Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Chappie: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Tezkej ulet. Dlouho jsem nevidel tak stupidni a otravnej film.
373247
Tezkej ulet. Dlouho jsem nevidel tak stupidni a otravnej film.
0 0
reagovat

6/10

Nevim co si o tom filmu myslet, ale reziser to teda dava velmi dobre, jen ten scenar je takovy... no nevim.
322589
Nevim co si o tom filmu myslet, ale reziser to teda dava velmi dobre, jen ten scenar je takovy... no nevim.
6/10
0 0
reagovat
na tom filmu je spatne krom vizualu uplne vsechno. pribeh je asi milionkrat omilana pateticka pohadka, ale to se tak nejak cekalo. Nejvetsim problemem je obsazeni. Jackman vypada, jako by tam byl omylem, ti 2 saskove by se meli radsi venovat muzice a Patlal hraje ochotnicky divadlo. V milionari to bylo cute a hodilo se to tam, v newsroomu byl snesitelnej, ale tady to je fakt uz moc. vsechno navic umocneny tim hroznym prizvukem, gangsta ladenim "musis se naucit poradne mirit... s pistoli nalezato, gangsta chappie samej retez, atd." a potom ty vychovny kecy typu "maminka te ma moc rada, tatinek potrebuje to auto"... aaaggrrr.

mel jsem co delat,abych to vubec dokoukal. jako by chteli remakovat robocopa pro retardovany 5lety decka s rovnejma ksiltama co ujizdej na hopu. A povedlo se jim to dokonale.

Elysium sice pretejkalo levicackejma kecama, ale oproti tomuhle to byla uplne jina liga a s odstupem casu tomu musim trosku pridat.

Doufam, ze Bloomkampa najmou na nejakou marvelovinu o novym superpanakovi, ale budou mu stat za zadkem, aby si nemoh obsadit kamarady do jihoafricky republiky s vlastnim scenarem. Treba by zas natocil konecne nejakej dobrej film. O vetrelce zacinam mit obavy.
3/10
321785
na tom filmu je spatne krom vizualu uplne vsechno. pribeh je asi milionkrat omilana pateticka pohadka, ale to se tak nejak cekalo. Nejvetsim problemem je obsazeni. Jackman vypada, jako by tam byl omylem, ti 2 saskove by se meli radsi venovat muzice a Patlal hraje ochotnicky divadlo. V milionari to bylo cute a hodilo se to tam, v newsroomu byl snesitelnej, ale tady to je fakt uz moc. vsechno navic umocneny tim hroznym prizvukem, gangsta ladenim "musis se naucit poradne mirit... s pistoli nalezato, gangsta chappie samej retez, atd." a potom ty vychovny kecy typu "maminka te ma moc rada, tatinek potrebuje to auto"... aaaggrrr. mel jsem co delat,abych to vubec dokoukal. jako by chteli remakovat robocopa pro retardovany 5lety decka s rovnejma ksiltama co ujizdej na hopu. A povedlo se jim to dokonale. Elysium sice pretejkalo levicackejma kecama, ale oproti tomuhle to byla uplne jina liga a s odstupem casu tomu musim trosku pridat. Doufam, ze Bloomkampa najmou na nejakou marvelovinu o novym superpanakovi, ale budou mu stat za zadkem, aby si nemoh obsadit kamarady do jihoafricky republiky s vlastnim scenarem. Treba by zas natocil konecne nejakej dobrej film. O vetrelce zacinam mit obavy. 3/10
0 0
reagovat
Po nepodarom Elysiu som sa bál, ale tentokrát Neill nesklamal. 8/10
321784
Po nepodarom Elysiu som sa bál, ale tentokrát Neill nesklamal. 8/10
0 0
reagovat
Bloomkamp si jede svoje a jemu jedno co si zbytek světa myslí. Chvílemi je to neskutečně dobře a má to perfektní emoce, triky a přesah či vtip a pak jsou momenty, kdy se film vleče a nudí. Je to dost nekonvenčně uchopený a vůbec se nedivím, že to spoustě lidem nesedne, ale to mě na filmu bavilo nejvíce, že jsi jde za svým.
317018
Bloomkamp si jede svoje a jemu jedno co si zbytek světa myslí. Chvílemi je to neskutečně dobře a má to perfektní emoce, triky a přesah či vtip a pak jsou momenty, kdy se film vleče a nudí. Je to dost nekonvenčně uchopený a vůbec se nedivím, že to spoustě lidem nesedne, ale to mě na filmu bavilo nejvíce, že jsi jde za svým.
0 0
reagovat
Za zhlédnutí filmu jsem bohužel zaplatil v kině a tak chci jen v pár větách ušetřit ostatním čas a peníze.

Tenhle film je tak hloupý, že je s podivem, že se na něm podíleli dospělí lidé. Technických lapsů je tam tolik, že je zbytečné jmenovat.

Dialogy, stereotypní postavy a kostýmy, děj, konec jak u D9 atd. to jen podtrhují.

Nedivím se, že Bloomkamp musí lobovat u studia za další film před uvedením tohohle. Pochybuji, že po něm budou studia skákat. Technicky (kamera, zvuk, střih atd.) je film v pořádku. To důležitější - scénář je naprosto tragický.

Silně nedoporučuji s tímhle ztrácet čas. Dospělého a průměrně inteligentního člověka z filmu bolí hlava.
316637
Za zhlédnutí filmu jsem bohužel zaplatil v kině a tak chci jen v pár větách ušetřit ostatním čas a peníze. Tenhle film je tak hloupý, že je s podivem, že se na něm podíleli dospělí lidé. Technických lapsů je tam tolik, že je zbytečné jmenovat. Dialogy, stereotypní postavy a kostýmy, děj, konec jak u D9 atd. to jen podtrhují. Nedivím se, že Bloomkamp musí lobovat u studia za další film před uvedením tohohle. Pochybuji, že po něm budou studia skákat. Technicky (kamera, zvuk, střih atd.) je film v pořádku. To důležitější - scénář je naprosto tragický. Silně nedoporučuji s tímhle ztrácet čas. Dospělého a průměrně inteligentního člověka z filmu bolí hlava.
0 0
reagovat
Jak už bylo napsáno. Frenetický úvod je pecka! Zbytek filmu je takový… Nějaký. „Ústřední dvojice“ Yolandi a Ninja mně osobně sedla. Ano, bylo to bizarní. :D Celkově jsem ze samotného filmu lehce zklamaný, ale chtěl bych to vidět určitě ještě jednou. U mě cirka za 70 %.

Jo a soundtrack je výborný.

P. S. Za Hughovo VIP místečko na záchodcích palec nahoru!
316580
Jak už bylo napsáno. Frenetický úvod je pecka! Zbytek filmu je takový… Nějaký. „Ústřední dvojice“ Yolandi a Ninja mně osobně sedla. Ano, bylo to bizarní. *:D* Celkově jsem ze samotného filmu lehce zklamaný, ale chtěl bych to vidět určitě ještě jednou. U mě cirka za 70 %. Jo a soundtrack je výborný. P. S. Za Hughovo VIP místečko na záchodcích palec nahoru!
0 0
reagovat
No ostatní si taky nestěžovali, ale jsme tam byli až moc tolerantní. Ale příště už se asi ozvu.
316576
No ostatní si taky nestěžovali, ale jsme tam byli až moc tolerantní. Ale příště už se asi ozvu.
0 0
reagovat
to představení robotů v úvodní akci bylo pekelně macho.. škoda, že se zbytek filmu nenesl na stejné vlně ale i tak to chci brzo vidět znovu
316573
to představení robotů v úvodní akci bylo pekelně macho.. škoda, že se zbytek filmu nenesl na stejné vlně ale i tak to chci brzo vidět znovu
0 0
reagovat
Jak píše Clavius, toto mi připomnělo naši poslední návštěvu veřejného kina na Godzille, uff. Tlustý vepřík se svým Einsteinem, pardon nějaká princezna se zjevně velmi inteligentním přítelem, tam tak nechutně mlaskal a vyrušoval, že to skončilo ironickýma nadávkama (asi po třech milých upozorněních jestli by se nemohli ztišit, že jsou tu lidi které ten film zajímá) a vrácením peněz u pokladny. Bohužel ten čas a benzín ti nikdo nevrátí. Není nad to se dívat v klidu doma 8)
316547
Jak píše Clavius, toto mi připomnělo naši poslední návštěvu veřejného kina na Godzille, uff. Tlustý vepřík se svým Einsteinem, pardon nějaká princezna se zjevně velmi inteligentním přítelem, tam tak nechutně mlaskal a vyrušoval, že to skončilo ironickýma nadávkama (asi po třech milých upozorněních jestli by se nemohli ztišit, že jsou tu lidi které ten film zajímá) a vrácením peněz u pokladny. Bohužel ten čas a benzín ti nikdo nevrátí. Není nad to se dívat v klidu doma *8)*
0 0
reagovat
"Môžem vás poprosiť, aby ste nevyrušovali?" je môj osvedčený recept.

Ale asi dvakrát sa mi stalo, že to nezabralo, potom som zmenil slovník. 8)
316537
"Môžem vás poprosiť, aby ste nevyrušovali?" je môj osvedčený recept. Ale asi dvakrát sa mi stalo, že to nezabralo, potom som zmenil slovník. *8)*
0 0
reagovat
Spíš je problém, že si nedokážete sjednat pořádek na místě. V mém případě většinou stačí jedna max dvě věty a je klid. Já vím, že je to asi s obrovským podivem, ale spousta lidí si neuvědomuje, že jsou slyšet tolik oni nebo jejich potomek.
Upřímně mi přijde trochu hloupé to v sobě dusit a řešit to až po projekci nebo vůbec a až na internetu. :-)
316535
Spíš je problém, že si nedokážete sjednat pořádek na místě. V mém případě většinou stačí jedna max dvě věty a je klid. Já vím, že je to asi s obrovským podivem, ale spousta lidí si neuvědomuje, že jsou slyšet tolik oni nebo jejich potomek. Upřímně mi přijde trochu hloupé to v sobě dusit a řešit to až po projekci nebo vůbec a až na internetu. :-)
0 0
reagovat

Ravenhorn

V takovém případě bych šel normálně za obsluhou a nechal si vrátit prachy nebo nový lístek na jiný den/termín. Už jsem to takhle v loňském roce praktikoval u Vlka, kde byla taky rodinka s dětmi.

Ať je člověk tolerantní sebevíc, tak tohle už je přes čáru.
316531
V takovém případě bych šel normálně za obsluhou a nechal si vrátit prachy nebo nový lístek na jiný den/termín. Už jsem to takhle v loňském roce praktikoval u Vlka, kde byla taky rodinka s dětmi. Ať je člověk tolerantní sebevíc, tak tohle už je přes čáru.
Ravenhorn
0 0
reagovat
Já byl spokojen na 8-9* přemýšlím kolik bych dal. I Jackam byl vynikající. Efekty povedené, tam nebylo co vytknout.

Jediné co mi tam vadilo, že si na to zašla rodinka - tj. otec, matka, malé dítě 6-7 let a další tak 2 leté no a hádejte co, to je jasné, že každou chvíli ty děti něco komentovali nebo se je to nebavilo a tak. No nevím ale film je od 12 let, tak jak tam můžou pustit tak malé a pak člověku to skazí sledování filmu, za který jsem si zaplatil.
316522
Já byl spokojen na 8-9* přemýšlím kolik bych dal. I Jackam byl vynikající. Efekty povedené, tam nebylo co vytknout. Jediné co mi tam vadilo, že si na to zašla rodinka - tj. otec, matka, malé dítě 6-7 let a další tak 2 leté no a hádejte co, to je jasné, že každou chvíli ty děti něco komentovali nebo se je to nebavilo a tak. No nevím ale film je od 12 let, tak jak tam můžou pustit tak malé a pak člověku to skazí sledování filmu, za který jsem si zaplatil.
0 0
reagovat
Z kina sem jak se pise v recenzi odhcazel docela slusne zmateny a pomerne nastvany, ale tak nak sem tusil ze si raci pockam na druhy den az se mi to troch usrovna a v konecnym dusledku je to dobry film, mozna napodruhe az se nekdy podivam a budu presne vedet co cekat tak bude este lepsi
316513
Z kina sem jak se pise v recenzi odhcazel docela slusne zmateny a pomerne nastvany, ale tak nak sem tusil ze si raci pockam na druhy den az se mi to troch usrovna a v konecnym dusledku je to dobry film, mozna napodruhe az se nekdy podivam a budu presne vedet co cekat tak bude este lepsi
0 0
reagovat
50x40 a 8KB... tady každá ikonka vypadá blbě. Jen ten Freddie měl vkus. ;)
316506
50x40 a 8KB... tady každá ikonka vypadá blbě. Jen ten Freddie měl vkus. ;)
0 0
reagovat

Joker

Copak si prohrál za sázku, že máš tak odpornou ikonku?
316505
Copak si prohrál za sázku, že máš tak odpornou ikonku?
Joker
0 0
reagovat
Film jsem neviděl a možná ani nikdy neuvidím, ale soundtrack je dost povedenej.
316500
Film jsem neviděl a možná ani nikdy neuvidím, ale soundtrack je dost povedenej.
0 0
reagovat

Gonzi

Tak America to odnesl nehorázně, ale já jsem nemohl z toho týpka, co měl ty drdoly, kterému Ninja a spol. dlužili prachy. Tento styl je zábavný sám o sobě a nějací nigga gangsta z USA se mohou jít bodnout.

Nejvíce mě asi mrzí, že včera v kině jsem byl tak max v osmi lidech...
316398
[spoiler]Tak America to odnesl nehorázně, ale já jsem nemohl z toho týpka, co měl ty drdoly, kterému Ninja a spol. dlužili prachy. Tento styl je zábavný sám o sobě a nějací nigga gangsta z USA se mohou jít bodnout.[/spoiler] Nejvíce mě asi mrzí, že včera v kině jsem byl tak max v osmi lidech...
Gonzi
0 0
reagovat
recenze sedí naprosto přesně.

Člověk si u filmu chrochtá blahem, u některých scén se vyloženě řehtá (kradení aut). Ale někdy to prostě vrže no.
316390
recenze sedí naprosto přesně. Člověk si u filmu chrochtá blahem, u některých scén se vyloženě řehtá (kradení aut). Ale někdy to prostě vrže no.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se