Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Víkendový výplach #66 o Rockym a Počátku

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
Chicago som nevidel a ani neplánujem, ale Moulin Rouge si rád pozriem znova.

nicneznam - :+ Inak pri obidvoch filmoch som po návšteve kina odchádzal mierne (Inception) či viac (Avatar) sklamaný a dokázal ich oceniť až pri opakovanom zhliadnutí. U Avatara to bola jednoznačne chyba slovenského dabingu, ktorý ma iritoval natoľko, že som si ten film jednoducho nedokázal užiť a u Inception práve zameriavanie sa na to nepodstatné.
186809
Chicago som nevidel a ani neplánujem, ale [b]Moulin Rouge[/b] si rád pozriem znova. [b]nicneznam[/b] - *:+* Inak pri obidvoch filmoch som po návšteve kina odchádzal mierne (Inception) či viac (Avatar) sklamaný a dokázal ich oceniť až pri opakovanom zhliadnutí. U Avatara to bola jednoznačne chyba slovenského dabingu, ktorý ma iritoval natoľko, že som si ten film jednoducho nedokázal užiť a u Inception práve zameriavanie sa na to nepodstatné.
0 0
reagovat
Inception není blbost, jen zaostává za zbytkem od Nolanových filmů, které byly nějakým způsobem osobité nebo originální. Není ani jedno. Natož aby bylo nějak chytré... Tak nějak bych přispěl do mlýna...;)
186808
Inception není blbost, jen zaostává za zbytkem od Nolanových filmů, které byly nějakým způsobem osobité nebo originální. Není ani jedno. Natož aby bylo nějak chytré... Tak nějak bych přispěl do mlýna...*;)*
0 0
reagovat

vegasss

jsem génius
186807
jsem génius
vegasss
0 0
reagovat
Alebo sú to dve rôzne osoby?
186806
Alebo sú to dve rôzne osoby?
0 0
reagovat

Moulin Rouge

Protože hudební výkony a meoce.
186805
Protože hudební výkony a meoce.
Moulin Rouge
0 0
reagovat

Luke Newman

Jo, ale proč Hlad napsal v dnešním Výplachu, že analýza snů v Inception je na pochopení jednoduchá, když podle Franty Fuky není? Je F. Fuka debil, nebo je Hlad génius? :o
186804
Jo, ale proč Hlad napsal v dnešním Výplachu, že analýza snů v Inception je na pochopení jednoduchá, když podle Franty Fuky není? Je F. Fuka debil, nebo je Hlad génius? *:o*
Luke Newman
0 0
reagovat
vegasss7771: Ano, nejlepší obrana vlastního průjmu, je útok dalším průjmem, že? 8) Trapné.
186803
vegasss7771: Ano, nejlepší obrana vlastního průjmu, je útok dalším průjmem, že? *8)* Trapné.
0 0
reagovat

vegasss7771

"Asi jsem si příliš zvykl na to, jak se mnou Nolan drze zametá. A teď mi to regulérně chybí."
...
"Ojedinělou látku ale možná šlo vytěžit ještě důmyslněji. "
Z recenzie. Definíciu "vystříkání" si predstavujem inak.

Tu ide hlavne o to, že na to aký jednoduchý je Inception na pochopenie sa každý druhý týždeň objaví nový graf/chart aby sa ukázalo aké je to celé úžasne premakané a kombinované. Inception je veľmi kvalitný film (z technického hľadiska bezchybný, ako je u Nolana zvykom) ale nie je jedinečný alebo zlomový (či už v Nolanovej kinematografii alebo celkovo). Snami sa zaoberalo už slušný počet väčších či menších filmov ale žiadny nemal taký hype ako Inception (IMDB už ani neriešim).
A čo sa týka adorácie Avatara na MZ jediné na čo sa zmôžem je wtf. Po dlhšej dobe pozitívny článok na zberateľskú Blu-ray edíciu a zrazu tu máme neustále velebenie.
186802
"Asi jsem si příliš zvykl na to, jak se mnou Nolan drze zametá. A teď mi to regulérně chybí." ... "Ojedinělou látku ale možná šlo vytěžit ještě důmyslněji. " Z recenzie. Definíciu "vystříkání" si predstavujem inak. Tu ide hlavne o to, že na to aký jednoduchý je Inception na pochopenie sa každý druhý týždeň objaví nový graf/chart aby sa ukázalo aké je to celé úžasne premakané a kombinované. Inception je veľmi kvalitný film (z technického hľadiska bezchybný, ako je u Nolana zvykom) ale nie je jedinečný alebo zlomový (či už v Nolanovej kinematografii alebo celkovo). Snami sa zaoberalo už slušný počet väčších či menších filmov ale žiadny nemal taký hype ako Inception (IMDB už ani neriešim). A čo sa týka adorácie Avatara na MZ jediné na čo sa zmôžem je wtf. Po dlhšej dobe pozitívny článok na zberateľskú Blu-ray edíciu a zrazu tu máme neustále velebenie.
vegasss7771
0 0
reagovat

Cival

O.K. tak propříště uděljte Výplach se Star Wars, ať se přejde kontroverzi, že půlka redakce Inception miluje a druhá trošku míň - Star Wars snad u Vás milují všici, ne? :D
186801
O.K. tak propříště uděljte Výplach se Star Wars, ať se přejde kontroverzi, že půlka redakce Inception miluje a druhá trošku míň - Star Wars snad u Vás milují všici, ne? *:D*
Cival
0 0
reagovat
Vegasss77771: Hlad a ja jsme rezervovani od pocatku, duro, stčko a spol. nadšení. To se nezměnilo ("vždyť poprvé se mohli Moviezoňáci z Inception vystříkat" - aha, tak proto u nás je možná jediná rezervovaná recenze za 8/10?). Takže lžeš nebo mateš. Vyber si. Tvoje dojmy jsou tvoje dojmy, nemusíš je zaměňovat za fakta.

nicneznam: Uz jsem na tebe reagoval tady. link Nebudu to psat znova. Kazdopadne chodit ke konkurenci a psat neustalou kritiku do jejich diskuze ja vrchol ubohosti a vrha to stin jen a jen na tebe. Nemluve o jeji bezhlavosti, nesmyslnosti a, jak psal, duro... proc proboha do toho porad investovat energii? Vzpamatuj se, nebo jdi pryc pls. Jsi jak otravny hmyz.
186800
Vegasss77771: Hlad a ja jsme rezervovani od pocatku, duro, stčko a spol. nadšení. To se nezměnilo ("vždyť poprvé se mohli Moviezoňáci z Inception vystříkat" - aha, tak proto u nás je možná jediná rezervovaná recenze za 8/10?). Takže lžeš nebo mateš. Vyber si. Tvoje dojmy jsou tvoje dojmy, nemusíš je zaměňovat za fakta. nicneznam: Uz jsem na tebe reagoval tady. http://www.moviezone.cz/clanek/17909-mesto-recenze/diskuze/ Nebudu to psat znova. Kazdopadne chodit ke konkurenci a psat neustalou kritiku do jejich diskuze ja vrchol ubohosti a vrha to stin jen a jen na tebe. Nemluve o jeji bezhlavosti, nesmyslnosti a, jak psal, duro... proc proboha do toho porad investovat energii? Vzpamatuj se, nebo jdi pryc pls. Jsi jak otravny hmyz.
0 0
reagovat

Moulin Rouge

protoze bagr :+
186798
protoze bagr *:+*
Moulin Rouge
0 0
reagovat
Inception je film roka, 10/10 a suverénne najlepší Nolan, neviem, čo tam treba ešte riešiť... 8)
186796
Inception je film roka, 10/10 a suverénne najlepší Nolan, neviem, čo tam treba ešte riešiť... *8)*
0 0
reagovat

Chicago

Moulin Rouge mi nikdy extra nesedlo, Chicago považuji za největší Oscarový přehmat posledních 10 let, ale i tak ho mám stylovou Zetu radši, než srdceryvnou romantiku. ;)
186795
Moulin Rouge mi nikdy extra nesedlo, Chicago považuji za největší Oscarový přehmat posledních 10 let, ale i tak ho mám stylovou Zetu radši, než srdceryvnou romantiku. *;)*
Chicago
0 0
reagovat
Dobře, neřekl si, že je to blbost, ale najednou mám takový dojem, že jak se z nějakého filmu stane kult, tak ho tady někteří nevydýchají a posílají ho do sraček, zatímco před pár měsíci z něho mohli vystříknout. Kapišto?
186794
Dobře, neřekl si, že je to blbost, ale najednou mám takový dojem, že jak se z nějakého filmu stane kult, tak ho tady někteří nevydýchají a posílají ho do sraček, zatímco před pár měsíci z něho mohli vystříknout. Kapišto?
0 0
reagovat
Prosím o citaci, kde říkáme, že je to blbost.
186793
Prosím o citaci, kde říkáme, že je to blbost.
0 0
reagovat

Chicago

Hlavni duvod bude nejspis ciste subjektivni (a pravdepodobne tentyz, pro ktery tu mnozi voli opacne), a sice hudebni vkus (ano, jsou i lide, kteri uprednostni "all that jazz" pred vsemozne posbiranymi recyklovanymi pophity...8)).

Ani jinak si ovsem nemyslim, ze si stylove ciste retro zaslouzi od (bezesporu odvaznejsi) postmoderni silenosti takovou "cocku", jak tu nekteri pisi: herecko-pevecko-tanecni vykony jsou tu prvotridni, pribeh (na muzikal) relativne chytry a natoceno je to take velmi funkcne a zrucne (u muzikalu se vzdycky muze hodit, kdyz je reziser zaroven i choreograf - vzpomente si, jak prekvapil vysmivany Shankman s Hairsprayem...)

Moulin Rouge, jehoz kvality jinak objektivne tez uznavam:+, mi naproti tomu jednoduse nesedlo (jako jeden z nemnoha muzikalu) a nebudi ve mne zadnou touhu videt to znovu - dodam jeste pro uplnost, ze jsem ho videl driv a nejake srovnavani s Chicagem by me samotneho asi ani nenapadlo...
186792
Hlavni duvod bude nejspis ciste subjektivni (a pravdepodobne tentyz, pro ktery tu mnozi voli opacne), a sice hudebni vkus (ano, jsou i lide, kteri uprednostni "all that jazz" pred vsemozne posbiranymi recyklovanymi pophity...*8)*). Ani jinak si ovsem nemyslim, ze si stylove ciste retro zaslouzi od (bezesporu odvaznejsi) postmoderni silenosti takovou "cocku", jak tu nekteri pisi: herecko-pevecko-tanecni vykony jsou tu prvotridni, pribeh (na muzikal) relativne chytry a natoceno je to take velmi funkcne a zrucne (u muzikalu se vzdycky muze hodit, kdyz je reziser zaroven i choreograf - vzpomente si, jak prekvapil vysmivany Shankman s Hairsprayem...) Moulin Rouge, jehoz kvality jinak objektivne tez uznavam*:+*, mi naproti tomu jednoduse nesedlo (jako jeden z nemnoha muzikalu) a nebudi ve mne zadnou touhu videt to znovu - dodam jeste pro uplnost, ze jsem ho videl driv a nejake srovnavani s Chicagem by me samotneho asi ani nenapadlo...
Chicago
0 0
reagovat

nicneznam

Ty se divíš. Vždyť poprvé se mohli Moviezoňáci z Inception vystříkat, a najednou říkají jaká je to blbost. Prostě pokryteckost některých lidí, no. 8)
186791
Ty se divíš. Vždyť poprvé se mohli Moviezoňáci z Inception vystříkat, a najednou říkají jaká je to blbost. Prostě pokryteckost některých lidí, no. *8)*
nicneznam
0 0
reagovat
duro: nevím co je lame, ale beru tento web jako kvalitní zdroj informací o filmech. Moc se v diskuzích nevyjadřuju, ale u některých článků a textů v nich někdy mně to za tu námahu fakt stojí.
186790
duro: nevím co je lame, ale beru tento web jako kvalitní zdroj informací o filmech. Moc se v diskuzích nevyjadřuju, ale u některých článků a textů v nich někdy mně to za tu námahu fakt stojí.
0 0
reagovat

Moulin Rouge

Ve všech ohledech lepší. A když se rozezpívá Ewan McGregor a Nicole Kidman... zimomriavky mám po celém těle. A co teprve El Tango de Roxane... 8)

Chicago má ošklivou Renée Zellweger a rádobyšarmantního Richarda Gerea, kterého otevřeně nenávidím.?)
186789
Ve všech ohledech lepší. A když se rozezpívá Ewan McGregor a Nicole Kidman... zimomriavky mám po celém těle. A co teprve El Tango de Roxane... *8)* Chicago má ošklivou Renée Zellweger a rádobyšarmantního Richarda Gerea, kterého otevřeně nenávidím.*?)*
Moulin Rouge
0 0
reagovat
To není OT. Reaguju na článek. Ty filmy jsou dobré, Temný rytíř výborný, ale neexistuje odůvodnění, proč by měl být Počátek tím nejhorším. Kvůli jeho popularitě?
186788
To není OT. Reaguju na článek. Ty filmy jsou dobré, Temný rytíř výborný, ale neexistuje odůvodnění, proč by měl být Počátek tím nejhorším. Kvůli jeho popularitě?
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se