Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku MZ Skalpel: Transformers 2

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Jo, protože kdyby se to jmenovalo Odplata Fallena, tak se nikdo nebude podivovat nad tím, že o žádném Fallenovi nikdy neslyšeli. :) V původním názvu je to dvojsmysl, a tak se jeden ze smyslů musel vybrat do překladu. A ten vybraný ma mnohem větší logiku.
130583
Jo, protože kdyby se to jmenovalo Odplata Fallena, tak se nikdo nebude podivovat nad tím, že o žádném Fallenovi nikdy neslyšeli. *:)* V původním názvu je to dvojsmysl, a tak se jeden ze smyslů musel vybrat do překladu. A ten vybraný ma mnohem větší logiku.
0 0
reagovat
To si mysli jen cesti distributori. A s nimi ted uz bohuzel i pulka naroda. Ocekavam v kinech hlediste porostla trsy prekvapenych tvari. :)
130582
To si mysli jen cesti distributori. A s nimi ted uz bohuzel i pulka naroda. Ocekavam v kinech hlediste porostla trsy prekvapenych tvari. :)
0 0
reagovat
fallen je robot?:D Ale Revenge of the fallen je pomsta porazenych, s fallenem jako robotem to nic spolecnyho nema, ne?
130581
fallen je robot?:D Ale Revenge of the fallen je pomsta porazenych, s fallenem jako robotem to nic spolecnyho nema, ne?
0 0
reagovat
Crimson tam ma spoustu spoileru, tak bacha. :)

Karlos: Nezminil, protoze v puvodnich Transformerech je Fallen pouhym poskokem Unicrona, coz se ale Bayovi moc nehodilo do kramu (Unicron je prece jenom PLANETA, s tim se operuje prilis tezko i v over-the-top blockbusteru, staci si vzpomenout na finale druhe Fantasticke ctyrky a "tajemny mrak" :).
130580
Crimson tam ma spoustu spoileru, tak bacha. :) Karlos: Nezminil, protoze v puvodnich Transformerech je Fallen pouhym poskokem Unicrona, coz se ale Bayovi moc nehodilo do kramu (Unicron je prece jenom PLANETA, s tim se operuje prilis tezko i v over-the-top blockbusteru, staci si vzpomenout na finale druhe Fantasticke ctyrky a "tajemny mrak" :).
0 0
reagovat
Hustej rozbor ;)
130579
Hustej rozbor *;)*
0 0
reagovat

Fallen

History: The AllSpark created the Fallen's race. That race was born on a terrestrial planet. They became interplantary travelers, courtesy of the AllSpark. The Fallen's race determined that the AllSpark's power was not unlimited and must be replenished. They then discovered that energy from a star can be harvested to replenish the AllSpark. While the AllSpark's power is replenished, the sun dies. The AllSpark began to change the planet into a metallic planet. The Allspark provided the first Transformers to the race to act as their workers. The Fallen grew greedy and wanted the power of the AllSpark for himself. He attempted to betray his "brothers" while another sun harvester is being built. The Fallen's brothers become aware of his plan. They trapped themselves in sarcophagus and did the same with the Fallen. Following the trap, a pyramid is being built around the sun harvester to hide it. As seen with the previous movie-universe comics, Optimus Prime sent the AllSpark into space to avoid it falling into Megatron's hands. The reason the AllSpark landed on Earth is because the AllSpark will detect and head towards sun harvesters. In defiance, Megatron is turned evil and forms the Decepticons by the influence of the Fallen (who is trapped in the recovered sarcophagus). Towards the end, the Fallen continues to push Megatron to locate the AllSpark which in turn would help him to locate the harvester. Repowering the AllSpark will free the Fallen from his sarcophagus.
Movie Plot: The Fallen was seen in Egypt vanishing through flames blowing a lot of men away. In the third trailer, when Sam picked up a fragment of the allspark, the Fallen breaches into his mind, causing him to make strange symbols everywhere, making Megatron, Starscream, Blackout, Soundwave, and the contructicons go after him.
130578
History: The AllSpark created the Fallen's race. That race was born on a terrestrial planet. They became interplantary travelers, courtesy of the AllSpark. The Fallen's race determined that the AllSpark's power was not unlimited and must be replenished. They then discovered that energy from a star can be harvested to replenish the AllSpark. While the AllSpark's power is replenished, the sun dies. The AllSpark began to change the planet into a metallic planet. The Allspark provided the first Transformers to the race to act as their workers. The Fallen grew greedy and wanted the power of the AllSpark for himself. He attempted to betray his "brothers" while another sun harvester is being built. The Fallen's brothers become aware of his plan. They trapped themselves in sarcophagus and did the same with the Fallen. Following the trap, a pyramid is being built around the sun harvester to hide it. As seen with the previous movie-universe comics, Optimus Prime sent the AllSpark into space to avoid it falling into Megatron's hands. The reason the AllSpark landed on Earth is because the AllSpark will detect and head towards sun harvesters. In defiance, Megatron is turned evil and forms the Decepticons by the influence of the Fallen (who is trapped in the recovered sarcophagus). Towards the end, the Fallen continues to push Megatron to locate the AllSpark which in turn would help him to locate the harvester. Repowering the AllSpark will free the Fallen from his sarcophagus. Movie Plot: The Fallen was seen in Egypt vanishing through flames blowing a lot of men away. In the third trailer, when Sam picked up a fragment of the allspark, the Fallen breaches into his mind, causing him to make strange symbols everywhere, making Megatron, Starscream, Blackout, Soundwave, and the contructicons go after him.
Fallen
0 0
reagovat
hmm.. tak nekdo aktualizoval wiki..
130577
hmm.. tak nekdo aktualizoval wiki..
0 0
reagovat
Na to,ze se jeste do teto ukazky o Megatronovi vicemene nevedelo,jestli bude a na to,ze je film vicemene pojmenovan po fallenovi,tak jeden zaber docela zalostne malo.Jen at to nedopadne jak v jednicce,kde byl Megatron az na konci.
Muze mi nejaka dobra duse popsat vlastnosti a dejove pohnutky fallena a je vztah k ostatnim? Imf ho v tom velkem clanku o tf mytologii totiz nezminil.Klido do vzkazniku
130575
Na to,ze se jeste do teto ukazky o Megatronovi vicemene nevedelo,jestli bude a na to,ze je film vicemene pojmenovan po fallenovi,tak jeden zaber docela zalostne malo.Jen at to nedopadne jak v jednicce,kde byl Megatron az na konci. Muze mi nejaka dobra duse popsat vlastnosti a dejove pohnutky fallena a je vztah k ostatnim? Imf ho v tom velkem clanku o tf mytologii totiz nezminil.Klido do vzkazniku
0 0
reagovat
posledni zaber : Slupne kazdou mrchu co ma jen par tun... zajimavy, ze auto to nesluplo a dokonce ani nejakej kos s jidlem nebo co to bylo =) Maj to rozbity.
130574
posledni zaber : Slupne kazdou mrchu co ma jen par tun... zajimavy, ze auto to nesluplo a dokonce ani nejakej kos s jidlem nebo co to bylo =) Maj to rozbity.
0 0
reagovat
Sem zvedavej na "vztah" Megatron - Fallen.. dva kouhouti na jednom smetisti? :D
130573
Sem zvedavej na "vztah" Megatron - Fallen.. dva kouhouti na jednom smetisti? *:D*
0 0
reagovat
TO BUDE GEEKGASM :+:+
130572
TO BUDE GEEKGASM *:+**:+*
0 0
reagovat
Superakční shrnutí, tak to mám rád. Doufám jen, že Megan jednoho krásného dne ze sebe shodí i ty zbytky šatečků...:D
130570
Superakční shrnutí, tak to mám rád. Doufám jen, že Megan jednoho krásného dne ze sebe shodí i ty zbytky šatečků...*:D*
0 0
reagovat
Skvěle napsané :+
130565
Skvěle napsané *:+*
0 0
reagovat

okkac

sorry za mystifikaci 8)
130564
sorry za mystifikaci *8)*
okkac
0 0
reagovat
To není Optimus, to je myslim to jedno z těch dvojčat.
130563
To není Optimus, to je myslim to jedno z těch dvojčat.
0 0
reagovat
Sice Devastatorovi do držky letí všechen písek a Optimus, ale ty plechové auta se ne a ne hnout :D
130561
Sice Devastatorovi do držky letí všechen písek a Optimus, ale ty plechové auta se ne a ne hnout *:D*
0 0
reagovat
Ten maník neni Lucas ale ten vlevo link
130558
Ten maník neni Lucas ale ten vlevo http://www.moviezone.cz/image/75861
0 0
reagovat
A na konci Devastator ničí jednoho z autobotích bráchů, to si zase pobrečím, jestli to zchytá:D
130557
A na konci Devastator ničí jednoho z autobotích bráchů, to si zase pobrečím, jestli to zchytá*:D*
0 0
reagovat
jinak ten chlapek opravdu jak lucas vypada
130553
jinak ten chlapek opravdu jak lucas vypada
0 0
reagovat

MeaCulpa

vzhledem k tomu, že obojí je skalní město Petra v Jordánsku, se ani nedivim...;)

jinak jsem se pobavil u meganina spin-offu... :D
130552
vzhledem k tomu, že obojí je skalní město Petra v Jordánsku, se ani nedivim...*;)* jinak jsem se pobavil u meganina spin-offu... *:D*
MeaCulpa
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se