Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Ztraceni v překladu

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
K Judovi tri slová: Nepriateľ pred bránami.
96685
K Judovi tri slová: Nepriateľ pred bránami.
0 0
reagovat
Spomínal tu niekto Eliho Wallacha? 8)

(jediný dôvod, prečo vidieť inak dokonale bezkrvné Prázdniny...)
96684
Spomínal tu niekto Eliho Wallacha? *8)* (jediný dôvod, prečo vidieť inak dokonale bezkrvné Prázdniny...)
0 0
reagovat
a4am: musíš přistoupit na moji taktiku - film s viditelným a nezakrváceným Judem má automaticky -50% v hodnocení. Pak to jde samo.:D
96681
a4am: musíš přistoupit na moji taktiku - film s viditelným a nezakrváceným Judem má automaticky -50% v hodnocení. Pak to jde samo.*:D*
0 0
reagovat

Psema

:+ :D nebudu si hrát na hnidopicha hledající v databázi csfd:D
96679
*:+* *:D* nebudu si hrát na hnidopicha hledající v databázi csfd:D
Psema
0 0
reagovat
Karel: aneb jak se říká: film, ve kterým je Jude Law vidět, zkrátka nemůže bejt dobrej.:D
96673
Karel: aneb jak se říká: film, ve kterým je Jude Law vidět, zkrátka nemůže bejt dobrej.*:D*
0 0
reagovat
Curtis (co na tom ze jinej), Grant, Working Title...co dodat. Tesim se moc a nejvic urcite moje segra 8)
96664
Curtis (co na tom ze jinej), Grant, Working Title...co dodat. Tesim se moc a nejvic urcite moje segra *8)*
0 0
reagovat

TedGeorge

no ja prave the nines videl a budu se z toho zazitku lecit jeste par let ;)
96663
no ja prave the nines videl a budu se z toho zazitku lecit jeste par let ;)
TedGeorge
0 0
reagovat
To bude tou Kate Winslet :D
96655
To bude tou Kate Winslet :D
0 0
reagovat
Prázdniny jsou celkem fajn, ale jsou dlooouhý a ten zajímavější pár je zatlačenej hrozně do kouta. Navíc tam jsou trestuhodně nevyužitý ty trailerový koláže a samozřejmě... je tam Jude Law alias pan Ubrousek :D
96654
Prázdniny jsou celkem fajn, ale jsou dlooouhý a ten zajímavější pár je zatlačenej hrozně do kouta. Navíc tam jsou trestuhodně nevyužitý ty trailerový koláže a samozřejmě... je tam Jude Law alias pan Ubrousek *:D*
0 0
reagovat

Imf

S Walachem souhlasím. Skvělý herec zahrál dobře napsaný charakter. Ale pořád nějak nechápu, jak můžou suchý bezpohlavní Prázdniny bavit člověka víc jak to Definitely, Maybe?)
96653
S Walachem souhlasím. Skvělý herec zahrál dobře napsaný charakter. Ale pořád nějak nechápu, jak můžou suchý bezpohlavní Prázdniny bavit člověka víc jak to Definitely, Maybe*?)*
Imf
0 0
reagovat
Psema: Ty uz dneska radsi nic nerikej. ;)
Ja nerikam, ze je Definitely, Maybe desnej prusvih... jen bych to v ramci vyvoje zanru za zadny spaseni nepovazoval... Prazdniny me bavi vic, ale to je vec vkusu. Postava Eliho Walacha je pro me tisickrat zajimavejsi nez kdokoliv v Definitely... Prazdniny jsou jednodussi, ale umi na me lip zabrnkat v klicovych okamzicich...

Reynolds je vazne trubka, ma sanci jen jako prihravac nebo akcni hrdina, ale na to potrebuje vousy a schopneho rezisera. ;)
96652
Psema: Ty uz dneska radsi nic nerikej. ;) Ja nerikam, ze je Definitely, Maybe desnej prusvih... jen bych to v ramci vyvoje zanru za zadny spaseni nepovazoval... Prazdniny me bavi vic, ale to je vec vkusu. Postava Eliho Walacha je pro me tisickrat zajimavejsi nez kdokoliv v Definitely... Prazdniny jsou jednodussi, ale umi na me lip zabrnkat v klicovych okamzicich... Reynolds je vazne trubka, ma sanci jen jako prihravac nebo akcni hrdina, ale na to potrebuje vousy a schopneho rezisera. ;)
0 0
reagovat

Nonsuch

Neměl jsem to štěstí zahlédnout Reynoldse v mnoha filmech. Ale v poslední době vím, že mě hodně sednul v Nines, a v Definitely, Maybe mě nerušil.;)
96651
Neměl jsem to štěstí zahlédnout Reynoldse v mnoha filmech. Ale v poslední době vím, že mě hodně sednul v Nines, a v Definitely, Maybe mě nerušil.*;)*
Nonsuch
0 0
reagovat
nejvetsi problem definitely, maybe je reynolds, kterej je hroznej naprosto ve vsem, jinak film neurazi a breslin je dobra i kdyz jsem mel pocit ze na tu roli uz dost stara :)
96650
nejvetsi problem definitely, maybe je reynolds, kterej je hroznej naprosto ve vsem, jinak film neurazi a breslin je dobra i kdyz jsem mel pocit ze na tu roli uz dost stara :)
0 0
reagovat
TedGeorge: ohledně Prázdnin jsem s tebou. Ten film je strašný peklo.:D
96649
TedGeorge: ohledně Prázdnin jsem s tebou. Ten film je strašný peklo.*:D*
0 0
reagovat

Imf

To je věc názoru.... Podle toho mého (skromného) se DM povedlo, a to že hodně. A argument o vykrádání neberu. Která současná romantika si nepůjčuje??:) Spíš bych řekl, že vyzobává ty nejlepší drobečky z kvalitních zástupců žánru. :+ . V článku navíc zmiňuješ prázdniny, které snad kromě dobrých herců nabízejí pouze nudu a 100x větší vykrádačku, než tebou zmiňovaný Definitely, Maybe (za tím si stojím).

P.S Cary by si v tom případě musel tu svou hlavu ukroutit (třeba u těch šílenejch Prázdnin)
96648
To je věc názoru.... Podle toho mého (skromného) se DM povedlo, a to že hodně. A argument o vykrádání neberu. Která současná romantika si nepůjčuje??:) Spíš bych řekl, že vyzobává ty nejlepší drobečky z kvalitních zástupců žánru. *:+* . V článku navíc zmiňuješ prázdniny, které snad kromě dobrých herců nabízejí pouze nudu a 100x větší vykrádačku, než tebou zmiňovaný Definitely, Maybe (za tím si stojím). P.S Cary by si v tom případě musel tu svou hlavu ukroutit (třeba u těch šílenejch Prázdnin)
Imf
0 0
reagovat
qualkalim: Nějak mu to leze na mozek... ale není sám :D

imf: No tak dobře... ukrutně je trochu přehnaný :) Paradoxně mi tam teda nejvíc vadil Reynolds, protože byl takovej nijakej, ale Isla Fisher je zatraceně cute, ostatní holky na tom taky nejsou nejhůř a ten neotřelej koncept (HIMYM hadr :) tomu taky celkem pomáhá. Navíc se to nesnaží bejt přehnaně sladký za každou cenu a spíš se to chytře snaží dloubat do klišé. A nějaký hluboký vykrádání nečeho jinýho jsem teda nezaznamenal, ale možná jsem byl jenom přehnaně unesenej Islou ;)
96647
qualkalim: Nějak mu to leze na mozek... ale není sám *:D* imf: No tak dobře... ukrutně je trochu přehnaný :) Paradoxně mi tam teda nejvíc vadil Reynolds, protože byl takovej nijakej, ale Isla Fisher je zatraceně cute, ostatní holky na tom taky nejsou nejhůř a ten neotřelej koncept (HIMYM hadr :) tomu taky celkem pomáhá. Navíc se to nesnaží bejt přehnaně sladký za každou cenu a spíš se to chytře snaží dloubat do klišé. A nějaký hluboký vykrádání nečeho jinýho jsem teda nezaznamenal, ale možná jsem byl jenom přehnaně unesenej Islou ;)
0 0
reagovat

Psema

He, parafraze hlasky z Narnie...:D:+
96645
He, parafraze hlasky z Narnie...*:D**:+*
Psema
0 0
reagovat
Definitely, Maybe je prumer zoufale se snazici vykrast Kdyz Harry potkal Sally, Neco jako laska a podobne casosbery... tvari v tvar Mejdanu v Las Vegas je to mozna vitezstvi, ale ukrutne fajn? Ohledni si pres rameno, uvidis tam Caryho, jak znechucene krouti hlavou. :)

Prekvapilo me to, ne ze ne, ale spis tim, kde vsude si to pujcuje. :) Ta rozsekanost v posledni tretine ale uz byla skoro k nevydrzeni. Nebyt Abigail Breslin, tak dam Reynoldsovi sbohem a sobe satecek. Makovej. ;)
96644
Definitely, Maybe je prumer zoufale se snazici vykrast Kdyz Harry potkal Sally, Neco jako laska a podobne casosbery... tvari v tvar Mejdanu v Las Vegas je to mozna vitezstvi, ale ukrutne fajn? Ohledni si pres rameno, uvidis tam Caryho, jak znechucene krouti hlavou. :) Prekvapilo me to, ne ze ne, ale spis tim, kde vsude si to pujcuje. :) Ta rozsekanost v posledni tretine ale uz byla skoro k nevydrzeni. Nebyt Abigail Breslin, tak dam Reynoldsovi sbohem a sobe satecek. Makovej. ;)
0 0
reagovat
Zápletka zní neskutečně pitomě a Granta v jeho jediné roli znovu vidět nemusím, takže se o Lost for Words stojí za to zajímat čistě jen kvůli Zhang Ziyi :)... škoda že to netočí v asii.

Apatow je nudař a Jonah Hill by si zasloužil zalít do betonu a zavézt tunami zeminy... ale Kopačky mě překvapivě docela bavily :)
96642
Zápletka zní neskutečně pitomě a Granta v jeho jediné roli znovu vidět nemusím, takže se o Lost for Words stojí za to zajímat čistě jen kvůli Zhang Ziyi :)... škoda že to netočí v asii. Apatow je nudař a Jonah Hill by si zasloužil zalít do betonu a zavézt tunami zeminy... ale Kopačky mě překvapivě docela bavily :)
0 0
reagovat
Ty dobrý romantiky naše kina minuly. Třeba Dan in Real Life u nás nakonec nevyšlo ani na DVD a ve Working Title uplácali ukrutně fajn Definitely, Maybe, jenže ani tady kinopšenka nekvetla :-
96640
Ty dobrý romantiky naše kina minuly. Třeba Dan in Real Life u nás nakonec nevyšlo ani na DVD a ve Working Title uplácali ukrutně fajn Definitely, Maybe, jenže ani tady kinopšenka nekvetla *:-*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se