Odyssea: Trailervladimirbartos9Tak jenom pro ty pomalejší, máme tisíce archeologických nálezů z dob starověkého řecka, od textů popisujících jak se oblékali muži, ženy, vojáci atd. podpořené nálezy zbrojí z toho období atd.
Jenom ti řeknu takovou novinku a to, že město Trója bylo doopravdy nalezeno na pobřeží dnešního Turecka, tudíž Ilias a Odysea se dají zařadit do konkrétního historického období o kterém toho víme víc, než o čem se nás tady snažíš přesvědčovat.
A jinak, pro ty kdo to nepochopili, já hlavně ve svém příspěvku vůbec nenaříkám nad historickou nepřesností Nolanova filmu, mě je to úplně kuřbuřt, pro mě za mě ať tam po sobě střílej AKčkama, já jenom říkám, že argumentovat někomu kdo si na tu historickou nepřesnost stěžuje tím, že "je to přeci mýtus tak o co jde" je blbost, protože ten mýtus je zasazen do reálného historického období z kterého máme velmi mnoho poznatků a nálezů, takže ten argument by spíše měl být "je to autorova vize" nebo "nesnaží se být historicky přesný" to je už ok, ale argumentovat mýtem je z cesty.
Diskuze k článku Hanebný pancharti: Recenze
příspěvky 47892481 - 47892500
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 6
- 7
- .
- 2394622
- 2394623
- 2394624
- 2394625
Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
TOP Diskuze
90Avatar: Oheň a popel: Recenze 82Odyssea: Trailer 26Avatar drancuje kina po celém světě, ale na dvojku nestačí. Padnou dvě miliardy? 24Téma: Rozbor Supergirl aneb proč bychom neměli dostat Strážce Galaxie 4 15Avengers: Doomsday: Teaser 13The Sheep Detectives: Trailer 13Co prozradily leaky Avengers: Doomsday teaserů o zápletce? 10Hračky Labubu čeká filmové dobrodružství 8První reakce: nová Anakonda je úlet, ale fanoušky si najde 43Avengers: Doomsday: Kinorip teaseru

Ale myslím ze Nolan tam právě tu fiktivní fantasy estetiku mít bude. Akorát to bude “nolanovska” fantasy tzn. strohá, chladná, kovová, hranatá možná až lehce sci-fi design. Pak už je jenom na tobě jestli ti tahle “fantasy” estetika sedne nebo ne ale v zásadě je to podobný jako s tím Leem akorat v jiným stylu a nemyslím si ze to bude jak z Vikingů