Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku JLA - plán B-éčko?

příspěvky 21 - 24 Napsat příspěvek
Bude to prusvih... ani Justin Long rozhodne nema na to, aby neco tahnul... a Batman a Superman v takovym tymu, pokud budou mit ty vlastnosti co maj v ramci JLA, to bude propadak. Jinak co se tyce Balea a Routha, napsal jsem tam "pry"... jde o to, jak se "rumours" kolem toho projektu vyvijely... a to bylo jednoznacne smerem dolu. ;)

Pokud to bude hrany, s podobnym obsazenim, tak se muzou jit rovnou veset. ;)
22939
Bude to prusvih... ani Justin Long rozhodne nema na to, aby neco tahnul... a Batman a Superman v takovym tymu, pokud budou mit ty vlastnosti co maj v ramci JLA, to bude propadak. Jinak co se tyce Balea a Routha, napsal jsem tam "pry"... jde o to, jak se "rumours" kolem toho projektu vyvijely... a to bylo jednoznacne smerem dolu. ;) Pokud to bude hrany, s podobnym obsazenim, tak se muzou jit rovnou veset. ;)
0 0
reagovat
Tak měl bych pár připomínek, podle tooh, co vím já... ;)

Bale ani Routh žádnou nabídku nedostali. Ani se je na ten projekt nikdo neptal, jelikož už od začátku se počítalo s mladými - neznámými herci. JLA sice má velké problémy kvůli stávce scenáristů, ale ten film se opravdu natočí! I kdyby neměl scénář... :- A prý to nakonec motion-capture film nebude, jelikož se ta informace vlastně ani nikdy oficiálně nepotvrdila. 8) Jinak, tyhle jména jsou děsný, ale opravdu to nejsou všichni kandidáti. Třeba Brody zkoušeli na Flashe, ale castingu se účastní (na stejnou roli) i Justin Long, protože Flash by měla být taková ta strašně cool hláškovací postava a zároveň i nejmladší člen týmu. Takový Johnny Storm od JLA. Ale rozpočet se pohybuje někde mezi 150-170 miliony, takže i nějakého toho známějšího jména se dočkáme. Ale bohužel by to mělo celé jít na PG, takže vážně není žádný důvod, proč se těšit. :(

WalkingDude: Neboj se, tenhle film nebude znamenat útlum comicsových adaptací. Přinejhorším se JLA může vždycky opřít o pěkných 200 milionků ze Severní Ameriky. ;)
22938
Tak měl bych pár připomínek, podle tooh, co vím já... ;) Bale ani Routh žádnou nabídku nedostali. Ani se je na ten projekt nikdo neptal, jelikož už od začátku se počítalo s mladými - neznámými herci. JLA sice má velké problémy kvůli stávce scenáristů, ale ten film se opravdu natočí! I kdyby neměl scénář... *:-* A prý to nakonec motion-capture film nebude, jelikož se ta informace vlastně ani nikdy oficiálně nepotvrdila. *8)* Jinak, tyhle jména jsou děsný, ale opravdu to nejsou všichni kandidáti. Třeba Brody zkoušeli na Flashe, ale castingu se účastní (na stejnou roli) i Justin Long, protože Flash by měla být taková ta strašně cool hláškovací postava a zároveň i nejmladší člen týmu. Takový Johnny Storm od JLA. Ale rozpočet se pohybuje někde mezi 150-170 miliony, takže i nějakého toho známějšího jména se dočkáme. Ale bohužel by to mělo celé jít na PG, takže vážně není žádný důvod, proč se těšit. :( WalkingDude: Neboj se, tenhle film nebude znamenat útlum comicsových adaptací. Přinejhorším se JLA může vždycky opřít o pěkných 200 milionků ze Severní Ameriky. ;)
0 0
reagovat
Dalsi clanek kvuli fesne fotce herecky, ktera navic stejne ve filmu nebude videt. ;) Ten projekt nevypadal nic moc ani puvodne, takhle by asi bylo lepsi to zabalit uplne.
22937
Dalsi clanek kvuli fesne fotce herecky, ktera navic stejne ve filmu nebude videt. ;) Ten projekt nevypadal nic moc ani puvodne, takhle by asi bylo lepsi to zabalit uplne.
0 0
reagovat
Ja se bavim. Filmy podle komixu (az na vyjimky, samozrejme) nesnasim, neb mi pripadaji smesny, takze jetli tohle ma znamenat na nejakou dobu jejich utlum v Holywoodu, tak jedinne dobre. Sorry fandum, muselo to ven..8)
22934
Ja se bavim. Filmy podle komixu (az na vyjimky, samozrejme) nesnasim, neb mi pripadaji smesny, takze jetli tohle ma znamenat na nejakou dobu jejich utlum v Holywoodu, tak jedinne dobre. Sorry fandum, muselo to ven..*8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se