Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Avatar: Recenze

příspěvky 161 - 180 Napsat příspěvek

Dragon

jen dotaz, kterej akcni scifi ti prisel treba za minuly rok lepsi? nebo obecne jaky filmy se ti loni libily, vsadim se, ze se v kazdym podari najit chyby a blbiny :) Navic dyt Avatar ani dle filmdatabazi neni nejlepsi, dyt na imdb je za 30. mistem a v csfd za 20.
157746
jen dotaz, kterej akcni scifi ti prisel treba za minuly rok lepsi? nebo obecne jaky filmy se ti loni libily, vsadim se, ze se v kazdym podari najit chyby a blbiny :) Navic dyt Avatar ani dle filmdatabazi neni nejlepsi, dyt na imdb je za 30. mistem a v csfd za 20.
Dragon
0 0
reagovat
Jasný kucíí :D

MeaCulpa: Určitě máš nakoukáno víc než já. A jasně sem pozér. Ten největší... věř mi 8)
157745
Jasný kucíí *:D* MeaCulpa: Určitě máš nakoukáno víc než já. A jasně sem pozér. Ten největší... věř mi *8)*
0 0
reagovat

Dragon

Zvláštní že o masturbaci mluvíš zrovna ty. Promiň, ale skutečně můžeš vidět třeba tisíc filmů a tvrdit o nich, co chceš, ale nic to nezmění na faktu, že my jsme z Cameronova podání odvaření. Nejspíš proto, že jsme pochopili, na co se díváme ;)
157744
Zvláštní že o masturbaci mluvíš zrovna ty. Promiň, ale skutečně můžeš vidět třeba tisíc filmů a tvrdit o nich, co chceš, ale nic to nezmění na faktu, že my jsme z Cameronova podání odvaření. Nejspíš proto, že jsme pochopili, na co se díváme *;)*
Dragon
0 0
reagovat
já si myslím, že Dragon je pouze hodně laciný pozér, který si myslí, že tady na filmy asi nikdo nekouká, protože názor: "mám hodně nakoukáno, tak si z toho nestříkám do textilu" je směšný podobně jako Diskova záliba v gay podtextech ve filmech. Scénář není žádné myšlenkové veledílo, ale dokonale vysoustružená mainstreamovka pro všechny skupiny populace z toho se odvíjí taky neuvěřitelný úspěch filmu. Film za půl miliardy dolarů nemohl Cameron natočit jinak než takhle user friendly a proto mu hloubku scénaře nevyčítám. Myšlenky tam jsou, kdo je chce hledat, tak je najde, ale hlavně je to přece BLOCKBUSTER proboha. Na Freuda si choďte do filmových klubů.

BTW z Avataru si taky do textilu neustříkávám a mám nakoukáno opravdu hodně a klidně bych se vsadil, že víc než Dragon

157743
já si myslím, že Dragon je pouze hodně laciný pozér, který si myslí, že tady na filmy asi nikdo nekouká, protože názor: "mám hodně nakoukáno, tak si z toho nestříkám do textilu" je směšný podobně jako Diskova záliba v gay podtextech ve filmech. Scénář není žádné myšlenkové veledílo, ale dokonale vysoustružená mainstreamovka pro všechny skupiny populace z toho se odvíjí taky neuvěřitelný úspěch filmu. Film za půl miliardy dolarů nemohl Cameron natočit jinak než takhle user friendly a proto mu hloubku scénaře nevyčítám. Myšlenky tam jsou, kdo je chce hledat, tak je najde, ale hlavně je to přece BLOCKBUSTER proboha. Na Freuda si choďte do filmových klubů. BTW z Avataru si taky do textilu neustříkávám a mám nakoukáno opravdu hodně a klidně bych se vsadil, že víc než Dragon
0 0
reagovat
CreatorOfMyths: Kde si přišel na to že tvrdim že můj názor lepší než tvůj?
A ano ovlivní, jelikož "stejnej" příběh sem viděl už několikrát a líp vyprávěnej.

Myslel sem že diskuze k filmu je od toho aby se diskutovalo. A ne aby se tady verbálně masturbovalo nad tim jak je film úžasnej a říct že Ty kterejm se film nelíbí sou blbci.
157742
CreatorOfMyths: Kde si přišel na to že tvrdim že můj názor lepší než tvůj? A ano ovlivní, jelikož "stejnej" příběh sem viděl už několikrát a líp vyprávěnej. Myslel sem že diskuze k filmu je od toho aby se diskutovalo. A ne aby se tady verbálně masturbovalo nad tim jak je film úžasnej a říct že Ty kterejm se film nelíbí sou blbci.
0 0
reagovat

Jerža

No však oni ti všichni chytří a vzdělaní pánové nad věcí co už viděli tooooolik filmů, že se jim něco jako Avatar prostě nemůže líbit (zdravím Dragona) a prostě o tom musí jít fanoušky přesvědčovat, ti jim nezůstávají taky nic dlužni.
A už vůbec nemluvim o těch expertech, co lezou do diskuzí kde nemají k tématu co přidat a chytře komentujou fakt, že akce obvykle vyvolává reakci.
157621
No však oni ti všichni chytří a vzdělaní pánové nad věcí co už viděli tooooolik filmů, že se jim něco jako Avatar prostě nemůže líbit (zdravím Dragona) a prostě o tom [b]musí[/b] jít fanoušky přesvědčovat, ti jim nezůstávají taky nic dlužni. A už vůbec nemluvim o těch expertech, co lezou do diskuzí kde nemají k tématu co přidat a chytře komentujou fakt, že akce obvykle vyvolává reakci.
Jerža
0 0
reagovat

Dragon

Poslechni, uměl bys ty nám tady vyargumentovat, proč je tvůj názor lepší než náš? 8) Jak to, kolik ty máš nakoukáno filmů, ovlivní, jestli nám se film líbil nebo ne?
157740
Poslechni, uměl bys [b]ty[/b] nám tady vyargumentovat, proč je tvůj názor lepší než náš? *8)* Jak to, kolik ty máš nakoukáno filmů, ovlivní, jestli nám se film líbil nebo ne?
Dragon
0 0
reagovat

scatman

Já měl po prvním promítání smíšené pocity (chtěl jsem sci-fi a ne pohádku), ale o tři dny později už jsem ten film toužil vidět znova a napodruhý si ho maximálně užil :+ I když je to spíš další Titanik než další Propast, rozhodně je natočený líp než většina akční produkce a technická stránka je převratná.
157739
Já měl po prvním promítání smíšené pocity (chtěl jsem sci-fi a ne pohádku), ale o tři dny později už jsem ten film toužil vidět znova a napodruhý si ho maximálně užil *:+* I když je to spíš další Titanik než další Propast, rozhodně je natočený líp než většina akční produkce a technická stránka je převratná.
scatman
0 0
reagovat
Teda kluci vy ale umíte argumentovat. :D To je jak na základce, Bravicka, plakaty apod.
;)
157738
Teda kluci vy ale umíte argumentovat. *:D* To je jak na základce, Bravicka, plakaty apod. *;)*
0 0
reagovat
Mám taký pocit,že odporcovia z toho filmu robia silou mocou najlepší film aby mali čím argumentovať 8) A dávaj pozor aby si sa z toho "koľko máš napozeraných filmov" NEPOTOTO upratovať by to totiž nemal kto ?) Včera piata projekcia a :+
157737
Mám taký pocit,že odporcovia z toho filmu robia silou mocou najlepší film aby mali čím argumentovať *8)* A dávaj pozor aby si sa z toho "koľko máš napozeraných filmov" NEPOTOTO upratovať by to totiž nemal kto *?)* Včera piata projekcia a *:+*
0 0
reagovat

CreatorOfMyths

Však já se u Avatara taky nechal strhnout a nemůžu říct, že bych byl nějak zklamaný. Určitě některé věci bych si představoval trochu jinak, ale pro mě to byla jízda.:D Tohle u moc filmů, kde jsme se zbytečně těšil, říct nemůžu.
157736
Však já se u Avatara taky nechal strhnout a nemůžu říct, že bych byl nějak zklamaný. Určitě některé věci bych si představoval trochu jinak, ale pro mě to byla jízda.*:D* Tohle u moc filmů, kde jsme se zbytečně těšil, říct nemůžu.
CreatorOfMyths
0 0
reagovat
scatman: To bylo hluboký :D

krajec: Nehledám na filmech jen to špatný ale vzhledem k tomu že se z Avatara dělá dokonalej film a ještě ke všemu nejlepší tak si myslim že neni špatný trocha opačnýho názoru. Peří je jen jedna věc z mnoha... závěrečná bitva jako by Jake nebyl nikdy v armádě... copánek port... klišé nad klišé. Právě proto že mám nakoukáno tolik filmů tak si z Avataru nestříkám do textilu.

157734
scatman: To bylo hluboký *:D* krajec: Nehledám na filmech jen to špatný ale vzhledem k tomu že se z Avatara dělá dokonalej film a ještě ke všemu nejlepší tak si myslim že neni špatný trocha opačnýho názoru. Peří je jen jedna věc z mnoha... závěrečná bitva jako by Jake nebyl nikdy v armádě... copánek port... klišé nad klišé. Právě proto že mám nakoukáno tolik filmů tak si z Avataru nestříkám do textilu.
0 0
reagovat

scatman

Pravé nadělení nastává až ve chvíli, kdy ti, kterým se film nezavděčil (protože se nechali strhnout hypem a měli nerealistická očekávání), pocítí potřebu vystupovat hlasitě z davu.

Na druhou stranu, kdo z nás to aspoň jednou taky neudělal :D
157733
Pravé nadělení nastává až ve chvíli, kdy ti, kterým se film nezavděčil (protože se nechali strhnout hypem a měli nerealistická očekávání), pocítí potřebu vystupovat hlasitě z davu. Na druhou stranu, kdo z nás to aspoň jednou taky neudělal *:D*
scatman
0 0
reagovat

Dragon

Ale potom je jasný, že se ti film nemůže líbit, když v něm hledáš jenom to špatný. Koho zajímá nějaký peří? To je tak mrňavej detail, že to nezajímá vůbec nikoho. A jestli se na takovýhle věci budeš soustředit u každýho filmu, tak to si jich moc neužiješ
157731
Ale potom je jasný, že se ti film nemůže líbit, když v něm hledáš jenom to špatný. Koho zajímá nějaký peří? To je tak mrňavej detail, že to nezajímá vůbec nikoho. A jestli se na takovýhle věci budeš soustředit u každýho filmu, tak to si jich moc neužiješ
Dragon
0 0
reagovat
Bože, to je zase diskuze... ale jo, je to asi úděl takovýchto filmů, nikdy se nezavděčí všem (ani to nejde).
157730
Bože, to je zase diskuze... ale jo, je to asi úděl takovýchto filmů, nikdy se nezavděčí všem (ani to nejde).
0 0
reagovat
btw, chlapec tady popisuje, že Avatar ztrátou 2D kin až tolik trpět nebude... link :+
157729
btw, chlapec tady popisuje, že Avatar ztrátou 2D kin až tolik trpět nebude... http://www.boxofficefollower.net/ *:+*
0 0
reagovat

krajec

Zajímavej pohled. Přehlížet pár detailů? Teď to nemyslim nijek ve zlym ale to je docela špatný, ne?! Kdyby napsal tohle někdo do recenze tak ho všichni ukamenujou. :D

Jeržik: Já ti nevim ale já se bavim královsky!!!8)
157727
Zajímavej pohled. Přehlížet pár detailů? Teď to nemyslim nijek ve zlym ale to je docela špatný, ne?! Kdyby napsal tohle někdo do recenze tak ho všichni ukamenujou. *:D* Jeržik: Já ti nevim ale já se bavim královsky!!!*8)*
krajec
0 0
reagovat

Dragon

Mě se sice film líbil hodně, ale chápu, že se ti některý věci zdály absudní. Třeba to spojení jak jsi říkal bylo i pro mě otřesný. Každopádně jsem se na to neupínal, detaily co mi neseděly přehlížel a film jsem si několikrát užil. Zkus taky přehlídnout těch pár detailů a i tobě se může zalíbit.
157725
Mě se sice film líbil hodně, ale chápu, že se ti některý věci zdály absudní. Třeba to spojení jak jsi říkal bylo i pro mě otřesný. Každopádně jsem se na to neupínal, detaily co mi neseděly přehlížel a film jsem si několikrát užil. Zkus taky přehlídnout těch pár detailů a i tobě se může zalíbit.
Dragon
0 0
reagovat
Tahle "diskuze" už je vážně hard-core. Chlapci, nezůstáváte dívkám(a ostatním) ohledně Twilight nic dlužni. ?)8)
157723
Tahle "diskuze" už je vážně hard-core. Chlapci, nezůstáváte dívkám(a ostatním) ohledně Twilight nic dlužni. *?)**8)*
0 0
reagovat

Dragon

A to ještě nepřišel hlavní fanklub vedený bodionem... :D
157721
A to ještě nepřišel hlavní fanklub vedený bodionem... *:D*
Dragon
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se