197218
Slušný nadpis článku *:+**:)*
0 0
reagovat
Tak když řekneš slovo Superman, dnešní mladá generace si imho v 99% případů představí Routha ;)

To navážení je samozřejme "mezi řádky", ale Synder tam jasně naznačuje, že samotná idea Thora na plátně je vlastně idiocie a točit o nějakým superhrdinovi (tady zrovna Iron Man) víc filmů taky. A nevím, jádro Avengers za druhou ligu teda nepovažuju. Tohle označení bych si šetřil pro celovečeráky Černý vdovy, War Machinea a podobnejch :)
197217
Tak když řekneš slovo Superman, dnešní mladá generace si imho v 99% případů představí Routha ;) To navážení je samozřejme "mezi řádky", ale Synder tam jasně naznačuje, že samotná idea Thora na plátně je vlastně idiocie a točit o nějakým superhrdinovi (tady zrovna Iron Man) víc filmů taky. A nevím, jádro Avengers za druhou ligu teda nepovažuju. Tohle označení bych si šetřil pro celovečeráky Černý vdovy, War Machinea a podobnejch :)
0 0
reagovat
Prostě žere Supermana a je na sebe hodně hrdý, že ho natáčí. A s tou větou: "Místo něj má přijít Thor? To jako vážně?", se úplně shodnu, Superman prostě chybí a nahradit ho nemůže nikdo. Vždycky jsem žral víc jeho "kamaráda" z Gothamu, ale Superman je pojem, který mě od Singera sice úplně neurazil, ale všichni víme, že jeho potenciál nebyl plně využit. Ať si Snyder kváká držkou, Sucker Punch si psal sám pokud vím (jestli se pletu, tak se omlouvám) a tady bude mít po ruce snad kvalitní scénář, navíc přesně jak píšete, Warneři se po fiasku (pokud je vážně takové, jako píšete) Sucker Punch na Snydera zaměří a svou nejnovější dojnou krávu, která by měla na pár let nahradit Batmana, si pohlídají.
197216
Prostě žere Supermana a je na sebe hodně hrdý, že ho natáčí. A s tou větou: "Místo něj má přijít Thor? To jako vážně?", se úplně shodnu, Superman prostě chybí a nahradit ho nemůže nikdo. Vždycky jsem žral víc jeho "kamaráda" z Gothamu, ale Superman je pojem, který mě od Singera sice úplně neurazil, ale všichni víme, že jeho potenciál nebyl plně využit. Ať si Snyder kváká držkou, Sucker Punch si psal sám pokud vím (jestli se pletu, tak se omlouvám) a tady bude mít po ruce snad kvalitní scénář, navíc přesně jak píšete, Warneři se po fiasku (pokud je vážně takové, jako píšete) Sucker Punch na Snydera zaměří a svou nejnovější dojnou krávu, která by měla na pár let nahradit Batmana, si pohlídají.
0 0
reagovat
Kde se Snyder naváží do Marvelu? Já to pochopil tak, že mu nepřijde správné, že teď každý druholigový superhrdina bude mít svůj film (nebo sérii filmů) a Superman nikde. A Superman returns se nepočítá, vím, že pár lidí odsud ho miluje, ale zajímá vůbec dneska ještě někoho? Já mám pocit, že na něj svět už docela zapomněl. A jakkoli mi postava Supermana nepřijde moc zajímavá, tak pořád má největší jméno a bylo by prostě divné, kdyby v té záplavě superhrdinů chyběl. Jasně, že je to do jisté míry naivní, ale to k Supermanovi tak nějak patří. :) Jinak věřím tomu, že by se stejně Snyder vyjádřil třeba o Green Lantern, kdyby teď nedělal pro DC.
197215
Kde se Snyder naváží do Marvelu? Já to pochopil tak, že mu nepřijde správné, že teď každý druholigový superhrdina bude mít svůj film (nebo sérii filmů) a Superman nikde. A Superman returns se nepočítá, vím, že pár lidí odsud ho miluje, ale zajímá vůbec dneska ještě někoho? Já mám pocit, že na něj svět už docela zapomněl. A jakkoli mi postava Supermana nepřijde moc zajímavá, tak pořád má největší jméno a bylo by prostě divné, kdyby v té záplavě superhrdinů chyběl. Jasně, že je to do jisté míry naivní, ale to k Supermanovi tak nějak patří. :) Jinak věřím tomu, že by se stejně Snyder vyjádřil třeba o Green Lantern, kdyby teď nedělal pro DC.
0 0
reagovat
Souhlas s Lukem Newmanem. O Marvelovských filmech tam Snyder neříká v zásadě nic špatného, jen poukazuje na kontrast, že většina známých Marvelovských hrdinů už rozjetou sérii má, nebo je začátek na cestě, zatímco Superman, jakožto nejznámější a nejstarší komiksový hrdina rozjetou sérii nemá a znovu se restartuje.
197214
Souhlas s Lukem Newmanem. O Marvelovských filmech tam Snyder neříká v zásadě nic špatného, jen poukazuje na kontrast, že většina známých Marvelovských hrdinů už rozjetou sérii má, nebo je začátek na cestě, zatímco Superman, jakožto nejznámější a nejstarší komiksový hrdina rozjetou sérii nemá a znovu se restartuje.
0 0
reagovat
nejde o to, kdo co cekal, jde o to, ze tam to "hlubsi pojeti" snyder cpe a ono nedava smysl
197213
nejde o to, kdo co cekal, jde o to, ze tam to "hlubsi pojeti" snyder cpe a ono nedava smysl
0 0
reagovat

sucker punch

bude prostě jen totální výplach, dyt tam bude snad úplně všechno co ve fimu může být
jestli někdo čekal nějaký hlubší dramatický pojetí tak che má asi smůlu :-)))
197212
bude prostě jen totální výplach, dyt tam bude snad úplně všechno co ve fimu může být jestli někdo čekal nějaký hlubší dramatický pojetí tak che má asi smůlu :-)))
sucker punch
0 0
reagovat
Jestli Snyderovi něco jde tak vizualizace. Já si naopak myslim, že Superman v jeho podání bude strašná pecka! Docela se divim, že tu někdo od Sucker Punch (už jen podle názvu proboha) čekal něco mimořádnýho. :)
197211
Jestli Snyderovi něco jde tak vizualizace. Já si naopak myslim, že Superman v jeho podání bude strašná pecka! Docela se divim, že tu někdo od Sucker Punch (už jen podle názvu proboha) čekal něco mimořádnýho. *:)*
0 0
reagovat

RainMakeR

Ne, vycucal jsem si je z prstu. Jasně, že jo 8)
197210
Ne, vycucal jsem si je z prstu. Jasně, že jo *8)*
RainMakeR
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se