Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Našláplý rok 2010 přeje MovieZone

příspěvky 21 - 39 Napsat příspěvek
Vše nejlepší do nového roku přeji mému oblíbenému webu :)
155382
Vše nejlepší do nového roku přeji mému oblíbenému webu *:)*
0 0
reagovat
pekna sbirka nas ceka
155381
pekna sbirka nas ceka
0 0
reagovat
Vše nejlepší do nového roku přeji a zároveň děkuji na neusále obohacování mého filmového života. Jste jediný server, který navštěvuji každý den.:+ (jsem zvědavý na facelifting, osobně mi jako jediná věc vadí přílišná dynamika a přehršel všech prvků na stránce, jsem asi holt zastánce jednoduššího, oldschoolovějšího členění). Ale toho rýpání si nevšímejte. Jste super a Vodafone reklama by i v nejhorším případě byla nízká cena za to, aby jste si udrželi svoji osobitost, která dělá tento server tím pravým ořechovým.
155379
Vše nejlepší do nového roku přeji a zároveň děkuji na neusále obohacování mého filmového života. Jste jediný server, který navštěvuji každý den.*:+* (jsem zvědavý na facelifting, osobně mi jako jediná věc vadí přílišná dynamika a přehršel všech prvků na stránce, jsem asi holt zastánce jednoduššího, oldschoolovějšího členění). Ale toho rýpání si nevšímejte. Jste super a Vodafone reklama by i v nejhorším případě byla nízká cena za to, aby jste si udrželi svoji osobitost, která dělá tento server tím pravým ořechovým.
0 0
reagovat
ty posledni dva :D:D:D
155378
ty posledni dva *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Taktéž přeji MZ vše nejlepší v novém roce, spoustu kvalitních filmů a nechť vám to, hoši, vydrží co nejdéle.:+
155377
Taktéž přeji MZ vše nejlepší v novém roce, spoustu kvalitních filmů a nechť vám to, hoši, vydrží co nejdéle.*:+*
0 0
reagovat
Díky celému MZ za parádní filmovej rok 2009.Příští rok to bude určitě ještě více našlapanější :)
hodně štěstí a zdraví přeju všem do roku 2010
155376
Díky celému MZ za parádní filmovej rok 2009.Příští rok to bude určitě ještě více našlapanější :) hodně štěstí a zdraví přeju všem do roku 2010
0 0
reagovat
Vše nejlepší do nového roku.8) Snad tam na nás čekají další našlapané trailery a skvělé filmy.
155375
Vše nejlepší do nového roku.*8)* Snad tam na nás čekají další našlapané trailery a skvělé filmy.
0 0
reagovat
No jo, i vám :). Už to s váma táhnu pěknejch pár let (v podstatě od začátku trailerzone) a ani napřesrok to nehodlám měnit. Tak jste dobrý (nebo je českejch filmovejch webů tak málo? :)))! Tak úspěšnej novej rok 8)
155374
No jo, i vám *:)*. Už to s váma táhnu pěknejch pár let (v podstatě od začátku trailerzone) a ani napřesrok to nehodlám měnit. Tak jste dobrý (nebo je českejch filmovejch webů tak málo? *:))*)! Tak úspěšnej novej rok *8)*
0 0
reagovat
taktež přeji MZ vše nej do noveho roku 2010 :D,i uživatelum MZ8)
155373
taktež přeji MZ vše nej do noveho roku 2010 *:D*,i uživatelum MZ*8)*
0 0
reagovat
Vse nej!!!
155371
Vse nej!!!
0 0
reagovat
Ano Ano.. I vám vše nejlepší do nového roku 2010. S Vodafonem jste mi udělali ohromnou radost. Ten kluk mě pěkně štve.
Jsem rád, že počet návštěvníků stoupá. Myslím, že každý z nás uživatelů má na tom nějaké procento zásluhy. Už jen proto, že přeposílal recenzi na Twilight svým přátelům nebo, že zveřejňuje na svém twitteru, facebooku, myspace, blogu, nejnovější trailer, který odkazuje právě na MZ.;)
Co mi ale schází nejvíce a čeho se nedočkám, je více Moviezone podcastů nebo-li moviezone FM .. Chápu, že práce je až nad hlavu a shromáždit všechny dotyčné je dost náročné ale myslím, že by to všichni uvítali.
Tak teda PF 2010 a snad se všichni ve zdraví dožijem Inception :)
155370
Ano Ano.. I vám vše nejlepší do nového roku 2010. S Vodafonem jste mi udělali ohromnou radost. Ten kluk mě pěkně štve. Jsem rád, že počet návštěvníků stoupá. Myslím, že každý z nás uživatelů má na tom nějaké procento zásluhy. Už jen proto, že přeposílal recenzi na Twilight svým přátelům nebo, že zveřejňuje na svém twitteru, facebooku, myspace, blogu, nejnovější trailer, který odkazuje právě na MZ.*;)* Co mi ale schází nejvíce a čeho se nedočkám, je více Moviezone podcastů nebo-li moviezone FM .. Chápu, že práce je až nad hlavu a shromáždit všechny dotyčné je dost náročné ale myslím, že by to všichni uvítali. Tak teda PF 2010 a snad se všichni ve zdraví dožijem Inception *:)*
0 0
reagovat
I já se připojuji k přání všeho nej do nového roku, jak pro Moviezone, tak i pro její uživatele.
155367
I já se připojuji k přání všeho nej do nového roku, jak pro Moviezone, tak i pro její uživatele.
0 0
reagovat
Taky se připojuju k přání všeho nejlepšího do roku 2010! Jak už tady bylo psáno zachovejte si svůj osobitý styl v něm jste jedineční!
155365
Taky se připojuju k přání všeho nejlepšího do roku 2010! Jak už tady bylo psáno zachovejte si svůj osobitý styl v něm jste jedineční!
0 0
reagovat
Taky všechno nej redakci i uživatelům, dobré tipy a ještě lepší filmy :+
155363
Taky všechno nej redakci i uživatelům, dobré tipy a ještě lepší filmy *:+*
0 0
reagovat
Též přeju všem, redakci i návštěvníkům MZ, ať se daří čím dál lépe, a šťastný Nový rok 2010! :D:D:+
155362
Též přeju všem, redakci i návštěvníkům MZ, ať se daří čím dál lépe, a šťastný Nový rok 2010! *:D**:D**:+*
0 0
reagovat

Vodafone reklama

"..občasné emocionální výbuchy.." - výstižné, dva/tri krát ma ozaj kvalitne dokázala vytočiť, takže obmedziť ich (či dokonca zrušiť dúfam) je ako predsavzatie vynikajúce.
Inak samozrejme tiež prajem vám a diskutujúcim užívateľom obecne všetko dobré a tak ďale. spikey to napísal výstižne, pod to sa môžem len podpísať.
155361
"..občasné emocionální výbuchy.." - výstižné, dva/tri krát ma ozaj kvalitne dokázala vytočiť, takže obmedziť ich (či dokonca zrušiť dúfam) je ako predsavzatie vynikajúce. Inak samozrejme tiež prajem vám a diskutujúcim užívateľom obecne všetko dobré a tak ďale. spikey to napísal výstižne, pod to sa môžem len podpísať.
Vodafone reklama
0 0
reagovat

PF 2010

Vďaka za každodenné spestrenie (filmového) života. Prajem do nového roka celej MZ i všetkým užívateľom a návštevníkom vše nejlepší :D
155360
Vďaka za každodenné spestrenie (filmového) života. Prajem do nového roka celej MZ i všetkým užívateľom a návštevníkom vše nejlepší *:D*
PF 2010
0 0
reagovat
Všechno nej do roku 2010 přeji celé redakci Moviezone a zároveň děkuji za skvělou práci co tu odvadíte tušim už od roku 2004. Tolik novinek, recenzí, V.I.M, Hot Stuff a zvláště poslední dobou specialů, se nidkde jinde na netu nenajde. Díky:+
155359
Všechno nej do roku 2010 přeji celé redakci Moviezone a zároveň děkuji za skvělou práci co tu odvadíte tušim už od roku 2004. Tolik novinek, recenzí, V.I.M, Hot Stuff a zvláště poslední dobou specialů, se nidkde jinde na netu nenajde. Díky*:+*
0 0
reagovat

PF2010

Díky Vám za trvalý a zábavný přísun informací ze světa filmu. Už ani nevím jaký by byl den bez toho abych si přečetl na Vašich stránkách nějaký článek, nebo shlédl nový trailer. Zůstaňte takový jací jste, nebojte se ostrých ortelů a vtipu, který z Vás dělá nejlepší filmový portál na českém trhu. Díky za Vás a vše nejlepší do nového roku;)
155358
Díky Vám za trvalý a zábavný přísun informací ze světa filmu. Už ani nevím jaký by byl den bez toho abych si přečetl na Vašich stránkách nějaký článek, nebo shlédl nový trailer. Zůstaňte takový jací jste, nebojte se ostrých ortelů a vtipu, který z Vás dělá nejlepší filmový portál na českém trhu. Díky za Vás a vše nejlepší do nového roku*;)*
PF2010
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se