Diskuze k článku Kingsman: Zlatý kruh: Recenze

příspěvky 1 - 17 Napsat příspěvek
26.10.2017 20:25:26

Team Cival

Slabšie než prvý diel, ale stále veľmi kvalitný film. Trochu zamrzeli akurát dĺžka a ten posun od britskej štýlovky k tradičnejšiemu blockbusteru. Ale postavy sú stále výborné, má to úžasné scény a Vaugn je stále frajer. V časoch, keď sa bondovky hrajú na umenie a každá druhá popcornovka zlyháva, je to krásny darček. Aj keď, opakujem, nie je to taká pecka ako jednička 8/10
0 0
reagovat
24.10.2017 15:38:27

chcem 3!!

K2 po tych nie najpozitivnejsich recenziach ma velmi milo prekvapil ako jeden z najzabavnesich blockbusterov tento rok, vynikajuce napady a skvela kineticka akcia :) 
8/10 , fenomenalny soundtrack to strasne taha:)
ps: velmi slusne prachy to zarobilo v cine pri premierovom vikende , este japonsko v januari a snad bude ta trojka:)
0 0
reagovat
09.10.2017 09:03:37
U me převládá nadšení. Musím říct ze ekologičtí zaporaci v 1 a 2/díle me dost bavili. I ten prezident USA měl "pravdu". Film ma pohodový tempo.  Žádná pasáž nenudila. Vtipy pobavily " takhle jsem se nevysral už týden"  me totálně rozesmalo na celek sál.
Trojka musí být!!! Tahle parta.mém moc baví
0 0
reagovat
29.09.2017 08:50:05

osobně jsem hodnotil 6/10

takže zhruba jako redakce MZ v průměru :D ..nicméně textově se asi více ztotožňuju z Karlem:)
0 0
reagovat
27.09.2017 22:23:27

Robur

Ono asi jde o to, že lidi nad tím nechtějí přemýšlet. Zrovna oba Kingsmani, ale jsou víc než jen obyčejné filmy. Jednička si vzala téma náboženství (ukazovala její horší stránku a ne nemyslím tím scénu v kostele, myslím povídání o Noemovi a dalších dialogovych scenach o náboženství) a globálních krizí. Dvojka si bere problematiku drog (konec války s drogami), a politiku a podle mě tam až znepokojivě přesně napodobili Trumpa.
A dvojka prostě vládne. Tolik emocialnich a nečekaných scén povrazdeni kingsmanu, Harryho psychicky návrat, Whiskeyho zrada (nečekane bylo jak mu Harry prostrelil kebuli), Merlinova smrt (to bylo hodně silný)
0 0
reagovat
27.09.2017 21:02:37
Práve som prišiel s kina a nestačím sa čudovať, ako táto recenzia presne vystihuje moje pocity. :+
0 0
reagovat
27.09.2017 19:12:44

DarkrayCZ

Souhlas :+
Taky mě občas překvapí, jak lidem vadí v jednom filmu to, co v jiném adorují.
Kingsman 2 je pecka 8)
0 0
reagovat
27.09.2017 18:42:01

KarelR

Ona nechtěla ovladnout svět, jen zlegalizovat obchod s drogami. Chtěla bejt slavná a nebyla zrovna psychicky v pořádku jak se dalo všimnout. Její charakter byl skvěle vystihnut. A proč ny neměla sedět na zadku? Vždyť byla šéfka toho všeho. A scény s ní byli perfektní, takové děsivé, vtipné a bizarní :D
0 0
reagovat
27.09.2017 18:36:55

8Paul

Podpisujem :D Konecne som mal dojem, ze ten film niekto skutocne videl.
0 0
reagovat
27.09.2017 17:57:11

DarkrayCZ

Mě to přijde jako kdyby byl záporák Kačer Donald, řek, že chce ovládnout svět, protože jsou kachny lepší než lidi, a všichni byli v pohodě, protože uvedl svůj motiv a točí to Vaughn :D

Julianne Moore jsem ani na vteřinu nevěřil, že je nejúspěšnější drogovej boss s malou armádou, která ji musí schovávat v tajný základně v džungli. A docela mě fascinuje, kolika lidem nevadí, že je záporácká strana tak strašně nudná. Vždyť tam šéfka jenom sedí na zadku, baví se s idiotama a všechno řeší Charlie, asi nejvíc lame postava z jedničky :)
0 0
reagovat
27.09.2017 17:15:14

Cival

Recenze hodně dobrá, narozdíl od Karla, tomu nevycitas blbosti jako že zaporacka neměla motiv, přitom ho tam ona sama řekla :D a hodnotiš jen tvůj pocit z filmu a scény které na tebe nefungovali (docela změna od BvS viz. Martha, která by se v nejvíc hejtene scéně dala zaměnit za matka a skoncilo by to stejně), na mě ano :D 
Zajímavé. Rozredeni příběhu např. u Vlka z Wall Street nevadilo (mě taky ne :D ) , ale tady to vadí. Mě osobně tam nic navíc ani rozredene nepřišlo a linka s motylologem Firthem byla dost emočně vygradovana, takže za mě velký palec nahoru.
A recenze na mě působí 8/10 :D
Nicméně, podke mě finální střet v Poppy landu, překonává i ten kostel, ohňostroj, však neprekonan :D
Za mě 10/10 a lepší než 1 která má u mě taky 10/10 :D
0 0
reagovat
27.09.2017 13:05:35
Bohužel tady musím dát za pravdu Karlově recenzi, prostě ten film nevyšel. Přitom to slovo Cival používá: Rozředění. A to v takový náloži, že to zabíjí úplně všechno ostatní. Jediný, co přiznám jako pecku, je ta linie s Eltonem :)
0 0
reagovat
27.09.2017 13:04:40
Za mě 9/10 připadlo mě že ten film měl tak hodinu a chtěl jsem víc, lepší a zábavnější akci v současnosti nikdo netočí :+
0 0
reagovat
27.09.2017 12:49:09

hm

ja se bavil od zacatku do konce, nektere veci byli wtf ale to mi neva a treba to jak to bude s tatumem cely film sem necekal a bylo prekvapko, se strongem byla sranda , bude mi v dalsich dilech chybet t takze  za mne  8/10 a vidim tam jeste potencial do dlasich dilu
0 0
reagovat
27.09.2017 12:26:06
Zimní sekvence jasně odkazuje na bondovku Ve službách Jejího Veličenstva. A je to skvělá sekvence. :+
0 0
reagovat
27.09.2017 12:21:41
Tos napsal hezky :D.
0 0
reagovat
27.09.2017 12:08:38
No vida, aspoň někdo s vkusem se u vás našel :D

Ale mě osobně tedy bavily i ty pomalejší scény. Vzhledem k tomu jak moc jsem si Galahada oblíbil, tak mě naopak ty scény kdy byl v háji, a nebylo jistý jestli je/bude ok nebo ne, velmi bavily a užíval si je. 
Zimní epopejí je myšleno co konkrétně? Mě ta sekvence v horách přišla úžasná v mnoha směrech, hlavně Pascal má skvělý charisma a výborně se s oběma Galahady doplňoval. A ten joke s důchodcema prostě sednul :+
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2017.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se