Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku MZ Tipovačka Reloaded!

příspěvky 81 - 100 Napsat příspěvek
Nene, to nejde vyvrátit, úplně jasně to sedí, zkoušeno na mnoha obětech...

Lidi, kterým chybí film žádnou penalizaci nemají, počítá se průměr jen z těch co mají. A na přesném pořadí 1.2.3. záleží.

No nic, volal jsi správnému k0c0urovi?:D
90980
Nene, to nejde vyvrátit, úplně jasně to sedí, zkoušeno na mnoha obětech... Lidi, kterým chybí film žádnou penalizaci nemají, počítá se průměr jen z těch co mají. A na přesném pořadí 1.2.3. záleží. No nic, volal jsi správnému k0c0urovi?*:D*
0 0
reagovat
Tak ještě vyvrátit proč sedí moje teorie :D
90979
Tak ještě vyvrátit proč sedí moje teorie *:D*
0 0
reagovat
takze penalta je jen v pripade, ze das do Top 5 film, ktery se tam ve vysledku nedostane. Ok... uz to chapu.
90978
takze penalta je jen v pripade, ze das do Top 5 film, ktery se tam ve vysledku nedostane. Ok... uz to chapu.
0 0
reagovat
imf: Na presny poradi 1.2.3. se nehraje.

Problem s tema 82% je technicka zavada, za niz se Kocour jiste omluvi.:D Jo, to chce vyresit s ohledem na celkovej zebricek za all time.

Ale proste kdyz ten film nezaradis do TOP 5, nebudes za to penalizovanej dvakrat, ale jen jednou. Tim, ze se ti jako jeden tip zapocita tech -35/-40%.
90977
imf: Na presny poradi 1.2.3. se nehraje. Problem s tema 82% je technicka zavada, za niz se Kocour jiste omluvi.*:D* Jo, to chce vyresit s ohledem na celkovej zebricek za all time. Ale proste kdyz ten film nezaradis do TOP 5, nebudes za to penalizovanej dvakrat, ale jen jednou. Tim, ze se ti jako jeden tip zapocita tech -35/-40%.
0 0
reagovat
Já nemyslím -30% jako 70% ale -30% jako 30 pod nulou :), ale je zajímavý, že úplně jiná teorie dává stejný výsledky :)).

imf: Vlastně by stačilo ty trestné body ze všech kol sčítat = 1. kritérium a pak procenta pze všech kol průměrovat = 2. kritérium...
90976
Já nemyslím -30% jako 70% ale -30% jako 30 pod nulou :), ale je zajímavý, že úplně jiná teorie dává stejný výsledky :)). imf: Vlastně by stačilo ty trestné body ze všech kol sčítat = 1. kritérium a pak procenta pze všech kol průměrovat = 2. kritérium...
0 0
reagovat

Cival

Tak tapeta... jenom abychom to ujasnili (bylo by idealni, aby se do diskuze zapojovali jen lide, kteri vedi o cem mluvi a jejich vety nekonci otaznikem ;)

Ted je v zebricku situace, ze jsou lidi s 82 procentama pod lidma s 66 procentama.
Mihhi to vysvetlil tak, ze pokud udelas chybu v poradi, ses az v ty druhy vlne (bez ohledu na uspesnost tipovani)... proto podobna situace. Dava to smysl.

Me jde o to, ze kdyz se bude pocitat uspesnost ze dvou tydnu, bude se u toho cloveka s 82 procenty pocitat ciste s tim cislem, takze i pokud by mel v druhem tydnu horsi vysledek nez ten se 66 (co byl pred nim), tak se dostane na vyssi pozici. Coz by nedavalo smysl. Takze mi jde o ty penalizace...

Resime penalizaci za film mimo Top 5, ale jak fungujou penalizace za spatny poradi uvnitr Top Ten (mam to treba 1. 3. 2. 4. 5. - tj. dva filmy spatne... co mi to udela s vysledkem?)

Slozity... idealni na vysvetleni by byl Kocour...
90975
Tak tapeta... jenom abychom to ujasnili (bylo by idealni, aby se do diskuze zapojovali jen lide, kteri vedi o cem mluvi a jejich vety nekonci otaznikem ;) Ted je v zebricku situace, ze jsou lidi s 82 procentama pod lidma s 66 procentama. Mihhi to vysvetlil tak, ze pokud udelas chybu v poradi, ses az v ty druhy vlne (bez ohledu na uspesnost tipovani)... proto podobna situace. Dava to smysl. Me jde o to, ze kdyz se bude pocitat uspesnost ze dvou tydnu, bude se u toho cloveka s 82 procenty pocitat ciste s tim cislem, takze i pokud by mel v druhem tydnu horsi vysledek nez ten se 66 (co byl pred nim), tak se dostane na vyssi pozici. Coz by nedavalo smysl. Takze mi jde o ty penalizace... Resime penalizaci za film mimo Top 5, ale jak fungujou penalizace za spatny poradi uvnitr Top Ten (mam to treba 1. 3. 2. 4. 5. - tj. dva filmy spatne... co mi to udela s vysledkem?) Slozity... idealni na vysvetleni by byl Kocour...
Cival
0 0
reagovat
Cival: To je jasne. Posledni dotaz. jak to tedy s absolutním pořadím /př. tipla bych jako první film Golden Man před Slow Raiderem a ve skutečnosti by zvítězil Slow Raider. Oba jsou v TOP 5, nebereme ohled na tipovane cifry, ale jen na poradi. Je tam penalizace za neuhodnuti poradi v RAMCI TOP 5? Slibuji, ze uz pujdu na kute;)
90974
Cival: To je jasne. Posledni dotaz. jak to tedy s absolutním pořadím /př. tipla bych jako první film Golden Man před Slow Raiderem a ve skutečnosti by zvítězil Slow Raider. Oba jsou v TOP 5, nebereme ohled na tipovane cifry, ale jen na poradi. Je tam penalizace za neuhodnuti poradi v RAMCI TOP 5? Slibuji, ze uz pujdu na kute*;)*
0 0
reagovat
mihhi: To nejde, pak bys totiž nmohl naschval vynechat ty tezky tipy, ze jo... (a dokonce tam je myslim -40%:D - ale ta penalizace se zprumeruje, je to jen jedna polozka ze sedmi/deviti)
90973
mihhi: To nejde, pak bys totiž nmohl naschval vynechat ty tezky tipy, ze jo... (a dokonce tam je myslim -40%*:D* - ale ta penalizace se zprumeruje, je to jen jedna polozka ze sedmi/deviti)
0 0
reagovat
imf: Vubec ti nerozumim.:D Jakej to ma vliv na celkovy zebricky?

Disk: Ty ses na to spatne za vsech okolnosti a se vsim :D:-

System je takovej, ze se spocita procentnualni odchylka od vysledku. U jiz premierovanych filmu se zapocita jednou, u novinek trikrat. Pokud neumistis nekterej film do TOP 5, dostanes penalizaci. Nic vic.

Tady se prej vyskytla chyba, ze se ta neulozili nektery tipy kompletne, prej uz je to vyreseny (a doufam, ze to zas nespusti xxendxxovy tapety :D)
90972
imf: Vubec ti nerozumim.*:D* Jakej to ma vliv na celkovy zebricky? Disk: Ty ses na to spatne za vsech okolnosti a se vsim *:D**:-* System je takovej, ze se spocita procentnualni odchylka od vysledku. U jiz premierovanych filmu se zapocita jednou, u novinek trikrat. Pokud neumistis nekterej film do TOP 5, dostanes penalizaci. Nic vic. Tady se prej vyskytla chyba, ze se ta neulozili nektery tipy kompletne, prej uz je to vyreseny (a doufam, ze to zas nespusti xxendxxovy tapety *:D*)
0 0
reagovat

Disk

Cim min budes mluvit, tim rychleji to vyresime, ver mi. ;)
90971
Cim min budes mluvit, tim rychleji to vyresime, ver mi. ;)
Disk
0 0
reagovat
Nešlo by to do kopru, kdyby se za neuhodnutý film do top 5 počítalo 0% (nebo těch obzvášť krutých:o -35%).

Ale to už potom nikdy nedoženu osudovou chybu v 1. kole :D.
90970
Nešlo by to do kopru, kdyby se za neuhodnutý film do top 5 počítalo 0% (nebo těch obzvášť krutých*:o* -35%). Ale to už potom nikdy nedoženu osudovou chybu v 1. kole *:D*.
0 0
reagovat
Asi jsem natvrdlý, ale nechápu tu úspěšnost a ta procenta. Mohl by mi někdo vysvětlit, jak na tom teda jsem s tipováním? Díky.
90969
Asi jsem natvrdlý, ale nechápu tu úspěšnost a ta procenta. Mohl by mi někdo vysvětlit, jak na tom teda jsem s tipováním? Díky.
0 0
reagovat
mihhi: pokud máš pravdu, tak jsem si to analyzovala správně /a v tom předešlém postu to napsala:) a stále platí imfův axiom, že absolutní pořadí vede. ;)
90968
mihhi: pokud máš pravdu, tak jsem si to analyzovala správně /a v tom předešlém postu to napsala:) a stále platí imfův axiom, že absolutní pořadí vede. *;)*
0 0
reagovat
Cival: Takze jak to teda je? ;) (pripadam si hloupe, ze to sam nevim ;)
Ten system "podle mihhiho" dava smysl, jenze jakmile se zacne pocitat uspesnost za vic tydnu, tak to pujde do kopru (protoze si system nebude pamatovat ty "chyby")... oops... zacina se mi tocit hlava. Nema nekdo mokry rucnik? ;)
90967
Cival: Takze jak to teda je? ;) (pripadam si hloupe, ze to sam nevim ;) Ten system "podle mihhiho" dava smysl, jenze jakmile se zacne pocitat uspesnost za vic tydnu, tak to pujde do kopru (protoze si system nebude pamatovat ty "chyby")... oops... zacina se mi tocit hlava. Nema nekdo mokry rucnik? ;)
0 0
reagovat
Charlotte: Tak prej jde o vyjimecnou technickou chybu, kterou se uz podarilo odladit, mi rikal Kocour... takze asi tak 8)
90965
Charlotte: Tak prej jde o vyjimecnou technickou chybu, kterou se uz podarilo odladit, mi rikal Kocour... takze asi tak *8)*
0 0
reagovat
Jsem lepsi nez vy oba. Co na tom nechapete? ;)
Zacnu ten system napadat az ve chvili, kdy me vysoupne z Top 10... takze na shledanou v pondeli rano. ;)
90964
Jsem lepsi nez vy oba. Co na tom nechapete? ;) Zacnu ten system napadat az ve chvili, kdy me vysoupne z Top 10... takze na shledanou v pondeli rano. ;)
0 0
reagovat
Charlotte - můj ve 22:42:03 - to bylo na můj v 22:39:42;)
90963
Charlotte - můj ve 22:42:03 - to bylo na můj v 22:39:42*;)*
0 0
reagovat
Já mám 4 uhodnuté v top 5 a 2 chyby v pořadí (jedna za ten chybějící film a jedna za přehození 2 filmů). Průměr těch 4 je 77,1 a to je v zapsáno v celkové tabulce. Ale v pořadí jsem až ve třetím cyklu ... po těch co mají 0 chyb a 1 chybu.

Charlote má všech 5 a i ve správném pořadí, čistý průměr je 83.4 - v tabulce a je v prvním cyklu, má 0 chyb.

Co na tom nechápete:D8)
90962
Já mám 4 uhodnuté v top 5 a 2 chyby v pořadí (jedna za ten chybějící film a jedna za přehození 2 filmů). Průměr těch 4 je 77,1 a to je v zapsáno v celkové tabulce. Ale v pořadí jsem až ve třetím cyklu ... po těch co mají 0 chyb a 1 chybu. Charlote má všech 5 a i ve správném pořadí, čistý průměr je 83.4 - v tabulce a je v prvním cyklu, má 0 chyb. Co na tom nechápete*:D**8)*
0 0
reagovat
věřím Kocourově magické formuli, jen mě zajímá, jestli to nějak může ovlivnit strategii volby a připadám si slabomyslně, že nejsem schopna ten princip odvodit ze žebříčku. My bad:)

mihhi: ale ty bys se svým vzděláním mohl:)
90961
věřím Kocourově magické formuli, jen mě zajímá, jestli to nějak může ovlivnit strategii volby a připadám si slabomyslně, že nejsem schopna ten princip odvodit ze žebříčku. My bad:) mihhi: ale ty bys se svým vzděláním mohl:)
0 0
reagovat
Charlotte: No ten spodek tabulky je pro me taky zahadou (Kocur mi to uz trikrat vysvetloval, ale nejak mit o furt hapruje), to jeste musime vyresit 8)
90959
Charlotte: No ten spodek tabulky je pro me taky zahadou (Kocur mi to uz trikrat vysvetloval, ale nejak mit o furt hapruje), to jeste musime vyresit *8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se