Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Vary sečteny a podtrženy...

příspěvky 21 - 27 Napsat příspěvek
Charlotte: Harold a Maude me mrzi no (za chvili si je jdu pustit :), ale projekce s Budem se mi kryla se Zahradnikem (fakt nelituju, protoze ten film bude jinak asi nesehnatelnej) a na druhou nebyly listky u pokladen uz v 8:05. Jentaktak jsem sehnal Interview. Na patek neco sehnat bylo fakt peklo. Tak jsem byl misto toho na Úkrytu. Dvě lesbičky a uprchlík z Tunisu s touhle hlavni hrdinkou v *** situacich [link] :)) Taky NICE.
20025
Charlotte: Harold a Maude me mrzi no (za chvili si je jdu pustit :), ale projekce s Budem se mi kryla se Zahradnikem (fakt nelituju, protoze ten film bude jinak asi nesehnatelnej) a na druhou nebyly listky u pokladen uz v 8:05. Jentaktak jsem sehnal Interview. Na patek neco sehnat bylo fakt peklo. Tak jsem byl misto toho na Úkrytu. Dvě lesbičky a uprchlík z Tunisu s touhle hlavni hrdinkou v *** situacich [link="http://fotky.albumfotek.cz/420/420_1124101848.jpg"][link][/link] :)) Taky NICE.
0 0
reagovat
Budou se některé věci z Varů teď objevovat v recenzích nebo se to nechá až to bude aktuální (tj. přijde to případně do distribuce)?
20024
Budou se některé věci z Varů teď objevovat v recenzích nebo se to nechá až to bude aktuální (tj. přijde to případně do distribuce)?
0 0
reagovat
KarelR: třikrát wow, tomu říkám cinefilie v pokročilém stadiu, má bilance je zoufale chabá:)
Ale že jsi zrovna ty jsi minul Harolda a Maude, s Budem Cortem na pódiu...:)
Zapomněla jsem zařadit do plusů, že jsem viděla Douglase...;)
P.S. Na Angel se těším, Ozonovy filmy ti doporučil jistě někdo moudrý..
20023
KarelR: třikrát wow, tomu říkám cinefilie v pokročilém stadiu, má bilance je zoufale chabá:) Ale že jsi zrovna ty jsi minul Harolda a Maude, s Budem Cortem na pódiu...:) Zapomněla jsem zařadit do plusů, že jsem viděla Douglase...*;)* P.S. Na Angel se těším, Ozonovy filmy ti doporučil jistě někdo moudrý..
0 0
reagovat
Karlovy Vary pohledem nebaťůžkáře (měl jsem všechno po kapsách ;) v číslech:
8 dní, 27 projekcí (1 film dvakrát :), pár nesnesitelně krátkých nocí ve stanovém městečku.

drobné pihy na kráse: 1 den bez deště, 1 projekce, na kterou jsem stál pět minut zbytečně (Mister Lonely, na druhé projekci zjištěno, že to je fakt špatný), neztraceno nic, nedostal jsem se na Harold a Maude

PLUS: redakce count - 3, another MZ count - 3 + 1 VIP :-) úžasné Douglasovi pozdní příchody na projekce, x obědů z Delvity, příchod na projekci Vratných lahví mezi dvěma Svěráky (vůbec nevim jak jsem se mezi ně dostal :)), Cybil Shepherd na vlastní oči, Wylerovi snímky

FILMY:

TOP 3:
The Last Picture Show (Poslední představení) - nemám slov, prostě vynikající

Dialogue avec mon jardinier (Rozhovory s mým zahradníkem) - rozhodně ne, francouzská variace na Dobrý ročník, jen ho připomíná feelingem

Factory Girl (Warholka) - Sienna Miller perfektní, točil zřejmě "nový Tony Scott"

BOTTOM 3:
Smiley Face (Chechták) - já blbec, v páté vteřině mi došlo, že to je tenhle film [link], po traileru jsem kdysi přísahal, že ho nikdy nechci vidět.

Mister Lonely - Diego Luna jako Michael Jackson ve filmu bez jediné jeho písničky s prostřihy na jeptišky padající z letadla... WTF?

Angel - "Francois Ozon toci vyborny filmy, bez na to..." Debilni Hallmarkova adaptace s chudakem Romolou Garai, ktera se snazi evokovat dramata 30. a 40. let, ale je hrozna, hrozna a jeste jednou hrozna.

NEJVETSI ZKLAMANI:
Black Sheep: Proč !!! Absolutně nevyužitý potenciál. Geniálních scén je jen pár a jinak je celej film zapladnutej slozitym pribehem a tunou vaty. Skoda.

Jinak, hlavně jsem chodil na Wylery a Nový Hollywood (krom Harolda a Maude všechny). Z dalších super filmů bych jmenoval Badlands a American graffity, Interview moc fajn, ale kdyby se nálada hrdinky Sienny Miller neměnila častěji než májové počasí, mohlo to být vynikající. Psal bych o Varech ještě hrozné dlouho, ale nevěděl bych kdy přestat :)

2 Charlotte: Hottest state mi přišlo fajn, ale je to jediná projekce, kde jsem byl trochu pod vlivem :)
20022
Karlovy Vary pohledem nebaťůžkáře (měl jsem všechno po kapsách ;) v číslech: 8 dní, 27 projekcí (1 film dvakrát :), pár nesnesitelně krátkých nocí ve stanovém městečku. drobné pihy na kráse: 1 den bez deště, 1 projekce, na kterou jsem stál pět minut zbytečně (Mister Lonely, na druhé projekci zjištěno, že to je fakt špatný), neztraceno nic, nedostal jsem se na Harold a Maude PLUS: redakce count - 3, another MZ count - 3 + 1 VIP :-) úžasné Douglasovi pozdní příchody na projekce, x obědů z Delvity, příchod na projekci Vratných lahví mezi dvěma Svěráky (vůbec nevim jak jsem se mezi ně dostal :)), Cybil Shepherd na vlastní oči, Wylerovi snímky FILMY: TOP 3: The Last Picture Show (Poslední představení) - nemám slov, prostě vynikající Dialogue avec mon jardinier (Rozhovory s mým zahradníkem) - rozhodně ne, francouzská variace na Dobrý ročník, jen ho připomíná feelingem Factory Girl (Warholka) - Sienna Miller perfektní, točil zřejmě "nový Tony Scott" BOTTOM 3: Smiley Face (Chechták) - já blbec, v páté vteřině mi došlo, že to je tenhle film [link="http://www.ioberon.cz/?kat=1&film=2193&aticle=00"][link][/link], po traileru jsem kdysi přísahal, že ho nikdy nechci vidět. Mister Lonely - Diego Luna jako Michael Jackson ve filmu bez jediné jeho písničky s prostřihy na jeptišky padající z letadla... WTF? Angel - "Francois Ozon toci vyborny filmy, bez na to..." Debilni Hallmarkova adaptace s chudakem Romolou Garai, ktera se snazi evokovat dramata 30. a 40. let, ale je hrozna, hrozna a jeste jednou hrozna. NEJVETSI ZKLAMANI: Black Sheep: Proč !!! Absolutně nevyužitý potenciál. Geniálních scén je jen pár a jinak je celej film zapladnutej slozitym pribehem a tunou vaty. Skoda. Jinak, hlavně jsem chodil na Wylery a Nový Hollywood (krom Harolda a Maude všechny). Z dalších super filmů bych jmenoval Badlands a American graffity, Interview moc fajn, ale kdyby se nálada hrdinky Sienny Miller neměnila častěji než májové počasí, mohlo to být vynikající. Psal bych o Varech ještě hrozné dlouho, ale nevěděl bych kdy přestat :) 2 Charlotte: Hottest state mi přišlo fajn, ale je to jediná projekce, kde jsem byl trochu pod vlivem :)
0 0
reagovat
k0COUR: Díky moc...
Jestli myslíš frontu v úterý před Espace, tak jsme si jí krásně užili. Pár minut před začátkem přišel chrabrý pořadatel k natěšenému davu se zprávou, že nemůže pustit vůbec nikoho, protože nafukovací kino není nafukovací. :)
20021
k0COUR: Díky moc... Jestli myslíš frontu v úterý před Espace, tak jsme si jí krásně užili. Pár minut před začátkem přišel chrabrý pořadatel k natěšenému davu se zprávou, že nemůže pustit vůbec nikoho, protože nafukovací kino není nafukovací. :)
0 0
reagovat
Big Bad Swim je prima konverzačka na způsob Italštiny pro začátečníky, která způsobila ve Varech historicky největší frontu, jakou jsem před knosálem viděl. Film doporučuju v kině pečlivě hýčkat než se zakotví v nějakém nezávislém panoramatu na ČT2. Hottest State podle ohlasů bída, k Prag se snad vyjádří Mr.Hlad :)
20020
Big Bad Swim je prima konverzačka na způsob Italštiny pro začátečníky, která způsobila ve Varech historicky největší frontu, jakou jsem před knosálem viděl. Film doporučuju v kině pečlivě hýčkat než se zakotví v nějakém nezávislém panoramatu na ČT2. Hottest State podle ohlasů bída, k Prag se snad vyjádří Mr.Hlad :)
0 0
reagovat
Karlovy Vary pohledem baťůžkáře v číslech:
3 dny, 9 filmů, 6 hodin ve stanovém městečku.

drobné pihy na kráse: O dnů bez deště, 1 projekce, na kterou jsme stáli dvě hodiny frontu zbytečně, 2 navždy ztracené věci:)

PLUS: cca 40 setkání se známými, jen jeden, zato VIP, z MZ:-), 3 lázeňské oplatky, první horor v životě-norská řezničina, dvě úžasné půlnoční projekce, dvě osobní setkání s lidmi, které obdivuji, zábava mimo kinosály...

FILMY: tři výtečné, dva solidní ze soutěžní sekce: italské Saturno Contro a francouzskou variaci na Dobrý ročník Rozhovory s mým zahradníkem, dva podprůměrné: Srdce od Resnaise a britské Born Equal. Tři průměrné.
PROSBA: spousta filmů jde do distribuce nebo do Ozvěn, ale nemohl by se někdo podělit od dojmy z :
The Big Bad Swim, Hottest State, Prag nebo Vyšetřování nočních můr? Domo arigato...
20019
Karlovy Vary pohledem baťůžkáře v číslech: 3 dny, 9 filmů, 6 hodin ve stanovém městečku. drobné pihy na kráse: O dnů bez deště, 1 projekce, na kterou jsme stáli dvě hodiny frontu zbytečně, 2 navždy ztracené věci:) PLUS: cca 40 setkání se známými, jen jeden, zato VIP, z MZ:-), 3 lázeňské oplatky, první horor v životě-norská řezničina, dvě úžasné půlnoční projekce, dvě osobní setkání s lidmi, které obdivuji, zábava mimo kinosály... FILMY: tři výtečné, dva solidní ze soutěžní sekce: italské Saturno Contro a francouzskou variaci na Dobrý ročník Rozhovory s mým zahradníkem, dva podprůměrné: Srdce od Resnaise a britské Born Equal. Tři průměrné. PROSBA: spousta filmů jde do distribuce nebo do Ozvěn, ale nemohl by se někdo podělit od dojmy z : The Big Bad Swim, Hottest State, Prag nebo Vyšetřování nočních můr? Domo arigato...
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se