Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Mechanik zabiják: Vzkříšení: Recenze

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek
Tak je to priemerny akcny film Jessica Alba nadherna slintam nad nou vzdy jak pes nad kosticku, Jason Statham peckovy ako vzdy pekne natocene suboje ale aj tak tomu nieco chybalo nemalo to az taku stavu nejaku atmosferu ale da sa to.;)
381216
Tak je to priemerny akcny film Jessica Alba nadherna slintam nad nou vzdy jak pes nad kosticku, Jason Statham peckovy ako vzdy pekne natocene suboje ale aj tak tomu nieco chybalo nemalo to az taku stavu nejaku atmosferu ale da sa to.*;)*
0 0
reagovat

2/10

U akčních filmů jsem zvyklý, že děj občas ne úplně dává smysl a člověk musí zkousnout pár ne úplně logických věcí, ovšem tvůrci tohoto filmu to posunuli úplně na jiný level. Fakt jsem měl pocit, že ze mě někdo aktivně dělá totálního debila.


1) proč sakra ty smrti vlastně musejí vypadat jako nehody? Vždyť je to úplně jedno.
2) první kill. Zaprvé, Statham VŮBEC nevypadá jako ten chlap za kterého se vypadává. Zadruhé, tělo Krilla naaražované v podivné poloze, chvíli před smrtí byl sám se zcela cizím člověkem, který chvíli po jeho smrti uteče z vězení. To vůůůbec nevypadá podezřele.
2) druhý kill. Jsem ochotný zkousnout, že Statham se za bílého dne houpe na proskleném mrakodrapu a nikdo si toho nevšimne. To samé jsem toleroval i M:I:4. Co však již ochotný zkousnout nejsem je fakt, že Statham v černé kombinéze visí pod proskleným bazénem nijak zvlášť velkých rozměrů, pořád ho nikdo nevidí a to ani lidi, kteří jsou přímo u toho bazénu a museli by ho viět periferním viděním i kdyby nechtěli. V několika záběrech je zřejmé, že prostě MUSÍ být vidět, ale když pak vidíme záběry z vrchu, tak zcela evidentně pod bazénem nikdo nevisí! Už radši nerozvádím fakt, že pak vidíme natočené záběry celé nehody a zcela záhodou nikdo nenatočí Stathama.
3) infiltrace bulharské základny. Jak se k**va Statham dostal od té základny na nemocniční heliport v průběhu maximálně několika desítek sekund??!! Jak se k**va dostal z výtahové šachty do zabezpečeného sejfu? V tuhle chvíli už jsem fakt nevěřil vlastním očím a říkal jsem si, že scénář tohoto filmu je snad úmyslný trolling, protože takové zcela evidentní logické lapsy neobsahují ani céčkově direct-to-video seagalovky.
4) Jak je možné, že Craneovi žoldáci si jen tak nakráčí do toho doku? To to tam jako nikdo nehlídá a každému je jedno, že si tam může někdo jen tak nakráčet?
5) Při finální přestřelce na lodi se Statham kryje za gumovým člunem :D:D Tady už jsem se jen bavil tou naprostou debilitou a nahlas jsem se smál.
6) Tommy Lee Jones na počítači ověřuje, zda se někdo vejde do záchranné kabiny, tím, že z jiného obrázku s úplně jinými proporcemi tam nakopíruje lidskou postavičku. Tak určitě :D


Ještě me dostala ta hudba jak z nějakého generátoru náhodné akční hudby pro televizní seriály. Fakt nápaditější hudbu slýchávám v Hawaii 5-0 nebo NCIS Los angeles :D

Tenhle film je fakt horší než kdejaká seagalovka nebo vandammovka z poslední doby a to už je co říct. Totální sračka a nechápu, že tohle někdo pustil do kina.
366736
U akčních filmů jsem zvyklý, že děj občas ne úplně dává smysl a člověk musí zkousnout pár ne úplně logických věcí, ovšem tvůrci tohoto filmu to posunuli úplně na jiný level. Fakt jsem měl pocit, že ze mě někdo aktivně dělá totálního debila. [spoiler] 1) proč sakra ty smrti vlastně musejí vypadat jako nehody? Vždyť je to úplně jedno. 2) první kill. Zaprvé, Statham VŮBEC nevypadá jako ten chlap za kterého se vypadává. Zadruhé, tělo Krilla naaražované v podivné poloze, chvíli před smrtí byl sám se zcela cizím člověkem, který chvíli po jeho smrti uteče z vězení. To vůůůbec nevypadá podezřele. 2) druhý kill. Jsem ochotný zkousnout, že Statham se za bílého dne houpe na proskleném mrakodrapu a nikdo si toho nevšimne. To samé jsem toleroval i M:I:4. Co však již ochotný zkousnout nejsem je fakt, že Statham v černé kombinéze visí pod proskleným bazénem nijak zvlášť velkých rozměrů, pořád ho nikdo nevidí a to ani lidi, kteří jsou přímo u toho bazénu a museli by ho viět periferním viděním i kdyby nechtěli. V několika záběrech je zřejmé, že prostě MUSÍ být vidět, ale když pak vidíme záběry z vrchu, tak zcela evidentně pod bazénem nikdo nevisí! Už radši nerozvádím fakt, že pak vidíme natočené záběry celé nehody a zcela záhodou nikdo nenatočí Stathama. 3) infiltrace bulharské základny. Jak se k**va Statham dostal od té základny na nemocniční heliport v průběhu maximálně několika desítek sekund??!! Jak se k**va dostal z výtahové šachty do zabezpečeného sejfu? V tuhle chvíli už jsem fakt nevěřil vlastním očím a říkal jsem si, že scénář tohoto filmu je snad úmyslný trolling, protože takové zcela evidentní logické lapsy neobsahují ani céčkově direct-to-video seagalovky. 4) Jak je možné, že Craneovi žoldáci si jen tak nakráčí do toho doku? To to tam jako nikdo nehlídá a každému je jedno, že si tam může někdo jen tak nakráčet? 5) Při finální přestřelce na lodi se Statham kryje za gumovým člunem *:D**:D* Tady už jsem se jen bavil tou naprostou debilitou a nahlas jsem se smál. 6) Tommy Lee Jones na počítači ověřuje, zda se někdo vejde do záchranné kabiny, tím, že z jiného obrázku s úplně jinými proporcemi tam nakopíruje lidskou postavičku. Tak určitě *:D* [/spoiler] Ještě me dostala ta hudba jak z nějakého generátoru náhodné akční hudby pro televizní seriály. Fakt nápaditější hudbu slýchávám v Hawaii 5-0 nebo NCIS Los angeles *:D* Tenhle film je fakt horší než kdejaká seagalovka nebo vandammovka z poslední doby a to už je co říct. Totální sračka a nechápu, že tohle někdo pustil do kina.
2/10
0 0
reagovat
Super recenzia.
Ja som videl len akcne sceny z toho ripu, ktory unikol par tyzdnov pred premierou (a zase sa to stalo Millenium Films, ha, ha) a tie su fakt otrasne. Presne ten totalne neprehladny styl Megatona. Clovek raz mrkne ocami a je po bitke.
Takze pokial film nema nejakym zazrakom genialny scenar (evidentne nema), tak to asi bude riadna sracka. :)

To uz aj tie nove Seagalovky su lepsia zabava. Da sa na nich bavit na ucet tvorcov. :D
362573
Super recenzia. Ja som videl len akcne sceny z toho ripu, ktory unikol par tyzdnov pred premierou (a zase sa to stalo Millenium Films, ha, ha) a tie su fakt otrasne. Presne ten totalne neprehladny styl Megatona. Clovek raz mrkne ocami a je po bitke. Takze pokial film nema nejakym zazrakom genialny scenar (evidentne nema), tak to asi bude riadna sracka. *:)* To uz aj tie nove Seagalovky su lepsia zabava. Da sa na nich bavit na ucet tvorcov. *:D*
0 0
reagovat
ale zvláštní je, že když se dívám na moviezone na mobilu, tak tam je ta ikona vidět..zkusím to ještě přenastavit:D
362572
ale zvláštní je, že když se dívám na moviezone na mobilu, tak tam je ta ikona vidět..zkusím to ještě přenastavit*:D*
0 0
reagovat
Tak tady nelze nastavit ikonku kohokoliv ze Stmivanu, Odstinu nebo Trosky... Tilda je taky na hranici...
362571
Tak tady nelze nastavit ikonku kohokoliv ze Stmivanu, Odstinu nebo Trosky... Tilda je taky na hranici...
0 0
reagovat
nevím, jak to nastavit, poprvé mi to s tím DiCapriem šlo, ale tedka jsem si tam nastavoval Kristen Stewart a nefunguje mi to.
362570
nevím, jak to nastavit, poprvé mi to s tím DiCapriem šlo, ale tedka jsem si tam nastavoval Kristen Stewart a nefunguje mi to.
0 0
reagovat
Hartigan: proc si tam nenahrajes normalni ikonku btw?
362569
Hartigan: proc si tam nenahrajes normalni ikonku btw?
0 0
reagovat
Fíha, 3/10 tady dostávají jenom Magnuskové. Z jedničky si v tuhle chvíli pamatuju jen to, že tam hrál Ben Foster a akce už tehdy nestála za nic.. Furt čekám na to třetí Zastav a nepřežiješ;)
362568
Fíha, 3/10 tady dostávají jenom Magnuskové. Z jedničky si v tuhle chvíli pamatuju jen to, že tam hrál Ben Foster a akce už tehdy nestála za nic.. Furt čekám na to třetí Zastav a nepřežiješ*;)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se